2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar uzun zamandır gıremıyorum cocuktu temızlıktı yemektı derken fırsat kalmıyoooooooooooooo öpüyorum hepinizii

defne bugün aşı oldu.yavrum hiç agladı maşallah,.şimdide uyuyoo...artık bi dahaki aşımız.9 agustosta..

akıllı bıdık ağlamadı demek. yarasın aşıları..!

sağol canım. antibiyotik yazdı doktor, ben de hiç sevmem ilaç almayı ama boğazım çok kötü durumdaymı. neyseki ciğerlere inmemiş.

Merhaba bende 9 Şubat 2010 16:10 annesiyim..
Allah isteyen herkese nasip etsin..:asigim:

hoşgeldin. bebeğini sağlıkla büyüt inş.

ilkini olmuşsun daha ne, ben onu bile olamadım bilmiyorumkismile

kizlar birde bende unutkanlik basladi.. herseyi unutur oldum.. esim diyor ki bazen ayni soruyu ust uste 5 defa soruyormusum ve ben hic hatrlamiyorum.. ne yapcagimi unutuyorum..bir an bosluk oluyor..onceden hic bir seyi unutmazdim herseyi hatrlardim..

aynı dert bende de var. annem bebeğe yoğunlaştığın için diyor. olurmuş yani. takmıyorum artık o kadar.

Biz de de hem Eflal'in dökülüyor hem de benim. İkimiz iki koldan batırıyoruz ortalığı.

batırın anacım , sağlığınız, keyfiniz yerinde olsun da batırın. nasıl olsa bi temizleyen var. sempatiksalakcinni

kizlar ben yatiyorum artik hepinizi iyi aksamlar gorusurz yarin ins.opuldunuz

yatmak mı?? saat kaç acaba orda, merak ettim yaww

kizlar ben yatiyorum artik hepinizi iyi aksamlar gorusurz yarin ins.opuldunuz

sanada iyiuykularrr..

yatıyomusun nerdesin kız sen.....yurtdışı derken yani...burda daha akşam 6 anacım...

canım wdaisyx avustralyada yaşıyo..teeee neresi..burdagüdüz orda akşammm..eskiden bu garibim biz uyurken girerdi.kaydirigubbakcemile3 nete.bizdeuyurdukk...

ıyi akşamlar Hulen. Nasıl oldun?

daha iyileşemedim canım. doktora gittim sonunda. kötüymüş boğazım ama ciğerlere inmemiş neyseki. antibiyotik ve ağrı kesici verdi. kullanıcam bakalım. öksürük başladı dün gece o zorluyor sadece. üff bir an evvel geçer inş. sen nasılsın canım?

Son düzenleme:
niye kimse bişey yazmıyor yaaaaaa....

esma, sibel ve diğer arkadar nabersinizzzz bakimm???

Kızlar herkese merhaba, biz cuma günü döndük denizliden. çok yogun bir 3 gün geçirdik. otobuste oglumun gıkı bile çıkmadı. uyudu ve emdi kuzum sadece. ama ben popomu hissedemedim 2-3 gün valla.... neyse babaanneside sonunda gördü Doruk'umu. ordada kucaktan kucaga cocugum helak oldu ama napalım. geldigimizden beride burda bir huzursuzluk yaşıyoruz. gündüz devamlı kucak istiyor. gaz çıkaramıyor. fazla emmiyor. gündüz uykuları yok gibi bisey. bakalım biraz daha beklicem artarsa doktora götürcem. dişi çıkabilir diye düşünmeye basladım.

Geçmişte okudugum kadarıyla herkes iyi yaramazlık yok gibi.... hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.... aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler. bebekleri hakkında biraz bilgi verseler ya.... cinsiyetleri, isimleri, dogum şekilleri falan....

zeynepcim denizliden yeni geldim yazmışsın ben nasıl kaçırmışım seni neden yazmadın kız bana keşke haberim olsaydı görüşmeyi çok isterdim misafirim olmanı tühh ya çoook üzüldüm şimdi bu arada babaanneniz denizlide mi???

kızlar çok fazla giremiyorum buraya sinir oluyorum:sinifsinif: siz nasıl bu kadar yaından takip eidyosunuz şaşıyorum bravo size...inşallah herkes iyidir hulen canım sanada geçmiş olsun bu havalar bir iyi bir kötü hep bundan oluyo
gencer bey bu saatlerde sadece derin uyuyor bende fırsat buluyorum giriyorum ama kimse kalmıyor(

Elifçim nasılsın Gencer Bey nasıllar? Ben de sana cevap veremedim geçen hafta yazmıştın ben de Perşembe ve Pazar Denizli' den geçtim çok isterdim ancak vaktimiz de çok dardı. Perşembe sabahın köründe geçtik Pazar da akşam ınşallah bir gün tanışırız çook memnun olurum..

Havva canım sen süt bırakan bir çalışan anne olarak bana bilgi verir misin :) Ben de Pazartesi işe başlıyorum da Şimdiden tasalar tuttu beni nasıl olacak diye sadece emzirdiğim için süt işi kafamı karıştırıyor. Sen yokken Esra ne kadar süt içiyor ortalama ve saatli mi veriyorsunuz? Kiloları doğum tarihleri aynı olduğu için Esranın düzeni bana fikir verebilir diye düşünüyorum. Bi de sütleri eve nasıl getiriyorsun, okulda donduruyor musun yalnızca dolapta mı duruyor? Eve gelene kadar soğuk tutmak için ne kullanıyorsun çok soru sordum galiba.. Hatta ben yarın işe başlıyormuşum gibi dolaptaki sütlerden vermeye başlıcam ben de sağcam bu arada. Zaten dolapta fazla sütüm yok. 3-4 gün nasıl beslendiğini ve uyuduğunu süt sağdığımda ne çıkacağını kendim gözlemlemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…