2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ben de onu diyorum işte hem ev işi yapacak hem cocuk bakımında yardımcı olacak ama oynaması falan bana kalıcak :)))
bakıcı fikri süper ama ev işide yapacak tabi :lepi:
hayallere bak ya sanki sayısal loto bana çıktı delikafadulden
valla ya.. ben gecen temmuzdan beri bu hayaldeyim...hep oynuyorum en fazla 3 tuttturdumkaydirigubbakcemile3

aysegul sana da cook gecmişşş olsun insanın evladı hasta olunca cook fena oluyor...bnm oglanında sol gozu capaklanıp sulanıyor.. sorun ne anlamadım..

Son düzenleme:
Bugün Esra Berkin Mertkan Ömer 4. ayını bitirdiler bak ne güzelboshayallersmile

canım harikasın sen söylemesen farketmemiştim :tomato:
bizim kuzucuklarımızın doğum günü aynı gelecek sene hepsi aynı anda 1 yaşına girecekler ne güzel ya şimdiden heyecanlandım sositosositohihoyyyt:sm_cool::dance::teytey::asigim:

herkese hayırlı kandiller...
valla aşkolsun size biz de hastayız hiç geçmiş olsun diyen yok
bakteri çıktı ömrümün idrarında ama teyzeleri hiç ilgilenmiyor..senağlama

canım ben yazdım kaç defa,sen görmedin heralde. antibiyotik kullanacağın için üzülüyordun, dedim ya biz 2 defa kullandık, iyileşmesi için yapacak bişey yok diye..Allah kısa zamanda şifasını verir inş Ömür'cüğümün..

aynenn..akşam annem bi de bizim için yaptırıyo, biz de görelim diye...mafoldumben Canları sağolsun kuzucukların..herşey onlar için..

derdini bilemiyoruz canım ama umarım çözülebilir bir sorundur anlatmak istersen bizhep burdayız dök içini topiğe rahatla ben hep öyle yapıyorum valla iyide geliyor

sağol tatlım Allah razı olsun..

evvett doğum günleri kutlu olsun!!!:)

aşıyı ben pazt yaptırıcam valla..siz? doktor da haftaya...kaka sorunlarımızla gözü de ne yapsam bilmiyorum...gözüne serum fizyolojikle silip damlatıyorum inşallah işe yarar..

haftasonu da kthyadan kayınvalidemler istanbuldan annemle ablamlar gelcek bendaha işlere girişemedim...mafoldumben

iyi kutlu mutlu olsunsempatiksalakcinni

aynnen oyun bendenkaydirigubbakcemile2
canım benim defnede daha 36 günlüktü gözü sulanıp çapaklanıyordu.göz doktoruna götürmüştük.enfeksiyon kapkış demişti.dala verdi ve o günü bişey kaymadı.doktor geçirecegini bildi sanırın geçsede geçmesede bir hafta kullanacaksın dedi.biz geçmesine ragmen bir hagta kullandık .çok şükür ogün bu gn bişey olmadı bak..öyle bişey olmasınn ömerinkide..

Kizlar biz kaçtik babamiz geldi gezmeye çikiyoruz :))

hadi canım güle güle...

daha önce bahsetmişimdir belki, annemler kayseriye taşınalı bir sene oldu..ama burada pek yapamadılar, ekim gibi memlekete geri dönmeye karar verdiler..:umursamaz:
o kadar çok problem varki aslında..mafoldumben
bunun sonucunda ben burada yine yalnız kalıcam, burak'a bakıcı bulmak zorunda kalıcam..mafoldumben
ben hepsine göğüs gererim,göze alırım da keşke onların problemleri hiç olmasa,artık onlar da mutlu olsalar..
bu mübarek günde onlar için dua eder misiniz? :Saruboceq:

canım benim oğlanında sol gözü çok çapaklanıyordu dru hem damla hem krem verdi ama ben burnu tıkalı olduğundan öyle olduğunu düşünüyorum ne kadar anne sütüyle sil geçer derlersede inanma zararı olabiliyormuş burnunu serum fizyolojikle tıkanıksa açmayı dene birde göz masajı var burunla gözün tam birleştiği noktaya yaparsan oda çok iyi geliyor hemen geçti ben de ilaçlarını kullanmayı hemen bıraktım
çok şükür olmuyor artık ne çekmiştim bende silmeye yetişemiyordum oderece yani ama normal sen yinede drunuzda danış mikrobik bir durum değildir umarım

off seni çok iyi anlıyorum.bak benim annemlerde alanyaya taşındıklarında aynen sizin aile gibi gitmek istediler uyum saglayamadık falan dediler.ama annem gitmek istemidi.babam istedi tekrar ankaraya gitmeyi.annemen ısrarıyla alanyada kaldılar.sorra aradan iki yıy geçti alıştık dediler.3 yıl 4 yıl ..bu 5.seneler hala burdalar.yani babamlar.ve babamın ankaraya gitmeye niyeti yok.onlar için bence erken bi karar.bir yılda alışılamıyor.biraz daha bekleseler ence.sen onları ikna etmeye çamı.annemi kaybettikten sonra babam buralarda durmaz gider dedik annem öleli1,5 yıl oldu ama hala burda.lıştı artık..

rabbim huzur ve mutluluk versin herkeseee....

Kimin gözü çapaklanıyomuş*
Esra nın doğuştan vardı. Göz kanalları tıkalıymış. Dr. bir yaşına kadar düzelir dedi. masaj yaptık günde 3 defa otuzar kez. şimdi hiçbi şeyi kalmadı maşallah
Göz pınarlarından kaşlarına doğru bastırarak yaptık. Dr. pek hoşlanmaz ama mutlaka yapın demişti. Sonunda geçti

kızlar ben çıkayım.zeynep uyandıı.off yine ateşi varr.bi türlü inmiyo ateşii.inip inip çıkıyoo.doktor bir kaç günde düzelir dedi.ama neyse çekecegiz sanırım.hadi allaha emanet olun..

olumunekankayizsmile sen eye de 1. doğum günü fotolarından slayt yapılır ne güzel olur :))

bizim aşı 15 gün sonra 2. ay aşılarını 15 gün geç yaptı sağlık ocağı yok 2. ayı tam dolmadı yok 23 nisan girdi diye. 3 temmuzda olcaz biz..

Eveeeetttt... Dört kanki dört aylık oldu.. Yalnız üç böcek arasında tek çiçek benim kızımmmmm:teytey::teytey::teytey:

Yerim ben o çiçeğiopuyorumnanaktan

iyi kutlu mutlu olsunsempatiksalakcinni

ne gülüyon kız olsun tabiisempatiksalakcinni

Canım herşeyde vardır bir hayır sıkma canını. Herkes mutlu huzurlu sağlıklı olsun da herşey hallolur:teselli:

şu an müdürümün odasında bi yandan süt sağıp bi yandan size bakıyom halimi görmeyindelikafadulden

tabi ederiz canım ne demek umarım herşey senin ve onların gönlünce olur sorunlarınızda tamemen kaybolmasada zamanla azalır rahata erersiniz inş. :Saruboceq:
şu an müdürümün odasında bi yandan süt sağıp bi yandan size bakıyom halimi görmeyindelikafadulden

tahmin edebiliyorum biz görelimde anacım namahrem görmesim aman diyim :1ninca:

tahmin edebiliyorum biz görelimde anacım namahrem görmesim aman diyim :1ninca:

he valla mübarek günde bi de elbise giydim zati ama cam kapı jaluzi herşey sımsıkı kapalı:1ninca:
bilmeyen yok ne yaptığımı tar tar motor sesi geliyo odadan beni görünce sarıkız geldi diyolarkaydirigubbakcemile3

maşallahhhh

sağol canım ilgin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…