2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar facebooktan bazı arkadaşlara request attım. Özlem Yılmaz Nevzat Karasu olarak. O benim. Bilginiz olsun. facedeki sayfada kim olduklarını anlayabildiklerime yolladım.

primanın yeni çıkan bezinden aldım çok beğendim hem ince hem yumuşak geldi bana diğerine göre

bende kullandım yumuşacık ve incecik ama eskisinden f-daha az sıvı tutuyor daha çok nemli bırakıyor... başka marka kullanmıştım güzel sıvı tutuyordu ama yahudi malıymış.
baby star deneyeceğim numune istedim. o da olmazsa eski primaya devam bilmiyorumkismile
başka hangi marka kullanan var tavsiye edecek (açlıktan cümle kuramıyorum)
molfiks de nemli bırakıyor mu acaba?
benim kızımın totosu hemen kızarıyor

bana şimdilik ii gibi geldi cnm daha yeni kullanmaya başladım gerçi
molfixi sevmedim çok kalın sert geldi bana hatta 1 paket var kullanmıyorum içinden biraz kullandım bıraktım ama ondan memnun olanda var deneyip bak istersen

kızlarrrrrrr
herkese selam

size bi müjdem var bugün kızıma elma suyu içirdimm çok beğendi... doktor başla dedi.. 8-10 kaşık içti.
yarın da yoğurt mayalayıp vercem. ona da başlamam lazım geç kaldım. doktor kızcak.
ha bu arada naz sadece aptamille besleniyor artık, benim çeşmeler finito..

türkkahvesi hadi hayırlı olsun canım... kızına bol bol vitamin olsunlar. Biz anne sütü oldugu için 6. ayı bekliyoruz. Sadece su vermeye başladım ben bu ay....

sağol arkadaşımm
büyüdüğünü anladım bugün farklı bişey içirince.
inşallahh iştahlı olurlar da bizi uğraştırmazlar, arkalarında kaşıklarla gezmeyiz.

ben çoktan su vermeye başladım. mama aldığı için gerek duyuyorum. zaten doktor ver, o kendi belirler ne kadar içeceğini dedi. hakkat öyle. istemediği zaman diliyle ittiriyo biberonu.

selam kızlar ve bücürükleri..!
ayy yine 1 haftaya yakın zamnadır giremiyorum yaaa: resmen sinir oldum. bizim bilgisayar kafayı yedi. ve geçen perşembe Gaziantep'e gittik. eşimin kuzeninin düğünü vardı. neyse umarım bu son olur da düzenli girebilirim nete.
hepinizi çok özledim. hediyeleşme işi de hallolmuş ben yokken.

iyi gecelerrrrr boshayallersmile

dr sordum ates dusurucu surp agrıkesıcı srup verırımısın dıye evde bulunsun dedım bana fıtıl yazdı nıyese hazıranın 4de bızımde asımız var benım oğlum daha donmuyor ve ayaklarınıda yakalamıyor daha yenı ıkı elını bırlestırıyor ya bızdemı bır sorun var hazıranda bızde ek gıdaya baslayacak hıpple beslıyorum oğlumu hıppe gectıkten sonra gunde 5 6 kez kaka yapar oldu acaba yaramıyormu? aptamıll kullanırken 3 4 gunde bır yapardı bu ara cok huzursuz misafırlıge gıttıgımızde cosuyor hemde nasıl en fazla 10 dakkıka oturup kalkıyoruz buara evdede aynıya komsular gelıyor battanıye ıle sallamaya

evdemisafırler varkende gıremıyorum offf offff cok yorgunum buaksam yıkandılar babsıyla ben artık dusun altında yıkıyorum yaz sız

Iyi geceler kizlar
bende pek giremedim bugün gezdik dolastik babamiz evdeydi
aksamda oturdum iki tencere sarma sardim birini yarin pisiririm diyeri buzluga oh hazir hazir
ama yoruldum valla gidip yaticam malum sbah 6buçukta ayaktayiz Ecem hanimla

öptüm hepinizi iyi geceler .....

EEEEE sonunda bölgemizin mesur yagmurlari geri döndü günes gitti:gitme:
olsun azda olsa keyfini çikardik sira sizde simdi :smiley-cool:

Günaydın kızlar,

Bülbül sadece şüpedir canım emin olmadan kendini paralama kafandada kurma canım bide doğumdan sonra paranoyaklıkta olabilir.

Doğumdan önce Aventin süt saklama biberonlarını almıştım tabii süt olmayınca saklamayada gerek kalmadı dün biberon ucu aldım onlara çünkü biberon 4 tane en azından su falan veririm dedim. 2li uclardan almışım ama Duru normalde damaklı harici içmiyordu bunlar damaklı değil yanlış almışım ama 3 akışlı 3 delik var anne memesi gibi belki alır dedim ilk zorlandı ama sonra bi aldı hoooop hızlı akışlı ya hemen mama bitti ve galiba hızlı yediği için gazda yapmadı çok beğendim.biberon almayanlar bi deneyin isterseniz anne memesi gibi farklı yerlerden geliyor belki bunu kullanırlar pahalı ama elimde 4 biberon patlamasın diye aldım çokta beğendim.bi süre mamasını veririm sonra su falan çünkü 125 cc hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…