Günaydın kızlar,
Bülbül sadece şüpedir canım emin olmadan kendini paralama kafandada kurma canım bide doğumdan sonra paranoyaklıkta olabilir.
Doğumdan önce Aventin süt saklama biberonlarını almıştım tabii süt olmayınca saklamayada gerek kalmadı dün biberon ucu aldım onlara çünkü biberon 4 tane en azından su falan veririm dedim. 2li uclardan almışım ama Duru normalde damaklı harici içmiyordu bunlar damaklı değil yanlış almışım ama 3 akışlı 3 delik var anne memesi gibi belki alır dedim ilk zorlandı ama sonra bi aldı hoooop hızlı akışlı ya hemen mama bitti ve galiba hızlı yediği için gazda yapmadı çok beğendim.biberon almayanlar bi deneyin isterseniz anne memesi gibi farklı yerlerden geliyor belki bunu kullanırlar pahalı ama elimde 4 biberon patlamasın diye aldım çokta beğendim.bi süre mamasını veririm sonra su falan çünkü 125 cc hepsi.
gunaydın kızlar.
bulbulcum o da nereden cıktı???
prenses ben bilmiyorum o nedir
nasıl çekiceksin pirinç ununu anlamadım
bu arada o resimdeki senin kız mı maşallah çok tatlı yahu
prensesim380, yaren çok sağolun merak etmişsiniz ay çok mutlu oldum merak edilmek çok güzel opuyorumnanaktan
internet gitmişti yeni geldi nerdeyse bir haftadır yoktum
yoktum ama çok yoğundum elifi sürekli kucakta gezdirdim, kızımın huyu değişti. anneciğine eziyet edip duruyor ve çok ağlıyor. uslu kızım gitti yerine haylaz kzım geldi sempatiksalakcinni
bu sırada geçmişe bakamadım sadece akpak diye ismimi arattım merak eden varmı diye kaydirigubbakcemile3
umarım herkes iyidir
Günaydın kızlar. Moralim çok bozuk. Sanırım kocam beni aldatıyor.
Günaydın kızlar,
Bülbül sadece şüpedir canım emin olmadan kendini paralama kafandada kurma canım bide doğumdan sonra paranoyaklıkta olabilir.
Doğumdan önce Aventin süt saklama biberonlarını almıştım tabii süt olmayınca saklamayada gerek kalmadı dün biberon ucu aldım onlara çünkü biberon 4 tane en azından su falan veririm dedim. 2li uclardan almışım ama Duru normalde damaklı harici içmiyordu bunlar damaklı değil yanlış almışım ama 3 akışlı 3 delik var anne memesi gibi belki alır dedim ilk zorlandı ama sonra bi aldı hoooop hızlı akışlı ya hemen mama bitti ve galiba hızlı yediği için gazda yapmadı çok beğendim.biberon almayanlar bi deneyin isterseniz anne memesi gibi farklı yerlerden geliyor belki bunu kullanırlar pahalı ama elimde 4 biberon patlamasın diye aldım çokta beğendim.bi süre mamasını veririm sonra su falan çünkü 125 cc hepsi.
günaydınn.
okudunuzmu canlar kızıma elma suyu verdim dünnn. çok beğendi içti çok sevindim..
bi elmanın bu kadar beni sevindireceğini tahmin etmezdim.
birazdan da yoğurt mayalayıp vericem. inşallah becerebilirim ....
günaydın burcucum ,bizimkisi ne biberon ne emzik hiç bişey almıyor bakalım nasıl alıştıracam, emzikten geçtimde artık biberona alışması lazım...
günaydınn.
okudunuzmu canlar kızıma elma suyu verdim dünnn. çok beğendi içti çok sevindim..
bi elmanın bu kadar beni sevindireceğini tahmin etmezdim.
birazdan da yoğurt mayalayıp vericem. inşallah becerebilirim ....
herkese günaydınnn
pirinci çekip un haline getirmek istiyorum. hazır pirinç unu kullanmak istemiyorum ama o kahve değirmenlerinde çekilir mi bilmiyorum. kullanan varsa diye sormuştum.
canım benim kızda biberon almıyor... avent in yenidoğan için olanı vardı almadı nuk un damaklısını aldım onu da almadı... sendekinin adını ya da nette resmi ffalan varsa koysan birde onu denesem.... artık alması lazım suyu falan nasıl içirecem ben....
burcu 50 cc çok değilmi kızz
ben 10 çay kaşığı kadar verdim sende öyle mi başladın ne kadarla başladın
valla direkt 50 cc ile başladım ben ama tadınada bakıyorum ayağına 10 unu ben içsem 40 cc içiyor hiçte şikayetci değil biberon bitince dudaklarını yalıyor.
bu arada benim nazom gece uykusuna 11 den önce yatarsa zırt pırt uyanıyor 2 saatte bir. 11i beklerse eğer uyuyor ama gene çok değil en fazla 3 saat.
kızımla alakalı hergün bişeyler keşfediyorum huylarıyla alakalı. güzel bişey.
bide naz kendi başına pek durmuyor illa ona laf atıcaz gezdircez. asıl yorulmama sebep olan da bu zati :)
oohhhh maşallahh kuzuya.
bende fazlalaştırayım bakalım. versem naz da içecekti ama ilk diye korktum ne bilim. dedim kaşınmasın kızarmasın çocuk bide fazla gelip.
her gun yenı bısey kesfetmek cok guzel...bu arada benim nazom gece uykusuna 11 den önce yatarsa zırt pırt uyanıyor 2 saatte bir. 11i beklerse eğer uyuyor ama gene çok değil en fazla 3 saat.
kızımla alakalı hergün bişeyler keşfediyorum huylarıyla alakalı. güzel bişey.
bide naz kendi başına pek durmuyor illa ona laf atıcaz gezdircez. asıl yorulmama sebep olan da bu zati :)
gün gün arttır istersen hem vucudunun tepkisinede bakarsın belki vucudu seper bi anda arttırmada 30 cc sonra 40 cc öyle arttırsan daha iyi.
her gun yenı bısey kesfetmek cok guzel...
ben hala bısey vermıyorum ya. sabah nane gece bıtkı cayı karısımı 40 cc kadar ıkısındende... anca o kadar. ama herkes tattır dıyo. yedırme ama agzına çal yalansın tatlarına baksın dıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?