allah guzel gunlerini gostersin hep ins. cnm. ben 19 yasinda evlendim, bir de buraya gelince dil yok, ehliyet yok napayim cocuk yapip da evde hapis olmak istemiyorum demistim. ilk once meslek falan ednieyim dedim. ben de esim cok istiyor diye cocuk icin ikna olmustum ama aynen bende simdi keske bu kadar beklemeseydim diyorum.. gun gectikce daha cok baglaniyorum..
yazıların altındaki bebeğin ne kadarlık olduğunu gösteren resmi nasıl ekleyebilirim?
yaşasın oğlum ilk defa emziği hemen atmadı bir deneyeyim dedim verdim ağzına emiyor cok cok hemde eliyle tutuyor ağzından çıkarıp tekrar sokuyor oynuyor demekki az daha uğraşsam tamamen alacak nasıl sevindim hayret emzik alacağına sevineceğim aklıma gelmezdi zemuszemus
al bendende o kadar balık beyinli oldum resmen korkuyrum kendimden kaç defa ocağı altını açık bıraktım
bide acayip saçlarım dökülüyo sanırım yakında kel kalıcam-tatlicadiarzu-
ya benim saçlarım haddinden fazla dökülüyor kuaförüm 3. aydan sonra saçın dökülecek demişti ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim ,hamileliğimden bu yana hiç dökülmemişti ama 15 gündür acayip dökülüyor napıcam ben
Biz de de hem Eflal'in dökülüyor hem de benim. İkimiz iki koldan batırıyoruz ortalığı.
kaydirigubbakcemile3 alır canım alır bizimde kısa sürdü ama bir gelişme benim açımdan az daha zorlasam olacak çünkü ne bulursa emiyor battaniye mendil parmak bende tıktım ağzına anlamadı galiba ben alışana kadar pes etmeyeceğim süprizzzzzama iyi etmişsin.oralarda ne edirdin..bilinçli olmakve istemek çok önemlii..
bn yapmasanıı bilmiyorum.banada yaptılar arkadaşlar..
kız anlatmaaaa.sinirleniyorum defneyeee..yahu hala vermeye çalışıp inat ediyorum.ya almıyo almıyoooo.çıldıracagım.alıp ısırıyoo.sonra atıyooo.hala aynııı.of offff...
aynen alin benden de okadar.. resmen tutam tutam elime geliyor..dokulsun yerine yernisi gelirde her yer sac oluyor hic sevmedigim seydir.. Beyzanin parmaklarinin arasindan zorla aliyorum.. kuzumun yutcak diye cok korkuyorum..ne zaman bitermis ki dokulmesi?
yazıların altındaki bebeğin ne kadarlık olduğunu gösteren resmi nasıl ekleyebilirim?
doğum tarihi ve bizim yazdığımız gibi yazılmasını istediğin bir söz varsa söyle canım ben yapayım sen linki kopyalayıp yapıştıracaksın yapınca nasıl yapıştıracağını anlatayım
alarada emziği sadece uyumak için alıyo
bzimde geliyo aşı zamanımız off nasıl stres oluyorum dayanamıyorum bebeğimi öyle ağlarken görmeye ben yine aşı vurulurken odaya girmemeyi düşünüyorum eşim vurdurur artık sağsalim alatsak şu aşı gününü ohh diycem ondan sonra memlekete annemlere gidicem 10 gün filan ne güsel bize değişiklik olucak çok sıkıldık kızmla
erkekler daha guclu oluyor asi konusunda..size iyi tatiller cnm
9 şubat 2010
Burak
ama B büyük olsun ok çok takıntılıyım da
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?