hay Allahım ya ne insanlar var o kız evli olduğunu bilmiyomu eşinin bu nasıl bişeydir yazacak kadar çok şey varki yazarsam ceza alıcam ama
EŞİNE SORDUN MU PEKİ BU NEDER DİYE O KIZI HAKLAMADIN MI NE CÜRRETMİŞ BU
Evet evli olduğunu biliyor. Eşim onun kendinden hoşlandığını öğrenince haklamıştı kız bi daha rahatsız etmemişti. Şimdi ama haklamamış. Kıza çok kızmıyorum ben işin aslı. Eşimdir hatalı olan. Bebek ve benden oluşan bir dünya oluşturmuşum ben de o kendini dışarda ve yalnız hissetmiş.
Öyle işte.
Evet evli olduğunu biliyor. Eşim onun kendinden hoşlandığını öğrenince haklamıştı kız bi daha rahatsız etmemişti. Şimdi ama haklamamış. Kıza çok kızmıyorum ben işin aslı. Eşimdir hatalı olan. Bebek ve benden oluşan bir dünya oluşturmuşum ben de o kendini dışarda ve yalnız hissetmiş.
geçmiş olsun burak paşaya kuzum daha pişiği yeni geçmişti acil şifalar olsun hemen iyileşsin inş. hiç kıyamıyorum bebişlerin hasta olmasına :sinifsinif: aşılarıda yarasın şifa olsun inş.selam kızlar.
ben de ne zamandır giremiyorum öyle uzun uzunn.. önceden hızlıca okuyup cevap yazardım bir kere bile olsa günde. şimdi onu da yapamıyorum.. işlerim yoğun bu ara
burak'ı aylık kontrolüne götürdüm, doktor bu defa da kulağında iltihap var dedi, bu cocuk nasıl böyle sakin durabiliyo bu iltihapla dedive yine malesef antibiyotiğe başlayacağız..çok moralim bozuldu.. inş geçenki gibi ardından ishal ve pişik başlamaz. daha yeni düzelmişti..
doktor yatarak mı emziriyorsun ondan olur kulak ilt. dedi. gerçekten de yatarak emziriyordum hep, annem de yatarak veriyormuş biberonunu..
sonra da 4. ay aşısını oldu, çok ağladı yavrum. evde de ağlıyordu, inş uzun sürmez huzursuzluğu...
ne kadar güzel nasıl sevinmişlerdir onlarda sağlıkla gidip sağlıkla dönsünler Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.Kizlar simdi super bi haber aldim dedemin hac kuralari sonuclanmis ve çikmis hayirlisiyla bu sene gidicek 4 senedir kayit yaptiriyodu bu sene kismet oldu
çok sevindim ya Allah im bizlerede nasip eder insallah:Saruboceq:
maşallah bahar hanıma büyümüş koca kız olmuş artıkmerhaba kızlar.iki gündür giremiyorum.evde temizlik vardı,dün de doktorumuz vardı sonrasında da gezmeye gittik.Yani sizden biraz uzak kaldım.Ben yokken neler olmuş bir geçmişi okuyayım..
Bu arada kızım Bahar'ım 6690gr,61,5cm olmuş.
Rotarıx aşımızı da olduk.Çok şükür iyi geçti,pek huzursuz olmadık,ateşimiz de olmadı.Allah'a çok şükür iyi atlattık bunu da.
maşallah yağıza da her geçen gün büyüyorlargünaydın kızlar
bizde bugün kontrole gittik
7 kg 63 cm olmuş oğlum.
bende gripal bi durum var boğazım ağrıyo hapşuruyorum inşallah oğluma geçmez.
havalar ısınıyor dedik koruyamadık heralde kendimizi.
Öyle işte.
canım bu yazışmaları okuduysan gerisinide okuyabilirsin sanırım buluşmaya gidip kızla yüz yüze konuşmakta istiyebilir yazışmanın sonu nasıl burdanda birşeyler çıkartabilirsin.öylede düşün lütfen pireye kızıp yorgan yakma.bende sık sık kendime öz eleştiri yapıyorum sanki dünyam sadece kızımdan oluşuyor gibi davranıyordum bu ara biraz daha eşime dönük olmaya çalışıyorum.sonuçta erkekler her zaman kadınından daha çok ilgi istiyor bebeklerden dolayı hele ilk anne olanlar bu işi sınırını kaçırmış olabiliriz.sen biraz daha yakın davranmaya çalış baktın uzaklaşıyor ise durum vahim ama yok eski tavırları yakınlığı var ise sen yanlış anlamışsın derim.kadın kuyruk sallamış lafı bana doğru geliyor ve her zaman evli erkekler bekar kadınlara daha cazip gelirmiş.Günaydın kızlar. Dün evet bi göründüm çıktım sonra. Pazartesiden beri göreve başladım ben. Günde 2-3 saatliğine geliyorum. Dün de geldim tam yazdım bir süre sonra odama birileri geldi. Hayırlı olsuna gelenler sohbete gelenler... Tam onlar çıktı bir öğretmen geldi not girebilir miyim diye. Malum yıl sonu. Ben de bi daha giremedim bu yüzden siteye. Öğretmen not girerken zaten ben çıkıyorum deyip çıktım. Eşimle görüştüm. Kuruntu falan yapmıyorum. Önceki gün randevulaşmış biriyle ve öğlen saatinde görüşmüş. Numarayı aradım ben de okula gelince. Bir kız çıktı. Kendini ismen tanıyorum. Geçen seneki stajeri. Masum gelmedi çünkü kız bizim sık gittiğimiz bir yer önermiş o da hayır olmaz beni orada tanıyorlar yazmış. Zaten geçen sene de bu kızın bi davası olmuştu. Kızın kendinden hoşlandığını biliyordu.
günaydın kızlar
bizde bugün kontrole gittik
7 kg 63 cm olmuş oğlum.
bende gripal bi durum var boğazım ağrıyo hapşuruyorum inşallah oğluma geçmez.
havalar ısınıyor dedik koruyamadık heralde kendimizi.
Bahanesi olamayacak birşey yapmış bence. Her ne olursa olsun bir kadın bir anne aldatılmayı haketmiyor
Gördüğüm kadarıyla zaten sakinsin, ki aklı başında bir insansın bir eğitimcisin kendin için en iyi şeyi bilirsin..
Sakinim evet. Dün değildim ama. Ne yapmam gerektiğini bilmiyordum. Hala daha bilmiyorum. Çekip giderek göze alacaklarım kalınca yaşayacaklarım hepsi karman çorman. Allah kimsenin başına vermesin. Eflal'e yazık. Eşimin anne ve babası boşanmış. Memleketine gitmiştik geçen hafta teyzesiyle konuştuk. Görümcemin çocukluğundan bahsetti. Teyzesi bakmış bir süre görümceme annesi çalıştığı için. Sonra teyzesi evlenmiş ama görümcem çok ağlamış. Arkasından ağlıyor diye sık sık beraberlerinde götürmüşler evlerine giderken. Teyzesinin eşini baba gibi görmüş ve bir kaç yıl sonra da teyzenin kendi çocuğu olunca eniştesini çok fazla kıskanmış ve sonrasında da çok hırçın bir çocukluk geçirmiş. Babası olan çocuklarla hep kavga edermiş. Velhasıl anlatırken teyzesinin gözleri dolu dolu oluyordu ve üzerinden hafta geçmeden ben bu olayı öğrendim. Eflal'e bunlar yaşatılmalı mıydı? Evi terketmedim. ınatlaşmadım yaygara da koparmadım. Serinkanlı olmaya çalışıyorum. Ben sensiz yapamam diyor şimdi bana ama sen bensiz yaparsın biliyorum diyor. Peki nasıl göze alabildin diyorum. Benimki cüretkarlıktı diyor. Aslında göze alamazmış. Benim kalbim çok temizmiş de tam hata yapacakken ben farketmişim ikimizi de kurtarmışım. ınanıp kendimi iyi mi hissediyorum hayır. Böyle yapmayıp evet Gülşah ben onu seviyorum artık daha fazla devam edemeyeceğim deseydi daha mı çok üzülürdüm evet. Gitsem ve kalsam hepsinde kötü sonuçlar var. Mutlak doğru yok. Neden bunları yaşıyorum?
canım bu yazışmaları okuduysan gerisinide okuyabilirsin sanırım buluşmaya gidip kızla yüz yüze konuşmakta istiyebilir yazışmanın sonu nasıl burdanda birşeyler çıkartabilirsin.öylede düşün lütfen pireye kızıp yorgan yakma.bende sık sık kendime öz eleştiri yapıyorum sanki dünyam sadece kızımdan oluşuyor gibi davranıyordum bu ara biraz daha eşime dönük olmaya çalışıyorum.sonuçta erkekler her zaman kadınından daha çok ilgi istiyor bebeklerden dolayı hele ilk anne olanlar bu işi sınırını kaçırmış olabiliriz.sen biraz daha yakın davranmaya çalış baktın uzaklaşıyor ise durum vahim ama yok eski tavırları yakınlığı var ise sen yanlış anlamışsın derim.kadın kuyruk sallamış lafı bana doğru geliyor ve her zaman evli erkekler bekar kadınlara daha cazip gelirmiş.
Herkese merhaba kızlar. Uzun zaman oldu girmeyeli...
Geçmişi okuyamadım. Bülbülcüm. Ne desem bilemiyorum ki... İnşallah kendin ve kızın için en doğru kararı verirsin. Allah yardımcın olsun. Öfkeyle hareket etmemen çok iyi olmuş canım. Offff diyecek söz yok ya...
Sağol canım. Keşke bunları burda hiç konuşuyor olmasaydık. Hangi karar verilse doğru olmayacaktı. Böyle bir saçmalık kimseye yaşatılmamalı. Üstelik bundan etkilenecek öyle çok insan olacak ki. Allah hakkımızda hayırlı kararlar verebilecek gücü ve iradeyi versin bizlere. Ben kendimi hiç suçlamıyorum. Vicdanım gayet rahat. Umarım ilerde de hiç suçlamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?