canimmm ilk ek gidaya gectiginde olabiliyor böyle seyler!pazar günü hero babynin organic sütlü prinçli mamasından aldım tadına baksın bakalım mama yiyecekmi filan deneyeyim diye.pazar p.tesi salı çok az yedi 4 kaşık anca yani.. bugün tadına alıştı sanırım 10 kaşık kadar yedi severek hemde. acaba diyorum bu mamamı sebep oldu kabızlığa ???
ben hep gececim canım ya
pazar günü hero babynin organic sütlü prinçli mamasından aldım tadına baksın bakalım mama yiyecekmi filan deneyeyim diye.pazar p.tesi salı çok az yedi 4 kaşık anca yani.. bugün tadına alıştı sanırım 10 kaşık kadar yedi severek hemde. acaba diyorum bu mamamı sebep oldu kabızlığa ???
pazar günü hero babynin organic sütlü prinçli mamasından aldım tadına baksın bakalım mama yiyecekmi filan deneyeyim diye.pazar p.tesi salı çok az yedi 4 kaşık anca yani.. bugün tadına alıştı sanırım 10 kaşık kadar yedi severek hemde. acaba diyorum bu mamamı sebep oldu kabızlığa ???
canimmm ilk ek gidaya gectiginde olabiliyor böyle seyler!
ayyy canoooo vallaaaa benim 2 den önce pek yattigim söylenemez. yani türkiye saati 3 te :)
evet canım ya ben nasıl sevindim anlatamam biz zaten ilk günden beri kaka yaptığında alkış tutuyoduk babasıyla gaz sancı olduğu için ama epeydir yoktu sorun bugün yine öle yapınca uzunca bi ohhhh çektimohh sevindim valla bu çocukların kakalarınada seviniyoruz ya
ananelik böyle bişeymiş işte
ayyy cok sükürr eliferdicimmmmm cok sevindimm valla! acayip ferahladimm yaaa:Saruboceq: peki fitilin adi neymis peki ?ayyy burdada varmidirki aynisindan!
canim su sen bu fitilin adini hele bi söyleyi ver gözüm eyvahedigeldismile
evet canım ya ben nasıl sevindim anlatamam biz zaten ilk günden beri kaka yaptığında alkış tutuyoduk babasıyla gaz sancı olduğu için ama epeydir yoktu sorun bugün yine öle yapınca uzunca bi ohhhh çektim
bu arada fatocum ananelik yazmışsınya:)) kız şimdiden alıştırıyosun heralde ananeliğe kendini heeeehsempatiksalakcinni
sağol canım benim babasıda yok bide yanımızda hala gelmedi yarım saate bir arıyo oda merakından öldü söyledimde rahatladı..gliserin canım ismi sabun gibi aynı zaten şeffaf bişiy çok beyendim ya hemen etki göstermesi süper inşallah vardır yada inşallah hiç kimsenin ihtiyacı olmazda almak zorunda kalmaz oyyy oyy çok zor bişiy çünkü
elif dalga geçme kız bu saatte bu kadar lülülülülülü
analık yazcaktım annem öle der hep hehehe delikafadulden
Allah söletmiş belkide ogünleride görmek nasip olsun inş.:Saruboceq:
ayy bacaimmm ya icmesi gerekiyormus valla , yoksa sanirim beyninde ki bir fonksiyon gelismiyormus bebeciklerde :Saruboceq: ayyy Allahim korusunn yaaaduygu aynen ecrinde su içmiyo suratını büzüyo ya tükürüyo yada akıtıyo
napcaz
ayyy nebiliyimmmm kakasini yaparken cok zorlaniyo kuzum düsün avcumun ortasi kadar büyüklükte cok serttttt ve tek bir parca olarak yapiyo, yaparken anliyorum yaa bazen titriyo gözleri kizariyo, sulaniyooooo offff yaa offffff:gitme: mafoldumbenyazdım canım gliserin gencer uyumadı kucağımda halada anca gördüm...ahhh sizdedemi var yoksa bu sorun kızz
bende zaten sen gül diye yazdım hehehehehehe :))doğru benim annemde öle derde çok gerildimya acık güleyşm dedim de ondan kız dalga geçmiyomkaydirigubbakcemile3
evet tabiki allah söyletiyo inşallah dahada güzel günlerin görürüz bende babaanneliğe hazırlayayım kendimi anca alışırım heralkafamçokkarıştı
hadi ya Allah korusun canım yaayy bacaimmm ya icmesi gerekiyormus valla , yoksa sanirim beyninde ki bir fonksiyon gelismiyormus bebeciklerde :Saruboceq: ayyy Allahim korusunn yaaa
ayyy nebiliyimmmm kakasini yaparken cok zorlaniyo kuzum düsün avcumun ortasi kadar büyüklükte cok serttttt ve tek bir parca olarak yapiyo, yaparken anliyorum yaa bazen titriyo gözleri kizariyo, sulaniyooooo offff yaa offffff:gitme: mafoldumben
yaaaaaaaaaaa kizlarr benimmm cadi gic su icmiyor. belki günde 10 mama kasigiyla anca. cesit cesit cay aldim, meyve sulari aldim yokkk... hattaaa icine bebekler icin cayina atilan sekerler var ondan atiyorum yokk anacimmm ben verdikce o kenardan caktirmadan akitiooo sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 bacaksizz benle dalga geciyo! sizce yeterlimi yaaa eyvahedigeldismile siz günde nekadar veriyorsunuz!
yavrum ya kıyamam ona ciddi ciddi kabız ozaman o kayısı yedir canım suyunu filan içir yada kendin iç süt veriyosan ondan geçtiği bile yetermiş allah ım acil şifalar versinayy bacaimmm ya icmesi gerekiyormus valla , yoksa sanirim beyninde ki bir fonksiyon gelismiyormus bebeciklerde :Saruboceq: ayyy Allahim korusunn yaaa
ayyy nebiliyimmmm kakasini yaparken cok zorlaniyo kuzum düsün avcumun ortasi kadar büyüklükte cok serttttt ve tek bir parca olarak yapiyo, yaparken anliyorum yaa bazen titriyo gözleri kizariyo, sulaniyooooo offff yaa offffff:gitme: mafoldumben
bende zaten sen gül diye yazdım hehehe
alış canım daha kaynana olcaz ayy
evet ya rabbim hayırlı gelinler damatlar versin yaaa(
hadi ya Allah korusun canım ya
alışcaklar bi şekilde artık
ben yatıyorum slaytı hallet canbaharda izleyek yarın ya
canlarimmm bende kactiimmm.... hepiniziii eee tabikiii afacanlarida cok cok öpüyorum! yarin görüsürüz insallah! byyyyyyyyyyy
bak sen zilliye maşallah kız yüzüstünden sırt üstüne dönen başka bebegımız varmı ozgeden baska?ıyı geceler kızlar su tıkanmaya bazen doktor cok hızlı yedı ıcın dedı cok acıkmaısn kı hızlı yemesın dedı bırde damak kasınma sorunumuz var bu yuzden cok mız mız ozge doktorumuz bıze jel verdı gunde ıstersen 5 defa sur dedı gecen alerjı oldu ıcın multu vıtamın gıbı suruplar vermıstı ılestı halde ozge onları bıtır ver dedı ıctahını acar kılo yapar dedı bende verıcem ozgeye VEEE BU SABAH BISI OLDU OZGE UYANDI YATAGIMDA YANIMDA SIRT USTUNDEN YUZ USTUNE DONUYO SONRA YUZ USTUNDEN KENDINI CEVIRIP YINE SIRT USTU DONUYO ESIM ISTEN GELDI GORDU INANAMADIK BIZIM KIZIMIZDA COK HAREKETLI OLDU ICIN KENDINI DONDURUYO ARTIKALLAH SAGLIKLA YURUDUKLERINI KONUSTUKLARINIDA GOSTERSIN BIZE INSALLAH KIZLAR HASTA BEBEKLERE COK GECMIS OLSUN ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN HEPSINE ONLARI KORUSUN
beklıyorummmm opuyorumnanaktanface den kaldırdım slaytı...burada paylaşıcaz kızlar
ah kuzum ya... kaka yapamamak ne zordur bılırım tam 4 ay yaşadık onu ipekte biliyosun.çok sağolun kızlar şükürki karşı komşum var geldi hemen bıcala fitili inceltti biraz daha totosu küçük ve daha ilk diyeymiş koyduk sonra azıcık sibelcenin söylediği gibi ovaladık 2 dk sonra şükürki yaptı kakasını hatta öyle bi yaptıki 4 bez değiştirdim yarım saatte:))) ben razıyım kaç 4 lere yeterki yapsın nasıl keyfi yerine geldi nasılll şimdi yuvarlanıyo öle kendi kendine :Saruboceq:
olabilir birden bire pirinç kabız etmiştir belki...pazar günü hero babynin organic sütlü prinçli mamasından aldım tadına baksın bakalım mama yiyecekmi filan deneyeyim diye.pazar p.tesi salı çok az yedi 4 kaşık anca yani.. bugün tadına alıştı sanırım 10 kaşık kadar yedi severek hemde. acaba diyorum bu mamamı sebep oldu kabızlığa ???
bak afacana yaaaaaaaaaya benim sıpada çok zor uyuyo bnde böle uykuyu dağıtıyom iyicene işte..
bide çok sık uyanıyo sallıyom tekrar tekrar açta değil eminim buna
valla bi acayip huyu oldu benim oğlanın ya
bak gece kaç olmuş hala kıpraşıyo((
senınde canımmm hep beraber inşRegaİp kandİlİnİz mÜbarek olsuuun canlarım
dua İleeee....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?