reyhan ve prensesim valla ben de işe uzatabildiğim kadar geç başlayacağım.şu an süt isnindeyim üstüne yıllık izni alıp sonrada 6 ay ücretsizi deneyeceğim.. O zaman subat başına kadar vakit olacak.. kısmetse öyle düşünüyorum..ama bakacak tadınık falan yok bakıcı bakacağız ama içim hiç rahat değil gurbet ellerde..aynı dert bende de var reyhancım. eylül-ekim gibi işe başlıycam ama daha birini bulamadım. napcam hiç bilmiyorum düşündükçe bunalıyorum.
allahım ya bu arkadaşım evli üstelik bebeği var hamile
rabbim yarım etsin nası dayanacak ya
reyhan ve prensesim valla ben de işe uzatabildiğim kadar geç başlayacağım.şu an süt isnindeyim üstüne yıllık izni alıp sonrada 6 ay ücretsizi deneyeceğim.. O zaman subat başına kadar vakit olacak.. kısmetse öyle düşünüyorum..ama bakacak tadınık falan yok bakıcı bakacağız ama içim hiç rahat değil gurbet ellerde..
canım bende bazen ayagımda sallıyorum.gecede sallamıyorum.ama çok huysuzsa bazen sallıyorum..
hadi bakalım sonucu bize yaz.uyudumu uyumadımı..sallamaınca..
ya benimki bi emzik alsa bizim sorun çözülecekte.ne emzik ne biberon hiç birini almıyo(
aynen ne emzik ne biberon alıyo bencede emziğe alışsa kendi kendinede uyucak gibi geliyo inan toplam 4 saatlik uykuyla duruyorm şu gece çayından bahsetmişler alsammı acabaa çok sık uyanıyo bizimki saat 9 gibi emip uyuyo gece 12 de emziriyorum sonra her 2 saatde bir uyanıyo 2 gündür gece 4 gibi kalkıyo 6 gibi uyuyo o 2 saat boyunca uyutamıyorum zaten saat 7 gibide uyanıyo...artık paranoyak oldum emzirip yatırıyorum ya bi bakıyom tam uyucam uyanıyo sallanmak istiyo kalk yat kalk yat yattığım 4 saatdende bişey anlamıyorum zaten bu arda sallamadan uyutamadım katıla katıla ağlayınca bende en sonunda dayanamadım salladım...
Fato geçmiş olsun...
bendede kırgınlık var hasta olucam diye ödüm kopuyor havalardan ne giyeceğimide şaşırdım ama beni gece kalkmalar hasta edecek sıcak yataktan kalkıyorum duru'ya mama yap 1 saat otur yedir ter üstümde kuruyor.şu yelek olayınada bi alışamadım gitti
slm kızlar.naber..biraz uyumuşuz çocuklarla..iyi geldi..akşamada arkadaş gelcek..misafirim var yani anlayacağınız...bi kek yapıym diyorum..birazda dondurucuda bişeyler var onları çıkarrım..daha nolsun..bugün pek bi iş yapmadım...kalkıym biraz el atıym...görüşürüz...
?kolay gelsin canım..ya dondurucuya ne atıyonuz.mesela ne iyi gidiyo.ben geçen kek koydum.başka ne kosanm böyle acil şeyyler için iyi oluyoo..
?
keki nasıl koyuyosunuz?
?
keki nasıl koyuyosunuz?
yok caNIM konusmadık bende merak ettım nasıl acaba kuzu :sinifsinif:nur nediycemi şaşırdım ALLAH cezasını versin inşaallah o pisliğin....
zeynepcim seldayla konuştunuzmu nasıl olmuş kuzusu merak ettim...
aaaaaaaaaa buzlukta kek mi ilk defa duydum.
ya evet benimde bu konuda yardıma ihtiyacım var sadece sıgara böreğinden daha geniş sarıp atıyorum o kadar bu konuda kendimi hiç ilerletemiyorum./baklagıller hariçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?