2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebişimin fotolarını ekledim.bakmak isterseniz.ayşegülcüm sayende çok detaylı anlatmışsın teşekkür...

rica ederim canım.bi bakem..

valla ilk ilişkide benimde çok canım yandı bnim ikinci sezeryanım bundan olabilir belki bilmiyorum kızımda bu kadar acı duymamıştım sanki ama bi kaç denemeden sonra acı geçiyo tecrübeyle sabittir:utangac: aslında o yorguluğa ve uykusuzluğa hiç çekilmiyo ama erkekleride anlamak lazım dimi sonra sokaklardan toplamıyalım adamları

kaydirigubbakcemile3

kızlar ilişki esnasında acı olmaması için doktorum bana fitil verdi
dün kontrolüm vardı çok canım yandı muayene sırasında 3 4 gün kullan sonra ilişki canın yanar dedi

bu arada bana 8 ay sonra korunmayı bırakın 2. çocuk için çalışmalara başlayın dedi:))

dün kontrolüm vardı çok canım yandı muayene sırasında 3 4 gün kullan sonra ilişki canın yanar dedi

bu arada bana 8 ay sonra korunmayı bırakın 2. çocuk için çalışmalara başlayın dedi:))

anam ne çabuk kız :1shok:
ben daha 1. nin psikolojisinden çıkamadım :))

valla daha biz siftah yapmadık.40ımız dün çıktı.nasıl olcak bilmiyorum.gerçi doğumun yanında hiç kalır bence..

anam ne çabuk kız :1shok:
ben daha 1. nin psikolojisinden çıkamadım :))

ard arda büyüsünler tam rahat ettim derken yine uykusuz geceler ikisi bir aradan çıksın tabi şimdi böyle düşünüyorum yaramaz olursa bilemem hemen istermiyim
birde ben doğum olayını çok sevdim keşke o güne geri gidebilsem muhteşem bir duyguydu tekrar yaşamak istiyorumkaydirigubbakcemile3

zor sahip olunca buna yine ya olmazsa korkusuda var hayırlısı ALLAH tan canım ya

bence çok dogru bir karar hayırlısı olsun canım.inşallah ikinci çok bekletmez...))))))))))))

kızlar bebişimin fotolarını ekledim.bakmak isterseniz.ayşegülcüm sayende çok detaylı anlatmışsın teşekkür...
hemen bakıyorummm
valla ilk ilişkide benimde çok canım yandı bnim ikinci sezeryanım bundan olabilir belki bilmiyorum kızımda bu kadar acı duymamıştım sanki ama bi kaç denemeden sonra acı geçiyo tecrübeyle sabittir:utangac: aslında o yorguluğa ve uykusuzluğa hiç çekilmiyo ama erkekleride anlamak lazım dimi sonra sokaklardan toplamıyalım adamları

aynen oyle walla acı macı katlancaz gecene kadar napalım...

yaw benım doktor spıral ıcın dogumdan sonra en az 2 kez adet olman lazım 2.sı bıtınce takarız o zamana kadar esın kondom kullansın dedı. prezervatıf yanı...
ne zaman adet oluruz belırsız 1 ayda olur 1 senede...
olme essegım olme yanı.

aman banada doktor 2-3 ay sonra gel smeer testi yapalım dedi.uff şimdi kim çatala çıkaca ya.insanın canı acıyo.onuda yaptırmazsak olmaz.

sutum yok dıyenler bır ısırgan otu cayını bırde ulkerın maltana dıye bır içecegı var onu denesınler ıkısede harıka benım ıkı gogusumden enfazla 30cc cıkarken onları ıctım tek seferde ıkı gosumden 80 cc cıktı
ülkerin maltanasını nerden buluruz??

havvacım ben fisher price mutlu düşler dönencesini alıcam hem ninni söylüyor hem müzikli hemde ışık saçıyor fiyatı biraz pahalı ama bizimki hiç durmuyor hep kucakta gezmek istiyor belki bu oyalar bende rahat ederim biraz

Ayşegülcüm pilli olanlar pratik olmuyomuş, kurmalı vs diye duydum ben ama bilemiyorum tabi[/QUO

zeynep zamanında pilli ama kurmalı idi.pek memnun kalmamıştım.şimdi daha degişik bakıyorum.araştırıyorum.zeyno çok severdi.defnede çok ilgili oyuncaklara falan.cıngıragı çok güzel takip edip.çırpınıp duruyo.

Back
X