oha dıyorum Allah sız gebersın pıslık herıf nasıl sınırlendım anlatamam. hadım edıceksın boylelerını. analarının karınlarından cıkmamıslar sankı onlar. kesıceksın uckurunu ıbret olsun dıye. aklı ordan baska seye calısmayan kus beyınlı sapık şey!
nur nerde olmuş bu olayla tanıdığı birimi yapan offf kime ne desin kadıncağız
katil ederler insanı
kızlar ben gene limoniyim ya boğazım ağrıyo hiç halim yok
gunaydın herkese kızlar...
2 gundur yoktum yenı ewın tadılatı ıcın besıktastaydık. yerler dolaplar ıcın fayans,renk falan sectık... kısmetse hf prs tasınıyoruz. ewı de werdık bırılerıne bu aksam kontrat yapılcak
Kızlar akpak tan haberiniz varmı. kaç gündür görünmüyor?
allahım ya bu arkadaşım evli üstelik bebeği var hamile
rabbim yarım etsin nası dayanacak ya
ayy güzel olcak desen evin ohh mis gibi olur bakım yapılınca. güzel günlerde otur inş canım.
zaten çok sık girmiyor, ben de numarası var, ararım olmazsa..
-tatlicadiarzu-
konunun başını silmişin ama yorumlardan anladığım kadarı ile senin arkadaşının başına kötü bir olay gelmiş..yazık.boğazım düğümlendi...Allah sabır versin,kendine,eşine,ailesine..
fato geçmiş olsun canım acilen bitki çayı falan iç meyve falan ye dikkat et valla bir haftadır ömrümden ömür gitti antibiyotikler ağrı kesiciler daha yeni iyileştim oğluma bile zor baktım çok zor oluyor gerçekten bu havalar insanı çok fena hasta ediyor akannehir
bende atlattım derken yeniden mi hortladı ya
vücudum kırılıyo gene üşüyorum
inş. bişey olmaz ya sanada geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım, bebeklerle de insan uzanıp dinlenemiyor yanında yardımcı yokken.
benimde dün midem ağrıdı, ödüm patladı çoğalcak die. sonra geçti.
selamm..
ben geldim kimse kalmamış.neyse anca vakit bulmuştum.evde işler birikmiş.çokta yoruldum.yarınada ütü yapsam iyi olcaka az ama birikince iyice zor oluyo.defnecikte sabah bi uyudu.bi saat daha yarım saat oluyo yatıralı.bi türlü dalamadı.en sonunda sanırım pes etti uyudu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?