2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada ozellıkle tecrubelı annelere bı sorum olucak.
bebeklerınızı yuz ustu yatırıyomusunuz?
doktorumuz anı besık olumlerının buyuk sebebının bu oldugunu kesınlıkle yatırmamam gerektıgını soyledı. kafa kaslarının gelısmesı ıcın senın gozetımınde sabah aksam 10 ar dakıka yatır dedı. gerısı yok...
ama oyle cok rahat uyuyor. karnının uzerıne yattıgı ıcın gazını da cıkarıyor. sız nasıl yapıyorsunuz?

ben günde 4,5 saat yatırıyorum mutlaka canım.
çok rahat ediyor melekim.
tabi yanında ya ben ya babası oluyoruz sürekl,
babası olmsada bn 5 dkya bi knt.ediyorum.
sağlık açısından çok iymiş
hem yüzüstü çok daha uzun uyuyor.bnde rahata oluyom

zeynepcim ....... konuyu sormuşsun
e kadar rahat olursan o kadar kolay oluyor canım endişelenme
oooo biz ne acılar çektik
koskoca doğum yaptık ayol
bu yanında sinek ısırığı kalır

bu arada ozellıkle tecrubelı annelere bı sorum olucak.
bebeklerınızı yuz ustu yatırıyomusunuz?
doktorumuz anı besık olumlerının buyuk sebebının bu oldugunu kesınlıkle yatırmamam gerektıgını soyledı. kafa kaslarının gelısmesı ıcın senın gozetımınde sabah aksam 10 ar dakıka yatır dedı. gerısı yok...
ama oyle cok rahat uyuyor. karnının uzerıne yattıgı ıcın gazını da cıkarıyor. sız nasıl yapıyorsunuz?

ben sabah erken uyundıysa.gögsüme yüz üstü yatırıyorum.biraz öyle uyuyo.en azından nefes alışlanırı dinliyorum.akşam çok huysuzluk yapıyorsa yine aynı pozisyonda yine gögsüme yatırıp daldırıyorum.uyudugunda alıp yatırıyorum.ama tavsiye edilmiyo.üçüncü ayran sonra yatırılabiliyo..

cumaanız mübarek olsun taze anneler
biz birazdab aşıya gitcez ya
valla çok ağlayacak kesin aklım çıkıyor

hadi bakılım annesi fazla aglamaz inşallah..bizde çarşambaya...

ben günde 4,5 saat yatırıyorum mutlaka canım.
çok rahat ediyor melekim.
tabi yanında ya ben ya babası oluyoruz sürekl,
babası olmsada bn 5 dkya bi knt.ediyorum.
sağlık açısından çok iymiş
hem yüzüstü çok daha uzun uyuyor.bnde rahata oluyom
bende kendı gozetımımde uyutuyorum oyle...
zeynepcim ....... konuyu sormuşsun
e kadar rahat olursan o kadar kolay oluyor canım endişelenme
oooo biz ne acılar çektik
koskoca doğum yaptık ayol
bu yanında sinek ısırığı kalır
dogru dıyosun walla aysegulun dedıgı gıbı yenı gelıne dondum kaydirigubbakcemile3
ben sabah erken uyundıysa.gögsüme yüz üstü yatırıyorum.biraz öyle uyuyo.en azından nefes alışlanırı dinliyorum.akşam çok huysuzluk yapıyorsa yine aynı pozisyonda yine gögsüme yatırıp daldırıyorum.uyudugunda alıp yatırıyorum.ama tavsiye edilmiyo.üçüncü ayran sonra yatırılabiliyo..

hadi bakılım annesi fazla aglamaz inşallah..bizde çarşambaya...
neyse az kalmıs 1.5 ay sonra yatırırız o zamanada gaz olayı bıter yıne bı anlamı kalmz sempatiksalakcinni

cumaanız mübarek olsun taze anneler
biz birazdab aşıya gitcez ya
valla çok ağlayacak kesin aklım çıkıyor

Had, bakalım canım şifa olsun inşallah kuzuna...

Ben yüzüstü yatıramıyom durmuyo zilli.. Gazını çıkarsın diye yatırıyom ama debelenip duruyo. Göğsümde de öyle... Uykusu varsa yatıyo sadece..

Ben yüzüstü yatıramıyom durmuyo zilli.. Gazını çıkarsın diye yatırıyom ama debelenip duruyo. Göğsümde de öyle... Uykusu varsa yatıyo sadece..

benimkide uykusu varsa gögsüme uzatıyom.uyuyo.uykusu yoksa basıyo çıglıgı düzelt beni diye:roflol:

kızlar selam kucugum uyuyor kucagımda bakıcımız basladı ah dunya varmıs yahu :)
ilişki konusunda soru soranlar olmuş sanırsam, içerde şişlik olması ve halen inmemesi normal, sezaryen olanlar icin de bu gecerli, bir de kuruluk sorunu var, farketmişsinizdir akıntı eskisi gibi kaygan deil henüz, su bazlı jel alın eczanelerden oldukça işe yarıyor, durex in falan satılıyor,ben doktorun önerisi ile aldım, tavsiye ederim,

zeh' di sanırım sütüm var ama yaramıyor demiş, canım cok fazla sut cayı vs icip ön sutunu mu artırdın acaba, sulu süt fazla oldugu icin kilo alamıyor olabilir, sut artsın diye fazla ugrasmak da zarar verebiliyor bazen, ya da tek memede daha uzun sure emzirebilirsin, cabuk meme degistiriyor olabilirsin, ben 3-4 saat kadar aynı memeden emziriyorum,

hasta bebişlere acil şifalar, annelere de sabır sabır, ya ben bebeklerin hastalıgına kıyamıyorum hic, okurken bile fena oluyorum :) lohusamıyım hala ne,

herkese selamlar,

ilişki konusunda soru soranlar olmuş sanırsam, içerde şişlik olması ve halen inmemesi normal, sezaryen olanlar icin de bu gecerli, bir de kuruluk sorunu var, farketmişsinizdir akıntı eskisi gibi kaygan deil henüz, su bazlı jel alın eczanelerden oldukça işe yarıyor, durex in falan satılıyor,ben doktorun önerisi ile aldım, tavsiye ederim,

zeh' di sanırım sütüm var ama yaramıyor demiş, canım cok fazla sut cayı vs icip ön sutunu mu artırdın acaba, sulu süt fazla oldugu icin kilo alamıyor olabilir, sut artsın diye fazla ugrasmak da zarar verebiliyor bazen, ya da tek memede daha uzun sure emzirebilirsin, cabuk meme degistiriyor olabilirsin, ben 3-4 saat kadar aynı memeden emziriyorum,

hasta bebişlere acil şifalar, annelere de sabır sabır, ya ben bebeklerin hastalıgına kıyamıyorum hic, okurken bile fena oluyorum :) lohusamıyım hala ne,

herkese selamlar,

sen o bakıcıyı birazda bize gönder.çok ihtiyacım var valla.ah bende bi dinlensem.yok kararlıyım defneyi bir yaşına getireyim bende işe başlayacagım.olmuyo böyle yawwfff...

hadi gözün aydın rahatlamişsin tahmin ediyorum.oh ne güzel.kız yemek falanda yapacakmı ayy pek rahat olur heee..

Kızlar ya yazsam mı diye çok düşündüm ama birileriyle paylaşmazsam fena olacağım.
Görümcem ben 19 yaşında anne oldum iki sene emzirdim o bu yaşta emziremiyo demiş. Tesadüfen duydum. Öyle zoruma gitti ki saatlece ağladım dün akşam. Hala moralim çok bozuk. Takma diyorum kendi kendime ama elimde değil. Düşündükçe moralim öyle bozuluyo ki...

Kızlar ya yazsam mı diye çok düşündüm ama birileriyle paylaşmazsam fena olacağım.
Görümcem ben 19 yaşında anne oldum iki sene emzirdim o bu yaşta emziremiyo demiş. Tesadüfen duydum. Öyle zoruma gitti ki saatlece ağladım dün akşam. Hala moralim çok bozuk. Takma diyorum kendi kendime ama elimde değil. Düşündükçe moralim öyle bozuluyo ki...

yaşla ne alakası varmış sütün.ne yapalım olmayınca olmuyo.ne kadar densiz insanlar varya.benim kuzeninde iki kızı var.derki bana ilk kızı dogru dürüst emziremidim.hep mama verdim sütüm oladı .ama çocuk doktor yüzü görmedi der.küçük kızı ilkinde emziremedim diye çok üzülmüştüm.bunda sütüm oldu çok sevindim tam 15 ay emzirdim çocugu hastaneden çıkaramaz olduk derbçok sık hastalanıyo der.emmiyo ne yapalım hiç üzülme o kişiylede muhattaba bile girme bu konu hakkında.boşver.benim zeynoda mama destekli gitti maşallahı var..

canım densizlik etmiş boşver cahilliğine ver tabiki öyle bir laf edilmez emzirmek ne yaşla alakalıdır nede marifetle.fesatlıkmıdır yaptığı kıskançlıkmıdır bilinmez neden durup dururken böyle bir laf atmışki ortaya.hiç uyma canınıda sıkma ne düşün nede moralini boz meleğine odaklan sen boşver tatlım

boşver canım ya moralini bozma herkes bişey söyler.sen istemezmiydin emmesini.napıcaksın.benm büyük oğlumda emmedi 2ay emdi sadece oda zorla 3kişiyle zorlaya zorlaya.emmedi napalım bıraktık bizde mama verdik.yaşla ne alakası varya anlamıyorum zaten hormonlarımız alt üst olmuş.bide her kafadan bir ses çıkıyo.sıkma canını.herşeyide duymayıver yaaa.

senınkı ıyıce ıplerı almıs elıne kız kaydirigubbakcemile3
benimkide uykusu varsa gögsüme uzatıyom.uyuyo.uykusu yoksa basıyo çıglıgı düzelt beni diye:roflol:
bak cadıya keyfıne de duskun demekkı kaydirigubbakcemile3

herkese selamlar,
ya bende dr u arayıp sorayım su jelı... cok sagolasın...
canım tek bısey dıyebılırım cahıllıgıne ver. kesınlıkle moralını bozma. sacmalamıs. hangı aklı basında anne bılerek ve ısteyerek meme vermez cocuguna? agzı torba degıl ıste buzemıosun ınsanı germekten baska ıse yaramıyo bazen boylelerı... uzulme canım lafınıda esırgeme atma ıcıne. bırak sen uzulucegıne onlar uzulsun.

su an gogsumde uyuyo bızım cadı... yerıne koyunca da cin kesiliyo... bende uyusun azcık dıye ındırmıyorum offff offf nolcak bole bılmem

o ne saçma şey öyle yaw ne alakası varmış sanki kasıtlı yapıyosun boşver canım ya ağlamana değmez doğrusunu sen biliyosun gerisini boşver salla gitsin sen bebişine bak hiç moralini bozma

kızlar bebişimin fotolarını ekledim.bakmak isterseniz.ayşegülcüm sayende çok detaylı anlatmışsın teşekkür...

valla ilk ilişkide benimde çok canım yandı bnim ikinci sezeryanım bundan olabilir belki bilmiyorum kızımda bu kadar acı duymamıştım sanki ama bi kaç denemeden sonra acı geçiyo tecrübeyle sabittir:utangac: aslında o yorguluğa ve uykusuzluğa hiç çekilmiyo ama erkekleride anlamak lazım dimi sonra sokaklardan toplamıyalım adamları

oo herkes burda ne güzel :))
HAVVA cım sıkma canını akıl sağlığı normal biri olsa öyledemezdi zaten salla gitsin...

Back
X