Canim kusura bakma geçmisi okuyamadim ben
çok geçmis olsun insallah düzelir kuzucuk tez vakitte
selam kızlarrr cümlemizin kandli mübarek duaları kabul olsun inşaALLAH...
ayşegülün zeynosuna,bitanelerimin ömürüne çokkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun atladığım varsa affola kızlarrr.........
yawastan denıyım cok abartmadan o zaman. agrırsa bırakırım...
nazlı prenses... ıyı olsun da nazı çekilir annesi nasılsa... çok geçmiş olsun...
hadı bakalım yenı bı hayata merhaba...
ınsallah sızın ıcın en ıyısı olur canım.
sen bıde benı gorsen 4 bı yandan fırlıyo dışarı etler kaydirigubbakcemile3
ah canım ya cok gecmıs olsun...
eger calısmayı dusunuyosan yawastan babaneye alışma turları yapın bence. ben 2 gunde bı 1-2 saat basbasa bırakıyorum onları yawas yawas alısıyo. ılk zamanlar cok aglıyodu sımdı gorunce guluyo babaneyı... anıden cocugu bırakıp gıtmek olmaz az az alısıcaklar napalım....
aşkolsunnn cok gecmıs olsun ömüre hiç olurmu öyle şey :sinifsinif:
1tanelerim canım çok geçmiş olsun ya
yeni gördüm valla neden olmuş peki
Ayşegül ve 1tanelerim geçmiş olsun dediğimi hatırlıyorum ama emin değilim. Bir kez daha geçmiş olsun. Allah kandilin hatırına acil şifalar versin yavrulara...
ay canım çok geçmiş olsun umarım ilaçlar şifa olur kuzucuğuna bu sıcaklarda birde ateş mahvediyor çocukları vallagelelim bize:1no2:
sabah biuyandık zeynonun ateşi var.aglamaya başladı anne agzım acıyo deyip durdu.hemen doktoru aradım.araya gelin alayım dedi.hemen gittikki.bogazı enfeksiyon olmuş.off bigiydir bi çıkar.çocugu hasta ettik.neyse antibiyotik verdi doktor.inşallan çabucak geçer.izne ayrılmadan hastalıklar geçse iyi olacak.öglen uyumayan zeynebim şuan yorgun oldugu için uyuyo..
derdini bilemiyoruz canım ama umarım çözülebilir bir sorundur anlatmak istersen bizhep burdayız dök içini topiğe rahatla ben hep öyle yapıyorum valla iyide geliyoroof okuyorum ama cevap yazamıyorum ayrı ayrı..geçmiş olsun bebişlere..
bugün çok bunalımdayım aslında..mafoldumben sorsanız anlatamam da..yine de yazıp rahatlayım dedim..mafoldumben
:dilcikar:ya bizde izlemek istiyoruz meraktan öldük sabırsızlanıyoruz artık eminim çok güzel olmuşturslaytı faceden izledim çok güzel olmuş...ilk ben izledim sanırım hehehe:))
yerim ben onu yer nasılda rahatlıyorlar hemen keyifleniyorlar dimi hiç aklıma gelmezdi kaka yaptığında gaz çıkardığında sevineceğim ama annelik işte dünyanın en mükemmel mesleğiçok sağolun kızlar şükürki karşı komşum var geldi hemen bıcala fitili inceltti biraz daha totosu küçük ve daha ilk diyeymiş koyduk sonra azıcık sibelcenin söylediği gibi ovaladık 2 dk sonra şükürki yaptı kakasını hatta öyle bi yaptıki 4 bez değiştirdim yarım saatte:))) ben razıyım kaç 4 lere yeterki yapsın nasıl keyfi yerine geldi nasılll şimdi yuvarlanıyo öle kendi kendine :Saruboceq:
hadi inş. devamıda gelir canım ben doğru düzgün yemiyorumda resmen suyla yaşıyorum tartıya bakarsan doğumdan önceki kiloma ulaşmışım ama hala koca bir göbiş var hiçbişeye sığamıyorum bende egzersiz yapmak istiyorumda ara ara dikiş yerlerim sızlıyor cesaret edemiyorum offffffffffff :çok üzgünüm:kızlar.
bugun yeter gayri dedim diyete başlamaya karar verdim.
öyle kendimi çok hırpalayacak kadar değil de.aç kalmadan,porsıyonları azaltarak...
ekmegı,unlu seylerı,sekeri,aburcuburu,gazlı ıceceklerı,fast food u keserek ve bol su içerek.
ama ben hıpotıroıd hastasıyım. metabolızmam olması gerekenden daha yawas calısıyor. bu yuzden normal bı ınsan dıyet yapıp kılo verırken benım o dıyetle o kadar kılo vermem ımkansız oluyo. bu yuzden mutlaka spor da yapmam lazım.
karın egzersızlerı yapabılırmıyız artık? kımı doktor 3 ay dıyo kımı 5 ay kımı 6 ay...
benımkıde 6 ay demıstı.
yuruyus yapıcam ama bu gobegı yuruyus erıtmez o anca kılo vermeye yardımcı olur.
bız ne zaman karın calıstıran seyler yapıcaz sezeryandan sonra ya???
ah canım çok geçmiş olsun bende akşam kiraz verdim daha versem hepsini yicek sadece tattırdım gersini vermedim hala tereddütlüyüm erken diye bizim bebişlere versen hepsini yerler vallakaydirigubbakcemile3 evet bende kıyamadığım için işi bıraktım benimki duruyordu babannesiyle ama ne bileyim vicdanım rahat etmedi 1 yaşına falan gelsin nasipse bende başlıcam umarım senin kızında alışır çünkü bazen şartlar çalışmayı gerektiriyor çalışan annelere kolaylık versin Rabbim çok zor çokselam kızlar, bixim nette problem var yine. giremiyorum nete. zaten internette olsa giremezdim:
pazar günü pikniğe gittik. dut yedi 1 tane. o da gaz yaptı galiba: saatlerce ağladı. salak kafam küçük çocuğa dut mu yedirilir.. iştahla yalayınca, heveslenip sonuna kadar devam ettk işte. amman siz yapmayın.
ptesi, iş görüşmesine gittim ve sadece 1 saatliğine kayınavlideme bıraktım Miray'ı. döndüğümde sokağın başında duyuluyordu ağlama ve çığlıkları. bıraktığım andan itibaren ne süt içmiş, elma suyu, su bırakmıştım: ağzına sürmemiş ve sürekli ağlamış. ben bu çocuğu nasıl bırakıcam bilmiyorumkismile ondan da vazgeçtim. muhtemelen 1 yaşına kadar evde beraber olucazz. çok zoruma gitti: yeniden bırakıp giderim korkusuyla uyumadı,direndi kaç zaman. saatler sonra kucağıma aldım: anında koynumda uyudu.
salı aşı oldu ve 2 gündür huzursuz. ateşi çıktı ama neyseki erken davranıp şurubunu verdim. bacakları da çok ağrıdı bu sefer. düzenli ovalıyorum bacaklarını.
şimdi kuzenime geldim. net olmayınca evde, buradan girip yazayım dedim.
karışık oldu galiba biraz ama idare edin artık.
bende yemek falan yaptım kızlar dısarı cıkıcaz bırazdan kızımla az ılerde parkımız war serın oluyo oraya gıdıp çimenlere serilcez biraz...
şimdilik öptüm hepinizi
Ayşegül ve 1tanelerim geçmiş olsun dediğimi hatırlıyorum ama emin değilim. Bir kez daha geçmiş olsun. Allah kandilin hatırına acil şifalar versin yavrulara...
Kızlaaaarrrrrrr Esra bugün ilk defa yüzüstü dönmüş kendi kendine....Şimdi annem arayıp söyledi. Akşama unuturum belki şimdi söyleyeyim dedim dedi... Nasıl sevindim anlatamam. Ağlamaya başladım. Ben evladımın büyüdüğünü göremiyorum diyeee :sinifsinif:
kızlaar daha geçmişi okuyamadım ama işte bu yüzden ben de hala iznimi uzatıyorum hiç işee dönemeyeceğim gibi bakıcı bul bırak..off ben oğlumu kendim yetiştirmek istiyorum yada bakıcı olsada yanında ben olsam hep.. keşke çook paramız olsaydı oyle yapardım su sayısal artık bana cıksın...oglumu gormek istiyroum...ben hala sut iznindeyim temmuzda bitecek ücrretli+ücretsiz alacağım gittiği yere kadar atılada bilrim valla bilmiyorum atmazlar inşallah da keşke HOmE Office işim olsa..mühendis yerine mimar falan olsaydım oyle evden calısırdım..ablam mimar cok sanslı..:ecrin_bebek:mafoldumbenmafoldumben ya zaten alışamadım daha işe arkadaşım sen öyle deyince of yaa:teselli: Eve gidiyorum beni görünce bi heyecanlanıyo çığlıklar atıyo. Sabah yatakta oynaştık zorla kalktım geldim off:gitme: Yürüyecek konuşacak yeni şeyler öğrenecek en son biz görcezmafoldumben
Oy masallah Esra kusumaAyşegül ve 1tanelerim geçmiş olsun dediğimi hatırlıyorum ama emin değilim. Bir kez daha geçmiş olsun. Allah kandilin hatırına acil şifalar versin yavrulara...
Kızlaaaarrrrrrr Esra bugün ilk defa yüzüstü dönmüş kendi kendine....Şimdi annem arayıp söyledi. Akşama unuturum belki şimdi söyleyeyim dedim dedi... Nasıl sevindim anlatamam. Ağlamaya başladım. Ben evladımın büyüdüğünü göremiyorum diyeee :sinifsinif:
mafoldumbenmafoldumben ya zaten alışamadım daha işe arkadaşım sen öyle deyince of yaa:teselli: Eve gidiyorum beni görünce bi heyecanlanıyo çığlıklar atıyo. Sabah yatakta oynaştık zorla kalktım geldim off:gitme: Yürüyecek konuşacak yeni şeyler öğrenecek en son biz görcezmafoldumben
havvacım çalışan anne olmanın en büyük zorluğu işte nasıl için burkuluyordur senin ama sen kızının geleceği için onu bırakıp çalışmaya gidiyorsun ayrıca sabrına hayran kalmamakta mümkün değil mutlaka mükafatını göreceksin canım üzme kendini :teselli:
mafoldumbenmafoldumben ya zaten alışamadım daha işe arkadaşım sen öyle deyince of yaa:teselli: Eve gidiyorum beni görünce bi heyecanlanıyo çığlıklar atıyo. Sabah yatakta oynaştık zorla kalktım geldim off:gitme: Yürüyecek konuşacak yeni şeyler öğrenecek en son biz görcezmafoldumben
kızlaar daha geçmişi okuyamadım ama işte bu yüzden ben de hala iznimi uzatıyorum hiç işee dönemeyeceğim gibi bakıcı bul bırak..off ben oğlumu kendim yetiştirmek istiyorum yada bakıcı olsada yanında ben olsam hep.. keşke çook paramız olsaydı oyle yapardım su sayısal artık bana cıksın...oglumu gormek istiyroum...ben hala sut iznindeyim temmuzda bitecek ücrretli+ücretsiz alacağım gittiği yere kadar atılada bilrim valla bilmiyorum atmazlar inşallah da keşke HOmE Office işim olsa..mühendis yerine mimar falan olsaydım oyle evden calısırdım..ablam mimar cok sanslı..:ecrin_bebek:
havvacım işin zor tabii ki
annen bakıyor kızına ne güzel işte senden sonra en iyi bakacak kişi herhalde annedir..
hem sen ne kadar kutsal bir meslek yapıyorsun..
öğrencilerinin hepsi senin evladın anneler babalar sana, sizlere emaet ediyorlar yavrularını ne kadar güzel değil mi??
Oy masallah Esra kusuma
Valla kizlar siz anlattikça bende üzülüyorum ise baslayinca ben nasil ayrilicam mis kokulumdan bide benim aksamlari 9 buçuk 10 gibi geldigim günlerde oluyo o saatte de uyumus olucak kizim ay nasil hersey aklimi kemiriyo bi bilseniz
herkese günaydınnn
herkesin kandili mübarek olsun. bu gecede bol bol dua edelim kızlar...
bizim kızda yüzüstünden sırt üstü dönüyor ama sırt üstünden yüzüstü dönemiyor... benim kız ters ters anacım.kaydirigubbakcemile3 herkes sırtüstünden döner bizimki yüzüstünden dönüyor... hey allahım.....
günaydın canım.... sabahları pek bi keyifleri yerinde oluyor sıpaların.... en tatlı zamanları....
hadi bakalım hayırlı gezmeler sibelcim....
sizede günaydın... sizinde kandiliniz kutlu olsun....
ne demek canım. tamam sen bi gün anlat ama hangi gün??? kaydirigubbakcemile3
ahh canım yaa kıyamammm. geçmiş olsun... ateşli olunca iyice mızmız oluyorlar.... inşallah iyice geçer canım ateşi.....
sanada merhaba.... hadi bakalım hayırlı yolculuklar... yeni başlangıçlar iyi olur inşallah.... eşin yanında olacak ya emin ol herşey daha güzel olur merak etme.... sen iş durumunu naptın... çalışıyormuydun....
ayşegülcüm zeynep'e acil şifalar diliyorum. inş bugün tamamen iyileşmiş olur. kıyamam yavruma..
Herkeze merhabalar KANDILINIZ MUBAREK OLSUN CANLARIM
Nasilsiniz bebisler nasil
Aysegül geçmis olsun canim Zeyno hastaymis insallah tez vakitte atlatir
Hilalcim hayirlisi olsun canim sizin için yeni bi düzen basliycak alismak kolay degil tabi biz seni yanliz birakmayiz merak etme :teselli:
huhu herkes nerde bakim
bizim burda havalar pazara kadar hep yağışlıydı ama sıcaklık birden inanılmaz arttı benim evde çatı katı tüm sıcaklık evin içinde oğlumda bende sıcaktan bayılcaz bu yaz anlaşılan bahar ayını yaşayamadık direk kış direk yaz oluyor artık bende birazdan buharlaşıcam zaten sıcaktan canım iş yapmakta istemiyor pöffffkafamçokkarıştı
selam kızlar, bixim nette problem var yine. giremiyorum nete. zaten internette olsa giremezdim:
pazar günü pikniğe gittik. dut yedi 1 tane. o da gaz yaptı galiba: saatlerce ağladı. salak kafam küçük çocuğa dut mu yedirilir.. iştahla yalayınca, heveslenip sonuna kadar devam ettk işte. amman siz yapmayın.
ptesi, iş görüşmesine gittim ve sadece 1 saatliğine kayınavlideme bıraktım Miray'ı. döndüğümde sokağın başında duyuluyordu ağlama ve çığlıkları. bıraktığım andan itibaren ne süt içmiş, elma suyu, su bırakmıştım: ağzına sürmemiş ve sürekli ağlamış. ben bu çocuğu nasıl bırakıcam bilmiyorumkismile ondan da vazgeçtim. muhtemelen 1 yaşına kadar evde beraber olucazz. çok zoruma gitti: yeniden bırakıp giderim korkusuyla uyumadı,direndi kaç zaman. saatler sonra kucağıma aldım: anında koynumda uyudu.
salı aşı oldu ve 2 gündür huzursuz. ateşi çıktı ama neyseki erken davranıp şurubunu verdim. bacakları da çok ağrıdı bu sefer. düzenli ovalıyorum bacaklarını.
şimdi kuzenime geldim. net olmayınca evde, buradan girip yazayım dedim.
karışık oldu galiba biraz ama idare edin artık.
ayşegülcüm, zeynep hastaymış galiba: geçmiş olsun.
bu arada herkese HAYIRLI KANDİLLER
herkese hayırlı kandiller...
AYŞEGÜL geçmiş olsun canım zeynepe allah acil şifalar versin hemencik toparlansın ablamız inş
bugün kültür sonucunu almaya gidicem hayırlı haberler alırım inş
görüşürüz...
selam kızlarrr cümlemizin kandli mübarek duaları kabul olsun inşaALLAH...
ayşegülün zeynosuna,bitanelerimin ömürüne çokkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun atladığım varsa affola kızlarrr.........
yawastan denıyım cok abartmadan o zaman. agrırsa bırakırım...
nazlı prenses... ıyı olsun da nazı çekilir annesi nasılsa... çok geçmiş olsun...
hadı bakalım yenı bı hayata merhaba...
ınsallah sızın ıcın en ıyısı olur canım.
sen bıde benı gorsen 4 bı yandan fırlıyo dışarı etler kaydirigubbakcemile3
ah canım ya cok gecmıs olsun...
eger calısmayı dusunuyosan yawastan babaneye alışma turları yapın bence. ben 2 gunde bı 1-2 saat basbasa bırakıyorum onları yawas yawas alısıyo. ılk zamanlar cok aglıyodu sımdı gorunce guluyo babaneyı... anıden cocugu bırakıp gıtmek olmaz az az alısıcaklar napalım....
aşkolsunnn cok gecmıs olsun ömüre hiç olurmu öyle şey :sinifsinif:
sagol esra teyzesii.Ayşegül ve 1tanelerim geçmiş olsun dediğimi hatırlıyorum ama emin değilim. Bir kez daha geçmiş olsun. Allah kandilin hatırına acil şifalar versin yavrulara...
kızlaar daha geçmişi okuyamadım ama işte bu yüzden ben de hala iznimi uzatıyorum hiç işee dönemeyeceğim gibi bakıcı bul bırak..off ben oğlumu kendim yetiştirmek istiyorum yada bakıcı olsada yanında ben olsam hep.. keşke çook paramız olsaydı oyle yapardım su sayısal artık bana cıksın...oglumu gormek istiyroum...ben hala sut iznindeyim temmuzda bitecek ücrretli+ücretsiz alacağım gittiği yere kadar atılada bilrim valla bilmiyorum atmazlar inşallah da keşke HOmE Office işim olsa..mühendis yerine mimar falan olsaydım oyle evden calısırdım..ablam mimar cok sanslı..:ecrin_bebek:
Kızlar slaytla ilgili bir çözüm buldım ben ama
Canbahara özelden maillerimizi yazsak bize mail atsa olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?