Ya kizlar bende 11.ayda ise basliycam ama Eceme kim bakicak bilmiyorum
kreste yer yok en az 6ay sonra yer çikar dediler
güvenipte birakabilecegim kimse yok
napcam hiç bilmiyorum:1no2:
özel bakicida istemiyorum açikcasi güvenemiyorum
burda kendi evlerinde bakiyolar bide geleni gideni olucak kizima bisey yaparlar diye çok korkuyorum
kadin karnini doyurabilcekmi iyi bakicakmi
aksam internetten haberlere baktim ve baktigi bebege isgence yapan bakici haberini görünce iyice sinir oldum
selam kızlarrr
zeynep hadi kolay gelsin taşınma işileri zor yahu
ben tıkınıyorum böyle giderse verdiğim kiloları geri alcam
iyi geceler ben de kaçtım....
Canbaharın notu kızlar. resim göndermeyenler sonra pişman olmasın. Bu cuma son diyelim bence.
slaytta şu ana kadar resmi olan bebeklerin listesini yazıyorum.Bunun dışındakiler lütfen bir an önce eklesin.
fatos0808
bitanesii
fatolina
07papatya
havvaesen
zeynepb
ZEYNEP6672
selmakerem
sibelce0
DUYGUSUZduygu
canbahar
eliferdi
tuğba64
voles
yaren
şu yazı atlatalım 6 ayımız dolsun oyle ıs bakmaya baslıcam canım...günaydın canım...hadi bakalım hayırlısı olsun...güle güle oturun yeni evinizde...çalışmaya ne zaman başlıcaksın.kafanda belli bi süre oluşturdunmu...bende çok istiyorum çalışmak ama zor gibi geliyo...:1no2:
bız yaptırıyoruz canım. en az 4-5 sene oturcaz orda elıne yuzune bakılır hale getırelım dedık en azından...herkese günaydın
hadi hayırlı olsun canım. tuttuğunuz evin tadilatını siz mi yaptırıyorsunuz ev sahibi mi? kiracılar pek tadilat yaptırmaz buralarda da ondan sordum canım? allah kolaylık versin tatlım
e zaten 6 ay sonra 11.ayda falan oluyoruz o zamana ayarlayamıyolarmı?Ya kizlar bende 11.ayda ise basliycam ama Eceme kim bakicak bilmiyorum
kreste yer yok en az 6ay sonra yer çikar dediler
güvenipte birakabilecegim kimse yok
napcam hiç bilmiyorum:1no2:
evet gorunuyoraaa çıkmış
Bakmaz olurmu canim ama oda çalisiyo izinli oldugunda o bakicak zatendoğru söylüyorsun canım...Allah yardımcın olsun...babamın eşiyle aramız çok iyi falan diyordun..ona söylesen bakmazmı..bildik tanıdık en azından..benmki bi fikir yani...sen daha iyi bilirsin canım tabiiii...
akrabalar varda hepsinde 3 4 küçük çocuk var zor olurReyhan bence haber sal etrafa en azından yakınlarında birini bulursun.gurbette olunca hala teyze olayıda zor tabii.
Saol canim amin insallah hayirlisiyla birini bulsam içim rahat etcek vallaaykız allah hayırlı bi bakıcı nasip etsin canım ya
gerçekten de çok zor insan kimseye güvenemiyor
zeynepcim kolay gelsin...bnde bi taşınsaydım şu yerden
fotocum bnde bi kilo alsam diye uğraşıyom ama iştah sıfır yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?