Candy canım fiyat farkı var mı normal primayla
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/367872-kizimin-el-izini-aldim.html#post13386007
kızlar şuna bi bakın ya ben yapıcam bundan
selam kızlar nasılsınız...
bizim kızın doktor kontrolü vardı bugün, aşısıda yapıldı şimdilik sakin, çok şükür huysuzluk yapmadı, bize daha ek gıda yok, altıncı ayın sonuna kadar sadece anne sütüne devam edecez, vitaminlere devam dedi (devit3 ve multitabs ) bide diş kaşıyıcı verebilirsin dedi....
Maşallah Zeynebimize..oyy dişleri de kaşınırmış....Canım ya....
Selmacım multitabs niçin. Bize vermedi neşe hn. ama dewit3 e devam ediyoruz. Aşıları nerde yaptırıyosun...
cnm calpolu aşıdan öncemi sonramı veriyosunuz sağlık ocağında bana aşıdan yarım saat önce ver ateşlenmez demişlerdi.
süper fikirde tutkalı nerden bulucaz acaba
bnde yapıcam bndeee
İyİm saol selmacım arasta İİ uyuyo teyzesİ paŞa.. candy canım adın neydİ senİn unuttum kusura bakma...ben pİrİmanın aktİf bebeĞİ kullanıyorum...22 lİra galİba eŞİm alıyo pek bİlmİyom sen Şu care dİyon galİba petek dokulu o kaÇa kİ...
ayy güzel olcak desen evin ohh mis gibi olur bakım yapılınca. güzel günlerde otur inş canım.
zaten çok sık girmiyor, ben de numarası var, ararım olmazsa..
-tatlicadiarzu-
konunun başını silmişin ama yorumlardan anladığım kadarı ile senin arkadaşının başına kötü bir olay gelmiş..yazık.boğazım düğümlendi...Allah sabır versin,kendine,eşine,ailesine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?