2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

4.ay aşısı ateş yapmadı bizde canım sizlerdede yapmaz inş
çok tşk ederim rüveydacım kaydettim bu markaları...

Ecenaz da daha tam dönmüyo yaa poposunu kaldıramıyoki

Masallah Ipek böcügüme bizimkininde dönmesi yakin o zaman
gerçi Ecem hanim poposunu biraz zor kaldiriyo ama

yarasın aşılar kuzumuza..

aman yaa.şu gazlar bi bitseydi.kurtulsaydınız..geçmiş olsun..işe yaramış barii..

bunu bende haberlerde o günü duymuştum..ya ne insanlar bunlarr..biz idecegimezee.aslında brovoo neden biliyormusun.dayanışmayı biliyorlar..bizimde etmemiz lagzım.en baştada bu ithal eden firmaların yahması lagfzım.bi geri çekseler tabelplerini bak bakalım israilde boykot kalıyomuu:umursamaz:

canım yaa bazı çocuklar çok heyecanlı oluyoo.ondan olmasın..yinede tabi tedbirli olmak lagzım.inşallah bişeyi yoktur..

evet agrı yapmıştır annesi.merak etmee.işi etmişsin çagırdıgına..aman onlara bişey olmasında..

sıcaklar çok etkiliyo ya.bebekleri..bbende cam pencere açık yatıyorum..kız bizim kız sırütsüden yüzüstü dönüyoda kolları kurtaramıyo..maşallah.

o bizde epeydir var.bide alt dudak agzının içinde nnn yapıyo..bence bişey anlamatmaya çalışıyorlarkaydirigubbakcemile3

ah canım çok geçmiş olsun..ayy ilk dişler sizden glecek desene..inşallah kolay atlatır..

evet çok tatlı oluyorlar artık..ayy bide emekleseler..ah ah..

vay sıpaaa vay..maşallh.

ben onun yanaklarından ısırrım.maşallah bu meleklere..

üzülme annesi.önemli olan halledilebilmesi.çok şükür...daha neler atlatacagız..rabbime

şükür...herşeyin bi çaresi varsa ..gerisi hikaye..

olsun canım..mama vrecegim diye üzülme.önemli olan saglık.ama mam verecegine ek gıdaya agırlık verseydin olmazmışmıştıı.benim doktor mama verdirmiyo.zaten ek gıda verdigimden beri sütüm çok iyi yitiyoo..

aynen düşe kalka büyüyorlar unlar.zamanla hepsi bilecek:))

oh afiyet olsun..bende duymuştum.bakalım bi zamanı gelsin.belki yaparız bizdee..

kız benimki kolu kurtramıyoo..:)))maşallh.

sagol canım... bı dr sorıyım bende alıcam kısa zamanda...
Masallah Ipek böcügüme bizimkininde dönmesi yakin o zaman
gerçi Ecem hanim poposunu biraz zor kaldiriyo ama
yerım onun poposunu rahatca kaldırır o zaman kaydirigubbakcemile3

okadar ürünün içinde sadace 3-4 tane kullandıklarım varr.onlarda degişmeyecek ürün degil elbett.bende hep 869 a önem veririm..

burakta pazar gününden beri hopp yüzüstü dönüyo...ilk gün kolunu çıkaramıyodu altından şimdi onuda çekiyo maşallahh oğluşuma...rüveydacım 2çocuk anneleri nasıl okuyo demişsin..maşallah de kız..arada geliyorum hemencecik okuyorum...yazıyorum yallah kaçıyorum...merak ediyorum napıym anacım..alışkanlık oldu..

kız daha donmeye 2 gun once basladı hızlı gıdıyo bızımkı depara kalktı kaydirigubbakcemile3
oh oh maşallah totonu kaşı kız kaydirigubbakcemile3

maşallah annesini üzmedi bak hemen geliştirdi kendini :ecrin_bebek:
evet canım aldıklarımızı kullanıyoruz mecburen özellikle arieli kullanırken nefretim kabarıyor adamlar bir de bayraklarının sembolünnü koymuşlar deterjanın üstüne klava: ve ben saffff gidip almışım zamanında.

ben de bebeğimin cildine kimyasal sürmek istemiyorum. gerçi kullandığımız şampuan ne ki :bbo: organik olarak neymiş içeriği? ben internetten de bakayım

kızlar ayaklarının üstüne bastırıyomusunz bebişleri..bizimkinin hiç basası yok..büklüm büklüm oluyo..ayakta duramıyo pek...kafasınıda pek tutamıyo tam olarak..sizinkiler nasıl?

gelelim bize:1no2:
sabah biuyandık zeynonun ateşi var.aglamaya başladı anne agzım acıyo deyip durdu.hemen doktoru aradım.araya gelin alayım dedi.hemen gittikki.bogazı enfeksiyon olmuş.off bigiydir bi çıkar.çocugu hasta ettik.neyse antibiyotik verdi doktor.inşallan çabucak geçer.izne ayrılmadan hastalıklar geçse iyi olacak.öglen uyumayan zeynebim şuan yorgun oldugu için uyuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…