2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağolasın canım. net olacak inşallah eşim ben gidene kadar bağlattırır.
sizleri bırakmayacağım.. kaydirigubbakcemile5

herkese günaydınnn
herkesin kandili mübarek olsun. bu gecede bol bol dua edelim kızlar...

bak sen zilliye maşallah kız yüzüstünden sırt üstüne dönen başka bebegımız varmı ozgeden baska?
kocaman masallahhhhhhh

bizim kızda yüzüstünden sırt üstü dönüyor ama sırt üstünden yüzüstü dönemiyor... benim kız ters ters anacım.kaydirigubbakcemile3 herkes sırtüstünden döner bizimki yüzüstünden dönüyor... hey allahım.....

günaydın canım.... sabahları pek bi keyifleri yerinde oluyor sıpaların.... en tatlı zamanları....

hadi bakalım hayırlı gezmeler sibelcim....

günaydın ..
hayırlı kandiller....

Günaydın kızlar , kandiliniz mübarek olsun ...
sizede günaydın... sizinde kandiliniz kutlu olsun....

ne demek canım. tamam sen bi gün anlat ama hangi gün??? kaydirigubbakcemile3

zeynepte gece yine ateşlendi..ilaç verdimm.tab iaglaya glaya içtii.off hasta lunca bu çocuklar mız mız oluyo..her türlü nazını çektik artık..babayla yatacagım dedi..onada peki dedik..şimdi iyi ateşi.....

ahh canım yaa kıyamammm. geçmiş olsun... ateşli olunca iyice mızmız oluyorlar.... inşallah iyice geçer canım ateşi.....

sanada merhaba.... hadi bakalım hayırlı yolculuklar... yeni başlangıçlar iyi olur inşallah.... eşin yanında olacak ya emin ol herşey daha güzel olur merak etme.... sen iş durumunu naptın... çalışıyormuydun....

iyi yapmışsın canım.inş azimle devam edersin. benim de acil yeterrr demem lazım :) bana doktor 4. aydan sonra demişti :) herkesinki farklı işte..

ben de bugün baktım olmuyor, korsemi taktım, belkim inceltir ara ara takacağım artıkın :) yoksa önden,arkadan,sağdan,soldan löp löpp pırtıyorlar delikafadulden

Herkeze merhabalar KANDILINIZ MUBAREK OLSUN CANLARIM
Nasilsiniz bebisler nasil

Aysegül geçmis olsun canim Zeyno hastaymis insallah tez vakitte atlatir
Hilalcim hayirlisi olsun canim sizin için yeni bi düzen basliycak alismak kolay degil tabi biz seni yanliz birakmayiz merak etme :teselli:

Ya bu yanlardan pirtlayan göbüsden bende biktim artik ne zaman gitcekte dal gibi olcaz biz çok moralimi bozuyo valla istedigim gibi giyinemiyorum :sinifsinif:

huhu herkes nerde bakim
bizim burda havalar pazara kadar hep yağışlıydı ama sıcaklık birden inanılmaz arttı benim evde çatı katı tüm sıcaklık evin içinde oğlumda bende sıcaktan bayılcaz bu yaz anlaşılan bahar ayını yaşayamadık direk kış direk yaz oluyor artık bende birazdan buharlaşıcam zaten sıcaktan canım iş yapmakta istemiyor pöffffkafamçokkarıştı

selam kızlar, bixim nette problem var yine. giremiyorum nete. zaten internette olsa giremezdim:

pazar günü pikniğe gittik. dut yedi 1 tane. o da gaz yaptı galiba: saatlerce ağladı. salak kafam küçük çocuğa dut mu yedirilir.. iştahla yalayınca, heveslenip sonuna kadar devam ettk işte. amman siz yapmayın.
ptesi, iş görüşmesine gittim ve sadece 1 saatliğine kayınavlideme bıraktım Miray'ı. döndüğümde sokağın başında duyuluyordu ağlama ve çığlıkları. bıraktığım andan itibaren ne süt içmiş, elma suyu, su bırakmıştım: ağzına sürmemiş ve sürekli ağlamış. ben bu çocuğu nasıl bırakıcam bilmiyorumkismile ondan da vazgeçtim. muhtemelen 1 yaşına kadar evde beraber olucazz. çok zoruma gitti: yeniden bırakıp giderim korkusuyla uyumadı,direndi kaç zaman. saatler sonra kucağıma aldım: anında koynumda uyudu.
salı aşı oldu ve 2 gündür huzursuz. ateşi çıktı ama neyseki erken davranıp şurubunu verdim. bacakları da çok ağrıdı bu sefer. düzenli ovalıyorum bacaklarını.

şimdi kuzenime geldim. net olmayınca evde, buradan girip yazayım dedim.
karışık oldu galiba biraz ama idare edin artık.

ayşegülcüm, zeynep hastaymış galiba: geçmiş olsun.

bu arada herkese HAYIRLI KANDıLLER

herkese hayırlı kandiller...
AYŞEGÜL geçmiş olsun canım zeynepe allah acil şifalar versin hemencik toparlansın ablamız inş
bugün kültür sonucunu almaya gidicem hayırlı haberler alırım inş
görüşürüz...

valla aşkolsun size biz de hastayız hiç geçmiş olsun diyen yok
bakteri çıktı ömrümün idrarında ama teyzeleri hiç ilgilenmiyor..senağlama

Canim kusura bakma geçmisi okuyamadim ben
çok geçmis olsun insallah düzelir kuzucuk tez vakitte

selam kızlarrr cümlemizin kandli mübarek duaları kabul olsun inşaALLAH...

ayşegülün zeynosuna,bitanelerimin ömürüne çokkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun atladığım varsa affola kızlarrr.........

yawastan denıyım cok abartmadan o zaman. agrırsa bırakırım...
zeynepte gece yine ateşlendi..ilaç verdimm.tab iaglaya glaya içtii.off hasta lunca bu çocuklar mız mız oluyo..her türlü nazını çektik artık..babayla yatacagım dedi..onada peki dedik..şimdi iyi ateşi.....
nazlı prenses... ıyı olsun da nazı çekilir annesi nasılsa... çok geçmiş olsun...

hadı bakalım yenı bı hayata merhaba...
ınsallah sızın ıcın en ıyısı olur canım.
sen bıde benı gorsen 4 bı yandan fırlıyo dışarı etler kaydirigubbakcemile3
ah canım ya cok gecmıs olsun...
eger calısmayı dusunuyosan yawastan babaneye alışma turları yapın bence. ben 2 gunde bı 1-2 saat basbasa bırakıyorum onları yawas yawas alısıyo. ılk zamanlar cok aglıyodu sımdı gorunce guluyo babaneyı... anıden cocugu bırakıp gıtmek olmaz az az alısıcaklar napalım....

aşkolsunnn cok gecmıs olsun ömüre hiç olurmu öyle şey :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…