valla şimdi gaza geldim rendeledim elayı verdim suyundan içti kuzum bi kaç kaşık alışsın yeni tatlara sonradan zorluk çekmiyim
valla şimdi gaza geldim rendeledim elayı verdim suyundan içti kuzum bi kaç kaşık alışsın yeni tatlara sonradan zorluk çekmiyim
kız sonra dürtüyoruz diye laf ediyorlar sanki alıp ben içicem pehhhhhh.
1-2 kaşık birşey değil tadımlık.fatma Ecrin o bal dudaklarını çıkartmış ya ortaya bittim o resmine maşallah.
Canım sütün olsa bile kimse sana yemek kaşığı ile yedir demiyor ki senin sonradan işin kolaylaşır parmağınla dudağına sür o kadar.Zeynep'ciğim lafım sana değil önce onu söyliyeyim.
Ayrıca şunuda anlamadım sanki sütü olmayan mama verenler yada sütü az olup mama takviyesi yapanlar emzirenlere aman sütünüzü vermeyin de ek besine başlayın diye dürttüğümüz mü düşünülüyor.ne bu böyle her konuşmada 6 ay sadece süt vericem sütü olmayanlar düşünsün havaları.Anladıkta hepimiz aynı zamanlarda doğum yaptık şu laf sokma işini bıraksak bunalımı devam edenler var galiba.... elbette sütün var ise vereceksin aklın yolu bir sonuçta.
hülya benimde diz kapağımda sorun var kitleniyor resmen ama benim tahliller hep temiz çıktı seninde mi doğum sonrası ortaya çıktı.
Hülya geçmiş olsun valla bu burak'ın popdan çekeceği var yavrum yaaa.banyodan sonrada oluyor drlar yok su kaçması ile ilgisi yok diyor ama banyodan sonra kulaklarını emsene içte kalan su iyice iceri kaçmasın oda ağrı yapar.anladın mı demek istediğimi yani nasıl yapılacağını..Annem bize hep yapmış kulağımızda sorun yok ama benim 1 yaş küçük kız kardeşime yapmamızyengem büyütmüş onu) orta kulak iltihabı var.
Gülşah ben sormuştum ama tavsiye etmediler 6. aya kadar zaten iğne ilaç yasak.ben sprail taktırdım.3 aylık iğnede toplu halde dozu kere verdikleri için dr önermem demişti.en doğrusu doğum kontrol hapı ama o bana zor dersen aylık iğne demişti.Sağlık ocaklarıda vuruyor.
aynen bende rendeledim tülbentden suyunu çıkardım sizde öyle yapıyonuz demi ama elma biraz ekşiydi heralde yüzünü buruşturdu...
Hiç sütü olmayanlar düşünsün gibi bir havada olmadım ama üzerime alınsam mı diye de düşünmedim değil dediklerini. Alındım ve bu tarz konuşmasak daha iyi olur gibi Burcucum.
aynen bende rendeledim tülbentden suyunu çıkardım sizde öyle yapıyonuz demi ama elma biraz ekşiydi heralde yüzünü buruşturdu...
Anneme sormayı unuttum Gülşah biz annemde yiyoruz sonra eve geçiyoruz.Ben fena hazıra alıştım ya iş olayı olunca valla herşey çok zor.
akşam neler var menüerde kızlar
canım bizim bu akşamki yemeğimizi annem yapmış sağolsun,telefon açtı gel al tepsiyi diye bizde bu akşam ıspanaklı börek var yanınada ayran ...
anne -abla hala hep bi kurtarıcımız var hiç olmadı komşu -arkadaş allah razı olsun....
Serapcığım sana söylemedim 2-3 kere mamadan -ek besinden bahsedince hemen sadece süt diye evet Sibel yazmıştı sanırım varda ben mi vermiyorum.elbette sütün varsa süt vereceksin bundan daha doğal birşey olamaz ki yarasın inşallah kan can olsun.
ama bu seferde böyle düşünceler çıkınca paylaşmak istemiyorum bakın biz mama ve ek besine başladık sizde verin imajı mı yarattım acaba diye düşünüyorum.burası paylasım sitesi ise tabii ki hoşuma gidenlere teşekkür ediyorsam bozulduğum üzüldüğüm noktalarıda dile getirmek en doğal hakkım.hee kim yazdığı konusunuda hatırlayarak Sibel yazmıştı diye hatırlayarak yazmadım ama sibel şimdi yazınca evet sibel di galiba dedim.
Bu tarz konuşma derken ? kurduğum cümlelerin farkındayım.
ay ben tulbent aldım ama sanki çok zor işmiş gibi geliyor bana tülbentten sıkmak üşengeçmiyim neyim.onun yerine meyve sıkacağı kullanıyorum.birisi sormuştu bu arada Sinbo nun küçük olanını almıştım geçen sene 39 mu 49 mu neydi hatta bu sene bi yerde daha gördüm aa fiyatı düşmüş dedim.çok pahalı değil yani birde bundan sonra sık kullanacağımız için almakta fayda var galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?