2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim saçlarım haddinden fazla dökülüyor kuaförüm 3. aydan sonra saçın dökülecek demişti ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim ,hamileliğimden bu yana hiç dökülmemişti ama 15 gündür acayip dökülüyor napıcam ben

ama iyi etmişsin.oralarda ne edirdin..bilinçli olmakve istemek çok önemlii..

yazıların altındaki bebeğin ne kadarlık olduğunu gösteren resmi nasıl ekleyebilirim?

bn yapmasanıı bilmiyorum.banada yaptılar arkadaşlar..

kız anlatmaaaa.sinirleniyorum defneyeee..yahu hala vermeye çalışıp inat ediyorum.ya almıyo almıyoooo.çıldıracagım.alıp ısırıyoo.sonra atıyooo.hala aynııı.of offff...

al bendende o kadar balık beyinli oldum resmen korkuyrum kendimden kaç defa ocağı altını açık bıraktım
bide acayip saçlarım dökülüyo sanırım yakında kel kalıcam-tatlicadiarzu-

aynen alin benden de okadar.. resmen tutam tutam elime geliyor..dokulsun yerine yernisi gelirde her yer sac oluyor hic sevmedigim seydir.. Beyzanin parmaklarinin arasindan zorla aliyorum.. kuzumun yutcak diye cok korkuyorum..ne zaman bitermis ki dokulmesi?

benimiki onceden uykuya dalmak icin kullanirdi emzigi.uykuya daldi mi 2 metre oteye firlatirdi :ecrin_bebek: simdi ise agzindan atmiyor bir turlu .. ben cikariyorum uyuduktan sonra. emziginin agzinda olmadigini anlayinca kiyameti basiyor..fazla alisti galiba diyorum bende

ne zaman biteceğini bilmiyorum aynen bende oğlumun parmak aralarından zorla çekiyorum saçlarımı yastığım hep saç oluyor az buz değil hemde taramaya da korkuyorum

Biz de de hem Eflal'in dökülüyor hem de benim. ıkimiz iki koldan batırıyoruz ortalığı.

neyse kızlar ben çıkayımm.sürekle defneyi bekleyip durdum ateşi çıkar diyee.ama uyuyo ara ara bakıp kontrol edirim artık.işlerimi yapsam iyi olacak.ev darmadagınık duruyo.toplayayım.hadi hepinizi öptümm..

kaydirigubbakcemile3 alır canım alır bizimde kısa sürdü ama bir gelişme benim açımdan az daha zorlasam olacak çünkü ne bulursa emiyor battaniye mendil parmak bende tıktım ağzına anlamadı galiba ben alışana kadar pes etmeyeceğim süprizzzzz

benimkide çok dökülüyor artık sağolsun oğlumda kucağıma alınca direk saçıma yapışıyor oda yoluyor birkaç tel heryer saç oldu gına geldi :sinifsinif:

biz de bugun 4. ay asimizi olduk.. kizim nasil agladi igenyi cikardiktan sonra dr, tam sustu 2.yi yapti dr. onda da bir agladi.gozyaslari nasil akmis kiyamam ben onlara.. ben bakamiyorum bile. esim tutuyor dr. bana sen hic bakma diyor, bakmadigim halde aglicaktim.

yazıların altındaki bebeğin ne kadarlık olduğunu gösteren resmi nasıl ekleyebilirim?

doğum tarihi ve bizim yazdığımız gibi yazılmasını istediğin bir söz varsa söyle canım ben yapayım sen linki kopyalayıp yapıştıracaksın yapınca nasıl yapıştıracağını anlatayım

bebişlere ek gıda veren annelerrr kaka durumunda değişiklik oldumu bizimki katılaştı bide yeşile dönüştü bikaç gündür mama vermeye başladım günde 1 2 kere ondan olabilirmi acaba ek gıdaya geçtiğimiz içinmi oldu acaba?

alarada emziği sadece uyumak için alıyo
bzimde geliyo aşı zamanımız off nasıl stres oluyorum dayanamıyorum bebeğimi öyle ağlarken görmeye ben yine aşı vurulurken odaya girmemeyi düşünüyorum eşim vurdurur artık sağsalim alatsak şu aşı gününü ohh diycem ondan sonra memlekete annemlere gidicem 10 gün filan ne güsel bize değişiklik olucak çok sıkıldık kızmla

9 şubat 2010
Burak
ama B büyük olsun ok çok takıntılıyım da
Teşekkür ederim

erkekler daha guclu oluyor asi konusunda..size iyi tatiller cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…