2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende yemek falan yaptım kızlar dısarı cıkıcaz bırazdan kızımla az ılerde parkımız war serın oluyo oraya gıdıp çimenlere serilcez biraz...
şimdilik öptüm hepinizi

Canim kusura bakma geçmisi okuyamadim ben
çok geçmis olsun insallah düzelir kuzucuk tez vakitte

sağol canım geçecek inşallah..

selam kızlarrr cümlemizin kandli mübarek duaları kabul olsun inşaALLAH...

ayşegülün zeynosuna,bitanelerimin ömürüne çokkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun atladığım varsa affola kızlarrr.........

teşekkür ederiz teyzesi dua edin..

teşekkür ederiz zeynepcim.. iyi gezmeler size..

1tanelerim canım çok geçmiş olsun ya
yeni gördüm valla neden olmuş peki

valla canım 250 gr almış bu ay huzursuzluk iştahsızlık vardı idrar kültürü yaptı dr bakteri çıktı ilaç kullanıyoruz şimdi.. geçecek inşallah..

Ayşegül ve 1tanelerim geçmiş olsun dediğimi hatırlıyorum ama emin değilim. Bir kez daha geçmiş olsun. Allah kandilin hatırına acil şifalar versin yavrulara...

Kızlaaaarrrrrrr Esra bugün ilk defa yüzüstü dönmüş kendi kendine....Şimdi annem arayıp söyledi. Akşama unuturum belki şimdi söyleyeyim dedim dedi... Nasıl sevindim anlatamam. Ağlamaya başladım. Ben evladımın büyüdüğünü göremiyorum diyeee :sinifsinif:

ay canım çok geçmiş olsun umarım ilaçlar şifa olur kuzucuğuna bu sıcaklarda birde ateş mahvediyor çocukları valla
oof okuyorum ama cevap yazamıyorum ayrı ayrı..geçmiş olsun bebişlere..

bugün çok bunalımdayım aslında..mafoldumben sorsanız anlatamam da..yine de yazıp rahatlayım dedim..mafoldumben
derdini bilemiyoruz canım ama umarım çözülebilir bir sorundur anlatmak istersen bizhep burdayız dök içini topiğe rahatla ben hep öyle yapıyorum valla iyide geliyor
slaytı faceden izledim çok güzel olmuş...ilk ben izledim sanırım hehehe:))
:dilcikar:ya bizde izlemek istiyoruz meraktan öldük sabırsızlanıyoruz artık eminim çok güzel olmuştur
yerim ben onu yer nasılda rahatlıyorlar hemen keyifleniyorlar dimi hiç aklıma gelmezdi kaka yaptığında gaz çıkardığında sevineceğim ama annelik işte dünyanın en mükemmel mesleği
hadi inş. devamıda gelir canım ben doğru düzgün yemiyorumda resmen suyla yaşıyorum tartıya bakarsan doğumdan önceki kiloma ulaşmışım ama hala koca bir göbiş var hiçbişeye sığamıyorum bende egzersiz yapmak istiyorumda ara ara dikiş yerlerim sızlıyor cesaret edemiyorum offffffffffff :çok üzgünüm:
ah canım çok geçmiş olsun bende akşam kiraz verdim daha versem hepsini yicek sadece tattırdım gersini vermedim hala tereddütlüyüm erken diye bizim bebişlere versen hepsini yerler vallakaydirigubbakcemile3 evet bende kıyamadığım için işi bıraktım benimki duruyordu babannesiyle ama ne bileyim vicdanım rahat etmedi 1 yaşına falan gelsin nasipse bende başlıcam umarım senin kızında alışır çünkü bazen şartlar çalışmayı gerektiriyor çalışan annelere kolaylık versin Rabbim çok zor çok

bende yemek falan yaptım kızlar dısarı cıkıcaz bırazdan kızımla az ılerde parkımız war serın oluyo oraya gıdıp çimenlere serilcez biraz...
şimdilik öptüm hepinizi

oh gidin gidin benim kociş üstüste birkaç gün gitmemi istemiyor biz arada gidebiliyoruz ne kıskanç adam ben kıskancım demiyorda parkın orda kahve var ben hergün gidersem yanlış anlarlarmış iyi beni eve kapatsın bari iyice bunaltacak beni deli edecek sonunda:mymeka:klava:

Son düzenleme:
hepimizin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inş.:Saruboceq:
tüm bebişlerimiz içinde dua edicem Allah hepsine acil şifalar versin nazarlardan korusun

havvacım çalışan anne olmanın en büyük zorluğu işte nasıl için burkuluyordur senin ama sen kızının geleceği için onu bırakıp çalışmaya gidiyorsun ayrıca sabrına hayran kalmamakta mümkün değil mutlaka mükafatını göreceksin canım üzme kendini :teselli:

mafoldumbenmafoldumben ya zaten alışamadım daha işe arkadaşım sen öyle deyince of yaa:teselli: Eve gidiyorum beni görünce bi heyecanlanıyo çığlıklar atıyo. Sabah yatakta oynaştık zorla kalktım geldim off:gitme: Yürüyecek konuşacak yeni şeyler öğrenecek en son biz görcezmafoldumben

kızlaar daha geçmişi okuyamadım ama işte bu yüzden ben de hala iznimi uzatıyorum hiç işee dönemeyeceğim gibi bakıcı bul bırak..off ben oğlumu kendim yetiştirmek istiyorum yada bakıcı olsada yanında ben olsam hep.. keşke çook paramız olsaydı oyle yapardım su sayısal artık bana cıksın...oglumu gormek istiyroum...ben hala sut iznindeyim temmuzda bitecek ücrretli+ücretsiz alacağım gittiği yere kadar atılada bilrim valla bilmiyorum atmazlar inşallah da keşke HOmE Office işim olsa..mühendis yerine mimar falan olsaydım oyle evden calısırdım..ablam mimar cok sanslı..:ecrin_bebek:

havvacım işin zor tabii ki
annen bakıyor kızına ne güzel işte senden sonra en iyi bakacak kişi herhalde annedir..
hem sen ne kadar kutsal bir meslek yapıyorsun..
öğrencilerinin hepsi senin evladın anneler babalar sana, sizlere emaet ediyorlar yavrularını ne kadar güzel değil mi??

Oy masallah Esra kusuma

Valla kizlar siz anlattikça bende üzülüyorum ise baslayinca ben nasil ayrilicam mis kokulumdan bide benim aksamlari 9 buçuk 10 gibi geldigim günlerde oluyo o saatte de uyumus olucak kizim ay nasil hersey aklimi kemiriyo bi bilseniz

Canım benim çok sağolll...opuyorumnanaktan

Canım ya seni de üzdüm galiba kusura bakma. :teselli:

Ay evet ya. Hem evde olsak hem çalışsak. Ne güzel olurdu ama...

Evet tatlım ya...Çok güzel bir duygu .

Canım yabancı ülkeler böyle koularda daha hassas çalışma saatlerini esnetirler ona göre canım.Ne iş yapıyodun Reyhancım sen?

evet canım.nazından geçilmiyo.sagol teyzesi..

ayşegülcüm zeynep'e acil şifalar diliyorum. inş bugün tamamen iyileşmiş olur. kıyamam yavruma..

inşallah hülyam teşekkür edirniz..

canım teşekkürler.hapimizin kandili mübarek olsun..

ahh bilirim yaa.bir zamanlar 1 yıl bende üst katta oturdum offf.sıcaktan ölüyosun.ha bide kışı var..ev çok soguk oluyo.üst kat zor yaa..

ayy dur anlatmaaa içim bi tuhaf olduu.vay kuzum ..garibimm..artık bizleri iyice biliyor bunlarr.canım yaa anne aranmazmıı...üzüldüm şimdii...
zeynom için sagol canım..

sanada hayırlı kandiller.sagol teyzesiii.inşallah idrarınız temiz çıkarda kurtulursunuz.bizde zeynebe verdik bakalım idrar kültürü.bi bakalım dedi doktorumuz.

selam kızlarrr cümlemizin kandli mübarek duaları kabul olsun inşaALLAH...

ayşegülün zeynosuna,bitanelerimin ömürüne çokkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun atladığım varsa affola kızlarrr.........

ay teşkekkür ederiz teyzesi...

bence çok iyi düşünmüşsün..babaanneyi zamanla .yavaş yavaş tanıyıp sevmesi iyi..böylece korkamamş olur....

sagol esra teyzesii.
ayy ne güzel yaa maşallah esraya...kız öyle deme yaa..olsun başkaları görsünn.sende göreceksin..o yapsındaaa..üzülme kuzum yaa.hadi okulda bitti...

ah çalışan anne olmak insanı üzüyo.yani çocuk hep aklında kalıyoo.ama üzülme annesi en sonda olsa yine sende görceksin..ne mutlu..

kız o dediginden badada olsa olmamı.hem bakıcı olsa.hem bende olsam yanında..bi bakıcı daha olsada ev işleri yemek yapsaa.bende lök gibi otursamsempatiksalakcinni kızlarıma oynasam.ilgilensem...ah ahhhh..

zeyynom yine uyudu.hastaya sanırım ondan uykusu geliyoo.hiç ögle uykusu uyumazdı.neyse uyunda vucutu dinlensin..sabahta vardı ateşii.sanırım bugünde ateşle mücadele edecegiz.yrına tahminime daha iyi olur(inşallah)..
yahu hep diye diye benim defnede sırt üstüden yüzüstü dönüyo ama eli kurtaramıyodu.sahay aynı tam yüzüstü dönerken daha dönmesi tamamlanmadan eli çekti hemen.ilk defa kurtardı..bende sevindim.hadi bakalım devamı ne zaman gelecek..
bu cadılar artı bizleri biliyoo.yabancı birini kucagına gittigi zaman benim kızda aglıyo.kucagıma aldıgım zaman susuyo,gülüyoo.babasına ablasını beni iyi biliyo..bizde aglama yok.artık kardeşlerimi.babaımı.yigenlerimi hep tanıyo .yani onlar kucagına aldıklarında aglamıyo.bunların dışında kim alırsa aglamaya başlıyoo..adanada bir iki gün bizim kıza kişi tanıtmakla gçecek sanırım.yada ööyle aglayacak.du bakalımm...bizde 10 gün sonra yolcuyuz.önce ankara benim memelekete ugrayacaız..canım anamın mezarını ziyaret edecegim.çok özledimmmm..sonra adanayaa...

bakıcı fikri süper ama ev işide yapacak tabi :lepi:
hayallere bak ya sanki sayısal loto bana çıktı delikafadulden

ben bu işi hep işte çocuklar yüzünden bi türlü başlayamadımyaa.dayanamıyorumm.hamileyken bu sefer dayanacagım başlayacagım dedim.aayy insan evladını bi yüzünü görsün iştee.herşey degişiyoo.yapamam...bir yaşına gelsinbakalım.o azamda kış oluyoo.sanırım seneye yaza başlamayı düşünüyorum..eh ozamanadakadarda 1,5 yaşında olurr.kısmet yaa.allah yardımcınız olsun çalışan annelerin..bide başlayacaklar var..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…