2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar
temizlik yapıyorum arada bi bakınıyorum...
yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgeldiniz diyorum...
sağlıkla büyütün bebişlerinizi...

eveeeet aynı oldu.doktoruma söyledim canım çook normal dedi.korkulacak bişyey yok dedi.hafif katı .ve yeşillkaydirigubbakcemile3

haklısın cnm çok sağol gidiceğimi düşündükçe seviniyorum valla o kadar sıkılmışım ama aklım burda kalıcak o başka eşim gelemiyo

bende annemlerin yanina gitmeyi cok istiyorum ama bir turlu karar veremiyorum.. annemle baban gelip kizimi gorduler ama kardeslerim gormremedi.. sadece internetten gorebiliyorlar.. esim sen git diyor ama onu bizsiz birakip gidemem de..ama coook ozluyorum bizimkileri de..

ama 10 gun cabucak gecer cnm tadini cikarmaya bak bence

Biz de ilk aşıyı rahat atlatmıştık ama ikinciye sanırım ben yalnız götüreceğim. Gerçi okullar kapanıyo. Sınavı ya da toplantısı olmazsa eşimle gidebiliriz.

24 yaşındayım,yarın ewliliğim 5 yılına girecek,oğlum BURAK ilk bebeğim ve 2. yi düşünmüyorum,aklıma başka bişey gelmiyor sizin sorunuz varsa cevaplarım
hoşgeldin canııııııııııım..:teytey:
bn seni daha çnce buralarda görmemiştim yaaa.
neyse hoşgeldiiiiiiiiin.bn hala 3 çoçuk istiyom...
çokmu cesaretliyim ne::::::::::)delikafadulden

of ya bnde çok özleim annmelri
5 ay olacak nerdeyse..
burnumda tütüyolar:gitme:

Biz de ilk aşıyı rahat atlatmıştık ama ikinciye sanırım ben yalnız götüreceğim. Gerçi okullar kapanıyo. Sınavı ya da toplantısı olmazsa eşimle gidebiliriz.

bizimde ilki çok zor oldu
yıktı oartalığı
ikincide çok az ağladı maaşaallah...
Allahım en klay şekilde atlatmayı nasip eylesin

kizlar asi olduktan sonra ne zaman yikiyorsunuz bebislerinizi?

koldan olursa 3 gün sonraaa.
ama bacaktan 1 gün beklemek yeterlii..
bu arada çok hoşsun resimlerden belli.hiç resim koymuyon beee..
ben senin yaşını çok küçük sanıyordum ama 25 mişsin..hımm bende zeynebi kucagıma aldıgımdan 15 gün sonra 26 olmuştum..çok küçük degilmişsin seen..başkasıyla karıştırdım seni herhalsempatiksalakcinni

HavvaEsen, prensesim380, meleksen unuttuklarım varsa affedin..
slm kızlar
nasılsınız ben pek giremiyorum ama aklım sizlerde.. öpüyorum hepinizi

Selam kızlar okuldan çıktık eve geldik :) Kuşumla daha görüşemedim uyuyo meleğim. 1tanelerim sağol canım sen nasılsın

aslinda hamile kaldigimdan beri buralardayim. ama cok sIk giremiyorum.girmeye firsatim olmuyordu acikcasi .. senin de ilk cocugun mu?

tesekkur ederim cnm o senin guzelligin kaydirigubbakcemile5 fazla ugrasamiyordum. kac zamandir burdayim ama resim koymak yeni aklima geldi inan. buyuduk artik daha kendimi 19 gibi hissediyorum ben :teytey: evlendigim yasta hissediyorum. 25 deyince biraz duraksiyorum kendi kendime..artik anne de oldum.. anne oldum deyince bu kadar sevinecegimi hic dusunmezdim..bakalim anne dedigi gun nasil olucam.

burda koldan yapmiyorlar hic igneyi. hatta turkiye'den gelenlere takiliyorlar. Turkiye'den geldiginiz belli kollarinizda damganiz var diye..

2 bacagina da 1'er tane yapiyorlar. bir de ishal olmasin diye agizdan sivi veriyorlar.dusundukce icim urperiyor. 2 ay sonra tekrar var senağlama

2 saat bakınmadım hemen dolmuş burası. komşularım vardı bende de yeni gittiler. oku oku ancak sona gelebildim kaydirigubbakcemile3

ne güzel yıldönümünüz kutlu olsun canım. eşinle bebişinle beraber daha nice güzel yıldönümlerine inşallah canım...

ya kızlar babalar gününe ne düşünüyonuz...
Ben kupa bastırayım diyom bab kız resimleri olan bi tane ama farklı fikirlere de açığım...

bende aynısını düşünüyordum delikafadulden birde nette bir site buldum resimleri kitap şeklinde albüm yapıyorlarmış. istediğin gibi sen düzenliyorsun onlar sadece basıyolarmış. yapabilirsem bir de onu yaptırmayı düşünüyorum.

Merhaba bende 9 Şubat 2010 16:10 annesiyim..
Allah isteyen herkese nasip etsin..:asigim:

hoşgeldin canım. bebişini allah bağışşlasın....

ikincileride beraber yapalım ne dersiniz delikafadulden:roflol:
süpperr olurrrr kaydirigubbakcemile3

Biz de de hem Eflal'in dökülüyor hem de benim. ıkimiz iki koldan batırıyoruz ortalığı.

aynen güzelim. melis inde saçları çok dökülüyor. yastık hep saçç....

HavvaEsen, prensesim380, meleksen unuttuklarım varsa affedin..
slm kızlar
nasılsınız ben pek giremiyorum ama aklım sizlerde.. öpüyorum hepinizi

biz iyiyiz sen nasılsın canım. bebiş nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…