2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ecem hanim iyi canim sabah ilk defa 8 buçuga kadar uyudu gülücükler atarak uyandi

Hayirlisiyla 16 sinda gelicez Türkiyeye ordada net var ama herzaman giremem malum gelen giden çok olur aile kalabalik
Gelince Ecem in mevlüdünü de yapicaz kismetse

Sen nasilsin fistiklar nasil

gunaydın kızlar.
ay bana rejım demeyın benımde acılen baslamam lazım verıcek bı 10 kılom war rahat ama bogazım durmuyor ya cok iradesizim nasıl olucak bilmiyorum

esma bızım ewdede dun bocek gordum. kalorıfer bocegı duvarda gezıyodu. bugun acıl ev ılaclanıcak ve apartman bosluguna bakan yerlere sıneklık takılıcak. eskı evımızde hıc boyle bocek sorunu olmazdı. burda mutfak,wc ve banyo camları apartman bosluguna bakıyo e halıyle gırıyo ordan ne warsa. nefret ederım bocekten de hıc tahammulum yok aklinialirimsmile sızde ılaclayın ewı Allah korusun ayyyyyyyyyy vereliniortak

hımmtamam canım.hani görüşmemez olacakmı nasıl olacak diye.gitmeden mesajlaşırız..
oy maşallh.defnede 10.30da yattı.sabah 6 da kalktıbsonra terar emdi uyudu.8 de tam kalktı.oh iyi uyuyoruz barii.

bizde her yıl ilaçlattırırız..bizde adanaya gitmeden ilaçlattıracagız...ev boş kalacakya...defninin odasındada zeynebin odasındada sineklik var balkondaa.iyi oluyo yaa..

aysegül gitmeden msjlasiriz canim adresleri yollariz

Bende kaçtim kizlar Ecem in karnini doyurayim çikicam birazdan
sonra görüsürüz

bu arada kızlar daha once hıc bahsettımmı bılmıyorum. annemı kaybedelı 2 ay sonra 6 sene olucak. normalde benım 6 tane teyzem 3 tane de dayım war. annemler 10 kardeslerdı. ama rahmetlı vefat ettıkten sonra hıc bı teyzem ve dayım bı gun bıle benı aramadılar. eskıden bızım ew dolar taşardı hep gelırlerdı bı kere cenazeye geldıler o kadar. 18 yasında ortada kalakaldım da bırı benı arayıp "yıgenım nasılsın bıseye ıhtıyacın warmı" demedıler. hem calıstım hem unı okudum (2.ogretımde okuyodum) sabah ıse gıttım aksam okula gıttım gece ewe geldım yemek temızlık ders derken sabah olur gene ıse gıderdım. boyle bıtırdım o okulu ama ne bı gun bırı aradı sordu nasıl oldugumu nede geldıler. 6 senede 3-4 defadan fazla gormemısımdır hıcbırını. sadece 1 teyzem ve onun 4 kızıyla gorusuyorum. bı tanesıde eltımdı zaten. ne dugunume geldıler ne bebegıme geldıler ne aradılar onca şey yaşandıda.
sımdı bunlar ne alaka dıceksınız. dun teyzelerımden bırı aradı. kuzenden almış sanırım telımı. yarın evdemısın dedı. bende boş bulundum evet dedım. hıc gelebılcegı aklımın ucundan gecmıyo ama senelerdır gelmeyen ınsan nıye gelsın kı dıye dusunuyorum. "yarın sana gelıcez yengenle" (dayımın eşi) dedi. ıyı dedım bende. butun gece dusundum. ne alaka dedım ya. senelerdır gorusmemısız. annem ölmüş yanımda olmamışlar. evlenmişim olmamışlar. cocugum olmuş olmamışlar. bunca zamandan sonra bi araya gelıp hıc bısey yokmus gıbı vakıt gecıremem dedım kendı kendıme. kendılerını affettırmek ıstıyo olsalar bıle affedemem. cok ozluyorum evet sonucta onlar benım teyzem. baktıkca annemı goruyorum hepsınde ama affedemem içim çok dolu cunku hepsıne.
sabah kalktım ıstemıyorum dedım kendı kendıme. teyzeme mesaj attım aynen sunu yazdım.
"gunaydın teyze. bunca zamandan sonra neden benı gormek ıstedıgınıze bı anlam veremedım. 6 senedır gorusmuyoruz bundan sonra da gorusmezsek bısey kaybetmeyız demek kı. kendımı buna hazır hıssetmıyorum. bugun sizi ağırlayamicam"
ayıp mı ettım ben sımdı? kafam çok karıştı...

günaydın kızlar,
zeynepcim sen yine duygularına güven ama ben her zaman "sana kötülük yapan birine verecegin en buyuk ceza iyilik yapmaktır" derim. nedenlerini bir ogrenseydin ondan sonra tepkini gösterseydin keske diyorum ben..... söyleyeceklerinide belki yüzlerine söyleme şansın olurdu. ama yinede sen içinden gelen sesine güven....

kendimi senin yerine koyduğunmda hak vermemek elde değil. belki senin yaptığını yapamazdım ama aynı şeyleri düşünürdüm. hele de teyzeler ve dayılar olunca, gönül koymamak elde değil. sonuçta bu senin hayatın: kafana takma. bebişinle tadını çıkar anların.

canım kesinlikle çok haklısın ama keşke sana geldiklerinde yüzlerine söyleseydin. hazırlık yapmazdın bi çay verirdin.
şimdi mesaj atınca olmamış sanki. :1ninca:
görüştüğün teyzene anlat, onda BUluşun ve içindeki herşeyi dök, gerekirse ağlaya ağlaya anlat, utansınlar. bu böyle olmaz onlar senin akrabaların. bundan sonra bari sana görevlerini yapsınlar.
eminim annen olsa o da böyle isterdi :teselli:
üzülme olur mu :teselli:

iyi haftasonları herkezeee
bugüm burası güzel baya...eşim arkadaşlarıyla pikniğe gittti.
biz oğluşla evdeyiz.(
bnde ayın 26 sında gitmeye karar verdim annemlere

herkeze günaydın birsürü işim var valizimi hazırlamam lazım artık evi toparlamam lazım ama ben oturuyom hiç bişey yapasım yok...

zeynepcim sana bu şekilde davranmaları çok yanlış gerçekten..
ama bnce senin tutunmunda yanliş olmuşşş:teselli:
bş bulunup kabul etiysen ağırlasaydın ve yüzlerine söyleseydln herşeyi
ama yok göörmek istemiyosan ki bu çok normal
başka bi bahneyle geri çevirseydin..
hakkında hayırlısı olsun...
6 sene az değil..kim olsa senin sorduğu soruyu sorardı..bunca sene sonra niye?

Son düzenleme:
günaydın kızlar. iyi haftasonları..

zeynepcim sen sonuna kadar haklısın..eğer gerçekten kendilerini affettirmek istiyorlarsa bu mesajın üstüne düşerler, nedenini sorgularlar, yeniden görüşmek isterler..eğer öyle bir amaçları yoksa üstünde durmazlar ki o zaman da ayıp etmemiş olursun canım.. sen de gerçekleri daha iyi görmüş olursun..senin değil, onların yaptığı ayıp olmuş onca senedir..klava:
Fazla düşünme tatlım, böyle akrabalar çok da şart değil, bazen insanın kanından olmasa da bazı eşi,dostu,arkadaşı akrabasından daha ileri oluyo. benim için de bu böyle. amcalar,halalar,kuzenler bir arayıp da hayırlı olsun demediler.. çok da lazım değil zaten.geçen halam ameliyat olmuş, annem tutturdu illa ara ayıp olur diye, aramadım..bana ayıp da ona ayıp değil mi? bayramda ellerini öpüyorum yeter işte..klava:

ayyy böcekmi..aklı çıkar böcektennn
bizim evdede oluyo malesef..bahçeli ev olunca geliyo
örümcek oluyo genelde...ilacın pek faydası olmuyo bize nedense
bi karınca falan gelmiyo ilaç yapınca.
zaten bnim gözler dört dönüyo
duvarlara tavanlara bakıyom sürekli

merhaba millet biz geldikkkkk. biz diyorum çünkü gencer kucağımda olmadan nete filan giremiyorum sanki bağımlılık yaptı :))
azıcık bi bakındım geçmişe böcekler basmış evleri sanırım bu mevsimler artık normal sanki kapı pencere açık olunca giriyorlar bizdede yok sineklik ev sahibimiz ascık pintide. bide baraj gölü var bizim burda heryer sinekkk börtü böcek oyyy oyyy allah korusun bebişlerimizi
ayşegülcüm iyi gezmeler iyi alışverişler ya kızmayın bana ama bendede kilolar durmuyor habire yememe rağmen hergün veriyorum ne yapmam lazım??? bana yediklerinizi filan yazın nolur.. ben yıllardır zayıf olduğum için bıktım artık hamile halimi nasılda seviyodum (((

yaz geldi börtü böcek ortalığa çıktı hiç sevmem bende acaip korkarımda balkon kapısı hep kapalı o yüzden cam açıyom sineklik var camlarda kışın ne iyiydi yaw

benim paşa 3 gündür birde değişik sesler eşliğinde tükürükler baloncuklar çıkartıyor aslında çok şeker gözüküyor ama kıyafetinin önü hep ıslak bu kötü işte sizin kuzularda yapıyomu böle bişiyler

zeynepcim ben senin bu davranışını çok dürüstçe ve yerinde buldum. bir araya gelip psikolojini bozacağına eski defterleri çıkaracağına.. iyi yapmışsın...emin ol senin durumunda kalsaydım ben de aynını yapardım. dayımla, kuzenlerimle ben de yıllardır görüşmüyorum ve ortada hiçbir sebep de yok inanır mısın.. yetiştirme tarzı herhalde.. hep ben aradım beni kimse aramadı.. düğünüme de kimse gelmedi...teyzemlerle de ite kaka annemin hatırına.. bir araya gelince insan yüzleşemiyor büyükleriyle yüzleşse de küçükler kabahatli bulunuyor. halbuki büyükler de hata yapabilir ama yaşlarının arkasına sığınıyorlar özür dilememeyi seçiyorlar. inşallah yaşlanınca bu tip biri olmıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…