aynen bende bişey vermiyorum.annmde bana diyo sürekli şundan verelim bundan verelim die.ama ben yok diyorum.6,aya kadar Allah kısmet ederde sütüm olursa sadece annesütü vercem... sütü olmayanlar mecbur veriyo o başka tabi...
doğru...
hava guneslı burda kızımla gezmeye gıdıcez kacıyorum sımdılık kızlar cok optm hepınızı...
herkeze merhaba bizde pazarı gezdik geldik bende ek olarak hiç bişey vermedim dün şu gece çayından aldım denedim ama ben anladımki benim kızımın derdi uyku değil ayakda sallanma derdine uyumuyo neyapcam ben yaa dün gece 2 de uyandı emzirdim uyurken koyuyorum uyanıyo sabah 5 e kadar ayakda salladım öyle güzel uyuyoki yerine koyunca uyanıyo neyapcam ben böyle bilmiyorum...
selaammm..
ben misafirim gezmeye çıktı alanyayaı gezecek.bi bakkiimm dedimm..
bulbul neden öyle düşündün yaaa.nedir olayy..
daha ben ek gıdaya geçmedim.pazartesi geçeriz sanırım.4.aylık olcez teyzoşlarr..
hulen bulbul sizlere yazayımm.
bizim adana tarihi belli oldu.temmuz 1.de kısmetse ordayız.temmuz 13 de dönecegiz.kpss sınvına orda girecegim.temmuz 10-11 sınavı olup ertesi günü dönecegiz.yani ben adanaya gitmeden tel.laşalım orda net yok çünkü oldumu canlar..
gündüz bende sallıyorum.ama gece sallamıyorum.kendi uyuyo.emiyo ben biraz bekletiyorum memede.daldıgını anlıyorum.yavaşça yatırıyorum.beşige koyuncada şöyle 5 dk daha sallıyorum beşikte.sonra ritimi düşürerek bırakıyorum..
ayy kaç zamandır düzenli giremiyorum siteye özledim sizlerii
ecenazla biz iyiz çok şükür...umarım herkesler tüm bebişler tüm anneler iyidir...
ecenazın gözümün önünde her geçen gün birz daha büyümesi ve yeni şeyler öğrenip hem kendini hem bizi eğlendirmesene bayılıyorum..kahkalarla gülüyo kızım artık...mucizevi bişi bu bi insan büyüyo yanıbaşımda..
ayy çok duygusalım ben bu günlerde adetimde gecikti tırsıyom zaten tamda hamileliğimin senesi 1 haziranda öğrenmiştim ecenazın benimle olduğunu...
ay aynı bende 1 Haziranda öğrenmiştim...çok güzeldi yaa...ne çabuk geçti 1 sene..
selam kızlar.
ben de ne zamandır giremiyorum öyle uzun uzunn.. önceden hızlıca okuyup cevap yazardım bir kere bile olsa günde. şimdi onu da yapamıyorum.. işlerim yoğun bu ara
burak'ı aylık kontrolüne götürdüm, doktor bu defa da kulağında iltihap var dedi, bu cocuk nasıl böyle sakin durabiliyo bu iltihapla dedive yine malesef antibiyotiğe başlayacağız..çok moralim bozuldu.. inş geçenki gibi ardından ishal ve pişik başlamaz. daha yeni düzelmişti..
doktor yatarak mı emziriyorsun ondan olur kulak ilt. dedi. gerçekten de yatarak emziriyordum hep, annem de yatarak veriyormuş biberonunu..
sonra da 4. ay aşısını oldu, çok ağladı yavrum. evde de ağlıyordu, inş uzun sürmez huzursuzluğu...
kızlar merhaba...nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?