he valla mübarek günde bi de elbise giydim zati ama cam kapı jaluzi herşey sımsıkı kapalı:1ninca:
bilmeyen yok ne yaptığımı tar tar motor sesi geliyo odadan beni görünce sarıkız geldi diyolarkaydirigubbakcemile3
he valla mübarek günde bi de elbise giydim zati ama cam kapı jaluzi herşey sımsıkı kapalı:1ninca:
bilmeyen yok ne yaptığımı tar tar motor sesi geliyo odadan beni görünce sarıkız geldi diyolarkaydirigubbakcemile3
herkese hayırlı kandiller...
valla aşkolsun size biz de hastayız hiç geçmiş olsun diyen yok
bakteri çıktı ömrümün idrarında ama teyzeleri hiç ilgilenmiyor..senağlama
bende yemek falan yaptım kızlar dısarı cıkıcaz bırazdan kızımla az ılerde parkımız war serın oluyo oraya gıdıp çimenlere serilcez biraz...
şimdilik öptüm hepinizi
zeyynom yine uyudu.hastaya sanırım ondan uykusu geliyoo.hiç ögle uykusu uyumazdı.neyse uyunda vucutu dinlensin..sabahta vardı ateşii.sanırım bugünde ateşle mücadele edecegiz.yrına tahminime daha iyi olur(inşallah)..
yahu hep diye diye benim defnede sırt üstüden yüzüstü dönüyo ama eli kurtaramıyodu.sahay aynı tam yüzüstü dönerken daha dönmesi tamamlanmadan eli çekti hemen.ilk defa kurtardı..bende sevindim.hadi bakalım devamı ne zaman gelecek..
bu cadılar artı bizleri biliyoo.yabancı birini kucagına gittigi zaman benim kızda aglıyo.kucagıma aldıgım zaman susuyo,gülüyoo.babasına ablasını beni iyi biliyo..bizde aglama yok.artık kardeşlerimi.babaımı.yigenlerimi hep tanıyo .yani onlar kucagına aldıklarında aglamıyo.bunların dışında kim alırsa aglamaya başlıyoo..adanada bir iki gün bizim kıza kişi tanıtmakla gçecek sanırım.yada ööyle aglayacak.du bakalımm...bizde 10 gün sonra yolcuyuz.önce ankara benim memelekete ugrayacaız..canım anamın mezarını ziyaret edecegim.çok özledimmmm..sonra adanayaa...
daha önce bahsetmişimdir belki, annemler kayseriye taşınalı bir sene oldu..ama burada pek yapamadılar, ekim gibi memlekete geri dönmeye karar verdiler..:umursamaz:
o kadar çok problem varki aslında..mafoldumben
bunun sonucunda ben burada yine yalnız kalıcam, burak'a bakıcı bulmak zorunda kalıcam..mafoldumben
ben hepsine göğüs gererim,göze alırım da keşke onların problemleri hiç olmasa,artık onlar da mutlu olsalar..
bu mübarek günde onlar için dua eder misiniz? :Saruboceq:
olumunekankayizsmile sen eye de 1. doğum günü fotolarından slayt yapılır ne güzel olur :))
aaa aşkolsun canım. bende cvp yazdım diye hatırlıyorum ama yazmadıysamda kusura bakma... çok ge.miş olsun ömüre.... inşallah en kısa zamanda atlatır...
sağol canım..
valla kusura bakmayın sizlerden ilgi bekliyorum nedense çocuklarımız yaşıt diye midir nedir..söyleyeceğiniz herşey benim için çok önemli
of ya zeynebin ateşi vardı yine.doktoru aradım.düşmüyo ateş diye.ilacı içiyo.bir kaç saat ateş düşüp tekrar çıkıyo.doktorda acile gidip igne yapmalarını söyledi.hemen eşimi aradım.acile gittik.ateş düşürücü igne oldu.off yıktı ortalıgı o agladı ben agladım.kucagımda defne seyrettik kuzumu.ben tutmadım tabi...iki kişi tuttu..o kadar nazlıki ayagına daha yere basmadı acıyo diyo:))
eger iki gün daha ateşi böyle devam ederse hastaneye almak zorundayız dedi.off allhım ateşi düşşsün .defne ne olacak o zaman.doktorda defne var diye iki gün tanıdım zaten dedi.defne olmasaydı hemen yatın derdim dedi...bakalım takip edecegiz.olmadı teyzeleri kalacak yada babası ..inşallah kalmaz hastanede.aklım hep onda kalır bu sefer.şimdi igneyi oldu gözü açıldı.bakalım ne kadar dayanacak((
geçmişi okumadım dı tatlım ne oldu ya
bebişmi hasta yoka
rabbim şifa versin kuzucuğa
üzüme annesiii dua ediypz tüm bebişlere inş.
of ya zeynebin ateşi vardı yine.doktoru aradım.düşmüyo ateş diye.ilacı içiyo.bir kaç saat ateş düşüp tekrar çıkıyo.doktorda acile gidip igne yapmalarını söyledi.hemen eşimi aradım.acile gittik.ateş düşürücü igne oldu.off yıktı ortalıgı o agladı ben agladım.kucagımda defne seyrettik kuzumu.ben tutmadım tabi...iki kişi tuttu..o kadar nazlıki ayagına daha yere basmadı acıyo diyo:))
eger iki gün daha ateşi böyle devam ederse hastaneye almak zorundayız dedi.off allhım ateşi düşşsün .defne ne olacak o zaman.doktorda defne var diye iki gün tanıdım zaten dedi.defne olmasaydı hemen yatın derdim dedi...bakalım takip edecegiz.olmadı teyzeleri kalacak yada babası ..inşallah kalmaz hastanede.aklım hep onda kalır bu sefer.şimdi igneyi oldu gözü açıldı.bakalım ne kadar dayanacak((
slm kizlar ben geldim. gecmisi okuyacaktim ama saat baya gec oldu yatmam lazim.. kara gittik geldik sag salim.. 2 gun boyunca kizimla evden disari cikmadik son gun hava ciok guzeldi 2,3 saatligine ciktik hep birlikte biraz foto cekildik sonra geldik evimize.. ama inanin icim gitti gecen sene hamileydim kayamadim, bu sene emzirdigim icin kayamadim( haksizlik bu diyorum bir yandan bir yandan da kizim bana yeter diyorum..esim cok fena hasta oldu kaydirigubbakcemile3 cok uzuldum tek korkum kizima gecmesindi ama Allah'a sukur burun akmasiyla atlattik..
ayrica kizim tatildeyken donmeye basladi..ay bir gorceniz yere yatirdigim anda hemen donuyor..bir de elleriyle oyuncaklari tutmaya basladi.. ilginctir ama yattigi yerde yanina oyuncagi koyunca tutuyor. otururken oyuncaga bakiyor sadece.. ossun bu da yeter bize..
kizlar bebegini ayri odaya yatiran var mi? bizim besigimiz kucuk geliyor galiba rahatca yatagina yatsin diyorum ama daha erken mi?
Kızlar ben kaçtım mesai bitti oğluşuma gideyim hemen :))
Yarın süt izninden dolayı çalışmıyorum sabahtan doktora öğlen direksiyon dersine öğleden sonra da mevlite gitçem çoook işim varkaydirigubbakcemile3
Öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?