2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegülcüm çok haklısın dayanışmamız olmazsa millet olmamızın ne manası kalır zaten ayırmaya çalışıyorlar bizi kürt türk laz sağ sol vs.
ırkımız konuşmamız düşüncelerimiz ne olursa olsun biz kardeşiz biz milletiz
ah bir de oyunlara gelmesek lmaz:

maşallah maşallah

Ben geçmişi okuyamadım 869 ne oluyo

barkot numaralarının ilk 3 hanesinde ülke kodu yer alır canım.
869 türkiye numarası
yalnız bu domestos cif gibi ürünleri israilliler türkiyede üretiyor onu da unutmayalım. ve kazançlarının belli kısmını israile hibe ediyorlar

kızlar ayaklarının üstüne bastırıyomusunz bebişleri..bizimkinin hiç basası yok..büklüm büklüm oluyo..ayakta duramıyo pek...kafasınıda pek tutamıyo tam olarak..sizinkiler nasıl?

kız iki çocuklu anaa.bu soru sorulurmu bacım:mymeka: daha ayagını bastırmak için çok erken..benimki kafasını tutuyo.ama ayaklarına zaten bastırmıyorum.hiç denemdim..

haklısın..şimdi merakla cumayı bekliyorummm.iran gazzeye gemi gönderdii.israil yine ateş edirz geri çevirin dedi.iran kabul etmedi.neler yaşanacak merak ediyorum.gazzeye gitmek için irandar tam 100bin kişi başvurmuş gemiye binmek için .çok duygulandımm...bakalım cuma gemi israil denizinde olacak.. yine kanmı akacak..offff...allah korusun..

patatesli çorba yediren hatunlar bebeklerde kabızlık oldumuu??
benimkinde oldu galiba muzlu meyve püraside yemişti

oof okuyorum ama cevap yazamıyorum ayrı ayrı..geçmiş olsun bebişlere..

bugün çok bunalımdayım aslında..mafoldumben sorsanız anlatamam da..yine de yazıp rahatlayım dedim..mafoldumben

patatesli çorba yediren hatunlar bebeklerde kabızlık oldumuu??
benimkinde oldu galiba muzlu meyve püraside yemişti

canım sadace patats olmaz tabi.ben çorba yapıyorum içinde muhakkak sebzemizde oluyo.meselaküçük patates.orta boy havuç.bir yemek kaşıgı pirinç .orta boy kabak haşlıyorum hepsini.sonra blendırdan geçiriyorum.tamamdır.tabi zeytinyagıda koyuyorum.benim kız ek gıdaya geçtiginden bu yana hiç kabız olmadı.aksine bi düzene girdi diyebilirm..

bugün çok bunalımdayım aslında..mafoldumben sorsanız anlatamam da..yine de yazıp rahatlayım dedim..mafoldumben

ne oldu canımm.neden anlatamıyorsun.olmadı özelden anlatt.derdine belki çare olamayız amapaylaşırsan rahatlayabilirsin.belki bi tavsiyede bulunacagız.hımm ne dersinyerimseniben olmaz diyosan yinede..üzülme olurmu..:teselli: rabbim çaresiz dert vermisin..

üç aylarada girdik kızlarr.hayırlı olsun hepimize.yarın oruç tutmayı düşünüyorum..ne etsemmm..olunmukii.hem bi prova yapmış olurum ramazana..zaten yarın kandil..

aaa geldi valla..oldu düzelmişş..ayy herkeste gitmiş.nede güzel toplaşmıştık...

kızlar ayaklarının üstüne bastırıyomusunz bebişleri..bizimkinin hiç basası yok..büklüm büklüm oluyo..ayakta duramıyo pek...kafasınıda pek tutamıyo tam olarak..sizinkiler nasıl?

sibelcim bastırma olayını sormuşsun bizim dün kontrolümüz vardı dr film çekti daha leğen kemiklerinin bi kısmı gelişmemiş bu aylarda normalmiş 6. ayda tam olarak oluşur dedi bastırma sakın dedi zaten bastırmıyorum ben hiç ama aklınızda olsun daha erkenmiş yani

kız iki çocuklu anaa.bu soru sorulurmu bacım:mymeka: daha ayagını bastırmak için çok erken..benimki kafasını tutuyo.ama ayaklarına zaten bastırmıyorum.hiç denemdim..
kız bastırıyorm dediysem yürütmüyomki öyle deniyorum basacakmı die bacım..

evet 6,aydan sonra basılıyor biliyorum da..hani basıyomu diye deneyin demişti bizim dr da...

hayırdır inş canım yaa

yok kız ayşegül tabi sedace patates olmaz bende havuçlu prinçli yapıyorum da patates tutar ya hani o yüzden dedim ondanmı kabız oldu acaba diye
saol canım hepimize mübarek olsun inş
havalar çok sıcak valla zaten ramazanda tutucam 30 gün başka tutamam gibime geliyo

kız bastırıyorm dediysem yürütmüyomki öyle deniyorum basacakmı die bacım..

evet 6,aydan sonra basılıyor biliyorum da..hani basıyomu diye deneyin demişti bizim dr da...
kaydirigubbakcemile3soracagıma pişman ettin desene:)))

tamam ozaman,.yok ya etmez gibi geliyoo.az koy bakalam patatesi .bide öyle dene.yapıyorsada deneye deneye bulucaz iştee..

neyse bende çıkayım.zeyno hanım uyundı.ona özel bi tavuk çorbası yaptım kuzuma.yesin yesinde iyileşsin..hadi iyi akşamlar...

valla bastırmayın demişsiniz ama bizimki kucağa alınca göbeğime basıyor daha 1 haftalıkkken banyo yaptırıyorduk filesine basıyordu bende bastırma taraftarı değilim ama kanepede otururen babası kucağına alıyor dizleriine basıyor
geçen yere yatırdım 90 derece dönmüş kanepeye ayağını koyup ittirmiş kendini

bunaldım kızlar ya :gitme:
ne versem tükürüyor elif
göğsümü de çekiştirmekten çok acıttı artık ek gıdaya geçiyim de biraz rahatlayım diyorum ama iki kaşığı yarım saatte yemiyor ağzında tutuyo sonra da tükürüyor :gitme:
zaten 7 gün 24 saat elifleyim of bunaldııımmmmm :gitme: gurbetteyim gelenim gidenim yok
bir misafir gelse de 2 saat elifi sevse diyorum ama yok yokkkk kimsem yok burdaaaa senağlama
eşime diyorum bir saat bak da bir markete gideyim. yani düşünün markete gitmek bile rahatlatacak beni. ama elifin ağlamasından mı korkuyor nedir istemiyor senağlama
eşim bir çocuk daha desin oklavayla dövecem onu senağlama kendine kolay gelip gelip seviyor bütün yükü benim üzerimde
Allahtan kızım uslu maşallah maşallah ama yine de bunaldıımmm senağlama

Zeynep Ipek yüsüstü dönüyomu tek basina masallah
Ecem yana dönüyo ama daha yandan yüzüstüne geçmedik

meliste hala yüzüstü dönemiyor. sadece yana dönebiliyor. özelliklede mama yedirirken yememek için yanına dönüveriyor çok fena bu kız kaydirigubbakcemile3

yok canım herkeste yapmıyo sanırım bünyeye göre değişiyor heralde... bizde ateş çok değil ama ağrısı çok oldu.... çok canı yandı kuzumun....

maşallah kız çok beceriklisin. ama taktik aynı. bilg. açık oku yaz kaç.....kaydirigubbakcemile3

valla sibelcim bizimki basıyo. daha doğrusu otururken kucağıma aldığımızda basmak istiyor bizde kısa süreli bastırıyoruz.... erken biliyorum ama basmak istiyo napiyim :umursamaz:

hayırdır canım noldu ki... inşallah önemli birşey değildir. özelden paylaşmak istersen her zaman yanındayım canım.....

ahhh canımmm yaaa. çok bunalmışın sanırım sen.... hepimiz aynı durumdayız güzelim ya... ama sende elifle gezmeye falan alışsan...ben artık heryere onunla gitmeye alışıyorum. geçen gün kayseriparka, kuaföre falan gittim. ona göre bi düzen kurmaya çalışıyorum. napalım bırakacak kimsemiz yok, o yüzden onunla gezmeye de alışıcaz artık.... çok bunalma, sıkıllma... 1 saatte olsa çık dışarı... bize gelll... a.s.

benım net gene acık kalmıs ıslere dalmısım anca gelebıldım....

evet donmuyo dedım 2 gun sonra bı baktım donuyo akıllı kızım benım :ecrin_bebek:
bızımkı fena basıyo bıraksan yuruyup gıdıcek. kafasınıda masallah ıyı tutuyo. cok nadır yoruluyo da bırakıyo. 1 aydır kafa onun kontrolunde...

cok gecmıs olsun ya... ınsallah toparlar bı an once...

noldu kız neyın var?
bızımkıde ne wersem şapur şupur yıyo. yutuyo sonra vermedıgımde aglıyo ver dıye kaydirigubbakcemile3

way cadı waYYYYYYYYY kaydirigubbakcemile3

rüvüşüm bende çok bunaldım...
2 tane ıs teklıfı geldı sartlar ıyı olmadıgından kabul etmedım. bazen gırıyım calısıyım dıyorum...

kızlar babamız gelıyor kactık bız hepınızı optummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…