2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Nur canim Allah yardimcisi olsun arkadasinin insan degil bunu yapanlar
Allah im düsmanima dahi yasatmasin

Her gün neler duyuyoruz haberlerde o yüzden izlemek bile istemiyorum insan dayanamiyo artik
Biz iste böyle bi dünyada büyütücez yavrularimizi
Allah onlari hep iyi insanlarla karsilastirsin dogru yoldan ayirmasin
kötülüklerden korusun Hayirli evlatlar eylesin insallah.....

hay allahım yaa hamile bir kadına bunu yapanları birde insan yerine koyuyoruz ya.... dünya nasıl bir hal aldı artık.. allahım sen koru yarabbim.

ışte ben bu şüpheler yüzünden çoçuk yapmak bile istemiyordum iyi mi yaptım kötümü bilmiyoum Allah yavrularımızı korusun.
Pislik insanlar Allah cezanızı ahirette değil ibret olsun diye dünyada versin inşallah.

kızlar haftasonu çıngıraklı patik aldım kızıma bir de kukla eldiven allahım nasıl deli oldu nasıl sevindi.... sürekli ayaklarına bakıyor çok hoş ya... artık oyuncaklar iyice dikkatini çekiyor nasıl mutlu oluyor nasıl gülüyor...

oha dıyorum Allah sız gebersın pıslık herıf nasıl sınırlendım anlatamam. hadım edıceksın boylelerını. analarının karınlarından cıkmamıslar sankı onlar. kesıceksın uckurunu ıbret olsun dıye. aklı ordan baska seye calısmayan kus beyınlı sapık şey!

alkisalkisalkis vereliniortak

amin kızlar amin
rabbim kimseye yaşatmasın
oturdum yerde kendimi parçalıyorum ...
elimden bişey gelmiyor dua ediyorum sadece.
gerçekten allahım evlatlarımızı
bu insan bozması hayvanlardan muhafaza etsin

nur nerde olmuş bu olayla tanıdığı birimi yapan offf kime ne desin kadıncağız
katil ederler insanı

kızlar ben gene limoniyim ya boğazım ağrıyo hiç halim yok

nur nerde olmuş bu olayla tanıdığı birimi yapan offf kime ne desin kadıncağız
katil ederler insanı

kızlar ben gene limoniyim ya boğazım ağrıyo hiç halim yok

canım adam denen hayvanı tanımıyorum bn ama arkadaş tanıyomuş sanırım bu arkadaşın eşi yurtdıında oluyo genelde
bu arada olmuş olayda...
Arkadaşla konuşdum inabamadım şok oldum şaka sandım
zaten kimseye söyleyemiyo aileside yeni duymuş
annesi hastaneye kaldırmışlar
offf çok acı çok
işin en kötü tarafıda hala o pisliğin aramızda dolaşıyo olması

ayy güzel olcak desen evin ohh mis gibi olur bakım yapılınca. güzel günlerde otur inş canım.

Kızlar akpak tan haberiniz varmı. kaç gündür görünmüyor?

zaten çok sık girmiyor, ben de numarası var, ararım olmazsa..

allahım ya bu arkadaşım evli üstelik bebeği var hamile
rabbim yarım etsin nası dayanacak ya

-tatlicadiarzu-

konunun başını silmişin ama yorumlardan anladığım kadarı ile senin arkadaşının başına kötü bir olay gelmiş..yazık.boğazım düğümlendi...Allah sabır versin,kendine,eşine,ailesine..

sagol canım Şeniz

nur nediycemi şaşırdım ALLAH cezasını versin inşaallah o pisliğin....

zeynepcim seldayla konuştunuzmu nasıl olmuş kuzusu merak ettim...

ay ne oluyo bana kulaklarımın arkası ağrıyo
boğazımda ağrıyo off iyileşmedim mi hala acaba

fato geçmiş olsun canım acilen bitki çayı falan iç meyve falan ye dikkat et valla bir haftadır ömrümden ömür gitti antibiyotikler ağrı kesiciler daha yeni iyileştim oğluma bile zor baktım çok zor oluyor gerçekten bu havalar insanı çok fena hasta ediyor akannehir

bende atlattım derken yeniden mi hortladı ya
vücudum kırılıyo gene üşüyorum
inş. bişey olmaz ya sanada geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım, bebeklerle de insan uzanıp dinlenemiyor yanında yardımcı yokken.
benimde dün midem ağrıdı, ödüm patladı çoğalcak die. sonra geçti.

dinlenmek mi o ne valla unuttum doğumdan beri en çok uykum 6 saat
bünye kaldırmıyo artık ama kuzularında bize ihtiyacı var
tüm eklemlerim ağrıyo şuan sabah biraz soğuk su içtim ondan oldu galiba

selamm..
ben geldim kimse kalmamış.neyse anca vakit bulmuştum.evde işler birikmiş.çokta yoruldum.yarınada ütü yapsam iyi olcaka az ama birikince iyice zor oluyo.defnecikte sabah bi uyudu.bi saat daha yarım saat oluyo yatıralı.bi türlü dalamadı.en sonunda sanırım pes etti uyudu..

ay bende şimdi bi bakım dedim ütüler birikmiş onları yapştımütü yapınca heryer toz oldu sonra evi temizledim şimdi çok şükür oturdum...kızlar benim kızım geceleri bile ayakda sallanmak istio valla artık ayaklarım ağrıyo bugun sallamıcam bakalım ne yapcak dedim öğlen ağlamakdan ne meme emdi nede uyudu sonra çaresiz bi şekilde salladım tekrar öyle biraz salladıkdan sonra meme emdi valla pamaklarında oynatıyolar bunlar bizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…