2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende yatar kızlar gece gece tariflere baktım karnım acıktı pöfff

misafirler huhuuuu kime baktınız

kızlar slayt topiğinde resmi olan bebeklerin listesini yazdım,lütfen bunun dışındakiler de resim yollasın slayt topiğine.Yoksa bitiriyorum slaytı.
Sonra bana kızmayın ama neden resim yok diye....

Canbaharın notu kızlar. resim göndermeyenler sonra pişman olmasın. Bu cuma son diyelim bence.

slaytta şu ana kadar resmi olan bebeklerin listesini yazıyorum.Bunun dışındakiler lütfen bir an önce eklesin.

fatos0808
bitanesii
fatolina
07papatya
havvaesen
zeynepb
ZEYNEP6672
selmakerem
sibelce0
DUYGUSUZduygu
canbahar
eliferdi
tuğba64
voles
yaren

gunaydın herkese kızlar...
2 gundur yoktum yenı ewın tadılatı ıcın besıktastaydık. yerler dolaplar ıcın fayans,renk falan sectık... kısmetse hf prs tasınıyoruz. ewı de werdık bırılerıne bu aksam kontrat yapılcak

günaydın herkese
uzun zamandır giremedim kızıma uyku düzeni oluşturmaqya çalıştım bide üstüne bizim inek sütü allerjimiz çıktı şimdide onunla boğuşuyoz benim çocuklarda arızasız yk maişallah allah beni böyle sınıyo heralde bunada şükür umarım herkes iyidir geçmiş çok birikmiş okuyamadım

günaydın canım...hadi bakalım hayırlısı olsun...güle güle oturun yeni evinizde...çalışmaya ne zaman başlıcaksın.kafanda belli bi süre oluşturdunmu...bende çok istiyorum çalışmak ama zor gibi geliyo...:1no2:

reyhancım güneşin tadını çıkarın.aldıkmı en az 3ay vermeyiz hehehe..zemuszemus
EVET biliyorum ondan bol bol geziyoz gündüzleri babamizda evde iki gün daha super yani
geceleri hiç uyunmuyo yanliz sicaktan evin tüm camlari açik olmasina ragmen

hadi hayirli olsun Zeynepcim kolay gelsin tasinmaya

çok geçmis olsun canim

herkese günaydın

hadi hayırlı olsun canım. tuttuğunuz evin tadilatını siz mi yaptırıyorsunuz ev sahibi mi? kiracılar pek tadilat yaptırmaz buralarda da ondan sordum canım? allah kolaylık versin tatlım

Ya kizlar bende 11.ayda ise basliycam ama Eceme kim bakicak bilmiyorum
kreste yer yok en az 6ay sonra yer çikar dediler
güvenipte birakabilecegim kimse yok
napcam hiç bilmiyorum:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…