2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

oyy şu siteye girip doya doyaa uzun uzun konuşmayı özledim yaa...
geçmişe bakamıyorum kızlar sanırım rahatsız minikler var geçmiş olsun hepsine
Ecenaz çok yoruyo beni uyku yok,sürekli bi huzursuzluk,mıkırdanma...vs.
bide 5 gündür kaka yapamadı off

Ayy canım kıyamam.. Dr a haber verseydin Gülşahçım. Kabız falan olmasın

ya bu arada kanamalarınız ne durumda ben bitti diye seviniyodum arada kahverengimsi akıntı geliyo

gülşahcım benimki tamamen bitti, bende adet olmayı bekliyorum bakalım ne kadar bekleyecem ,diğer iki çocuğumda bir ay sonra adet olmuştum fazla beklemeden yani, şimdi ne olacak bakalım bir aymı, altı aymı görecez..

Kızlar Doğum yapmamış Şubat annesi kalmadığına göre topiğin adını 2010 Şubat anneleri olarak değiştirebilirim sanırım.

offf çok yoruldum hira yine çok ağladı hem meme istiyor hemde memeyi çekiştirip ağlıyor sütüümde var akıyor hatta nesi var bilmiyorum ama hep akşam yapıyor gece uyuyor bişeyei yok sabahta gülücükler atıyor ama akşamdan sonra hep böyle. şimdi banyo yaptırdım uyudu çok şükür.ya kızlar ne kadar daha devam eder huzursuzlukları çok üzülüyorum ya

offf çok yoruldum hira yine çok ağladı hem meme istiyor hemde memeyi çekiştirip ağlıyor sütüümde var akıyor hatta nesi var bilmiyorum ama hep akşam yapıyor gece uyuyor bişeyei yok sabahta gülücükler atıyor ama akşamdan sonra hep böyle. şimdi banyo yaptırdım uyudu çok şükür.ya kızlar ne kadar daha devam eder huzursuzlukları çok üzülüyorum ya

gazdandır canım yaşayan biri olarak eğer her gün aynı saate özellikle kaşmalrı yapıyısa kesin ve kesin gazdır benim oğlumdada çok çektim ilk üç hatta dört ay sana tavsiyem o sattelerde karnına sıcak havlu ısıt koy masaj yap rezeen içir bunalr aklıma gelenler

bugun benim oglan da aynı idi maviyeshill cim, yapısık gezdik, emmiyorda sırtını gerip gerip memeyi cekiştirdi, sut sagdım yok mu acaba diye sut de var, ancak uyudu bugun huysuzdu epey, buyuyor dedim ben de kndi kendime, gene hızlı buyume surecine girdi sanrım,

sabredecegiz artık,

iyi aksamlar kizlar bebisleri hasta olan arkadaslara allah acil sifalar versin yardimcilari olsun hepsi huysuz galiba bebeklerin bende tek benimkimi diyodum bu gunlerde bazen cok miz miz oluyo gunduzde 4 sate bir 20 dakika uyuyo ozge hanim sanki enerji dopinkliyo kendine benden sakli kaydirigubbakcemile3
fatoscum gecmis olsun arasa allah korumus vala bende aksam uyuku sersemi mama yaparken emzik yerine tek siseyin kapani koyup cocuga iciricektim gozlerimi zor aciyorum vala
hava cnm ozgede mome hic almadi hep sagmaya ugrastim cikti kadar ama bu ara cok stresli cok uzuntuler yasadim icin sutum cok azaldi 20 cc bile cikmiyo 3 gundur 5 dakika emiyo acsa galiba yavas yavas alicicak ama ac dilse resmen ter icinde kaliyorum momeyi al diye almiyo inat ya sempatiksalakcinni emzirmeyin yasi yok bence bize dil bebeklere bagli emeleri biz nazli emeyen bebeklere sahibiz galiba

kızlar gaz için muskat mutlaka deneyın bir çaykaşığına biraz rendeleyıp sütünüzle karıştırın ve ardından hemen emzirin yutabilsin diye sabah akşam verin özellikle gece uykusuzluğa çare ..

günaydın ama sizeee..
off zeyno iyice agırlaştı maalesef.akşam ateşi çıktı kızı soyup ateş düşürücü verdik.ama nasıl.içmem deyip duruyo.babasıyla yapmadıgımız şebeklik kalmadı artık dikkatini dagtıh içirdik şükür.yarım saat sonra düştü ateşi.atrtık yatıkta hoplayıp zıplayalım uyumayalım deyip durdu.artık babası onla yattı ben babarım sen defneyle kal dedi.ben yanlaından gittim aam babası olmaına ragmen saat başı gidip ateşini kontrol ettim.biliyorum babası var ama yok illaki bakacagım içim rahat etmiyo.ilk defa hastalıgında yanında yatmadımkendimi kötü hissetti.alışocagız arıtk.bugünde ailem gelecek yemekli.bu kız ne yapacak kalabalıkta bilmem.bende pek iyi degili.ıhlamur nane limon.portakal limon yapmadıgım yok.şimdilik defne iyi duruyo allahım o hastalanmasın bari .hastalanırsa ne yaparım..neyse böle işte..
fatoşcum benim kız isterse 5 saat uyumak istesin 4 saat geçtimten sonra uyusada uyandırıyorum.emziriyorum öyle tekrar yatmak isterse izin veriyorum.ama çarşamba kontrol var soracagım elleyeyimmi bırakayımmı diye...
benim kırk bitti adetimde bitti ve hala olmadımbi damla bile yok.zeynoda 5.ayını bitirdiginde adet olmuiştum.buda öyle olur diye bekliyom.erken olmaz sanırım..

canlar böyle hepinizi öpüyorum..

günaydın annişler.bugün uykumu aldım.eşim erken geldi akşam burağı teslim ettim ve yattım.8gibi falan yattm.burakta 2saatte bi uyandı.valla çok ii geldi.uzun zamandır böyle güzel yatmamıştım..

ama evin altını üstüne getirmişler.utkuyla(büyük oğlum) babamız.neyse yine herşeye değer uyudum yaaaaaaa...

slm kızlar herkese benım oglanda nıhaye bı uyududa bend ekafa dagıtıyorum.kızım bademcık enfeksıyonu gecırdı yıne cok sık enfeksıyon gecırıyo amelıyat olması gerekıyormuş.işin kotusu bebegede bulaştırma ıhtımallı yuksek.gızlı gızlı gidip kardesını opuyor oglanda oksurmeye basladı offfffffffffffffff

ayşecim çok geçmiş olsun.iki çocuk gerçekten çok zormuş .valla zeynoyla nekadarrahatmışım meger.neyse ha gayret.bitti arkıt.seneye rahaklarız..

ewet cnm aynen oyle valla,kendımı ewe hapıs olmuş gıbı hıssdeyorum bı yere cıkmaya korkuyorum vallasırnaşık şey

Kızlar ya yazsam mı diye çok düşündüm ama birileriyle paylaşmazsam fena olacağım.
Görümcem ben 19 yaşında anne oldum iki sene emzirdim o bu yaşta emziremiyo demiş. Tesadüfen duydum. Öyle zoruma gitti ki saatlece ağladım dün akşam. Hala moralim çok bozuk. Takma diyorum kendi kendime ama elimde değil. Düşündükçe moralim öyle bozuluyo ki...

sinir oluyorum boyle ınsanlara yaşla ne alakası var ya
ben 24 yasındayım ve ıkıncı bebegım olmayınca olmuyo yapacak bısey yok 2.haftada mamaya basladım ne yapalım yanı aç mı kalcak çocugum cekmıyo emmıyo neler yaptım ne kadar ugrastım olmuyo
bende cok laf duydum allah bıldıgı gıbı yapsın boyle ınsanları uzuntudende hepten kesıldı gıttı zaten offffffff
actırma kutuu soyletme kötüyü anacım boşveeerrrrrrrrr

Back
X