ayy ben de onu diyorum işte hem ev işi yapacak hem cocuk bakımında yardımcı olacak ama oynaması falan bana kalıcak :)))evet canım.nazından geçilmiyo.sagol teyzesi..
sagol esra teyzesii.
ayy ne güzel yaa maşallah esraya...kız öyle deme yaa..olsun başkaları grsünn.sende göreceksin..o yapsındaaa..üzülme kuzum yaa.hadi okulda bitti...
ah çalışan anne olmak insanı üzüyo.yani çocuk hep aklında kalıyoo.ama üzülme annesi en sonda olsa yine sende görceksin..ne mutlu..
kız o dediginden badada olsa olmamı.hem bakıcı olsa.hem bende olsam yanında..bi bakıcı daha olsada ev işleri yemek yapsaa.bende lök gibi otursamsempatiksalakcinni kızlarıma oynasam.ilgilensem...ah ahhhh..
valla ya.. ben gecen temmuzdan beri bu hayaldeyim...hep oynuyorum en fazla 3 tuttturdumkaydirigubbakcemile3bakıcı fikri süper ama ev işide yapacak tabi :lepi:
hayallere bak ya sanki sayısal loto bana çıktı delikafadulden
Bugün Esra Berkin Mertkan Ömer 4. ayını bitirdiler bak ne güzelboshayallersmile
Kızlar slaytla ilgili bir çözüm buldım ben ama
Canbahara özelden maillerimizi yazsak bize mail atsa olmaz mı?
herkese hayırlı kandiller...
valla aşkolsun size biz de hastayız hiç geçmiş olsun diyen yok
bakteri çıktı ömrümün idrarında ama teyzeleri hiç ilgilenmiyor..senağlama
Kızlaaaarrrrrrr Esra bugün ilk defa yüzüstü dönmüş kendi kendine....Şimdi annem arayıp söyledi. Akşama unuturum belki şimdi söyleyeyim dedim dedi... Nasıl sevindim anlatamam. Ağlamaya başladım. Ben evladımın büyüdüğünü göremiyorum diyeee :sinifsinif:
derdini bilemiyoruz canım ama umarım çözülebilir bir sorundur anlatmak istersen bizhep burdayız dök içini topiğe rahatla ben hep öyle yapıyorum valla iyide geliyor
evvett doğum günleri kutlu olsun!!!:)Bugün Esra Berkin Mertkan Ömer 4. ayını bitirdiler bak ne güzelboshayallersmile
ayy ben de onu diyorum işte hem ev işi yapacak hem cocuk bakımında yardımcı olacak ama oynaması falan bana kalıcak :)))
valla ya.. ben gecen temmuzdan beri bu hayaldeyim...hep oynuyorum en fazla 3 tuttturdumkaydirigubbakcemile3
aysegul sana da cook gecmişşş olsun insanın evladı hasta olunca cook fena oluyor...bnm oglanında sol gozu capaklanıp sulanıyor.. sorun ne anlamadım..
Kizlar biz kaçtik babamiz geldi gezmeye çikiyoruz :))
Eveeeetttt... Dört kanki dört aylık oldu.. Yalnız üç böcek arasında tek çiçek benim kızımmmmm:teytey::teytey::teytey:
daha önce bahsetmişimdir belki, annemler kayseriye taşınalı bir sene oldu..ama burada pek yapamadılar, ekim gibi memlekete geri dönmeye karar verdiler..:umursamaz:
o kadar çok problem varki aslında..mafoldumben
bunun sonucunda ben burada yine yalnız kalıcam, burak'a bakıcı bulmak zorunda kalıcam..mafoldumben
ben hepsine göğüs gererim,göze alırım da keşke onların problemleri hiç olmasa,artık onlar da mutlu olsalar..
bu mübarek günde onlar için dua eder misiniz? :Saruboceq:
canım harikasın sen söylemesen farketmemiştim :tomato:
bizim kuzucuklarımızın doğum günü aynı gelecek sene hepsi aynı anda 1 yaşına girecekler ne güzel ya şimdiden heyecanlandım sositosositohihoyyyt:sm_cool::dance::teytey::asigim:
bizim aşı 15 gün sonra 2. ay aşılarını 15 gün geç yaptı sağlık ocağı yok 2. ayı tam dolmadı yok 23 nisan girdi diye. 3 temmuzda olcaz biz..evvett doğum günleri kutlu olsun!!!:)
aşıyı ben pazt yaptırıcam valla..siz? doktor da haftaya...kaka sorunlarımızla gözü de ne yapsam bilmiyorum...gözüne serum fizyolojikle silip damlatıyorum inşallah işe yarar..
haftasonu da kthyadan kayınvalidemler istanbuldan annemle ablamlar gelcek bendaha işlere girişemedim...mafoldumben
Eveeeetttt... Dört kanki dört aylık oldu.. Yalnız üç böcek arasında tek çiçek benim kızımmmmm:teytey::teytey::teytey:
iyi kutlu mutlu olsunsempatiksalakcinni
daha önce bahsetmişimdir belki, annemler kayseriye taşınalı bir sene oldu..ama burada pek yapamadılar, ekim gibi memlekete geri dönmeye karar verdiler..:umursamaz:
bunun sonucunda ben burada yine yalnız kalıcam, burak'a bakıcı bulmak zorunda kalıcam..mafoldumben
ben hepsine göğüs gererim,göze alırım da keşke onların problemleri hiç olmasa,artık onlar da mutlu olsalar..
tabi ederiz canım ne demek umarım herşey senin ve onların gönlünce olur sorunlarınızda tamemen kaybolmasada zamanla azalır rahata erersiniz inş. :Saruboceq:daha önce bahsetmişimdir belki, annemler kayseriye taşınalı bir sene oldu..ama burada pek yapamadılar, ekim gibi memlekete geri dönmeye karar verdiler..:umursamaz:
şu an müdürümün odasında bi yandan süt sağıp bi yandan size bakıyom halimi görmeyindelikafadulden
tahmin edebiliyorum biz görelimde anacım namahrem görmesim aman diyim:1ninca:
canım ben yazdım kaç defa,sen görmedin heralde. antibiyotik kullanacağın için üzülüyordun, dedim ya biz 2 defa kullandık, iyileşmesi için yapacak bişey yok diye..Allah kısa zamanda şifasını verir inş Ömür'cüğümün..
aynenn..akşam annem bi de bizim için yaptırıyo, biz de görelim diye...mafoldumben Canları sağolsun kuzucukların..herşey onlar için..
sağol tatlım Allah razı olsun..
tabi ederiz canım ne demek umarım herşey senin ve onların gönlünce olur sorunlarınızda tamemen kaybolmasada zamanla azalır rahata erersiniz inş. :Saruboceq:
tahmin edebiliyorum biz görelimde anacım namahrem görmesim aman diyim:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?