maşallah maşallahburakta pazar gününden beri hopp yüzüstü dönüyo...ilk gün kolunu çıkaramıyodu altından şimdi onuda çekiyo maşallahh oğluşuma...rüveydacım 2çocuk anneleri nasıl okuyo demişsin..maşallah de kız..arada geliyorum hemencecik okuyorum...yazıyorum yallah kaçıyorum...merak ediyorum napıym anacım..alışkanlık oldu..
Ben geçmişi okuyamadım 869 ne oluyo
kızlar ayaklarının üstüne bastırıyomusunz bebişleri..bizimkinin hiç basası yok..büklüm büklüm oluyo..ayakta duramıyo pek...kafasınıda pek tutamıyo tam olarak..sizinkiler nasıl?
ayşegülcüm çok haklısın dayanışmamız olmazsa millet olmamızın ne manası kalır zaten ayırmaya çalışıyorlar bizi kürt türk laz sağ sol vs.
ırkımız konuşmamız düşüncelerimiz ne olursa olsun biz kardeşiz biz milletiz
ah bir de oyunlara gelmeseklmaz:
maşallah maşallah
barkot numaralarının ilk 3 hanesinde ülke kodu yer alır canım.
869 türkiye numarası
yalnız bu domestos cif gibi ürünleri israilliler türkiyede üretiyor onu da unutmayalım. ve kazançlarının belli kısmını israile hibe ediyorlar
patatesli çorba yediren hatunlar bebeklerde kabızlık oldumuu??
benimkinde oldu galiba muzlu meyve püraside yemişti
oof okuyorum ama cevap yazamıyorum ayrı ayrı..geçmiş olsun bebişlere..
bugün çok bunalımdayım aslında..mafoldumben sorsanız anlatamam da..yine de yazıp rahatlayım dedim..mafoldumben
kızlar ayaklarının üstüne bastırıyomusunz bebişleri..bizimkinin hiç basası yok..büklüm büklüm oluyo..ayakta duramıyo pek...kafasınıda pek tutamıyo tam olarak..sizinkiler nasıl?
kız bastırıyorm dediysem yürütmüyomki öyle deniyorum basacakmı die bacım..kız iki çocuklu anaa.bu soru sorulurmu bacım:mymeka: daha ayagını bastırmak için çok erken..benimki kafasını tutuyo.ama ayaklarına zaten bastırmıyorum.hiç denemdim..
sibelcim bastırma olayını sormuşsun bizim dün kontrolümüz vardı dr film çekti daha leğen kemiklerinin bi kısmı gelişmemiş bu aylarda normalmiş 6. ayda tam olarak oluşur dedi bastırma sakın dedi zaten bastırmıyorum ben hiç ama aklınızda olsun daha erkenmiş yani
bugün çok bunalımdayım aslında..mafoldumben sorsanız anlatamam da..yine de yazıp rahatlayım dedim..mafoldumben
canım sadace patats olmaz tabi.ben çorba yapıyorum içinde muhakkak sebzemizde oluyo.meselaküçük patates.orta boy havuç.bir yemek kaşıgı pirinç .orta boy kabak haşlıyorum hepsini.sonra blendırdan geçiriyorum.tamamdır.tabi zeytinyagıda koyuyorum.benim kız ek gıdaya geçtiginden bu yana hiç kabız olmadı.aksine bi düzene girdi diyebilirm..
üç aylarada girdik kızlarr.hayırlı olsun hepimize.yarın oruç tutmayı düşünüyorum..ne etsemmm..olunmukii.hem bi prova yapmış olurum ramazana..zaten yarın kandil..
kaydirigubbakcemile3soracagıma pişman ettin desene:)))kız bastırıyorm dediysem yürütmüyomki öyle deniyorum basacakmı die bacım..
evet 6,aydan sonra basılıyor biliyorum da..hani basıyomu diye deneyin demişti bizim dr da...
hayırdır inş canım yaa
yok kız ayşegül tabi sedace patates olmaz bende havuçlu prinçli yapıyorum da patates tutar ya hani o yüzden dedim ondanmı kabız oldu acaba diye
saol canım hepimize mübarek olsun inş
havalar çok sıcak valla zaten ramazanda tutucam 30 gün başka tutamam gibime geliyo
Zeynep Ipek yüsüstü dönüyomu tek basina masallah
Ecem yana dönüyo ama daha yandan yüzüstüne geçmedik
kızlar bebişlere gemiş, böyle bböyle bağışıklık kazanacaklar ama işte ana yüreği dayanamıyor
olsun sabahtan beri yazacam ama off çok yoğunum
iki çocuklu olanlar nasıl geçmişi okuyup cevap yazıyo şaşıyorum
hacer neden ateş oldu ki melis de? herkeste mi ateş yapıyo 4. ay
bizimkine de az kaldıııı
burakta pazar gününden beri hopp yüzüstü dönüyo...ilk gün kolunu çıkaramıyodu altından şimdi onuda çekiyo maşallahh oğluşuma...rüveydacım 2çocuk anneleri nasıl okuyo demişsin..maşallah de kız..arada geliyorum hemencecik okuyorum...yazıyorum yallah kaçıyorum...merak ediyorum napıym anacım..alışkanlık oldu..
bunaldım kızlar ya :gitme:
ne versem tükürüyor elif
göğsümü de çekiştirmekten çok acıttı artık ek gıdaya geçiyim de biraz rahatlayım diyorum ama iki kaşığı yarım saatte yemiyor ağzında tutuyo sonra da tükürüyor :gitme:
zaten 7 gün 24 saat elifleyim of bunaldııımmmmm :gitme: gurbetteyim gelenim gidenim yok
bir misafir gelse de 2 saat elifi sevse diyorum ama yok yokkkk kimsem yok burdaaaa senağlama
eşime diyorum bir saat bak da bir markete gideyim. yani düşünün markete gitmek bile rahatlatacak beni. ama elifin ağlamasından mı korkuyor nedir istemiyor senağlama
eşim bir çocuk daha desin oklavayla dövecem onu senağlama kendine kolay gelip gelip seviyor bütün yükü benim üzerimde
Allahtan kızım uslu maşallah maşallah ama yine de bunaldıımmm senağlama
evet donmuyo dedım 2 gun sonra bı baktım donuyo akıllı kızım benım :ecrin_bebek:maşallah annesini üzmedi bak hemen geliştirdi kendini :ecrin_bebek:
evet canım aldıklarımızı kullanıyoruz mecburenözellikle arieli kullanırken nefretim kabarıyor adamlar bir de bayraklarının sembolünnü koymuşlar deterjanın üstüne klava: ve ben saffff gidip almışım zamanında.
ben de bebeğimin cildine kimyasal sürmek istemiyorum. gerçi kullandığımız şampuan ne ki :bbo: organik olarak neymiş içeriği? ben internetten de bakayım
bızımkı fena basıyo bıraksan yuruyup gıdıcek. kafasınıda masallah ıyı tutuyo. cok nadır yoruluyo da bırakıyo. 1 aydır kafa onun kontrolunde...kızlar ayaklarının üstüne bastırıyomusunz bebişleri..bizimkinin hiç basası yok..büklüm büklüm oluyo..ayakta duramıyo pek...kafasınıda pek tutamıyo tam olarak..sizinkiler nasıl?
cok gecmıs olsun ya... ınsallah toparlar bı an once...gelelim bize:1no2:
sabah biuyandık zeynonun ateşi var.aglamaya başladı anne agzım acıyo deyip durdu.hemen doktoru aradım.araya gelin alayım dedi.hemen gittikki.bogazı enfeksiyon olmuş.off bigiydir bi çıkar.çocugu hasta ettik.neyse antibiyotik verdi doktor.inşallan çabucak geçer.izne ayrılmadan hastalıklar geçse iyi olacak.öglen uyumayan zeynebim şuan yorgun oldugu için uyuyo..
noldu kız neyın var?oof okuyorum ama cevap yazamıyorum ayrı ayrı..geçmiş olsun bebişlere..
bızımkıde ne wersem şapur şupur yıyo. yutuyo sonra vermedıgımde aglıyo ver dıye kaydirigubbakcemile3bunaldım kızlar ya :gitme:
ne versem tükürüyor elif
göğsümü de çekiştirmekten çok acıttı artık ek gıdaya geçiyim de biraz rahatlayım diyorum ama iki kaşığı yarım saatte yemiyor ağzında tutuyo sonra da tükürüyor :gitme:
zaten 7 gün 24 saat elifleyim of bunaldııımmmmm :gitme: gurbetteyim gelenim gidenim yok
bir misafir gelse de 2 saat elifi sevse diyorum ama yok yokkkk kimsem yok burdaaaa senağlama
eşime diyorum bir saat bak da bir markete gideyim. yani düşünün markete gitmek bile rahatlatacak beni. ama elifin ağlamasından mı korkuyor nedir istemiyor senağlama
eşim bir çocuk daha desin oklavayla dövecem onu senağlama kendine kolay gelip gelip seviyor bütün yükü benim üzerimde
Allahtan kızım uslu maşallah maşallah ama yine de bunaldıımmm senağlama
meliste hala yüzüstü dönemiyor. sadece yana dönebiliyor. özelliklede mama yedirirken yememek için yanına dönüveriyor çok fena bu kız kaydirigubbakcemile3
yok canım herkeste yapmıyo sanırım bünyeye göre değişiyor heralde... bizde ateş çok değil ama ağrısı çok oldu.... çok canı yandı kuzumun....
maşallah kız çok beceriklisin. ama taktik aynı. bilg. açık oku yaz kaç.....kaydirigubbakcemile3
valla sibelcim bizimki basıyo. daha doğrusu otururken kucağıma aldığımızda basmak istiyor bizde kısa süreli bastırıyoruz.... erken biliyorum ama basmak istiyo napiyim :umursamaz:
hayırdır canım noldu ki... inşallah önemli birşey değildir. özelden paylaşmak istersen her zaman yanındayım canım.....
ahhh canımmm yaaa. çok bunalmışın sanırım sen.... hepimiz aynı durumdayız güzelim ya... ama sende elifle gezmeye falan alışsan...ben artık heryere onunla gitmeye alışıyorum. geçen gün kayseriparka, kuaföre falan gittim. ona göre bi düzen kurmaya çalışıyorum. napalım bırakacak kimsemiz yok, o yüzden onunla gezmeye de alışıcaz artık.... çok bunalma, sıkıllma... 1 saatte olsa çık dışarı... bize gelll... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?