2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın burcucum ,bizimkisi ne biberon ne emzik hiç bişey almıyor bakalım nasıl alıştıracam, emzikten geçtimde artık biberona alışması lazım...

günaydınn.
okudunuzmu canlar kızıma elma suyu verdim dünnn. çok beğendi içti çok sevindim..
bi elmanın bu kadar beni sevindireceğini tahmin etmezdim.
birazdan da yoğurt mayalayıp vericem. inşallah becerebilirim ....

herkese günaydınnn

prenses ben bilmiyorum o nedir
nasıl çekiceksin pirinç ununu anlamadım
bu arada o resimdeki senin kız mı maşallah çok tatlı yahu

pirinci çekip un haline getirmek istiyorum. hazır pirinç unu kullanmak istemiyorum ama o kahve değirmenlerinde çekilir mi bilmiyorum. kullanan varsa diye sormuştum.

akpak uzun süre girmeyince merak etmiştik malum buluşma falan noldu diye... bu aralar şubat bebişlerinin huyları değişti resmen....

Günaydın kızlar. Moralim çok bozuk. Sanırım kocam beni aldatıyor.

bülbülcüm önce bi sakinleş mantıklı kafayla bir düşün olayları öyle tart.. kafanda sürekli kurma yoksa bu düşünce seni mahveder canım.

canım benim kızda biberon almıyor... avent in yenidoğan için olanı vardı almadı nuk un damaklısını aldım onu da almadı... sendekinin adını ya da nette resmi ffalan varsa koysan birde onu denesem.... artık alması lazım suyu falan nasıl içirecem ben....

bu arada benim nazom gece uykusuna 11 den önce yatarsa zırt pırt uyanıyor 2 saatte bir. 11i beklerse eğer uyuyor ama gene çok değil en fazla 3 saat.
kızımla alakalı hergün bişeyler keşfediyorum huylarıyla alakalı. güzel bişey.
bide naz kendi başına pek durmuyor illa ona laf atıcaz gezdircez. asıl yorulmama sebep olan da bu zati :)

günaydın burcucum ,bizimkisi ne biberon ne emzik hiç bişey almıyor bakalım nasıl alıştıracam, emzikten geçtimde artık biberona alışması lazım...

bu aydan sonra emzik evet zor Selma almaz herhalde artık.

Biberona alışır ama seveceğini bulmak zor ona kolay gelenini dene gör ile artık bulacaksınız oda zor olacak ama.

Ben 5 gün oldu canım cumartesiden beri katı meyve sıkacağınca ince 1 tane havuç ve yarım elma sıkıyorum karıştırıp tel süzgeçten geçirip 50 cc veriyorum.15-20 gün böyle gitsinde sonra seftali falanda başlıycam.bende biran önce yesin katıya geçelim istiyorum ama iyimi yapıyor kötümü bilmiyorum bilmiyorumkismile

pirinc i biz yetiştirmedikten sonra parçalasak un haline getirsek ne olacak ki hiç duymadım canım ama biraz araştır istersen.hatta bizde kahve değirmeni var Eminönünden miladi takvimde almıştık kullanmıyorum bile dur ben akşam deniyim sana yarın yazarım oluyormu diye.
Zora gelince alırlar biberonda önce meyve suyu ile mi başlasanız acaba hani güzel diye alırlar mı ki.

125 lik avent biberon ve 3 akışlı biberon ucu diye bakabilirsin ben eski üyeliği iptal edip yeni üyelik aldım o yüzden web sitesi linki atamıyorum.

biberon ve ucu ayrı ayrı tabii biberon bende son 6-7 aydır var uç yeni aldım 3 deliktende geliyor bizzat denedim ben zaten bu sıcaklığına bakmalar tadına bakmalarla Duru'dan çok mama yiyorum.akannehir

kızlar ben korkmıcam herşeyden vercem kuzuma
herşeyin tadına baksın bakalım ne sevcek tatlımı tuzlumu
kimi bebek tatlı kimisi de tuzlu severmiş
şimdilik elma suyunu başarıyla geçtik bakalım yoğurdu napçak inşallah püskürtmez

1 ay sonra da muhallebiye başlıcam yavaş yavaş. 2 ay sonra da çorbalara. şu 6. ayı bi görsek hayırlısıyla. ama varya zaman hakkatten su gibi . bi bakıyorum yaprak dökümü günü gene hoooppp gelmiş.hehee zemuszemus

valla direkt 50 cc ile başladım ben ama tadınada bakıyorum ayağına 10 unu ben içsem 40 cc içiyor hiçte şikayetci değil biberon bitince dudaklarını yalıyor.

oohhhh maşallahh kuzuya.
bende fazlalaştırayım bakalım. versem naz da içecekti ama ilk diye korktum ne bilim. dedim kaşınmasın kızarmasın çocuk bide fazla gelip.

doymuyordur canım sen emziriyormuydun sağıp doyursan.ben mama verdiğim için yatmadan 150 cc veriyorum saat 9 gibi sonra kendim 11 de yatmadan Duru uyurken 60 cc de ağzına tıkıyorum uyurken içiyor.gece 3-4 arası 1 kere uyanıyor 90 da o zaman (gece pek acıkmıyor fazla yapınca hep kalıyor) sonra 7 de uyanıyor yani gece 1 kere kalkmış oluyor.ama 9 da 150 bitirmesi için akşam 5 ten sonra birşey yememiş oluyor aç olunca 150 bitiyor yoksa bitiremiyor.

oohhhh maşallahh kuzuya.
bende fazlalaştırayım bakalım. versem naz da içecekti ama ilk diye korktum ne bilim. dedim kaşınmasın kızarmasın çocuk bide fazla gelip.

gün gün arttır istersen hem vucudunun tepkisinede bakarsın belki vucudu seper bi anda arttırmada 30 cc sonra 40 cc öyle arttırsan daha iyi.

her gun yenı bısey kesfetmek cok guzel...
gün gün arttır istersen hem vucudunun tepkisinede bakarsın belki vucudu seper bi anda arttırmada 30 cc sonra 40 cc öyle arttırsan daha iyi.

ben hala bısey vermıyorum ya. sabah nane gece bıtkı cayı karısımı 40 cc kadar ıkısındende... anca o kadar. ama herkes tattır dıyo. yedırme ama agzına çal yalansın tatlarına baksın dıyo.

aynen bende bişey vermiyorum.annmde bana diyo sürekli şundan verelim bundan verelim die.ama ben yok diyorum.6,aya kadar Allah kısmet ederde sütüm olursa sadece annesütü vercem... sütü olmayanlar mecbur veriyo o başka tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…