akşam yoğurt mayaladım 2 kavanozuda yoğurtla mayaladım sonrada aa keşke mama koysaydım tüh dedim iyiki denememişim .
kimya deneyi gibi tarif mubarek.
hee heee sen kendini avutmaya devam et40 çıktı 1 hafta sonra reng oldum ve aynen devam ediyor ama göbek aynen duruyor.
Canım çok geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin çözüm neyse hayırlısı neyse o olsun canım.üzülmemek elde değil tabii seni çok iyi anlıyorum Aras nelerin üstünden geldi bunuda aşacaktır.
Amin.Rabbim tüm hastalar şifa versin.
Şimdi benden bir soru ben Duru'ya mama yedirdikten sonra kucağıma aldığımda salladığımda yada yastığa koyup pış pış diye salladığım zaman karnından ses geliyor hani balona su koyarsın bi o tarafa bi bu tarafa sallarsın ya bidon daki gibi ses gelir ne zamandır aklımda oluyormu sizinkilerede bazen korkuyorum ama birşey yoktur normaldir diyorum.
He bizim de oluyor bi de sadece sıvı beslendiğimiz için daha da çok oluyor, hiç kafaya takmadım bunu ben ama. hatta o da rahatsız olmasın diye yavaş sallıyorum
selamlar kızlar herkese iyi akşamlar çok yoruldum valla öldüm temizlik vrdı bugün el değmedik yer bırakmadık ama ben şuan kalkamıyorum
AYŞEGÜLCÜM CANIM VALLA BEN BOZDUM İYİCE KAFAYI DİYETİSYENE BAŞLIYORUM HAFTAYA SİNİRLERİM İYİCE GERİLİYO HİÇ Bİ KIYAFETE GİREMİYORUM EE TATLI TALI YEMELERİN ACI ACI GEYİRMELERİ SANIRIM BENİMNKİ ÖHÜ ÖHÜÜÜÜÜÜÜ
hepinici öpüyorummm
merhaba kızlar nasılsınız ay ozge uyudu bende az bakım dedım ama eskı bıtmıyo vala
fatpostum allah arasla olsun herseyı hemen ılesın hıc bır kotu durum kalmasın dılerım guclu pasadır aras hersey gecer cnm allah acıl sıfa versın yakısıklıya
ya su kılo dedınız kızlar ya benımde karnım cok kaldı 5 aylık hamıle gıbıyım esıme cok sıkılıyorum su gobekten dıyom ne guzel dıyo vuruyoda sevıyo gobeyı ben sevmıyorum her aksam yuruyus yapıyorumda bı ıse yaramıyo 5 kılo fazlam kalmıs tek ama su gobeklerı nasıl erıtıcez ne zocum bulsam bende
kızlar bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum.bilmiyorum çok duyguluyum.olan bişeyde yok..sadace yatagıma uzanmak, slow, hüzünlü müzikler dinleyip.uyumak istiyorum.kendimle kalmak istiyorum......aglamak istiyorum....:gitme:
amin inşallah cvanım saolasın allah razı olsun iyiki varsınız...iyi geceleler bi bakim dedim yine giremedim gündüz kayananam geldi nası olduysa 2 ay felan olduyduda gelmeyeli.biz zaten hiç gitmiyoruz onlrada ayda yılda bi geliyolar.ne güsel demi
fatoşcum cnm benim çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin çarçabuk iyileşssin arasımız dualarım sizinle cnm
saol canım inşallah atlatacak benim paşam inşallah serap teyzesigünaydın güzel anneler
fatoşçum allah yardımcınız olsun.. Aras abi çoook kuvvetli hepsini atlatacaktır.. Ameliyatsa çözüm iyi olması için varsın olsun da bir an evvel iyileşsin kuzucum. Allah'ım acil şifalar versin. Tüm hasta bebişlere..
saol canım öle hayırlııs neyse o olsun evet burcu teyzesi güçlü bi paşa o inşallah atlatacakakşam yoğurt mayaladım 2 kavanozuda yoğurtla mayaladım sonrada aa keşke mama koysaydım tüh dedim iyiki denememişim .
Kimya deneyi gibi tarif mubarek.
Hee heee sen kendini avutmaya devam et40 çıktı 1 hafta sonra reng oldum ve aynen devam ediyor ama göbek aynen duruyor.
Canım çok geçmiş olsun allah dermansız dert vermesin çözüm neyse hayırlısı neyse o olsun canım.üzülmemek elde değil tabii seni çok iyi anlıyorum aras nelerin üstünden geldi bunuda aşacaktır.
Amin.rabbim tüm hastalar şifa versin.
şimdi benden bir soru ben duru'ya mama yedirdikten sonra kucağıma aldığımda salladığımda yada yastığa koyup pış pış diye salladığım zaman karnından ses geliyor hani balona su koyarsın bi o tarafa bi bu tarafa sallarsın ya bidon daki gibi ses gelir ne zamandır aklımda oluyormu sizinkilerede bazen korkuyorum ama birşey yoktur normaldir diyorum.
inşiallah canım gerçekten ne güzel yazmışın ne kadar sıkıntıdada olsalar gülşlüyolar gülmelerine kurban çok duygulandım bak bu lafına...canım yaa.üzülme annesi sen iyi olcasın elbet.ona neşe saçacaksınki o dahada iyi olacak.aras paşa neler atlatmadıkii.buda geçecik üzülmee.inşallah iyi olacak sonu.umarım cerrahi bi işlem olmaz.ama olsa bile arasın saglıgı için olacaksa varsın olsun tabii.allah evlatlarımıza saglık sıhat versin.onlar iyiyse bizde iyi oluyoruz..aras çok güçlü emin ol herşey geçecek....
Seçilcim fatoşada dedim.genç insanlardan bile bebekler daha güçlü olur.ne nazları olur ne edaları.ateşli bile olsalar yine gülerler yine oynarlar.bizler böyle hasta olsak .ne nazımızdan gecilir.bide yerimizden ımıldamayız.ama onlar öylemiii...üzülme seçilim sende.geçecek eblett.sen güüll.ömürümde gülsün...
üüzlme canım ya inan bana arasta öle bari seninki azda olsa yiyo benimki zorla kavga kıyamet sağlıklı olsun varsın zayıf olsun takma kafana canbım benimgünaydın herkeseee...
Bende peynire başlamıştım.dün vermiştim.akşam üstü zeyno ile defneyi parka indirdim.evimle dipdibe park.defne ablasına oraya buraya baktı çok neşeliydi.sonra bi ara kucagıma aldım aktım kollara kızarıklık iki üç tane kabarmışş.sanırım peynir alenjietti.bugü vermedim.bi kaç gün geçsinde öyle tekrar deneyecegim..
Ya kızlar öyle bi anlatıyorsunuzkii .maşallah sislerim bebeleri.benim kızın neden zayıf oldugu balli oluyo.sizinkiler çok iyi yiyo demekki.burcum maşallah duruya.150cc yiyecek bizimki haa.kesin kusar..benim kız şu nescafe fincanları varya orta halli olanlar.onun yarısına gelir yedigi şeyler.yani çorbası.meyvesi.kahvaltısı.geçenlerde bi o yarıyı bi aşayım yiyecekmi dedim.oldugu gibi kustu.ama o yarıyı aşmassan kusmuyo.demekki ffazla geliyo midesine.benim kız ne zaman fazla yiyecekkii((
yine buna şükür ama.ne verirsem yiyo itiraz etmiyo ama o yarıyı geçmeyecek.doktora diyecegim iyimi diye.asında iyi degil...herkesin bi derdi var benim kızda fazla yemiyo bende ona üzülüyorum.zayıf bi kız olacak:gitme:
saol sedacım inşallah teyzesi öle tabi o neler atlattı annesi kurban halende uğraşıyo kzuuzm benim...allah razıo olsungünaydın kızlar
fatoşcum,mucize bebek aras bunu da atlatır,en zorunu atlattı o,gününden ne kadar önce geldi ve ne gülücükler atıyor sana.yine öyle devam edecek canım,sen güçlü olmalısın hissettirme bebeğine o da anlar üzülür.ben inanıyorum ve dua ediyorum yaradan'a, evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli bağışlayacak bize.
Iyi şeyler düşünmeye çalış.biliyorum çok zor,zaten seni burda en iyi anlayacak insanlarız biz.her türlü manevi destekte ve dualarda yanındayız canım.
kızlar bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum.bilmiyorum çok duyguluyum.olan bişeyde yok..sadace yatagıma uzanmak, slow, hüzünlü müzikler dinleyip.uyumak istiyorum.kendimle kalmak istiyorum......aglamak istiyorum....:gitme:
günaydın canım...geçmiş olsun..üzülme aras paşa güçlü kuvvetlidir..inş bunua atlatır...ama cerrahi müdahale gerekiyorsada hiç düşünme olsun...onun için hayırlısı neyse o olsun inş...merhabalar...biz bugün doktordaydık oğlumun böbrek kontrolu vardı..aynı devamediyomuş 6 mm taş oluşmuş genişleme olan böbreğinde çok canım sıkıldı...11 ağustosta ilaçlı filim çekilecek dms diye böbreğin işlevine bakacaklar idrar kaçırıp kaçırmadığına 2 ay sonraya kontrol verdi..konsey toplanacak oğlunuz için dediler böbrek neden genişleme yapıyor ne yapılması gerekecek diye haber vereceklermiş ameliyata kara vermeseler bari çok korkuyorum taşta böbrek genişleme yapınca idra sıkışmasıda olabilir dedi bilmiyorum arkadaşlar ya yavrumkurtulsun istiyorum aalahım nerde sıkıntılı bebeiş varsa şifa versin..dua edin teyzeleri benim güçlü oğlum atlatsın şu böbrek sorununu...
canım enim seni çok iyi anlıyorum..
bizim de ilaçlı film çekilecek ömür 2 kez idrar yolu enf oldu idrar geri kaçıyorlar mı bakacaklar..
aras ın idrarında bakteri çıkmadıysa korkma idrarı geri kaçmıyordur..
bizim 3 kez bakteri çıktı..
allah yardımcımız olsun...
Günaydın kızlar...
Burcucum iyi ki denememiişsin canım...Suçlu hissederdim kendimi valla
Ayşegülcüm üzülme ya Defne nin huyu böyle demek ki. Bİzim komşunun oğlu da öyleydi ısrar edip bir kaşık fazla verdin mi kusardı ne yediyse... Önemlii olan her şeyden yemesi, vitamin alması. Ayırdı mı daha zor ya
papatya aynen ben de ramazanda pide ve tatlı yemeden duramıyorum ve ramazandan sonra zayıflicam diye de yaydım etrafımda soranlara.bakalım nasıl yapcaz.yemek yemeği o kadar çok seviyorum ki biraz zor olcak galiba.
buzdolabımın üstüne zayıf ve güzel bir resmimi yapıştırayım bari.hatta mutfakta heryere koyabilirim...belki işe yarar...
ayşegülüm seninki gene yiyo ititraz etmiyo maşallah benimki hiç yemiyo direk kilitliyo ağzını zor zar biriki kaşık sokuyorum oda ağzının kenarlarından akıp gidiyo benimki ek gıdayı hiç sevmedi çok üzülüyorum mafoldumbenbende ama yapıcak bişi yok Allah sağlık versinde yer bi gün heralde öle umut ediyorum yiyen bebişleer öyle özeniyorumki
arada bana da olur öyle ama bence biran önce çıkar kendini o psikolojiden canım çünkü sonu iyi olmuyor,kızları da etkilersin hem..maalesef burda da fedakarlık...
Ayşegülcüm seni anlıyorum canm bana da olur arada. Ama Seda haklı çık hemen o psikolojiden. Tatlı, çikolata ye iyi gelir
benim kız uyumuşken bende yanına uzanayım bari gece çok geç yattım sabahta erkenden ayaktaydık biraz kestirip geliim gözlerim çok yorgun
amin inşallah cvanım saolasın allah razı olsun iyiki varsınız...
saol canım inşallah atlatacak benim paşam inşallah serap teyzesi
saol canım öle hayırlııs neyse o olsun evet burcu teyzesi güçlü bi paşa o inşallah atlatacak
inşiallah canım gerçekten ne güzel yazmışın ne kadar sıkıntıdada olsalar gülşlüyolar gülmelerine kurban çok duygulandım bak bu lafına...
üüzlme canım ya inan bana arasta öle bari seninki azda olsa yiyo benimki zorla kavga kıyamet sağlıklı olsun varsın zayıf olsun takma kafana canbım benim
saol sedacım inşallah teyzesi öle tabi o neler atlattı annesi kurban halende uğraşıyo kzuuzm benim...allah razıo olsun
yatğında banada yer varmı beraber ağlaşsak :2:
günaydın herkeseee...
bende peynire başlamıştım.dün vermiştim.akşam üstü zeyno ile defneyi parka indirdim.evimle dipdibe park.defne ablasına oraya buraya baktı çok neşeliydi.sonra bi ara kucagıma aldım aktım kollara kızarıklık iki üç tane kabarmışş.sanırım peynir alenjietti.bugü vermedim.bi kaç gün geçsinde öyle tekrar deneyecegim..
ya kızlar öyle bi anlatıyorsunuzkii .maşallah sislerim bebeleri.benim kızın neden zayıf oldugu balli oluyo.sizinkiler çok iyi yiyo demekki.burcum maşallah duruya.150cc yiyecek bizimki haa.kesin kusar..benim kız şu nescafe fincanları varya orta halli olanlar.onun yarısına gelir yedigi şeyler.yani çorbası.meyvesi.kahvaltısı.geçenlerde bi o yarıyı bi aşayım yiyecekmi dedim.oldugu gibi kustu.ama o yarıyı aşmassan kusmuyo.demekki ffazla geliyo midesine.benim kız ne zaman fazla yiyecekkii((
yine buna şükür ama.ne verirsem yiyo itiraz etmiyo ama o yarıyı geçmeyecek.doktora diyecegim iyimi diye.asında iyi degil...herkesin bi derdi var benim kızda fazla yemiyo bende ona üzülüyorum.zayıf bi kız olacak:gitme:
papatya aynen ben de ramazanda pide ve tatlı yemeden duramıyorum ve ramazandan sonra zayıflicam diye de yaydım etrafımda soranlara.bakalım nasıl yapcaz.yemek yemeği o kadar çok seviyorum ki biraz zor olcak galiba.
buzdolabımın üstüne zayıf ve güzel bir resmimi yapıştırayım bari.hatta mutfakta heryere koyabilirim...belki işe yarar...
haklısın valla hiç yalnız kalıp dinlenemiyorsun kendin için bişey yapamıyorsun.kızlar bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum.bilmiyorum çok duyguluyum.olan bişeyde yok..sadace yatagıma uzanmak, slow, hüzünlü müzikler dinleyip.uyumak istiyorum.kendimle kalmak istiyorum......aglamak istiyorum....:gitme:
günaydın kızlar........üzülmeyin ağlamayın güne böyle başlarsanız gününüz böyle geçer...haydi güzel bi şarkı açın neşelenin...her şey iyi olacak merak etmeyin...........
canım bir günde anlayamazsın ama alerjiyi belki başka birşeyden olmuştur sıcaktan falan. 3 gün deneseydin daha iyi olmaz mı?
Ayrıca hiç üzülme doktor bana ölçü olamaz dedi her çocuğun kapasitesi de iştahı da farklıdır dedi. ölçü yiyebildiği kadardır dedi. baktın verdiğini rahat yiyorsa arttırırsın dedi.
hepmizin kiloları farklı onların da öyle sıkma canını sağlığı gelişimi maşallah yerinde.
iyi fikirbilmiyorumkismile
haklısın valla hiç yalnız kalıp dinlenemiyorsun kendin için bişey yapamıyorsun.
geçecek hepsi kızların büyüyünce çook güzel günler geçireceksiniz sen de rahat edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?