kizlar ben yatiyorum artik hepinizi iyi aksamlar gorusurz yarin ins.opuldunuz
defne bugün aşı oldu.yavrum hiç agladı maşallah,.şimdide uyuyoo...artık bi dahaki aşımız.9 agustosta..
Tuğbacım nice senelere canım...
Hülyacım geçmiş olsun doktora gitmeden iyileşemeyeceksin galiba, bende hastayken antibiyotik almazsam bir türlü düzelemiyorum antibiyotik içmeyi sevmiyorum ama ...
Ayşegülcüm yarasın aşıları Defneciğe...
Havvacım kupa güzel bir fikir bencede....
Merhaba bende 9 Şubat 2010 16:10 annesiyim..
Allah isteyen herkese nasip etsin..:asigim:
selam kıslar nasılsınız ben pek gerginim hala adet olmadım yani geçen ay ilkkini oldum bu ay gününü geçeli 3 gün oldu acaba daha düzene girmediği içinmi gecikti nolur öyle olsun sizin nasıl hemen düzene girdimi nolur cevap yazın olurmu
kizlar birde bende unutkanlik basladi.. herseyi unutur oldum.. esim diyor ki bazen ayni soruyu ust uste 5 defa soruyormusum ve ben hic hatrlamiyorum.. ne yapcagimi unutuyorum..bir an bosluk oluyor..onceden hic bir seyi unutmazdim herseyi hatrlardim..
Biz de de hem Eflal'in dökülüyor hem de benim. İkimiz iki koldan batırıyoruz ortalığı.
yatıyomusun nerdesin kız sen.....yurtdışı derken yani...burda daha akşam 6 anacım...
İyi akşamlar Hulen. Nasıl oldun?
aslinda hamile kaldigimdan beri buralardayim. ama cok sIk giremiyorum.girmeye firsatim olmuyordu acikcasi .. senin de ilk cocugun mu?
evet canım ilk çoçuğum:)
ıyi akşamlar Hulen. Nasıl oldun?
Kızlar herkese merhaba, biz cuma günü döndük denizliden. çok yogun bir 3 gün geçirdik. otobuste oglumun gıkı bile çıkmadı. uyudu ve emdi kuzum sadece. ama ben popomu hissedemedim 2-3 gün valla.... neyse babaanneside sonunda gördü Doruk'umu. ordada kucaktan kucaga cocugum helak oldu ama napalım. geldigimizden beride burda bir huzursuzluk yaşıyoruz. gündüz devamlı kucak istiyor. gaz çıkaramıyor. fazla emmiyor. gündüz uykuları yok gibi bisey. bakalım biraz daha beklicem artarsa doktora götürcem. dişi çıkabilir diye düşünmeye basladım.
Geçmişte okudugum kadarıyla herkes iyi yaramazlık yok gibi.... hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.... aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler. bebekleri hakkında biraz bilgi verseler ya.... cinsiyetleri, isimleri, dogum şekilleri falan....
kız hulen dilim ama..bacım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?