2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeyno kadarken bende sürekli çorba yapardım yarısını dökerdim...şimdi yapmıyorum ne yalan söyleyim biz ne yersek ondan yiyo..yemiyo daha doğrusu..kolayı bende vermiyorum..ama bazen canım istedi deyince veriyorum dayanamayıp...sütü zorla içer kahvaltıda 1bardak içene kadar canımı çıkarır..amannnn ayşegül yaram derin benm hiç sorma...ama annm diyoki sizde zayıf ve iştahsızdınız size çekmiş diyo..sonra düzelir diyo...şimdi bak sana zayıflamak için neler yapıyon diyo...oda haklı nebilem..ama yemeyincede üzülüyorum....benmde boğazıma çakılıyo resmen...yediğimin içtiğmin tadını almıyom((

canım ben keçi sütü aldım ondan yapıcam yoğurt anne sütüne en yakın sütmüş

molfix emi geçiyoruz kızlar memnunsanız bende şu prima bitsin geçiyim
allah allah bende denıyım sunu bi....
bebıslerın yukselenlerıne bakıyoruz bacım sende bak defnenınkıne
kaydirigubbakcemile3 24 kilo canım.boyuda 112 cm..maşallah kızıma dalyan gibi:hulya:
masallah tosuncuk ablaya kaydirigubbakcemile3
KIZLAR FACEBOOKTA KARIŞTIK BİZ ALLAH AŞKINA BU KİMİN BEBEĞİ???

UZMANLIK SORUSU
berkin degıl mı bu??? serabın avatarıydı bı aralar sanırım...
kz nesı kucuk ne guzel 6 kılo olmus cocuk daha nolsunnn
arkadaşlar doktor ishal aşısından bahsetti vurduran varmı bebişine 150 liraymış
ben vurdurdum ılk 2 dozunu canım...

zeynepçim 6 kilo ama 2 hafta önce sağlık ocağına gittim kilosunu merak ettim 5960 felandı iki hafta sadece 50 gr almış nerdeyse onda canım sıkıldı minicik duruyo

aşı 2 dozmu?

YA 2010 subat anneleri facedeki grupta bu resim var biz Esra ile Derin sandık (serap ın ) yok değilmiş o zaman Seçil in derin dedik yok oda değil miş ama ben bu resmi hatırlıyorum 5 ayda cekıldığımız resımlerden ama kimin ??

kızlar slm herkese

esmacım hiç canını sıkma küçük falan değil aslan gibi delikanlı

ishal aşısı ratavirüsten bahsediyorsnuz sanırım ömürün doktoru yaptırmadı hatta biz özellikle sorduk gerekenleri devlet yaptırıyor zaten gerek yok dedi ticari amaçla çıkmış bi aşı dedi
ayrıca görümcm yaptırmıştı kızına 2 yaşında şimdi ve zaman zaman ishal oluyor.. rotavirüs çok etkiği olan bir aşı değilmiş yani doktorumuz da öyle demişti..

kız ne üzülüyosun.benim kız 4.ayda 6 kiloo.ben üzülmüyorum.saglıklı olsundaaa..

he benle aynı olan varmışş.benim kızda 6 kilo çıktı.bu ay 320 gr almışş.bizde ek gıdaya geçtik..

canım gören herkes aa nekadar küçük dio canım sıkılıyo bu ek gıdalara geçince anneyi bırakırmı acaba doktor cicibebe yoğurt pekmez verebilirsin dedi

amaaan boşver sen onlarıı..bana doktor pekmez verme dediii..

arkadaşlar doktor ishal aşısından bahsetti vurduran varmı bebişine 150 liraymış

evet canım biz iki doz olduk bitirdik.bburda 140 liraa.agızdan veriliyo canım.yutuyorlar güzel güzell..

ya inan bizdede öyle oluyo bazen.yemem deyip duruyo.bazen zorluyorum.ye diyee.bazende bırakıyorum kendi halinee..boşver benim kocanında resilmleri var kupkuru.ama şimdi bakk fil gibi maşallh..

kız bende biliyon cevabını sandılmmm...kim bu esneyen tosun...CADIARZU

zeynep kız yükselen nasıl bulunuyoo.ben bu konularda cahilimmmm...benim kız 28.01 .2010 saat 11.50 hadi bakem benim kızında buluver yükselenini...

ayşegül ilahi fil gibi demişin koptum hee kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 adam yazdıgım görse fil falan.valla küserrrkaydirigubbakcemile3 ne edem oda versin kiloyuu.ondada var göbek bendede.ama ikinimizde göbeciklerinde bebe yokk:umursamaz: yağ anam yağ....ıyyyyyysempatiksalakcinni

kızlar bende faceye üye oldummm.ama sizlere hep daha sonra ekleyecegim.şu adanadan gelelim.bi gül yüzümü görün..bazı nedenlerden dolayııı...

benimkide koca göbekli oldu valla kaç okka çıkar kimbilir manda gibim :)
ben zayıfladım gene 50 kiloya düştüm

bugün kontrolümüz vardıya gitmişken bende bi tahlil oldum hani gecikmişti ya adetim çok şükür bişi yokmuş emzirdiğim için oluyomuş dk adet söktürücü ilaç die bişi yazdı hiç duymadıydım onu kullanınca düzene girermiş

benimkide koca göbekli oldu valla kaç okka çıkar kimbilir manda gibim :)
ben zayıfladım gene 50 kiloya düştüm

aahhh ah ben ne zamaneski kiloma dönecegim kiii.
kız esma nasıl verdim bacımm.tatlı yiyonmuu..ben çok seviyom.bi kessem vercem kiloyu.valla bi gün pat diye kesecegim tatlıyı ama ne zaman:umursamaz:

cnm sen meyve suyunu kaşıklamı veriyosun bide günde kaç kere ne veriyosun

neden kullanıyorsun..bırak akışına adetin olması için ilaç kullanma bence.zaten olmamısı normal daha.bnde adet olmadım.ama adet söktürücüyle falan degil.akışına bıraktım ne zaman gelerse o zaman gelsin adetimm..

cnm sen meyve suyunu kaşıklamı veriyosun bide günde kaç kere ne veriyosun

evet kaşıkla.benimki biboron almıyo..önce elma suyuyl başladım.bir iki kaşık verdim.sonra yarım fincana çıkardık.1 hafta sonra içebilyorsa tam gincan verebilirsin.sonra havuç suyu veriyorum.günde tek ögün.genelde 11-12 civarı veriyorum.ondan önce emiyo..kız şubat bebeklerin ek gıdaya geçiyo diye topik var oraya bak.ne veriyosam yazdım zatii.durbulayımda vereyim linki

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/362322-2010-subat-bebekleri-ek-gidaya-basliyooo.html siz burayı bence okuyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…