2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar lütfen yapmayın ya kafa dağıtmaya giriyoruz
2çift sohbet etmeye çalışıyoruz fırsat buldukça
boş yere canımız sıkılmasın kimse üzülmesin kırılmasın

olsun canım önemli değil. derya adım unuttukça sor :) seninki de burcu muydu?
aman hasta olmasın bebişler. Allah sağlık versin hepsine.

elif ikindin vakti hep huzursuz oluyor uyuyor uyanıyor ağlıyor ve kucaktan inmek istemiyor bazen kucaktayken bile ağlıyor... son bir haftadır çok yordu beni neşesi olmayınca benim de tüm neşem kaçıyor senağlama

Kızlar lütfen şurda muhabbet etmeye giriyoruz. hepimizin birbirinden öğrenecek paylaşacak şeyleri var... kimse üzülmesin kırılmasın yaaa...

Kizlar simdi super bi haber aldim dedemin hac kuralari sonuclanmis ve çikmis hayirlisiyla bu sene gidicek 4 senedir kayit yaptiriyodu bu sene kismet oldu
çok sevindim ya Allah im bizlerede nasip eder insallah:Saruboceq:

aykızım gözü aydın olsun dedenin ne güzel ya Allah bizlerede nasip eder inş
çok istiyorum bende

evet yaa doğumdan sonra başladı. çömelince geri kalkamıyorum dizimin ağrısından. ana kucağını sallamaktan oldu gibi geliyor bana. ama bende romatizma vardı önceden, belki yenilemiştir korkusuyla tahlil yaptırdım ve temiz çıktı. geçer herhalde. ilaç kullanmak da istemiyorum. bakalım ne olacak. sana da geçmiş olsun canım

Kizlar simdi super bi haber aldim dedemin hac kuralari sonuclanmis ve çikmis hayirlisiyla bu sene gidicek 4 senedir kayit yaptiriyodu bu sene kismet oldu
çok sevindim ya Allah im bizlerede nasip eder insallah:Saruboceq:

gözünüz aydın güzelim. allah bize ve tüm isteyenlere de nasp etsin.

bülbülcüm, nerden çıktı bu aldatma meselesi. arkadaşların dediği gibi kafanda kurma, mantıklı düşün. boşuna moralini bozma.

hulyacım cok cok gecmıs olsun.ınsallah tez zamanda duzelır burak.
burcucum haklısın ne dıyım. ama ben aramızda art nıyetlıler oldugunu dusunmuyorum. yanı kımse kımseye "ben gectım hadı sende ek gıdaya gec" mesajını vermıyodur bence. sutu olan elbet sut verecek,ek bısey verıp vermemekte ınsıyatıf meselesı. sutu olmayan yada yettıremeyen de elbette mama verecek ek gıda verecek. cocugu ac bırakacak halımız yok ya :) ama ben kendı adıma tereddutteyım. sureklı bunu dıle getırıyorum kabak tadı verdı farkındayım ama gercekten kafam karısık. bugun ılk defa cevremdekılerın ısrarlarına dayanamayıp ıpege domates ve havuc yalattım. azcık çaldım ağzına. suratını burustura burustura yaladı :) ıyımı ettım kotumu ettım bılmıyorum. aslında ıstegım emzırmek ama sonra cok zor ek gıdaya alısır sen tattır dıyolar. bunu dıyen cocuk buyutmus ınsanlar. bısey bılıyolarda soyluyolar düşünürsen...
bu ay doktorumuz kaka sorunu ıcın armuta baslatıcaktı zaten sadece. sanırım yawastan tattırmak en ıyısı. karnını doyurcak kadar degılde az az agzına çalmak. sonra yemek secen tat bılmeyen zor yıyen bı cocuk olsun ıstemıyorum...
aman ne bıleyım baydım bılıyorum ama cok kararsızım bu konuda.
hayırlısı...

kafanın karışması da, düşünceli olman da normal canım. sonuçta biz tecrübeli olmadığımız ve kitaplarda da basmakalıp bilgiler olduğu için tecrübelilerin tecrübelerinden ve mantığımızdan yla çıkıyoruz. ben de senin gibi 6. aya kadar sadece anne sütüne devam edicem ama tatları ayırt edebilmesi için yavaş yavaş biçok şeyin tadına baktırıyorum. bugün domates ve salatalığın tadına baktı miray. domatesi sevdi galiba: pek bırakmak istemedi. alkisalkisalkis

biz de onlarla beraber büyüyüp, tecrübeleniyoruz. bundan daha güzeli olabilir mi???

Saol hülyacim (hulen) amin canim

Zeynepcim bende yavas yavas tattiriyorum parmagimla agzina sürüyorum tatliya tuzluya alissin diye
o kadar

fatoşcum Aras'ı oyladım. ben de dayanamayım gönderdim Miray'ın foroğrafını. oylar mısınız? a.s.

xxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
aykızım gÖzÜn aydın canım saĞlıkla gıdıp gelır ınŞallah..deden rabbım bızlerede nasıp etsın..
zeynepÇım aklın karıŞmasın kuzum tatır mınık kuŞa damak tadı gelıŞsın..
hulen saol canım oylarım bende cımcımeyı Şımdı...
sıbel burcu kırmayın anacım boŞ yere bırbırınızı kımsenın art nıyetı yok emınım..
bulbul sbah bı yazmıŞın ÇıkmıŞın canım hayırdır ınŞallah yanılmıŞındır boŞuna Üzme kendını...

Saol canim benim amin...

merhaba kızlar.iki gündür giremiyorum.evde temizlik vardı,dün de doktorumuz vardı sonrasında da gezmeye gittik.Yani sizden biraz uzak kaldım.Ben yokken neler olmuş bir geçmişi okuyayım..

Bu arada kızım Bahar'ım 6690gr,61,5cm olmuş.
Rotarıx aşımızı da olduk.Çok şükür iyi geçti,pek huzursuz olmadık,ateşimiz de olmadı.Allah'a çok şükür iyi atlattık bunu da.

iyigeceler annişler
canbahar geçmiş olsun kuzuna maşallah
şu slayt işini ne zaman bitircen gönderenlerinkiyle yap bende bu kadar ananso sağır sultan bile duymuştur
kaydirigubbakcemile3

Kızlar yaaaa sormadan domates denemeyin... domates ve çilek alerji yapan meyvalar tehlikeli olabilir. bir yaşından sonra öneriliyor. Öyle okumuştum ben... dikkatli olun bence bebişleri aglatmayın klava:

iyigeceler annişler
canbahar geçmiş olsun kuzuna maşallah
şu slayt işini ne zaman bitircen gönderenlerinkiyle yap bende bu kadar ananso sağır sultan bile duymuştur
kaydirigubbakcemile3
saol canım.tüm kuzulara maşallah..
canım ben eminim ki slaytı görünce hani ben diyecekler göndermeyenler.Son kez süre tanıyoruz sonra gönderseler de eklemicem.

Masallah Bahar prensese yarasin asilariniz

teşekkür ederiz teyzesi..geçmişi okuyorum biraz geç cevap vermiş olabilirim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…