arkadaşlar doktor ishal aşısından bahsetti vurduran varmı bebişine 150 liraymış
kız zeynoda öyle yedigi bir avuç şey.ama herşeyden azda olsa veririm..bütün sebze yemekleriniyer.yemezsedeçorbasını yaparım.günlük badem ceviz,fıstık,fındık.veririm.süt zaten çok severbmuhakkak çorbam olur.elimden geldigince tavuk suyu yada et suyuyla yaparım.asla kola bilmez.ketçap ne oldugunu bile bilmiyo.çkolaka anca sütlü çikolata.oda pudingtarzı şey yer.şu kinder çikolata var ondan alırım genelde %80 süt yazıyo.biz eşimle atıştırsak bile.zeynebe muhakkak özelde olsa yemem yaparım.iştahlı bir bebek asla olmadı.ama azar azar yediriyorum.valla bideiştahlı olsa ne olur bileamiyorum.
bana gecen gelen misafirin 7 aylık oğlu vardı onlar mamadan yoğurt mayalamışlar dr a sorucam ben de gidince.. inek sütü belli bir yaştan sonra içebiliyorlar çünki.. mama fikri mantıklı yalnız yoğurt kadar kalıp gibi olmuyormuş
allah allah bende denıyım sunu bi....molfix emi geçiyoruz kızlar memnunsanız bende şu prima bitsin geçiyim
bebıslerın yukselenlerıne bakıyoruz bacım sende bak defnenınkıneselammm.bayagı iş yaptım.ohh.gerçi iki dakka sonra çöp olurya neyseee..
defnecik uyuyo.zeynepte yeni giysilerini deneyip duruyo..of olur dedigimiz şeyler tam yapışmıy vaziyette.yani anca 15 gün giyer gibi duruyo.zaten 6 yaş gurubu giydiriyorum.illaki giysim dursun deyip duruyobhepsini kendi begendi çokta güzeller ama bakalım büyük numaralarını bulacakmıyım.cumartesi tekrar dışarı çıkayımm.
aykıza sevindim.neyse hallolur artık..
şu burç meselesi ne gıı bahada anlatın.hadi banada bakınn.neye bakalıyosaa..
masallah tosuncuk ablaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 24 kilo canım.boyuda 112 cm..maşallah kızıma dalyan gibi:hulya:
berkin degıl mı bu??? serabın avatarıydı bı aralar sanırım...
kz nesı kucuk ne guzel 6 kılo olmus cocuk daha nolsunnnslm kızlar nabersiniz öle yaramaz oğlum varki hiç giremiyorum
az uyuyo vede sürekli kucakta gezinmek istiyo hamile kaldığım kilodanda düşük kilodayım kitgide zayıflıyorum
doktora götürdüm bugün iyi dedi ama çok zayıf ve küçük geliyo gözüme 6 kilo ve 61 cm ek gıdalara geçebilirsin dedi doktoru sizler nasıl bir mönü uyguluyosunuz bebeklerinize
ben vurdurdum ılk 2 dozunu canım...arkadaşlar doktor ishal aşısından bahsetti vurduran varmı bebişine 150 liraymış
bırakmaz inş nasıl seninkide zor mu emiyo benimki gibi
ben vurduttum canım ağızdan alınıyor tatlı bişi yalaya yalaya bi halolmuştu ipek
bazen zorla veriyom bide çok az emiyo en fazla 5 ve 7 dk arası
aa ölemi iğne deil yani
nerde yaptırdın ne kadara yaptırdın canım
slm kızlar nabersiniz öle yaramaz oğlum varki hiç giremiyorum
az uyuyo vede sürekli kucakta gezinmek istiyo hamile kaldığım kilodanda düşük kilodayım kitgide zayıflıyorum
doktora götürdüm bugün iyi dedi ama çok zayıf ve küçük geliyo gözüme 6 kilo ve 61 cm ek gıdalara geçebilirsin dedi doktoru sizler nasıl bir mönü uyguluyosunuz bebeklerinize
selam cnm benim kızımda aynı kiloda malesef bugün gittik kontrole 6 kilo 62 cm geldi ama doktor normal gelişimi dedi zayıf değil dedi ama dediğin gibi bana zayıf geliyo bizde geçiyoruz ek gıdalara myve suyu yoğurt vermeye başlayabilirsin dedi azar azar ver sonra çoğaltırsın dedi yarar inş bebişlerimize
canım gören herkes aa nekadar küçük dio canım sıkılıyo bu ek gıdalara geçince anneyi bırakırmı acaba doktor cicibebe yoğurt pekmez verebilirsin dedi
arkadaşlar doktor ishal aşısından bahsetti vurduran varmı bebişine 150 liraymış
zeyno kadarken bende sürekli çorba yapardım yarısını dökerdim...şimdi yapmıyorum ne yalan söyleyim biz ne yersek ondan yiyo..yemiyo daha doğrusu..kolayı bende vermiyorum..ama bazen canım istedi deyince veriyorum dayanamayıp...sütü zorla içer kahvaltıda 1bardak içene kadar canımı çıkarır..amannnn ayşegül yaram derin benm hiç sorma...ama annm diyoki sizde zayıf ve iştahsızdınız size çekmiş diyo..sonra düzelir diyo...şimdi bak sana zayıflamak için neler yapıyon diyo...oda haklı nebilem..ama yemeyincede üzülüyorum....benmde boğazıma çakılıyo resmen...yediğimin içtiğmin tadını almıyom((
YA 2010 subat anneleri facedeki grupta bu resim var biz Esra ile Derin sandık (serap ın ) yok değilmiş o zaman Seçil in derin dedik yok oda değil miş ama ben bu resmi hatırlıyorum 5 ayda cekıldığımız resımlerden ama kimin ??
ayşegül ilahi fil gibi demişin koptum hee kaydirigubbakcemile3
benimkide koca göbekli oldu valla kaç okka çıkar kimbilir manda gibim :)
ben zayıfladım gene 50 kiloya düştüm
kız ne üzülüyosun.benim kız 4.ayda 6 kiloo.ben üzülmüyorum.saglıklı olsundaaa..
he benle aynı olan varmışş.benim kızda 6 kilo çıktı.bu ay 320 gr almışş.bizde ek gıdaya geçtik..
amaaan boşver sen onlarıı..bana doktor pekmez verme dediii..
evet canım biz iki doz olduk bitirdik.bburda 140 liraa.agızdan veriliyo canım.yutuyorlar güzel güzell..
ya inan bizdede öyle oluyo bazen.yemem deyip duruyo.bazen zorluyorum.ye diyee.bazende bırakıyorum kendi halinee..boşver benim kocanında resilmleri var kupkuru.ama şimdi bakk fil gibi maşallh..
kız bende biliyon cevabını sandılmmm...kim bu esneyen tosun...CADIARZU
bugün kontrolümüz vardıya gitmişken bende bi tahlil oldum hani gecikmişti ya adetim çok şükür bişi yokmuş emzirdiğim için oluyomuş dk adet söktürücü ilaç die bişi yazdı hiç duymadıydım onu kullanınca düzene girermiş
cnm sen meyve suyunu kaşıklamı veriyosun bide günde kaç kere ne veriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?