2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Evet evli olduğunu biliyor. Eşim onun kendinden hoşlandığını öğrenince haklamıştı kız bi daha rahatsız etmemişti. Şimdi ama haklamamış. Kıza çok kızmıyorum ben işin aslı. Eşimdir hatalı olan. Bebek ve benden oluşan bir dünya oluşturmuşum ben de o kendini dışarda ve yalnız hissetmiş.

kendinde arama sakın suçu oda o dünyanın içinde yer alabilirdi demek işine böylesi geldi bunumu bahane gösteriyo yani
ne olucak peki şimdi canım :gitme:

herkese merhaba
nasılsınız teyzoşlar yaklaşık 1 haftadır sadece okuyorum buraya yazmıyorum sinirimi atayım diye ki attım:))) bütün bebişlere maşallah hasta olanlara allah acil şifalar versin
bülbül canım çok üzüldüm yazdıklarına. cevap vermeme bi yerdede senin yazdıkların vesile oldu.dayanamadım yani. şu günlerde çok takmış durumdayım bende bu aldatma işine.
yani sen eşinle birebir konuştunmu sana itiraf ettimi.kendini savunacak bi durumuda yoktur eminim. nasıl bi iştir aldatınca ne oluyor sankim yuva yıkmaya ne kadar meyilli bu erkekler ya çok şey söylemek istiyorum bu konuda çoook

ne saçma bi savunmadır bu fatolina doğru söylüyor oda kendini o dünyaya dahil ettirebilirdi ki birde bebek daha ne kadardır var ki şöyle yıllar geçse hadi neyse sıkıldı diyecem çok iyi düşünüp karar vermen gerek sanırım şuan ama sakın kendini suçlama ve üzme bebeğin için daha sakin olmaya çalış canım

mrb kızlar...bülbülcüm bencede fatonun dediği gibi o dünyanın içinde kendisininde olması lazım.aile anne baba ve çocuktan oluşur.kendisini dışlamış gibi göstermesi bahane deil.üzülme canım..erkekler işte..hep doyumsuzlar...

Bahanesi olamayacak birşey yapmış bence. Her ne olursa olsun bir kadın bir anne aldatılmayı haketmiyor
Gördüğüm kadarıyla zaten sakinsin, ki aklı başında bir insansın bir eğitimcisin kendin için en iyi şeyi bilirsin..

geçmiş olsun burak paşaya kuzum daha pişiği yeni geçmişti acil şifalar olsun hemen iyileşsin inş. hiç kıyamıyorum bebişlerin hasta olmasına :sinifsinif: aşılarıda yarasın şifa olsun inş.
Kizlar simdi super bi haber aldim dedemin hac kuralari sonuclanmis ve çikmis hayirlisiyla bu sene gidicek 4 senedir kayit yaptiriyodu bu sene kismet oldu
çok sevindim ya Allah im bizlerede nasip eder insallah:Saruboceq:
ne kadar güzel nasıl sevinmişlerdir onlarda sağlıkla gidip sağlıkla dönsünler Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.
maşallah bahar hanıma büyümüş koca kız olmuş artık aşınızda yarasın şifa olsun inş.
maşallah yağıza da her geçen gün büyüyorlar
sanada geçmiş olsun canım çok dikkat etmek lazım bu havaların ani değişimi hepimizi etkiledi ıhlamur falan iç sıcak tut kendini

canım kıyamam ya en nefret ettiğim şey bu ne söylesem ne teselli versem bilemedim çok kızdım hayatta tahammül edemeyeceğim ilk hareket bu neden böyle yapıyorlar hiç anlam veremiyorum çok üzüldüm şimdi klava:

canım bu yazışmaları okuduysan gerisinide okuyabilirsin sanırım buluşmaya gidip kızla yüz yüze konuşmakta istiyebilir yazışmanın sonu nasıl burdanda birşeyler çıkartabilirsin.öylede düşün lütfen pireye kızıp yorgan yakma.bende sık sık kendime öz eleştiri yapıyorum sanki dünyam sadece kızımdan oluşuyor gibi davranıyordum bu ara biraz daha eşime dönük olmaya çalışıyorum.sonuçta erkekler her zaman kadınından daha çok ilgi istiyor bebeklerden dolayı hele ilk anne olanlar bu işi sınırını kaçırmış olabiliriz.sen biraz daha yakın davranmaya çalış baktın uzaklaşıyor ise durum vahim ama yok eski tavırları yakınlığı var ise sen yanlış anlamışsın derim.kadın kuyruk sallamış lafı bana doğru geliyor ve her zaman evli erkekler bekar kadınlara daha cazip gelirmiş.

Maşallah oğluşuna Pınar.

kesinlikle hiç bir kadın ne olursa olsun haketmiyor.artık sonu geldiyse açıkça konuşulur ama ben bülbülde böyle birşey olmadığını ümit ediyorum.

Sakinim evet. Dün değildim ama. Ne yapmam gerektiğini bilmiyordum. Hala daha bilmiyorum. Çekip giderek göze alacaklarım kalınca yaşayacaklarım hepsi karman çorman. Allah kimsenin başına vermesin. Eflal'e yazık. Eşimin anne ve babası boşanmış. Memleketine gitmiştik geçen hafta teyzesiyle konuştuk. Görümcemin çocukluğundan bahsetti. Teyzesi bakmış bir süre görümceme annesi çalıştığı için. Sonra teyzesi evlenmiş ama görümcem çok ağlamış. Arkasından ağlıyor diye sık sık beraberlerinde götürmüşler evlerine giderken. Teyzesinin eşini baba gibi görmüş ve bir kaç yıl sonra da teyzenin kendi çocuğu olunca eniştesini çok fazla kıskanmış ve sonrasında da çok hırçın bir çocukluk geçirmiş. Babası olan çocuklarla hep kavga edermiş. Velhasıl anlatırken teyzesinin gözleri dolu dolu oluyordu ve üzerinden hafta geçmeden ben bu olayı öğrendim. Eflal'e bunlar yaşatılmalı mıydı? Evi terketmedim. ınatlaşmadım yaygara da koparmadım. Serinkanlı olmaya çalışıyorum. Ben sensiz yapamam diyor şimdi bana ama sen bensiz yaparsın biliyorum diyor. Peki nasıl göze alabildin diyorum. Benimki cüretkarlıktı diyor. Aslında göze alamazmış. Benim kalbim çok temizmiş de tam hata yapacakken ben farketmişim ikimizi de kurtarmışım. ınanıp kendimi iyi mi hissediyorum hayır. Böyle yapmayıp evet Gülşah ben onu seviyorum artık daha fazla devam edemeyeceğim deseydi daha mı çok üzülürdüm evet. Gitsem ve kalsam hepsinde kötü sonuçlar var. Mutlak doğru yok. Neden bunları yaşıyorum?

herkese günaydınlar...

bülbülcüm öncelikle kendini suçlama canım... tabiki hayatımız bebişlerimiz olacak o hayatta eşlerimizde var olacak ama eşler o hayata dahil olmak istemiyorsa yapacak birşey yok...

inan söyleyecek söz bulamıyorum.... allah yardımcın olsun canım

Son düzenleme:
Bitanesi 100 den az mesajım olduğu için resmin altına yorum yapamıyorum.

Teşekkür ederim canım bende çok seviyorum o resmimizi.

özür dilerim ama kendi eşim içinde dahil söylüyorum hem tek kalmaktan it gibi korkup hem yapabildiğimi yapayım ayağındalar.
ama kesinlikle seni çok taktir ettim serin kanlısın ve hislerinden çok mantığını konuşturuyorsun..gitmek kolay olanı yuvanı kurana kadar neler çektin onu düşün.
böyle söylemesi kolay geliyorAllah kimseye yaşatmasın .bekara karı boşamak kolay gelirmiş.en doğrusunu yapacağına eminim.

Son düzenleme:

Eşim cazip geliyor evet. Yakışıklı güzel konuşan kültürlü etkileyici bi eşim var. Öğrencilerinin arasında lakabı bay karizmadır. Ama asıl bu tarz insanların daha çeperli olmaları gerekmez mi? Nasıl böyle bir şeyin peşinden gidebiliyor?

Herkese merhaba kızlar. Uzun zaman oldu girmeyeli...
Geçmişi okuyamadım. Bülbülcüm. Ne desem bilemiyorum ki... ınşallah kendin ve kızın için en doğru kararı verirsin. Allah yardımcın olsun. Öfkeyle hareket etmemen çok iyi olmuş canım. Offff diyecek söz yok ya...

Sağol canım. Keşke bunları burda hiç konuşuyor olmasaydık. Hangi karar verilse doğru olmayacaktı. Böyle bir saçmalık kimseye yaşatılmamalı. Üstelik bundan etkilenecek öyle çok insan olacak ki. Allah hakkımızda hayırlı kararlar verebilecek gücü ve iradeyi versin bizlere. Ben kendimi hiç suçlamıyorum. Vicdanım gayet rahat. Umarım ilerde de hiç suçlamam.

bülbülcüm anladığım kadarıyla eşin egolarını tatmin etmiş
öğrenciler arasında takılan lakab ilgi alaka gördüler mi bu erkekler hemen kuyrukları oynuyo
ama kıstırcaksın o kuyruğu ki oynasın bidaha öyle klava:
Allah şaşırtmasın bidaha ne diyelim ortda çocuk var herşeyden önce
her adımı ona göre atmak lazım
kadınların 9 nefsi varmış hepsine hakim olur ama
erkeklerin ki 1onlar olamıyolar fark burda canım

Suçlama zaten canım. Kendini asıl suçlaması gereken kişi eşin... Küçücük bir irade göstermesi gerekirdi onun. Vereceğin karar her ne olursa olsun bunun suçlusu da sen olmayacaksın ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…