2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım nasılsınızz ne var ne yok anca geceleri fırsat bulabiliyorum giriyorum kızım gündüzler hiç uyumuyor nerdeyse huyları değişti iyice ee büyüyorlar valla yarın aşımız var vede kontrolümüz bende 2 gündür kızıma elma suyu veriyorum çok beğendi nasıl içiyor bakalım yarın doktor amcamız ne diycek bizee eski muhabbetleri çok özledim valla bebeişler olunca kendi adıma konuşayım koptum iyice kendinize ve bebişlerinize iyi bakın çok öptüm hepiniziiiii

serapcık gelmiş hoşgelmiş
hergün yeni huyları çıkıyo valla yaramzların
ama sen kopmaya gel özletme kendini

neyse ben çıkıyorum kızlar...ancak geçmişi okudum bitirdim kimse de yok burda zaten.
ben gündüzleri her zaman giremiyorum.onun için şimdiden YARIN adına,

Herkese GÜNAYDIN diyorum...Sizleri seviyorum güzel anneler....

Saol hülyacim (hulen) amin canim

Zeynepcim bende yavas yavas tattiriyorum parmagimla agzina sürüyorum tatliya tuzluya alissin diye
o kadar

fatoşcum Aras'ı oyladım. ben de dayanamayım gönderdim Miray'ın foroğrafını. oylar mısınız? a.s.

http://www.dove.com.tr/benanneyim/Oy...4-949254b4112d

evet bende baslıyım tattırmaya haklısınız damak tadı gelıssın..

hulya ve fatos gonderdıgınız lınklerı acamıyorum kızlar :sinifsinif:
masallah bahar a buyumus serpılmıs :)
Kızlar yaaaa sormadan domates denemeyin... domates ve çilek alerji yapan meyvalar tehlikeli olabilir. bir yaşından sonra öneriliyor. Öyle okumuştum ben... dikkatli olun bence bebişleri aglatmayın klava:
aaaaa bılmıyodum. bugun vucuduna dıkkat ederım bakalım reaksıyon verıcekmı.
canım ıyıyız sen nasılsın derın nasıl?

bu arada herkese gunaydın...
bugun aksam babamız alıcak bızı ewımıze donucez opuyorumnanaktan

Günaydınnnn.

Kizlar simdi super bi haber aldim dedemin hac kuralari sonuclanmis ve çikmis hayirlisiyla bu sene gidicek 4 senedir kayit yaptiriyodu bu sene kismet oldu
çok sevindim ya Allah im bizlerede nasip eder insallah:Saruboceq:

Gözünüz aydın inşallah bizlerede nasip olur.

Maşallah Bahar'a.

günaydın herkese

Sanada günaydın.

Zeynepcim domates alerjik canım, doktoruna danışmadan verme istersen , benim halam küçük oğluma salatanın suyuna ekmek banıp vermişti ki oğlum 9-10 aylıktı bütün vücüdunda sanki sivrisinek ısırrmış gibi şişlikler ve kızarıklıklar çıktı sonuçta doktora gittik tabi, o zaman doktor domates,çilek,bal,patlıcan gibi şeyler verme bunlar alerji yapabilir demişti canım ya ....

Günaydın kızlar herkese güzel bir gün olsun..

Burcucum demek istediğim hani birbimizi itham ederek bu tarz ikili tartışmalar yaratmayalım gerek yok ne güzel burda paylaşıyoruz öğreniyoruz sıkıntılarımızı atıyoruz.

Canbahar maşallah Bahar' a canım

Günaydın kızlar. Dün evet bi göründüm çıktım sonra. Pazartesiden beri göreve başladım ben. Günde 2-3 saatliğine geliyorum. Dün de geldim tam yazdım bir süre sonra odama birileri geldi. Hayırlı olsuna gelenler sohbete gelenler... Tam onlar çıktı bir öğretmen geldi not girebilir miyim diye. Malum yıl sonu. Ben de bi daha giremedim bu yüzden siteye. Öğretmen not girerken zaten ben çıkıyorum deyip çıktım. Eşimle görüştüm. Kuruntu falan yapmıyorum. Önceki gün randevulaşmış biriyle ve öğlen saatinde görüşmüş. Numarayı aradım ben de okula gelince. Bir kız çıktı. Kendini ismen tanıyorum. Geçen seneki stajeri. Masum gelmedi çünkü kız bizim sık gittiğimiz bir yer önermiş o da hayır olmaz beni orada tanıyorlar yazmış. Zaten geçen sene de bu kızın bi davası olmuştu. Kızın kendinden hoşlandığını biliyordu.

günaydın kızlar
bizde bugün kontrole gittik
7 kg 63 cm olmuş oğlum.
bende gripal bi durum var boğazım ağrıyo hapşuruyorum inşallah oğluma geçmez.
havalar ısınıyor dedik koruyamadık heralde kendimizi.

nasıl yani :uhm:

Günaydınnnn.
Gözünüz aydın inşallah bizlerede nasip olur..
Saol Burcu amin canim

geçmis olsun canim hemen ihlamur falan iç
Masallah kocaman olmus oglusun

hay Allahım ya ne insanlar var o kız evli olduğunu bilmiyomu eşinin bu nasıl bişeydir yazacak kadar çok şey varki yazarsam ceza alıcam ama
EŞİNE SORDUN MU PEKİ BU NEDER DİYE O KIZI HAKLAMADIN MI NE CÜRRETMİŞ BU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…