günaydın kızlar ii hafta sonları çalışanlara kolay gelsin...
canbaharcım önce eklemek istediğin sayfayı açıyosun diyelim slayt sayfasını ekleyecen orayı açıyosun yukarıda adres çububğunda yazan yazıyı sağ tuş yapıp kopyalıyorsun msj yazdığımız yere gelip üste hemen simgeler var ordan link ekleyi seçiyosun üste dedğim şu yazı renklerini ayarladığımız yer oraya yapıştırdiyosun okadar canım inşallah anlatabilmişimdir...
bersucum bilmiyorum canım bizim doktor 3 ve 5 ay dedi ama aras prematüre olduğundanda olabilir yine bi sor bakalım inşallah olur...
ee daha daha nasılsınız bakalım arkadaşlar..hava burdada soğuk bernde üşüdüm anacım izmir gibi yerde hemide mayıs ayında...çocukları accık alıştırdık çıplaklığa kış geri geldi valla..bizde bu gün alaşehire gitçez(manisa) eşimin köyüne daha 15 gün önce ordaydık hiç istemiyorum...eşimin kuzeni doğum yaptı çocuğa kurban kesecekler adakları varmışş..hep beraber köyde toplanılıcak bütün kuzenler eşler halalar dayılar eşimin tarafı pek bi bağlıdır birbirine bizde öleydik ama ah şu gurbetlik ne fark eder dimi eşim demek ben dmeek kalabalık olcaz yani bu gece kalırız yarın akşam döneriz.... çocuğu üşütmesem bari..
bide çok sevindim kardeşimin haziranda düğünü var ben arasla 1 hafta önceden ötöbüsle gidecektim..eşim iş dolayısıyla düğüne gelecekti beraber dönecektik kendi otomuzla..hep düşünüyodum nasıl olcak diye çocukla ötobüsle 5 6 saat yoll akşam eşim ben götürcem sizi zor olur yan ına kim oturcak belli değil yollayamam dedi çok sevindim tabi dedim oğluşu düşünüyonn bak bak oğlunuda kıskanırmış dedi ikinizide düşünüyom dedi öle işte ii olacak ya çocukla ne kadar rahat edebilirdim dimi...ay gelse şu hazirandda kavuşsam aileme bursama arkadaşlarıma çok özledim oy oy gerçi biraz buruk olur ee kızkardeşimi vercez hayırlısı aman çok konuştum ha öpüyorum sizi minişleri...