2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende ağustosta başlıycam çalışmaya çok şükür büyük kzızmın bakıcısını ikna ettik küçüğede o bakıcak

Ya kizlar bende 11.ayda ise basliycam ama Eceme kim bakicak bilmiyorum
kreste yer yok en az 6ay sonra yer çikar dediler
güvenipte birakabilecegim kimse yok
napcam hiç bilmiyorum:1no2:

aynı dert bende de var reyhancım. eylül-ekim gibi işe başlıycam ama daha birini bulamadım. napcam hiç bilmiyorum düşündükçe bunalıyorum.

özel bakicida istemiyorum açikcasi güvenemiyorum
burda kendi evlerinde bakiyolar bide geleni gideni olucak kizima bisey yaparlar diye çok korkuyorum
kadin karnini doyurabilcekmi iyi bakicakmi
aksam internetten haberlere baktim ve baktigi bebege isgence yapan bakici haberini görünce iyice sinir oldum

selam kızlarrr
zeynep hadi kolay gelsin taşınma işileri zor yahu
ben tıkınıyorum böyle giderse verdiğim kiloları geri alcam

doğru söylüyorsun canım...Allah yardımcın olsun...babamın eşiyle aramız çok iyi falan diyordun..ona söylesen bakmazmı..bildik tanıdık en azından..benmki bi fikir yani...sen daha iyi bilirsin canım tabiiii...

selam kızlarrr
zeynep hadi kolay gelsin taşınma işileri zor yahu
ben tıkınıyorum böyle giderse verdiğim kiloları geri alcam

slm canım..benm göbüş aldı başını gidiyo...3gün yürüyüşe çıktım...bıraktım...am tekrar başlıcam..yarından itibaren...birazda spor....çünkü emziriyoruz malum yememizden kesemiyoruz....:çok üzgünüm:

Günaydın kızlar,

iyi geceler ben de kaçtım....

Evet en azından bu cumaya kadar beklenilsin.ben yine unuttum ya bu akşam ekliyeyim bari.

Zeynep hadi hayırlı olsun canım.İnşallah seveceğin bi ev çıkar ortaya.

Reyhan bence haber sal etrafa en azından yakınlarında birini bulursun.gurbette olunca hala teyze olayıda zor tabii.

şu yazı atlatalım 6 ayımız dolsun oyle ıs bakmaya baslıcam canım...
bız yaptırıyoruz canım. en az 4-5 sene oturcaz orda elıne yuzune bakılır hale getırelım dedık en azından...
Ya kizlar bende 11.ayda ise basliycam ama Eceme kim bakicak bilmiyorum
kreste yer yok en az 6ay sonra yer çikar dediler
güvenipte birakabilecegim kimse yok
napcam hiç bilmiyorum:1no2:
e zaten 6 ay sonra 11.ayda falan oluyoruz o zamana ayarlayamıyolarmı?
evet gorunuyor

bu arada sagolun kızlar...

aykız allah hayırlı bi bakıcı nasip etsin canım ya
gerçekten de çok zor insan kimseye güvenemiyor
zeynepcim kolay gelsin...bnde bi taşınsaydım şu yerden
fotocum bnde bi kilo alsam diye uğraşıyom ama iştah sıfır yaa

hey Allahım böylelerin cezası çok kolay aslında neden yapmıyorlarsa benim elime bir vereceklerki iğrenç mahlukat ay çok sinir oldum klava:

evet ya hele bn şok oldum resmen
okadar iyi bı insandı ki
bu pskolejyle sağlıklı bi hamilelik nası geçirilirki

nurcum inşallah arkadaşın çabuk toparlayabilir kendini. taciz için evliye hamileye bakmıyolarki edepsizler, Allah kahretsin böylelerini caydırıcı ceza olmadıkça cesaret alıyorlar.

Bakmaz olurmu canim ama oda çalisiyo izinli oldugunda o bakicak zaten

Reyhan bence haber sal etrafa en azından yakınlarında birini bulursun.gurbette olunca hala teyze olayıda zor tabii.
akrabalar varda hepsinde 3 4 küçük çocuk var zor olur

Zeynepcim ben ise basladiktan sonra 6 ay içinde çikar dediler

Saol canim amin insallah hayirlisiyla birini bulsam içim rahat etcek valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…