rüvüşüm bende çok bunaldım...
2 tane ıs teklıfı geldı sartlar ıyı olmadıgından kabul etmedım. bazen gırıyım calısıyım dıyorum...
kızlar babamız gelıyor kactık bız hepınızı optummmmm
neyse bende çıkayım.zeyno hanım uyundı.ona özel bi tavuk çorbası yaptım kuzuma.yesin yesinde iyileşsin..hadi iyi akşamlar...
nasıl çıkıyorsun canım ya? araba eşimde oluyor otobüse bebek arabasıyla binilir mi? tranvay da 10 dakika, gözüm kesmiyor. valla kız biz birbirimizin numarasını niye almadık ki? sen de bize gellllmeliste hala yüzüstü dönemiyor. sadece yana dönebiliyor. özelliklede mama yedirirken yememek için yanına dönüveriyor çok fena bu kız kaydirigubbakcemile3
yok canım herkeste yapmıyo sanırım bünyeye göre değişiyor heralde... bizde ateş çok değil ama ağrısı çok oldu.... çok canı yandı kuzumun....
maşallah kız çok beceriklisin. ama taktik aynı. bilg. açık oku yaz kaç.....kaydirigubbakcemile3
valla sibelcim bizimki basıyo. daha doğrusu otururken kucağıma aldığımızda basmak istiyor bizde kısa süreli bastırıyoruz.... erken biliyorum ama basmak istiyo napiyim :umursamaz:
hayırdır canım noldu ki... inşallah önemli birşey değildir. özelden paylaşmak istersen her zaman yanındayım canım.....
ahhh canımmm yaaa. çok bunalmışın sanırım sen.... hepimiz aynı durumdayız güzelim ya... ama sende elifle gezmeye falan alışsan...ben artık heryere onunla gitmeye alışıyorum. geçen gün kayseriparka, kuaföre falan gittim. ona göre bi düzen kurmaya çalışıyorum. napalım bırakacak kimsemiz yok, o yüzden onunla gezmeye de alışıcaz artık.... çok bunalma, sıkıllma... 1 saatte olsa çık dışarı... bize gelll... a.s.
oh valla siz çalışacaksınız yine nefes alcaksınız.ya beeeeen artık zor gibi 2çocukla...bakacak kimsede yok.
iyi geceler herkese
moralim nasıl bozuk canım nasıl sıkkın oğlum tam 3 gündür kaka yapmıyor nasıl eziyetli nasıl ağlıyor kuzum anlatamam kucağımdan zaten inmiyorda kucağımda bile ağlıyor zeytinyağıyla ilgili herşeyi yaptım dr aradım gliserin fitil alın yapın yine yapmazsa getirin bakalım ilaç veririz dedi az önce geldi fitil(arkadaş aldı saolsun) şimdi ağlamaktan yorgun düştüde uyuyor uyansın hemen yapıcamda nasıl yapıcam hiç yapmadım şimdiye kadar birileri bana yardımcı olurmu lütfen ??
ıyı geceler kızlar su tıkanmaya bazen doktor cok hızlı yedı ıcın dedı cok acıkmaısn kı hızlı yemesın dedı bırde damak kasınma sorunumuz var bu yuzden cok mız mız ozge doktorumuz bıze jel verdı gunde ıstersen 5 defa sur dedı gecen alerjı oldu ıcın multu vıtamın gıbı suruplar vermıstı ılestı halde ozge onları bıtır ver dedı ıctahını acar kılo yapar dedı bende verıcem ozgeye VEEE BU SABAH BISI OLDU OZGE UYANDI YATAGIMDA YANIMDA SIRT USTUNDEN YUZ USTUNE DONUYO SONRA YUZ USTUNDEN KENDINI CEVIRIP YINE SIRT USTU DONUYO ESIM ISTEN GELDI GORDU INANAMADIK BIZIM KIZIMIZDA COK HAREKETLI OLDU ICIN KENDINI DONDURUYO ARTIKALLAH SAGLIKLA YURUDUKLERINI KONUSTUKLARINIDA GOSTERSIN BIZE INSALLAH KIZLAR HASTA BEBEKLERE COK GECMIS OLSUN ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN HEPSINE ONLARI KORUSUN
akpakcimm canimmmm bozma moralini yaaaaaabunaldım kızlar ya :gitme:
ne versem tükürüyor elif
göğsümü de çekiştirmekten çok acıttı artık ek gıdaya geçiyim de biraz rahatlayım diyorum ama iki kaşığı yarım saatte yemiyor ağzında tutuyo sonra da tükürüyor :gitme:
zaten 7 gün 24 saat elifleyim of bunaldııımmmmm :gitme: gurbetteyim gelenim gidenim yok
bir misafir gelse de 2 saat elifi sevse diyorum ama yok yokkkk kimsem yok burdaaaa senağlama
eşime diyorum bir saat bak da bir markete gideyim. yani düşünün markete gitmek bile rahatlatacak beni. ama elifin ağlamasından mı korkuyor nedir istemiyor senağlama
eşim bir çocuk daha desin oklavayla dövecem onu senağlama kendine kolay gelip gelip seviyor bütün yükü benim üzerimde
Allahtan kızım uslu maşallah maşallah ama yine de bunaldıımmm senağlama
canimmm ilk önce istersen poposunu cevresini hafif bebe yagi yada zeytinyagi ile yagla, biraz fitilin ucunuda dilinle isla . zaten ozaman girmeside kolay olur...iyi geceler herkese
moralim nasıl bozuk canım nasıl sıkkın oğlum tam 3 gündür kaka yapmıyor nasıl eziyetli nasıl ağlıyor kuzum anlatamam kucağımdan zaten inmiyorda kucağımda bile ağlıyor zeytinyağıyla ilgili herşeyi yaptım dr aradım gliserin fitil alın yapın yine yapmazsa getirin bakalım ilaç veririz dedi az önce geldi fitil(arkadaş aldı saolsun) şimdi ağlamaktan yorgun düştüde uyuyor uyansın hemen yapıcamda nasıl yapıcam hiç yapmadım şimdiye kadar birileri bana yardımcı olurmu lütfen ??
slaytı faceden izledim çok güzel olmuş...ilk ben izledim sanırım hehehe:))
geçmiş olsun canım.kabızlık çok zor.biz utkuda çok çektik onu iyi bilirim..fitili koymayı soruyosun sanırım..korkacak bişey yok..iki bacağını hafif yukarı kaldır..sokuver totosuna biraz masaj yapar gibi yap bitti gitti...
mafoldumben
akpakcimm canimmmm bozma moralini yaaaaaaen azindan yurtdisinda degilsin konustugun dil ayni. basin sikissa kendini ifade edebilirsin! ben nereme baksam Alman. apartmanimda 1 tane bile türk yokki basima birseygeldiginde gidip kosayim.annem babam yokki kötü günlerimde basimi omuzlarina yaslanip aglayayimmmm ... amannn yaaa cok doldummm yineee mafoldumben
canimmm ilk önce istersen poposunu cevresini hafif bebe yagi yada zeytinyagi ile yagla, biraz fitilin ucunuda dilinle isla . zaten ozaman girmeside kolay olur...
ahh yavrum kıyamam ya erkek çocuklarına pek kullandırmıyo drlar fitiliiyi geceler herkese
canım biberonun ucunu az akanlardan mı kullanıyodun senıyı geceler kızlar su tıkanmaya bazen doktor cok hızlı yedı ıcın dedı cok acıkmaısn kı hızlı yemesın dedı bırde damak kasınma sorunumuz var bu yuzden cok mız mız ozge doktorumuz bıze jel verdı gunde ıstersen 5 defa sur dedı gecen alerjı oldu ıcın multu vıtamın gıbı suruplar vermıstı ılestı halde ozge onları bıtır ver dedı ıctahını acar kılo yapar dedı bende verıcem ozgeye VEEE BU SABAH BISI OLDU OZGE UYANDI YATAGIMDA YANIMDA SIRT USTUNDEN YUZ USTUNE DONUYO SONRA YUZ USTUNDEN KENDINI CEVIRIP YINE SIRT USTU DONUYO ESIM ISTEN GELDI GORDU INANAMADIK BIZIM KIZIMIZDA COK HAREKETLI OLDU ICIN KENDINI DONDURUYO ARTIKALLAH SAGLIKLA YURUDUKLERINI KONUSTUKLARINIDA GOSTERSIN BIZE INSALLAH KIZLAR HASTA BEBEKLERE COK GECMIS OLSUN ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN HEPSINE ONLARI KORUSUN
face den kaldırdım slaytı...burada paylaşıcaz kızlar
face den kaldırdım slaytı...burada paylaşıcaz kızlar
çok sağolun kızlar şükürki karşı komşum var geldi hemen bıcala fitili inceltti biraz daha totosu küçük ve daha ilk diyeymiş koyduk sonra azıcık sibelcenin söylediği gibi ovaladık 2 dk sonra şükürki yaptı kakasını hatta öyle bi yaptıki 4 bez değiştirdim yarım saatte:))) ben razıyım kaç 4 lere yeterki yapsın nasıl keyfi yerine geldi nasılll şimdi yuvarlanıyo öle kendi kendine :Saruboceq:
fatolina, DUYGUSUZduygu, canbahar, escos
hayırdır kızlar sizde mi gececisiniz bugün??:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?