2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

eşim zeynebi hafif grip olmasına ragmenparka götürdü sıkıldı evde diye.defnede uyuyo.ayy bu hafta sonlarını çok seviyorum.ohhbe valla eşim imdadıma yetişiyo hep.sagolsun çok yardımcı oluyo.ev biranda sessiz oldu .baktım defne alışık degil sesizlige hemen bi müzik açtım yanımda uyuyo bende fırsat bu dedim size bakıyom.zavallı adamda yat uyu dinlen gripsin zati dedi.amaan ne bilem buraya girmek daha keyifli.aslında uyusam iyi ama.defne sagolsun beni iyi uyuttu.10.yattı.gece 3,5 da kalktı bi emzirdim yattı.6 da kalktı.emzirdim.gösüme aldım.yattı.8 de kalktık.yi vall adaha ne olsun..

merhaba arkadaşlar benim bebeğim 48 günlük 4-5 günde bir kakasısı ancak fitille yapıyor ama yumuşak yapıyor....sizce neler yapmalıyım

merhaba arkadaşlar benim bebeğim 48 günlük 4-5 günde bir kakasısı ancak fitille yapıyor ama yumuşak yapıyor....sizce neler yapmalıyım

fitille zaten yumuşak çıkar...zetinyagı içir bir çay kaşıgı..
kulak pamugunu zeytinyagına batırıp poposuna sür hatta biraz için esok yani delik yumuşasın
sıcak suyun içine girdir.biraz öyle bekler yumuşama oluyormuş doktor dedi.
karın masaji yap.
yediklerine dikkat et.hatta bi kuru fasuyle yeekaydirigubbakcemile3..emzir.ya o gün yada ertesi günü bak nasıl yapıyokaydirigubbakcemile3

fitille zaten yumuşak çıkar...zetinyagı içir bir çay kaşıgı..
kulak pamugunu zeytinyagına batırıp poposuna sür hatta biraz için esok yani delik yumuşasın
sıcak suyun içine girdir.biraz öyle bekler yumuşama oluyormuş doktor dedi.
karın masaji yap.
yediklerine dikkat et.hatta bi kuru fasuyle yeekaydirigubbakcemile3..emzir.ya o gün yada ertesi günü bak nasıl yapıyokaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim ... evet fitilede alıştırmak istemiyorum zeytinyağını sürdüm ama faydası olmadı..k.fasülye gaz yapmazmı

Merhaba canım. papatya yazmış zaten.. Aynı sorun bizde de var. Papatya nın dedikelrini yapıyorum ben. Sıcak suya oturtmak dışında işe yarıyo. İki gündür biraaz biraz azaldı. En azından makatına çubuk sokmadan yuapıyo. Bu gün zeytinyağı da vermedim. Yaptı kakasını ama ağladı kakası geldiğinde. Yavaş yavaş düzeliyo yani..

Merhaba canım. papatya yazmış zaten.. Aynı sorun bizde de var. Papatya nın dedikelrini yapıyorum ben. Sıcak suya oturtmak dışında işe yarıyo. İki gündür biraaz biraz azaldı. En azından makatına çubuk sokmadan yuapıyo. Bu gün zeytinyağı da vermedim. Yaptı kakasını ama ağladı kakası geldiğinde. Yavaş yavaş düzeliyo yani..

zeytinyağı içirmekmi işe yarıyor
bende deniycem

oğlum göğsümde emiyor şuan.
keşke vakit bulabilsem de bol bol girip eskisi gibi sohbetler edebilsek.
geçmişe biraz göz gezdirdim konular ne çok.
eşlerle ilişki durumundan bahsedilmiş henüz bizde çalışmalar başlamadı vakit buldum mu anca uyuyorum.yakında sokaktan toplamaya başlamayayım da naniknanik
oğlum antibiyotik ve ishalden dolayı pişik saf zeytinyağını ocakta ısıttım duman ve koku çıkana kadar soğuyunca sürüyorum poposunda bi sitede okudum çok işe yarıyormuş kremlerinide kullanıyorum ama ilacını bırakmadan geçmeyecek anlaşılan temizlerken içim yanıyo akannehir
ayşegülcüm zeynoya geçmiş olsun.fatoşcum arasda büyük tehlike atlatmış çok geçmiş olsun onada.
havvacım kafana takma ağzı olan konuşuyo işte.

Sağol Pınarcım... ınşallah çabucak iyileşir Yağızımız...
Kızlar Bilgen, Fatolina ne zamandır yok. Haberi olan var mı

kızlar bebeklerinizi uyutma yöntemlerinizi yazsanız ya allahaşkına yaa deli oluyorum uyutana kadar belim kopuyo yatırıyorum 5 dakkaya hoopp uyanıyo fıttıriciğimmmmmmmm

kızlar bebeklerinizi uyutma yöntemlerinizi yazsanız ya allahaşkına yaa deli oluyorum uyutana kadar belim kopuyo yatırıyorum 5 dakkaya hoopp uyanıyo fıttıriciğimmmmmmmm

Canım ya babsının omzunda ya da benim kucağımda uyuyo. Genelde süt içerken uyuyo. Eskiden mememde uyurdu şimdi biberonda maalesef. iki gündür de gündüz uykusu yok. İki dakka uyuyo uyanıyo sonra. Şimdi bi şey deniyom bakalım tutacak mı? Çocuğu gürültülü odada uyutup sessiz odaya yatırıyoz. uyanıyo. şimdi radyo açtık odasına bakalım işe yarayacak mı

canım bnde oldıkça işe yarayan bi yöntem . elini kolunu sıkıca kundağa sarıyom çok kızıo ama dinlemiom hiç.
sonra yüksek sesle ninini söyleyerek hızlıca sallıom.ilk beş dk.çok vızırdıyo sonra çaresizce uyuyor hemde taş gibi..
uyutamadım zaman hep böle yapıyorum

fatoş geçmiş osun canım dikkat et aman allah korumuş.
havvacım uyur inş. minik sıpa.kolay gelsin .
ayşegül geçmişolsun canım nane limon iç hemii
kakasını yapamayn bebklere de allah şifa versin
AMıNNNNNN

hadi, bn gidiom canlar.
benim alarım çalıo:emir_bebek:
hepicinizide öpüom .
bebekleride kokuluca öptüüüüm

ya benimki teki anca emiyo.oda max 5 dak emiyo..normalmı bilmiyorum.il ayında doktora demiştim çok kısa emiyo diye.ama 1.200 kilo amıştı o ay.kısada olsa sütün yaglı demekki yaramış.zorlama demişti.ama hala aynı çok kısa emiyobdinlendirip tekara deniyorum emsi diye bu sefer midesi bulanmış gibi ögürüyo.bende memeyi çekiyorum..
anladım canım sordum kız doktora uyuyo uyandıramıyorum bana diyonuz dedim 3 saatte besle ee çocuk kalkmıyo dedim sarsıyorum çocuğu uyanmıyo dedim kilo akmasında problem yok bırak yatsın düzenini kuruyodur dedi..peki ayşegül kaç saat aralıklarla besliyon...
Sağol Pınarcım... İnşallah çabucak iyileşir Yağızımız...
Kızlar Bilgen, Fatolina ne zamandır yok. Haberi olan var mı
canım fatolina evine geçti neti yok bilgenle msnede yazışmıştık mantar olmuş oda hastaydı
oğlum göğsümde emiyor şuan.
keşke vakit bulabilsem de bol bol girip eskisi gibi sohbetler edebilsek.
geçmişe biraz göz gezdirdim konular ne çok.
eşlerle ilişki durumundan bahsedilmiş henüz bizde çalışmalar başlamadı vakit buldum mu anca uyuyorum.yakında sokaktan toplamaya başlamayayım da naniknanik
oğlum antibiyotik ve ishalden dolayı pişik saf zeytinyağını ocakta ısıttım duman ve koku çıkana kadar soğuyunca sürüyorum poposunda bi sitede okudum çok işe yarıyormuş kremlerinide kullanıyorum ama ilacını bırakmadan geçmeyecek anlaşılan temizlerken içim yanıyo akannehir
ayşegülcüm zeynoya geçmiş olsun.fatoşcum arasda büyük tehlike atlatmış çok geçmiş olsun onada.
havvacım kafana takma ağzı olan konuşuyo işte.
saol canım tekrardan geçmiş olsun yağızımıza en kısa zamanda atlatır inşallah.sormacanım hemde ne tehlike hala aklımdan çıkmıyo aklımçıktı zati...
valla canım belli biyöntemmiz yok bazen beşiğinde sallanarak bazen kucağımda bazen memede ki genelde memede uyuyo..

havacım günden güne huy değiştiriyolar canım bi günübi gününü tutmuyo
maksiemem saol tatlım valla allah korudu kendimi hiç affediemiyorum ekmek ve tuız alıp başından geçirip dul bi bayana vercem çok oluyo bu bana çünkü düşürüyorum çocuğu...

oyy şu siteye girip doya doyaa uzun uzun konuşmayı özledim yaa...
geçmişe bakamıyorum kızlar sanırım rahatsız minikler var geçmiş olsun hepsine
Ecenaz çok yoruyo beni uyku yok,sürekli bi huzursuzluk,mıkırdanma...vs.
bide 5 gündür kaka yapamadı off

Back
X