- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
Masallah Ipek böcügüme bizimkininde dönmesi yakin o zamanya 2 gun once yanı pzt gunu yan donmeye basladı saga sola. bugun de sabah yuzustu donmeye basladı. pat dıye kendını yuzustu atıyo sonra kolunu kurtarmaya calısıyo. 2 gunde oluyo bunlar... acelecı cıktı bızımkı sempatiksalakcinni
.
doğumdan beri ilk kez bu kadan kalabalık gördüm burayı maşallah maşallah
herkese merhaba sabahtan beri ancak girebildim. bizde nihayet melis hanımın 4.ay aşılarını yaptırdık. ay o aşı olurken ben hiç dayanamıyorum yaa..böyle içim bir tuhaf oluyor o ağlayınca bende ağlıyorum. karma aşısında ağlamadı ama zatürre aşısında çok ağladı... çok canı yandı kızımın sanırım... umarım ateş falan olmadan geceyi atlatırız...
geçmişi okuyamadım henüz umarım herkes iyidir.
bizde drdan geldik aşırı gzı varmış kuzumun röntgen çekildi bağırsaklarının yarısı gaz içindeymiş yaa doktor bile susturamadı resmen bi açtı ağzını ağrı kesici fitil şurup verdi kadın buhar verdirdi ööle rahatladı ilaçlar verdi hala gazla uğraşıyoruz yaa 6.ayın sonuna kadar sürebilir azda olsa dedi yandık resmen eve geldik bi postada evde savaşş belim kopuyo resmen gezdir gezdir kucakta ağlaya ağlaya zorlada olsa uyudu şimdi inşallah bu gece uyur yaa dua edin noolur
BİZİM YAPMAMIZ GEREKEN BOYKOT'U İSRAİL YAPIYOR !
Hem 9 Türk'ü öldürdüler, hem de Türk mallarını boykot ediyorlar. İsrail bizim yapmamız gerekeni yapıyor.Yardım filosu krizinin ardından İsrail’in en büyük süpermarket zincirleri birbiri ardına Türk mallarını boykota başladı. İsrail’de yayın yapan Kanal 1...0’un haberine göre, ülkenin en büyük ucuz market zinciri Rami Levy, Gazze’ye yardı...m konvoyundan sonra oluşan tepki nedeniyle artık Türk malları satmayacaklarını açıkladı. Şirket, Türk mallarının çok daha ucuza gelmesine rağmen, İsrail’e düşman bir ülkenin mallarını satmanın ilkelerine aykırı olduğunu iddia etti. İsrailli tüketicinin birkaç agorot (İsrail küçük para birimi) daha fazla ödeyerek boykotu destekleyeceğini öne süren şirket, bu boykotu popülizm amaçlı yapmadığını savundu. Rami Levy’nin hemen ardından, ülkenin ikinci büyük marketler zinciri Mega da, Türkiye’den un ve makarna ithalatını durdurduğunu açıkladı. Mega, kendi markasıyla Türkiye’de un ve makarna ürettiriyordu. Son olarak İsrail’in en büyük süpermarketler zinciri Supersol da, Rami Levy ve Mega’ya katılmayı düşündüklerini bildirdi. Şirket elindeki stoklar biter bitmek Türk mallarına karşı boykota başlamayı planladıklarını ve Türkiye’den gelen malların yerine başka bir ülkeden ithalat yapacaklarını duyurdu. SENDİKALAR ÇAĞRI YAPMIŞTI İsrail’deki sendikalar yaşanan gemi krizinin ardından, geçtiğimiz hafta Türkiye’nin gösterdiği tepkiye karşılık tüm Türk mallarını boykot etme çağrısı yapmıştı. Sendika liderleri, işçilere verdikleri hediyeleri Türk malları arasından seçmeyeceklerini ifade etmişti. Bu harcamaların geçen yıl 2 milyar Yeni İsrail Şekeli (825 milyon TL) bulduğu belirtilmişti. Sendikalar aldıkları boykot kararı kapsamında ayrıca, bir yıl süreyle işçilerini tatil için en çok tercih ettikleri Türkiye’ye göndermeyeceklerini açıklamıştı.
lütfen herkes paylaşsın!
tum bebıslere gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın hemen ılesınler dılerım
ozge bebeklıken berı hep bı tıkanma gıbı oluyo 4 defa falan oldu sankı nefes almıyo gıbı oluyo bızı panıklıyo ve dun su ıcerken yıne aynını yaptı esımle az da fenalık gecırıyoduk bı anda oyle olunca yarın doktora gıdıcektık bıde bu sorunu sorım ya cocuga yemek vermeye korkuyom tıkanır dıye dogumdan sonra hastanede olmustu 20 gun verememıstım yesım hep aglayarak doyurmustum sımdı yıne olduya doyururken kalbım cıkıyo HEPIMIZIN SORUNLARI BITMIYO ARTIK ANNE ANNEM DERDIKI NE KADAR COCUGUN VAR O KADAR SORUNUN VAR DIYE GERCEKTEN DOGRUMUSmirmirmirmir
offfff kızlar çok fena oldum ya... melis uykudan bir ağlamayla uyandı yarım saat katıla katıla ağladı. resmen morardı çocuk naptıysak susturamadık. o bir taraftan ağlıyor ben bi tarafta. nasıl panik oldum ya anlatamam.resmen elim ayağım birbirine dolandı. dr.unu aradım. aşı ağrı yapmıştır dedi. fitil ver dedi. şurup versem dedim melisin sesini duydu yok sen fitil ver dedi. ama ben vermeye cesaret edemedim ne kadar paniklediysem. gittim komşuyu çağırdım sağolsun o verdi fitili sonrada battaniyede salladık. sakinleşti biraz uyuyor şimdi. sanki ömrümden ömür gitti valla.... şimdi de ben uyumaya korkuyorum ya gece ateşi falan çıkarsa diye.....
açılış benden olsun günaydın kızlarrrrr :hulya:
bızım bocek normalde aksam 9-9.30 da yatar sabah 7.30 da kalkardı. ama bısey oldu 2 gundur saat 6 da kurulmuş gibi dikiliyor. yatagında çığlıklar atıyo kendi kendine konuşuyo gülüyo çok sevimli oluyo ama :kedi:
ama odası bizim odanın dibinde ses olduğu gibi bize geliyo babamız normalde 7.15 te kalkar adamda dikiliyo mecbur erkenden. acaba sıcaktan mı rahatsız oluyo? güneş doğduktan sonra ben bile uyuyamıyorum dogru duzgun bı saga bı sola donmekten...
sıcak rahatsız edıyo sanırım bebelerı. ter ıcınde kalkıyo cunku. dun odasındakı termometreye baktım abartmıyorum 30 dereceydi. gece salonun camı acık yattık ustunde de kısa kollu vardı.
bı ıhtımal belkıde gecelerı tam doymuyor. ama aç kalkmıyor da. rahat 1 saat oyalanıyo kendı kendıne yatagında cunku. aç kalksa da ağlar direk bilmiyorumkismile
ıpek normalde 6-7 saat uyur kalkar emer sonra gerı yatar 2.5 saat daha uyur. hiç şaşmaz ama. gece normalde 4.30 da kalkar 5 te geri yatar sabah 7.30 da da komple kalkardı.
şimdi 3 te kalkmaya başladı 2 gundur. 3.30 da geri yatıyor ve 6 da komple kalkıyor. gece uyanma saatı erkene çekilince sabahta daha erken kalkmaya basladı.
9 da yatarken tam doymuyo olabılır normalde 4.30 da kalkan cocuk 3 te neden kalksın kı baska???
ya sıcak ya aksam tam doymadan yatmaması...
şu tracy ablaya bi daha basvurıyım ben bi el atmam lazım 6 cok erken yıne 7.30 yapmak lazım uykuyu...
veeeeeee bi gelişme daha...
bızımkı 2 gun once donmeye baslamıstı. hızlı çıktı hanım bugunde sırt ustunden yuzustune donuyo sabahtan berı. yerde yatak war onun uzerınde hep ipek. ana sabah bı baktım sırt ustu yatarken pat yuzustu dondu. kolunu bıle kurtardı altından kaydirigubbakcemile3
4-5 kez döndü depara kalktı bızım kız kaydirigubbakcemile3
kızlar bısey daha...
ıpek 2 gundur tuhaf bı ses cıkarıyo. agzını sımsıkı kapıyo "mmmmmmm mmmmmmmm" yapıyo. cıglıklar atıp agular yapması tamam da bu neyın nesı çözemedim. yanağını şişiriyo dudaklarını kitliyo "mm mmmm" yapıyo yüksek sesle :roflol:
Günaydın kızlar.... Hastalanan diğer bebeklere çok geçmiş olsun umarım benim oğlumda dahil hepsi bir an önce düzelir ..
Gece yine hastanedeydik 39.9 oldu ateşimiz hastanede soğuk su ıle vucudunu yıkadılar ağızdan şurup verdıler ığne yaptılar ve fitil attılar bunların sonucunda sabaha kadar bekledık hastanede 39.9 dan 36.5 a düşürdük ateşini test sonuçlarında bırsey cıkmıyor doktor damaklarından dedi diş patlatacak o yapıyor büyük ihtimalle ama hemen patlatmaz dedi calgel ıle masaj yapın gunde 4-5 kez ateslenırse yıne fitil ve calpol sabah evimize geldik rahat uyudu oğlum şimdi uyyuor evde bende işteyım ama aklım yavrumda dahada çok erken ne olcak bilmiyorum ....
günaydın arkadaşlar...
şubat bebişlerine maaşallah... hemen hepsi dönmeye başladı sanırım.
artık bebeklerimizin en tatlı dönemleri başlıyor. hergün yeni birşeyler yapıyor bizi şaşırtıyorlar.
onları izlemek çok keyifli...
ama bir yandanda diş sıkıntıları başlıyor, hasta bebeklerimiz biran önce iyileşir inşallah...
Bizimki feci taklit yapıyo ya karşısına geç oooo de o da yapıyo aaa de tekrar ediyo, hoşuna gidiyo biz de yapınca bi yandan gülüyo bi yandan yapıyo.. Bi de çığlık atmayı seviyo biz de onun seslerini çıkarmaya çalışıyoruz daha da hırslanıyor telef oluyo o da yapçam diye kuzum benim özledim bak şimdi
Günaydin kizlar nasilsiniz dün giremedim kocis evdeydi gezdik bol bol
Umarim hepiniz iyisinizdir
Hasta bebislerimize geçmis olsun tez vakitte atlatirlar insallah
Bizim Ecemde iki gündür çiglik atmayi bagirmayi belledi sabahtan aksama kadar aaaaaaaa diye bayirip bagirip gülüyo sesini duydukça hosuna gidiyo bi kahkahalar alem bu kiz valla
Telefonla konustugum zaman sesini açiyorum oda konusuyo karsi tarafla anlatiyo biseyler
Buuu buuu yapmayi önceden çok yapiyodu ama unuttu heralde yapmiyo artik
En sevdigimiz oyunda ci bö buna bayiliyo bazen yüzüme bakiyo birden Böö diyo
artik herseyin farkindalar söylediklerimizi taklit etmeye çalisiyolar ne güzel ya
merhaba herkese bilenler bilir dün yazmıştım ömürn idrar yollarında iltihap vardı..
bu ay 250 gr alınca dr test istemişti idrar yollarında bişi var mı diye idrar testi temiz çıktı ama dr kültür istemişti idrar kültüründe bakteri çıktı antibiyotik verdi şimdi dün akşam bi baktim ki pipisinin ucu kızarmış..
zaman zaman ağlıyprdu ömür canı yanıyordu yavrumun demek ki
kızlar çok üzgünüm içim sıkılıyor...
slm kızlar
hasta bebişlerimiz var sanırım tam bakamadım ama baktıklarımın çoğu hasta haberi çok üzüldüm allah şifa versin yavrularımıza geçmiş olsun hepsine
Ecenaz ında 10 günlük antibiyotik tedavisi bitti kontrolü vardı pazartesi günü
çok şükür kilo alımı normale dönmüş ama yine idrar tahlili ve kültürü istedi doktor...kültürü verdim ama idrar tahlili için çok birikmesi gerekiyo onu bekliyoruz...
doktor sütümün artık yetmediğini kalitesinin düştüğünü söyledi çok üzüldüm
günde 3 öğün 120cc mama ver dedi
bu seferde mama yemek istemiyo benim kız
benim memeye düştü
hayırlısı bakalım
slm kızlar tüm bebişlere geçmiş olsun..annelerde üzmeyin kendinizi...
demesi kolay diyosunuz biliyorum...
onlar hastalanarak iyileşerek büyüyecekler....
doğal olanıda bu...
özlemcim çınar ın dişlerinin yaza gelmesi biraz kötü olmuş...
kışın daha kolay atlatıyolar...
Allah başka dert vermesin...
burak ta kıvranıp duruyo bugün...
çok huysuz yeni uyudu sabahtır...
zeynep sana katılıyorum sıcaktan yatamıyo yarucaklar...
sabah kalkıyorum çocuk ter içinde...uykusu bölünmesin die hemen sırtına bez koyuyorum...
uyumuyo pek sünnetide ateş yaptı yavruma...
aman nebileyim büyüyolar işte düşe kalka...
slmmm canlarimmmm bi merhaba deyip kacayim dedim! bebesim uyandi :) kizlar durun hamn size bi bilgi veryim. bal kabaginin bebekler icin müthis faydasi varmis ama sanirim bu ayki bebekler icin uygun degil diye biliyorum ama ben dün kavanoz mamasi aldim bal kabagi olanindan ve üzerinde 4 monat icin yaziyordu. bebisim cok sevdiiii :)
bizimki fıldır fıldır bugun. bi sağa dönüyo bi sola dönüyo bi hop ters dönüp yüzüstü oluyo kolunu kurtarmak için çırpınıyo becerirse ne ala,beceremezse basıyo yaygarayı kaydirigubbakcemile3
sagol canım... bı dr sorıyım bende alıcam kısa zamanda...Kızlar şimdi okul hemşiresine sordum. Tabii ki dr larımıza sormamız da gerekli.
Güneşe çıkarken mutlaka güneş kremi kullanmamız gerekiyormuş.
Mielle diye bi güneş kremi önerdi. En az 50 faktör olması gerekmiş.
Bu krem organikmiş. Benim tanıdığım bütün drlar bebeklere bunu öneriyor dedi.
Ama kesinlikle drlarımıza sormamız gerek bence.
yerım onun poposunu rahatca kaldırır o zaman kaydirigubbakcemile3Masallah Ipek böcügüme bizimkininde dönmesi yakin o zaman
gerçi Ecem hanim poposunu biraz zor kaldiriyo ama
kızlar bebişlere gemiş, böyle bböyle bağışıklık kazanacaklar ama işte ana yüreği dayanamıyor
olsun sabahtan beri yazacam ama off çok yoğunum
iki çocuklu olanlar nasıl geçmişi okuyup cevap yazıyo şaşıyorum
hacer neden ateş oldu ki melis de? herkeste mi ateş yapıyo 4. ay
bizimkine de az kaldıııı
yazan: R.Cihat Mencet
kız daha donmeye 2 gun once basladı hızlı gıdıyo bızımkı depara kalktı kaydirigubbakcemile3yarasın aşılar kuzumuza..
aman yaa.şu gazlar bi bitseydi.kurtulsaydınız..geçmiş olsun..işe yaramış barii..
bunu bende haberlerde o günü duymuştum..ya ne insanlar bunlarr..biz idecegimezee.aslında brovoo neden biliyormusun.dayanışmayı biliyorlar..bizimde etmemiz lagzım.en baştada bu ithal eden firmaların yahması lagfzım.bi geri çekseler tabelplerini bak bakalım israilde boykot kalıyomuu:umursamaz:
canım yaa bazı çocuklar çok heyecanlı oluyoo.ondan olmasın..yinede tabi tedbirli olmak lagzım.inşallah bişeyi yoktur..
evet agrı yapmıştır annesi.merak etmee.işi etmişsin çagırdıgına..aman onlara bişey olmasında..
sıcaklar çok etkiliyo ya.bebekleri..bbende cam pencere açık yatıyorum..kız bizim kız sırütsüden yüzüstü dönüyoda kolları kurtaramıyo..maşallah.
o bizde epeydir var.bide alt dudak agzının içinde nnn yapıyo..bence bişey anlamatmaya çalışıyorlarkaydirigubbakcemile3
ah canım çok geçmiş olsun..ayy ilk dişler sizden glecek desene..inşallah kolay atlatır..
evet çok tatlı oluyorlar artık..ayy bide emekleseler..ah ah..
vay sıpaaa vay..maşallh.
ben onun yanaklarından ısırrım.maşallah bu meleklere..
üzülme annesi.önemli olan halledilebilmesi.çok şükür...daha neler atlatacagız..rabbime
şükür...herşeyin bi çaresi varsa ..gerisi hikaye..
olsun canım..mama vrecegim diye üzülme.önemli olan saglık.ama mam verecegine ek gıdaya agırlık verseydin olmazmışmıştıı.benim doktor mama verdirmiyo.zaten ek gıda verdigimden beri sütüm çok iyi yitiyoo..
aynen düşe kalka büyüyorlar unlar.zamanla hepsi bilecek:))
oh afiyet olsun..bende duymuştum.bakalım bi zamanı gelsin.belki yaparız bizdee..
kız benimki kolu kurtramıyoo..:)))maşallh.
oh oh maşallah totonu kaşı kız kaydirigubbakcemile3burakta pazar gününden beri hopp yüzüstü dönüyo...ilk gün kolunu çıkaramıyodu altından şimdi onuda çekiyo maşallahh oğluşuma...rüveydacım 2çocuk anneleri nasıl okuyo demişsin..maşallah de kız..arada geliyorum hemencecik okuyorum...yazıyorum yallah kaçıyorum...merak ediyorum napıym anacım..alışkanlık oldu..
maşallah annesini üzmedi bak hemen geliştirdi kendini :ecrin_bebek:ya 2 gun once yanı pzt gunu yan donmeye basladı saga sola. bugun de sabah yuzustu donmeye basladı. pat dıye kendını yuzustu atıyo sonra kolunu kurtarmaya calısıyo. 2 gunde oluyo bunlar... acelecı cıktı bızımkı sempatiksalakcinni
bu urunlere bende dıkkat etmeye calısıyorum... mumkun mertebe hayatımızdan cıkartıyoruz ama mesela ana kucagımız oto koltugumuz kraft ve onu degısmemız mumkun degıl... ama sureklı alınan seylerde artık turk malı tercıh etmeye calısıyorum bende...
Kızlar şimdi okul hemşiresine sordum. Tabii ki dr larımıza sormamız da gerekli.
Güneşe çıkarken mutlaka güneş kremi kullanmamız gerekiyormuş.
Mielle diye bi güneş kremi önerdi. En az 50 faktör olması gerekmiş.
Bu krem organikmiş. Benim tanıdığım bütün drlar bebeklere bunu öneriyor dedi.
Ama kesinlikle drlarımıza sormamız gerek bence.
Sibal kız... Büyük paşanın da adını yazsana nikinin altına Öyle garip kalmasın ya...
demi bende düşündümde tuhaf olur dedim.malum benmki 2005 mart bebişi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?