dogru diyosun..sizede geçmiş olsun..ya beyekler artık gözüme kolay geliyo zeynep.iyacı veriyosun içiyo.derdini anlatıyo..off defne hasta olacak diye ödüm kopuyoo.aman o hasta olmasınn...
iyi hadi bakılım..yeni hayatınıza alışırsınız inşallah.evet memur olmak böyle zor yanlarıda var...iyi ediyosun.hem sıcakta azalmış olurb..güle güle gitt.gittigin yerlerde net olunsa gir..tamamı ...
bak sen zilliye maşallah kız yüzüstünden sırt üstüne dönen başka bebegımız varmı ozgeden baska?
kocaman masallahhhhhhh
Günaydın hayırlı kandiller şekerler. Sabah sabah benim şekeri bırakıp gelmek zor geldi çok keyifliydi sıpa oynuyo bizimle bize bakıyor çığlık atıyo biz gülüyoz diye o da gülüyo sonraboshayallersmile
günaydın kızlar....biz bugün gezmelere gidicez oğluşlarımla..teyzemlere gidiyoruz..kuzenim evlenecek...hediye falan götüreceğiz toplaşıp ailecek...yol tam 1saat sürüyor gözüme geliyo sıcakta ama napalım hayırlı iş sonuçta demi ama...kahvaltımızı yapcaz sonra banyo yapcaz hazırlanıp yallaahh kaçcaz...ama buralardayım daha 1-2saat...
günaydın ..
hayırlı kandiller....
sizede günaydın... sizinde kandiliniz kutlu olsun....Günaydın kızlar , kandiliniz mübarek olsun ...
günaydın kızlar. kandiliniz mübarek olsun..
ayşegül,gülşah,derya,hacer,zeynep sağolun kızlar,derdimi bilmeden derman oldunuz. :asigim:Allah razı olsun..belki bir gün anlatırım..mafoldumben
slaytı ben de merak ediyorumm.. maillerimize atsa canbahar..
zeynepte gece yine ateşlendi..ilaç verdimm.tab iaglaya glaya içtii.off hasta lunca bu çocuklar mız mız oluyo..her türlü nazını çektik artık..babayla yatacagım dedi..onada peki dedik..şimdi iyi ateşi.....
herkese merhaba
ve hayırlı kandiller herşeyden önce..
nasılsınız
ben iyiyim annem eşim ben evi topladık
herşey kolilendi hurçlandı ev toplamak çok zormuş bide evim hamam gibi mahfolduk scaktan
Allahtan bitti.
ctesi babam almaya gelecek,pazar çanakkaleye döncez annemle.orda yaklaşık 1 ay kalıcam, sonra kayınvalideme gidicem. ordada bi 15 gün falan kalıp eşimin yanına diyarbakıra gidicez onlarla.
ben gidene kadar eşim çevreyi tanıyacak oraya bi adapte olacak bende çok sıcak havaları az buçuk bu taraflarda atlatıp öyle başlayacağım yeni yaşantıma.
ergani fena bi yer değil. araştırdık. inşallah lojman da çıkar iyice huzurlu olurum.
eşim yarın sabah uçakla gidip ev- lojman durumlarına bakacak
devlet memurluğu böyle. göçebe gibi.
yeni hayata merhabaa..
sizler olmasanız zaman geçmez de, Allahtan burası var oyalanabileceğim..
Allah yardımcımız olsun.. sayılı gün, gelip geçecek.. yeterki eşim yanımda sağ salim olsun....
kızlar.
bugun yeter gayri dedim diyete başlamaya karar verdim.
öyle kendimi çok hırpalayacak kadar değil de.aç kalmadan,porsıyonları azaltarak...
ekmegı,unlu seylerı,sekeri,aburcuburu,gazlı ıceceklerı,fast food u keserek ve bol su içerek.
ama ben hıpotıroıd hastasıyım. metabolızmam olması gerekenden daha yawas calısıyor. bu yuzden normal bı ınsan dıyet yapıp kılo verırken benım o dıyetle o kadar kılo vermem ımkansız oluyo. bu yuzden mutlaka spor da yapmam lazım.
karın egzersızlerı yapabılırmıyız artık? kımı doktor 3 ay dıyo kımı 5 ay kımı 6 ay...
benımkıde 6 ay demıstı.
yuruyus yapıcam ama bu gobegı yuruyus erıtmez o anca kılo vermeye yardımcı olur.
bız ne zaman karın calıstıran seyler yapıcaz sezeryandan sonra ya???
iyi yapmışsın canım.inş azimle devam edersin. benim de acil yeterrr demem lazım :) bana doktor 4. aydan sonra demişti :) herkesinki farklı işte..
ben de bugün baktım olmuyor, korsemi taktım, belkim inceltir ara ara takacağım artıkın :) yoksa önden,arkadan,sağdan,soldan löp löpp pırtıyorlar delikafadulden
Ya bu yanlardan pirtlayan göbüsden bende biktim artik ne zaman gitcekte dal gibi olcaz biz çok moralimi bozuyo valla istedigim gibi giyinemiyorum :sinifsinif:
herkese hayırlı kandiller...
valla aşkolsun size biz de hastayız hiç geçmiş olsun diyen yok
bakteri çıktı ömrümün idrarında ama teyzeleri hiç ilgilenmiyor..senağlama
yawastan denıyım cok abartmadan o zaman. agrırsa bırakırım...sagol canım.teşekkürler.
canım rüvüş ilk zamanlar ek gıdayı rededebiliyorlar.ama sen vazgeçmee.öyle böyle alışacaklar..
sagol zeynebimm..
teşekkür ederiz teyzesii..
ah canım yaa..insan üzülüyo..pok temizlemeye razı oluyoruz onlar yeterki yapsın..
hımm hızlı yemekten demek..sende azan azar ama sık ık besle bari kuzum..
evt face olsamın lütfenn..ubarad olsun.yetkili birine danış bakalım ne diyecek..
oyy yaa dahada degişir kuzum..bunlar bide diş çıkaracak..
güle güle ..hadi eglen bakalımm..
genelde 6.aydan itibaren bişey demiyorlar...ama aslında 2 aydan sonra izin veren doktorda varr.sana kalmış yani..sancı hissedersen bırakırsın.hissetmezsen bi sakıncası yok bence..
bide ben başlasamm..
Şeniz Şeniz ..tamam bi gün anlatt..
nazlı prenses... ıyı olsun da nazı çekilir annesi nasılsa... çok geçmiş olsun...zeynepte gece yine ateşlendi..ilaç verdimm.tab iaglaya glaya içtii.off hasta lunca bu çocuklar mız mız oluyo..her türlü nazını çektik artık..babayla yatacagım dedi..onada peki dedik..şimdi iyi ateşi.....
hadı bakalım yenı bı hayata merhaba...herkese merhaba
ve hayırlı kandiller herşeyden önce..
nasılsınız
ben iyiyim annem eşim ben evi topladık
herşey kolilendi hurçlandı ev toplamak çok zormuş bide evim hamam gibi mahfolduk scaktan
Allahtan bitti.
ctesi babam almaya gelecek,pazar çanakkaleye döncez annemle.orda yaklaşık 1 ay kalıcam, sonra kayınvalideme gidicem. ordada bi 15 gün falan kalıp eşimin yanına diyarbakıra gidicez onlarla.
ben gidene kadar eşim çevreyi tanıyacak oraya bi adapte olacak bende çok sıcak havaları az buçuk bu taraflarda atlatıp öyle başlayacağım yeni yaşantıma.
ergani fena bi yer değil. araştırdık. inşallah lojman da çıkar iyice huzurlu olurum.
eşim yarın sabah uçakla gidip ev- lojman durumlarına bakacak
devlet memurluğu böyle. göçebe gibi.
yeni hayata merhabaa..
sizler olmasanız zaman geçmez de, Allahtan burası var oyalanabileceğim..
Allah yardımcımız olsun.. sayılı gün, gelip geçecek.. yeterki eşim yanımda sağ salim olsun....
sen bıde benı gorsen 4 bı yandan fırlıyo dışarı etler kaydirigubbakcemile3iyi yapmışsın canım.inş azimle devam edersin. benim de acil yeterrr demem lazım :) bana doktor 4. aydan sonra demişti :) herkesinki farklı işte..
ben de bugün baktım olmuyor, korsemi taktım, belkim inceltir ara ara takacağım artıkın :) yoksa önden,arkadan,sağdan,soldan löp löpp pırtıyorlar delikafadulden
ah canım ya cok gecmıs olsun...selam kızlar, bixim nette problem var yine. giremiyorum nete. zaten internette olsa giremezdim:
pazar günü pikniğe gittik. dut yedi 1 tane. o da gaz yaptı galiba: saatlerce ağladı. salak kafam küçük çocuğa dut mu yedirilir.. iştahla yalayınca, heveslenip sonuna kadar devam ettk işte. amman siz yapmayın.
ptesi, iş görüşmesine gittim ve sadece 1 saatliğine kayınavlideme bıraktım Miray'ı. döndüğümde sokağın başında duyuluyordu ağlama ve çığlıkları. bıraktığım andan itibaren ne süt içmiş, elma suyu, su bırakmıştım: ağzına sürmemiş ve sürekli ağlamış. ben bu çocuğu nasıl bırakıcam bilmiyorumkismile ondan da vazgeçtim. muhtemelen 1 yaşına kadar evde beraber olucazz. çok zoruma gitti: yeniden bırakıp giderim korkusuyla uyumadı,direndi kaç zaman. saatler sonra kucağıma aldım: anında koynumda uyudu.
salı aşı oldu ve 2 gündür huzursuz. ateşi çıktı ama neyseki erken davranıp şurubunu verdim. bacakları da çok ağrıdı bu sefer. düzenli ovalıyorum bacaklarını.
şimdi kuzenime geldim. net olmayınca evde, buradan girip yazayım dedim.
karışık oldu galiba biraz ama idare edin artık.
ayşegülcüm, zeynep hastaymış galiba: geçmiş olsun.
bu arada herkese HAYIRLI KANDİLLER
herkese hayırlı kandiller...
valla aşkolsun size biz de hastayız hiç geçmiş olsun diyen yok
bakteri çıktı ömrümün idrarında ama teyzeleri hiç ilgilenmiyor..senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?