2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla şimdi gaza geldim rendeledim elayı verdim suyundan içti kuzum bi kaç kaşık alışsın yeni tatlara sonradan zorluk çekmiyim

kız sonra dürtüyoruz diye laf ediyorlar sanki alıp ben içicem pehhhhhh.

1-2 kaşık birşey değil tadımlık.fatma Ecrin o bal dudaklarını çıkartmış ya ortaya bittim o resmine maşallah.

kızlar Ayten 'den haberi olan varmı.Tekirdağda Fotoğrafçi vardı ya nerdeyse 4-5 aydır ben hiç denk galmedim inşallah herşey yolundadır.

valla şimdi gaza geldim rendeledim elayı verdim suyundan içti kuzum bi kaç kaşık alışsın yeni tatlara sonradan zorluk çekmiyim

aynen bende rendeledim tülbentden suyunu çıkardım sizde öyle yapıyonuz demi ama elma biraz ekşiydi heralde yüzünü buruşturdu...

kız sonra dürtüyoruz diye laf ediyorlar sanki alıp ben içicem pehhhhhh.

1-2 kaşık birşey değil tadımlık.fatma Ecrin o bal dudaklarını çıkartmış ya ortaya bittim o resmine maşallah.

kim laf ediyo kız
dürtün beni arada iyi oli kaydirigubbakcemile2
şişirmiş gene dudakları bana bakıyo öle cimcime sağol canım teşekkür ederiz:ecrin_bebek:

canım bence kimsenin kimseye laf soktuğu yok.sen kendi durumunu anlatıyosun bende kendi durumumu.herkes kendinden bahsediyo... sanırım bu lafın bana gelmş.ben demiştim 6 ay emziricem diye...kimseye nispet yaptığımda yok...ayrıca bunalımda falanda değilim...

aynen bende rendeledim tülbentden suyunu çıkardım sizde öyle yapıyonuz demi ama elma biraz ekşiydi heralde yüzünü buruşturdu...

valla ben az bişey rendeledim canım elimde sıktım hemen
tülbentle falan uğraşamdım hemen yaptım ama tülbentle yapılıyo evet
bizimki tatlıydı kaşığı görünce ağzını açıyo gül gül öldüm
maşallah kuzuma

bugün oğlumun uyku günü herhal sürekli uyumak istiyo
ben de kursa kaçıyom kızlar öptüm hepinizi

Hiç sütü olmayanlar düşünsün gibi bir havada olmadım ama üzerime alınsam mı diye de düşünmedim değil dediklerini. Alındım ve bu tarz konuşmasak daha iyi olur gibi Burcucum.

Serapcığım sana söylemedim 2-3 kere mamadan -ek besinden bahsedince hemen sadece süt diye evet Sibel yazmıştı sanırım varda ben mi vermiyorum.elbette sütün varsa süt vereceksin bundan daha doğal birşey olamaz ki yarasın inşallah kan can olsun.
ama bu seferde böyle düşünceler çıkınca paylaşmak istemiyorum bakın biz mama ve ek besine başladık sizde verin imajı mı yarattım acaba diye düşünüyorum.burası paylasım sitesi ise tabii ki hoşuma gidenlere teşekkür ediyorsam bozulduğum üzüldüğüm noktalarıda dile getirmek en doğal hakkım.hee kim yazdığı konusunuda hatırlayarak Sibel yazmıştı diye hatırlayarak yazmadım ama sibel şimdi yazınca evet sibel di galiba dedim.
Bu tarz konuşma derken ? kurduğum cümlelerin farkındayım.

ay ben tulbent aldım ama sanki çok zor işmiş gibi geliyor bana tülbentten sıkmak üşengeçmiyim neyim.onun yerine meyve sıkacağı kullanıyorum.birisi sormuştu bu arada Sinbo nun küçük olanını almıştım geçen sene 39 mu 49 mu neydi hatta bu sene bi yerde daha gördüm aa fiyatı düşmüş dedim.çok pahalı değil yani birde bundan sonra sık kullanacağımız için almakta fayda var galiba.

hülyacım geçmiş olsun burak beyimize
kulağı mı acıyor? elini götürüyo mu kulağına
fatoş arasa oy verdim

Anneme sormayı unuttum Gülşah biz annemde yiyoruz sonra eve geçiyoruz.Ben fena hazıra alıştım ya iş olayı olunca valla herşey çok zor.

Akpak sen sorunca işgillendim şimdi duru da bazen elini kulağına,burnuna götürüyor.serumlardan aldım burnu kaşınıyor diye ama 1-2 gün bende takip edeyim halen yapıyormu dikkatetmemiştim.
bu arada ben senin ismini hep unutuyorum yaaa.:kedi:

Zeynep şaşırdı bugün erkenden gece uykusuna geçti, hanımı uyandıramıyorumda normalde en ufak sesten rahatsız olup uyanır neler yapıyorum uyansın diye ama banamısın demiyor bu gece uzun olacak herhalde ....

selmacım rÜveydacım saolun kızlar...selmabızımde gece uzun olacak oĞlum uykuya doyamadı bu gÜn...

ben doğrudan bana söylediğini anladım.sende kime söylediğini gayet iyi biliyosun bence.zeynep sana söylemiyorum diye belirttiğine göre benm söylediğimi gayet iyi biliyosun.burda herkes annesütü veriyorum vermiyorum diye anlatıyo.niye doğrudan bana sataşıldı anlamış değilim.çok üzüldüm ayrıca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…