Akpak sen sorunca işgillendim şimdi duru da bazen elini kulağına,burnuna götürüyor.serumlardan aldım burnu kaşınıyor diye ama 1-2 gün bende takip edeyim halen yapıyormu dikkatetmemiştim.
bu arada ben senin ismini hep unutuyorum yaaa.:kedi:
aykızım gözü aydın olsun dedenin ne güzel ya Allah bizlerede nasip eder inş
çok istiyorum bende
Canım sütün olsa bile kimse sana yemek kaşığı ile yedir demiyor ki senin sonradan işin kolaylaşır parmağınla dudağına sür o kadar.Zeynep'ciğim lafım sana değil önce onu söyliyeyim.
Ayrıca şunuda anlamadım sanki sütü olmayan mama verenler yada sütü az olup mama takviyesi yapanlar emzirenlere aman sütünüzü vermeyin de ek besine başlayın diye dürttüğümüz mü düşünülüyor.ne bu böyle her konuşmada 6 ay sadece süt vericem sütü olmayanlar düşünsün havaları.Anladıkta hepimiz aynı zamanlarda doğum yaptık şu laf sokma işini bıraksak bunalımı devam edenler var galiba.... elbette sütün var ise vereceksin aklın yolu bir sonuçta.
hülya benimde diz kapağımda sorun var kitleniyor resmen ama benim tahliller hep temiz çıktı seninde mi doğum sonrası ortaya çıktı.
Hülya geçmiş olsun valla bu burak'ın popdan çekeceği var yavrum yaaa.banyodan sonrada oluyor drlar yok su kaçması ile ilgisi yok diyor ama banyodan sonra kulaklarını emsene içte kalan su iyice iceri kaçmasın oda ağrı yapar.anladın mı demek istediğimi yani nasıl yapılacağını..Annem bize hep yapmış kulağımızda sorun yok ama benim 1 yaş küçük kız kardeşime yapmamızyengem büyütmüş onu) orta kulak iltihabı var.
Gülşah ben sormuştum ama tavsiye etmediler 6. aya kadar zaten iğne ilaç yasak.ben sprail taktırdım.3 aylık iğnede toplu halde dozu kere verdikleri için dr önermem demişti.en doğrusu doğum kontrol hapı ama o bana zor dersen aylık iğne demişti.Sağlık ocaklarıda vuruyor.
Kizlar simdi super bi haber aldim dedemin hac kuralari sonuclanmis ve çikmis hayirlisiyla bu sene gidicek 4 senedir kayit yaptiriyodu bu sene kismet oldu
çok sevindim ya Allah im bizlerede nasip eder insallah:Saruboceq:
hulyacım cok cok gecmıs olsun.ınsallah tez zamanda duzelır burak.
burcucum haklısın ne dıyım. ama ben aramızda art nıyetlıler oldugunu dusunmuyorum. yanı kımse kımseye "ben gectım hadı sende ek gıdaya gec" mesajını vermıyodur bence. sutu olan elbet sut verecek,ek bısey verıp vermemekte ınsıyatıf meselesı. sutu olmayan yada yettıremeyen de elbette mama verecek ek gıda verecek. cocugu ac bırakacak halımız yok ya :) ama ben kendı adıma tereddutteyım. sureklı bunu dıle getırıyorum kabak tadı verdı farkındayım ama gercekten kafam karısık. bugun ılk defa cevremdekılerın ısrarlarına dayanamayıp ıpege domates ve havuc yalattım. azcık çaldım ağzına. suratını burustura burustura yaladı :) ıyımı ettım kotumu ettım bılmıyorum. aslında ıstegım emzırmek ama sonra cok zor ek gıdaya alısır sen tattır dıyolar. bunu dıyen cocuk buyutmus ınsanlar. bısey bılıyolarda soyluyolar düşünürsen...
bu ay doktorumuz kaka sorunu ıcın armuta baslatıcaktı zaten sadece. sanırım yawastan tattırmak en ıyısı. karnını doyurcak kadar degılde az az agzına çalmak. sonra yemek secen tat bılmeyen zor yıyen bı cocuk olsun ıstemıyorum...
aman ne bıleyım baydım bılıyorum ama cok kararsızım bu konuda.
hayırlısı...
aykızım gÖzÜn aydın canım saĞlıkla gİdİp gelİr İnŞallah..deden rabbİm bİzlerede nasİp etsİn..
zeynepÇİm aklın karıŞmasın kuzum tatır mİnİk kuŞa damak tadı gelİŞsİn..
hulen saol canım oylarım bende cİmcİmeyİ Şİmdİ...
sİbel burcu kırmayın anacım boŞ yere bİrbİrİnİzİ kİmsenİn art nİyetİ yok emİnİm..
bulbul sbah bİ yazmıŞın ÇıkmıŞın canım hayırdır İnŞallah yanılmıŞındır boŞuna Üzme kendİnİ...
saol canım.tüm kuzulara maşallah..iyigeceler annişler
canbahar geçmiş olsun kuzuna maşallah
şu slayt işini ne zaman bitircen gönderenlerinkiyle yap bende bu kadar ananso sağır sultan bile duymuştur
kaydirigubbakcemile3
Masallah Bahar prensese yarasin asilariniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?