2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlumda evde mız mız ediyor uyumuyor hiç gündüz uykusu yok gecede 9 da yatır yarım saate kalkar 12 den önce yatmaz malesef ama sabah 7den önce asla uyanmıyor bende karışmıyorum ne edem bir yere gittik mi çocuk gayet güzel uyuyor hani uyumuyordu diyorlar yalancı çıkıyorum benim oğlan gezmeci sokağa çıksın yada arabaya binsin hemen uyur eve getir yerine yatır hemen uyanıyor
şaşırdım valla bazen uyusun diye sokakta geziyoruz ohaoldumsmile

selam kızlar nasılsınız...
bizim kızın doktor kontrolü vardı bugün, aşısıda yapıldı şimdilik sakin, çok şükür huysuzluk yapmadı, bize daha ek gıda yok, altıncı ayın sonuna kadar sadece anne sütüne devam edecez, vitaminlere devam dedi (devit3 ve multitabs ) bide diş kaşıyıcı verebilirsin dedi....

MaŞallah zeynepÇıme dıŞlerımı kaŞınırmıŞ ınŞallah sorunsuz geÇer canım yarasın aŞıları..

Maşallah Zeynebimize..oyy dişleri de kaşınırmış....Canım ya....
Selmacım multitabs niçin. Bize vermedi neşe hn. ama dewit3 e devam ediyoruz. Aşıları nerde yaptırıyosun...

cnm calpolu aşıdan öncemi sonramı veriyosunuz sağlık ocağında bana aşıdan yarım saat önce ver ateşlenmez demişlerdi.

Maşallah Zeynebimize..oyy dişleri de kaşınırmış....Canım ya....
Selmacım multitabs niçin. Bize vermedi neşe hn. ama dewit3 e devam ediyoruz. Aşıları nerde yaptırıyosun...

sağol havvacım bizim doktorumuz ahmet bey canım, geçen ay verdi multitabs vitamin damlasını ( a c d vitaminleri ) geçen aydan beri kullanıyorum ben canım bıngıldağı içinmiş öyle demişti. aşılarıda hastanede yaptırıyorum ahmet bey kendisi yapıyor havvacım, esra kuşum nasıl iyimi ..

ıyım saol selmacım arasta ıı uyuyo teyzesı paŞa.. candy canım adın neydı senın unuttum kusura bakma...ben pırımanın aktıf bebeĞı kullanıyorum...22 lıra galıba eŞım alıyo pek bılmıyom sen Şu care dıyon galıba petek dokulu o kaÇa kı...

kızlar kahve değirmeni kullanan varmı aranızda? malum yakında mamaya geçmeye başlıcaz ben pirinç ununu kendim çekmek istiyorum ama kahve değirmeninde çekilir mi bilmiyorum...

prenses ben bilmiyorum o nedir
nasıl çekiceksin pirinç ununu anlamadım
bu arada o resimdeki senin kız mı maşallah çok tatlı yahu

canımcım adaşızya seninle.oda hemen hemen aynı fiyatta pek farkı yok ama her yerde değişio fiyatları ben 19 a alıyodum öncekini bu 22 liraydı sanırım

prensesim380, yaren çok sağolun merak etmişsiniz ay çok mutlu oldum merak edilmek çok güzel opuyorumnanaktan
internet gitmişti yeni geldi nerdeyse bir haftadır yoktum
yoktum ama çok yoğundum elifi sürekli kucakta gezdirdim, kızımın huyu değişti. anneciğine eziyet edip duruyor ve çok ağlıyor. uslu kızım gitti yerine haylaz kzım geldi sempatiksalakcinni
bu sırada geçmişe bakamadım sadece akpak diye ismimi arattım merak eden varmı diye kaydirigubbakcemile3
umarım herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…