2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

pazar günü hero babynin organic sütlü prinçli mamasından aldım tadına baksın bakalım mama yiyecekmi filan deneyeyim diye.pazar p.tesi salı çok az yedi 4 kaşık anca yani.. bugün tadına alıştı sanırım 10 kaşık kadar yedi severek hemde. acaba diyorum bu mamamı sebep oldu kabızlığa ???

canimmm ilk ek gidaya gectiginde olabiliyor böyle seyler!

ben hep gececim canım ya

ayyy canoooo vallaaaa benim 2 den önce pek yattigim söylenemez. yani türkiye saati 3 te :)

olabilir kaşık mamalarına yeni geçtiklerindede olur hep sıvı hep sıvı katı yiyince ondan olmuştur
çok katı yapma biraz cıvık olsun cnm
canbahar slayt nerde çok merak ediyorum dadtıcam

canim su sen bu fitilin adini hele bi söyleyi ver gözüm eyvahedigeldismile

yaaaaaaaaaaa kizlarr benimmm cadi gic su icmiyor. belki günde 10 mama kasigiyla anca. cesit cesit cay aldim, meyve sulari aldim yokkk... hattaaa icine bebekler icin cayina atilan sekerler var ondan atiyorum yokk anacimmm ben verdikce o kenardan caktirmadan akitiooo sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 bacaksizz benle dalga geciyo! sizce yeterlimi yaaa eyvahedigeldismile siz günde nekadar veriyorsunuz!

ohh sevindim valla bu çocukların kakalarınada seviniyoruz ya
ananelik böyle bişeymiş işte
evet canım ya ben nasıl sevindim anlatamam biz zaten ilk günden beri kaka yaptığında alkış tutuyoduk babasıyla gaz sancı olduğu için ama epeydir yoktu sorun bugün yine öle yapınca uzunca bi ohhhh çektim
bu arada fatocum ananelik yazmışsınya:)) kız şimdiden alıştırıyosun heralde ananeliğe kendini heeeehsempatiksalakcinni

ayyy cok sükürr eliferdicimmmmm cok sevindimm valla! acayip ferahladimm yaaa:Saruboceq: peki fitilin adi neymis peki ?ayyy burdada varmidirki aynisindan!

sağol canım benim babasıda yok bide yanımızda hala gelmedi yarım saate bir arıyo oda merakından öldü söyledimde rahatladı..gliserin canım ismi sabun gibi aynı zaten şeffaf bişiy çok beyendim ya hemen etki göstermesi süper inşallah vardır yada inşallah hiç kimsenin ihtiyacı olmazda almak zorunda kalmaz oyyy oyy çok zor bişiy çünkü

elif dalga geçme kız bu saatte bu kadar lülülülülülü
analık yazcaktım annem öle der hep hehehe delikafadulden
Allah söletmiş belkide ogünleride görmek nasip olsun inş.:Saruboceq:

elif dalga geçme kız bu saatte bu kadar lülülülülülü
analık yazcaktım annem öle der hep hehehe delikafadulden
Allah söletmiş belkide ogünleride görmek nasip olsun inş.:Saruboceq:

hehehe :))doğru benim annemde öle derde çok gerildimya acık güleyşm dedim de ondan kız dalga geçmiyomkaydirigubbakcemile3
evet tabiki allah söyletiyo inşallah dahada güzel günlerin görürüz bende babaanneliğe hazırlayayım kendimi anca alışırım heralkafamçokkarıştı

duygu aynen ecrinde su içmiyo suratını büzüyo ya tükürüyo yada akıtıyo
napcaz
ayy bacaimmm ya icmesi gerekiyormus valla , yoksa sanirim beyninde ki bir fonksiyon gelismiyormus bebeciklerde :Saruboceq: ayyy Allahim korusunn yaaa

yazdım canım gliserin gencer uyumadı kucağımda halada anca gördüm...ahhh sizdedemi var yoksa bu sorun kızz
ayyy nebiliyimmmm kakasini yaparken cok zorlaniyo kuzum düsün avcumun ortasi kadar büyüklükte cok serttttt ve tek bir parca olarak yapiyo, yaparken anliyorum yaa bazen titriyo gözleri kizariyo, sulaniyooooo offff yaa offffff:gitme: mafoldumben

bende zaten sen gül diye yazdım hehehe
alış canım daha kaynana olcaz ayy

hadi ya Allah korusun canım ya
alışcaklar bi şekilde artık

ben yatıyorum slaytı hallet canbaharda izleyek yarın ya

gencerde içmiyor canım çok fazla su zaten biberon almıyorda kaşıkla 5 kaşık anca rezene ve elma suyu veriyorum ben en azından sıvı alsın diye dr bizesıvı alması gerekir bol bol demişti pipiden gelen kan için yani

yavrum ya kıyamam ona ciddi ciddi kabız ozaman o kayısı yedir canım suyunu filan içir yada kendin iç süt veriyosan ondan geçtiği bile yetermiş allah ım acil şifalar versin

canlarimmm bende kactiimmm.... hepiniziii eee tabikiii afacanlarida cok cok öpüyorum! yarin görüsürüz insallah! byyyyyyyyyyy

bende yatıcam artık kuzum uyumuşken herkese iyi uykular minnoşlarıma tatlı rüyalarsositososito

ya benim sıpada çok zor uyuyo bnde böle uykuyu dağıtıyom iyicene işte..
bide çok sık uyanıyo sallıyom tekrar tekrar açta değil eminim buna
valla bi acayip huyu oldu benim oğlanın ya
bak gece kaç olmuş hala kıpraşıyo((

gunaydın kızlar bız gene 6.30 da uyandık kaydirigubbakcemile3
herkesin kandili mübarek olsun opuyorumnanaktan

bak sen zilliye maşallah kız yüzüstünden sırt üstüne dönen başka bebegımız varmı ozgeden baska?
kocaman masallahhhhhhh
face den kaldırdım slaytı...burada paylaşıcaz kızlar
beklıyorummmm opuyorumnanaktan
ah kuzum ya... kaka yapamamak ne zordur bılırım tam 4 ay yaşadık onu ipekte biliyosun.
neyseki yapmış kakasını paşa hadi bu kadarla geçmiş olsun inşallah...
olabilir birden bire pirinç kabız etmiştir belki...

bak afacana yaaaaaaaaa
Regaİp kandİlİnİz mÜbarek olsuuun canlarım
dua İleeee....................
senınde canımmm hep beraber inş

kızlar bu arada dun ıpegı yatagına yatırdım gece uyandı bı kalktım baktım kı 360 derece donmus yatakta. başı duvar tarafına gelcek sekılde yatırdım baktım ayakları o yanda bası dıger yanda... nası becerdı anlamadım gozlerıme ınanamadım gece gece wallahı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…