kafanın karışması da, düşünceli olman da normal canım. sonuçta biz tecrübeli olmadığımız ve kitaplarda da basmakalıp bilgiler olduğu için tecrübelilerin tecrübelerinden ve mantığımızdan yla çıkıyoruz. ben de senin gibi 6. aya kadar sadece anne sütüne devam edicem ama tatları ayırt edebilmesi için yavaş yavaş biçok şeyin tadına baktırıyorum. bugün domates ve salatalığın tadına baktı miray. domatesi sevdi galiba: pek bırakmak istemedi. alkisalkisalkis
biz de onlarla beraber büyüyüp, tecrübeleniyoruz. bundan daha güzeli olabilir mi???
Saol hülyacim (hulen) amin canim
Zeynepcim bende yavas yavas tattiriyorum parmagimla agzina sürüyorum tatliya tuzluya alissin diye
o kadar
fatoşcum Aras'ı oyladım. ben de dayanamayım gönderdim Miray'ın foroğrafını. oylar mısınız? a.s.
http://www.dove.com.tr/benanneyim/Oy...4-949254b4112d
evet bende baslıyım tattırmaya haklısınız damak tadı gelıssın..aykızım gÖzÜn aydın canım saĞlıkla gİdİp gelİr İnŞallah..deden rabbİm bİzlerede nasİp etsİn..
zeynepÇİm aklın karıŞmasın kuzum tatır mİnİk kuŞa damak tadı gelİŞsİn..
hulen saol canım oylarım bende cİmcİmeyİ Şİmdİ...
sİbel burcu kırmayın anacım boŞ yere bİrbİrİnİzİ kİmsenİn art nİyetİ yok emİnİm..
bulbul sbah bİ yazmıŞın ÇıkmıŞın canım hayırdır İnŞallah yanılmıŞındır boŞuna Üzme kendİnİ...
masallah bahar a buyumus serpılmıs :)merhaba kızlar.iki gündür giremiyorum.evde temizlik vardı,dün de doktorumuz vardı sonrasında da gezmeye gittik.Yani sizden biraz uzak kaldım.Ben yokken neler olmuş bir geçmişi okuyayım..
Bu arada kızım Bahar'ım 6690gr,61,5cm olmuş.
Rotarıx aşımızı da olduk.Çok şükür iyi geçti,pek huzursuz olmadık,ateşimiz de olmadı.Allah'açok şükür iyi atlattık bunu da.
aaaaa bılmıyodum. bugun vucuduna dıkkat ederım bakalım reaksıyon verıcekmı.Kızlar yaaaa sormadan domates denemeyin... domates ve çilek alerji yapan meyvalar tehlikeli olabilir. bir yaşından sonra öneriliyor. Öyle okumuştum ben... dikkatli olun bence bebişleri aglatmayınklava:
canım ıyıyız sen nasılsın derın nasıl?canlarım nasılsınızz ne var ne yok anca geceleri fırsat bulabiliyorum giriyorum kızım gündüzler hiç uyumuyor nerdeyse huyları değişti iyice ee büyüyorlar valla yarın aşımız var vede kontrolümüz bende 2 gündür kızıma elma suyu veriyorum çok beğendi nasıl içiyor bakalım yarın doktor amcamız ne diycek bizee eski muhabbetleri çok özledim valla bebeişler olunca kendi adıma konuşayım koptum iyice kendinize ve bebişlerinize iyi bakın çok öptüm hepiniziiiii
Kizlar simdi super bi haber aldim dedemin hac kuralari sonuclanmis ve çikmis hayirlisiyla bu sene gidicek 4 senedir kayit yaptiriyodu bu sene kismet oldu
çok sevindim ya Allah im bizlerede nasip eder insallah:Saruboceq:
merhaba kızlar.iki gündür giremiyorum.evde temizlik vardı,dün de doktorumuz vardı sonrasında da gezmeye gittik.Yani sizden biraz uzak kaldım.Ben yokken neler olmuş bir geçmişi okuyayım..
Bu arada kızım Bahar'ım 6690gr,61,5cm olmuş.
Rotarıx aşımızı da olduk.Çok şükür iyi geçti,pek huzursuz olmadık,ateşimiz de olmadı.Allah'a çok şükür iyi atlattık bunu da.
günaydın herkese
hulyacım cok cok gecmıs olsun.ınsallah tez zamanda duzelır burak.
burcucum haklısın ne dıyım. ama ben aramızda art nıyetlıler oldugunu dusunmuyorum. yanı kımse kımseye "ben gectım hadı sende ek gıdaya gec" mesajını vermıyodur bence. sutu olan elbet sut verecek,ek bısey verıp vermemekte ınsıyatıf meselesı. sutu olmayan yada yettıremeyen de elbette mama verecek ek gıda verecek. cocugu ac bırakacak halımız yok ya :) ama ben kendı adıma tereddutteyım. sureklı bunu dıle getırıyorum kabak tadı verdı farkındayım ama gercekten kafam karısık. bugun ılk defa cevremdekılerın ısrarlarına dayanamayıp ıpege domates ve havuc yalattım. azcık çaldım ağzına. suratını burustura burustura yaladı :) ıyımı ettım kotumu ettım bılmıyorum. aslında ıstegım emzırmek ama sonra cok zor ek gıdaya alısır sen tattır dıyolar. bunu dıyen cocuk buyutmus ınsanlar. bısey bılıyolarda soyluyolar düşünürsen...
bu ay doktorumuz kaka sorunu ıcın armuta baslatıcaktı zaten sadece. sanırım yawastan tattırmak en ıyısı. karnını doyurcak kadar degılde az az agzına çalmak. sonra yemek secen tat bılmeyen zor yıyen bı cocuk olsun ıstemıyorum...
aman ne bıleyım baydım bılıyorum ama cok kararsızım bu konuda.
hayırlısı...
Günaydın kızlar. Dün evet bi göründüm çıktım sonra. Pazartesiden beri göreve başladım ben. Günde 2-3 saatliğine geliyorum. Dün de geldim tam yazdım bir süre sonra odama birileri geldi. Hayırlı olsuna gelenler sohbete gelenler... Tam onlar çıktı bir öğretmen geldi not girebilir miyim diye. Malum yıl sonu. Ben de bi daha giremedim bu yüzden siteye. Öğretmen not girerken zaten ben çıkıyorum deyip çıktım. Eşimle görüştüm. Kuruntu falan yapmıyorum. Önceki gün randevulaşmış biriyle ve öğlen saatinde görüşmüş. Numarayı aradım ben de okula gelince. Bir kız çıktı. Kendini ismen tanıyorum. Geçen seneki stajeri. Masum gelmedi çünkü kız bizim sık gittiğimiz bir yer önermiş o da hayır olmaz beni orada tanıyorlar yazmış. Zaten geçen sene de bu kızın bi davası olmuştu. Kızın kendinden hoşlandığını biliyordu.
nasıl yani :uhm:
Öyle işte.
Saol Burcu amin canimGünaydınnnn.
Gözünüz aydın inşallah bizlerede nasip olur..
günaydın kızlar
bizde bugün kontrole gittik
7 kg 63 cm olmuş oğlum.
bende gripal bi durum var boğazım ağrıyo hapşuruyorum inşallah oğluma geçmez.
havalar ısınıyor dedik koruyamadık heralde kendimizi.
Günaydın kızlar. Dün evet bi göründüm çıktım sonra. Pazartesiden beri göreve başladım ben. Günde 2-3 saatliğine geliyorum. Dün de geldim tam yazdım bir süre sonra odama birileri geldi. Hayırlı olsuna gelenler sohbete gelenler... Tam onlar çıktı bir öğretmen geldi not girebilir miyim diye. Malum yıl sonu. Ben de bi daha giremedim bu yüzden siteye. Öğretmen not girerken zaten ben çıkıyorum deyip çıktım. Eşimle görüştüm. Kuruntu falan yapmıyorum. Önceki gün randevulaşmış biriyle ve öğlen saatinde görüşmüş. Numarayı aradım ben de okula gelince. Bir kız çıktı. Kendini ismen tanıyorum. Geçen seneki stajeri. Masum gelmedi çünkü kız bizim sık gittiğimiz bir yer önermiş o da hayır olmaz beni orada tanıyorlar yazmış. Zaten geçen sene de bu kızın bi davası olmuştu. Kızın kendinden hoşlandığını biliyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?