2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız hepicinizin sütü bol olsun inş.
zeynep tarifi aldım yarınki misafirlere yapıcam
ya kızlar ya yarın yemekli misafirim gelio va canım çok sıkkın
arkadaşın 5 yıldır bebeki olmuo
off çok üzülüom ya bn onun yanında nası emzircem bebeği
üzülücek biliom onu kırmaktan korkuom çok

kırılmaz canım merak etme, benim de 5 yıl olmasa da bebeğim olmazken, arkadaşımın bebeğini gördüğümde hissettiğim sadece mutluluktu.

yariş okudum hikayeni.her hikaye ayrı bir heyecan veriyor bana ve hala gözlerim doluyor okurken.maşallah kuzuna herzaman sağlıklı ve mutlu yaşasın.a.s.

sağol canım,inş hepimizinki sağlıkla büyürler birlikte.

iyiyiz canım sen nasılsın.
arkadaşının adına üzüldüm inşallah en kısa zamanda oda bir bebek sahibi olur.
korkma canım o senin bebeğinin olduğunu bilerek geliyor zaten evine senin bebişini emzirmen sevmen gayet normal.arkadaşının kucağınada ver bebeğini oda sevsin hasretini biraz dindirir belkide.sen kendini mutsuz hissetme sakın.

teşekkürle canım
evet biliom çok normal
ama işte üzülüorumrabbim onada versin hekese versin

ayy ne zor geçer şimdi sana bu gün.kim bakıyor yavruna offfff ne zor yaa...:1shok:

evet yaa.. bu saate kadar biraz idare ettim de şimdi ağlayacak gibiyim nerdeyse, gözlerim doluyor. çok şükür annem bakıyor, o yönden içim biraz rahat. ama öğlen emzirmeye gittiğimde sinirli sinirli bakıyodu oğlum sanki bana.anlattım senin için para kazanmaya gidiyorum oğlum diye, inş şimdi anlamasa da ilerde kızmaz bana..canım oğlum,mis kokulum:gitme:

bu arada dun solemesı ayıp mısafırler ıcın yalancı tavuk gogsu yapmıstım. malum sutlu tatlı hatta 1 kutu sut war ıcınde :roflol: onlar gelmeyınce sınırımden oturdum tabak tabak yedım bı guzel. gece de gogsumun acısına uyandım yatak yorgan batmıs felaket halde sut bırıkmıstı zor sagdım ve tek gogsumden 150 cc cıkardım abartmıyorum kızlar... sutlu tatlılar fena halde sut yapıyomus denedım onayladım sıddetle tavsıye ederım...
su an yıne yıyorum :sm_cool:

afiyet olsun canım.
ben çikolata yiyince yağız o gece çok huzursuz olup hep ağlıyor anlamadım neden.
tavuk göğsü yapıp çikolatalı sosunu yapmadan yerim bende sağol zeynebim tarifin için.bizdende sütler aksın beee delikafadulden

evet yaa.. bu saate kadar biraz idare ettim de şimdi ağlayacak gibiyim nerdeyse, gözlerim doluyor. çok şükür annem bakıyor, o yönden içim biraz rahat. ama öğlen emzirmeye gittiğimde sinirli sinirli bakıyodu oğlum sanki bana.anlattım senin için para kazanmaya gidiyorum oğlum diye, inş şimdi anlamasa da ilerde kızmaz bana..canım oğlum,mis kokulum:gitme:

oyyy yerim ben onun sinirli bakış atan gözlerini.
ikiniz içinde çok zor olacak ama ilerde seni anlayacaktır canım.
bende çalışan bir anne ve anneanne tarafından büyütülen bir çocuktum eksikliklerini çok iyi bilirim.
gözlerin dolmasın bakayım gül hadi akşama ne kaldı bak kavuşacaksın oğluna kazandığın paralarla cici kıyafetler,oyuncaklar alınca gönlünüde almış olursun yakışıklının hem.

kıyamam ya canım benim özlemiştir anneyi

sibel bacım foto bölümüne gelde.şu benim kızın büyüttügün resmi sil bari kötü duruyo koca sayfayı almış
alıntı yapılan yerde edıt yazıyo o resimi büyüttügün yere gel edıta bas ve sil sonra kaydete sas.oldumu

sibel bacım foto bölümüne gelde.şu benim kızın büyüttügün resmi sil bari kötü duruyo koca sayfayı almış
alıntı yapılan yerde edıt yazıyo o resimi büyüttügün yere gel edıta bas ve sil sonra kaydete sas.oldumu

yaptım canım.

görmemişim kusura bakma,ne yazmıştın :)

iyiyim valla işteyim ama aklım evde,kulağım telefonda,gözüm saatte :) bugün ilk gün. oğlumu özledim :delphin:
Başladın mı Hülya işe .ay benimde 20 günüm var.15 gün ücretsiz izin alabildim sadece şimdiden düşündükçe ayrılacağımı gözlerim doluyor.bi 6-7 ayına getirseydik belki daha kolay olurdu.

Hülya bu arada ssk dan maaşını aldın mı canım toplu aldığımızı kaç gün içinde veriyorlar acaba ?

kızlar bizim bebiş isal oluyo ya çıldırcam.hiç tadı yok kıvranıp duruyo.

Zeynepcim Ecemden firsat bulursam aksama bende yapmayi düsünüyorum tatlindan saol tarif için
Ecem çok huysuzdu bu asi yapti hep dogru düzgün uyuyamadi kizim 10dk da bir aglayarak uyaniyodu kucakta bile yeni yeni sakinlesti uyudu kuzum

Herkese merhaba kızlar. Geçmişi okuyamadım. Biz şimdi Edirne de annemlerdeyiz. Her zaman giremiyom nete. Ben de bu çarşamba işe başlıyorum ne yazık ki...

[COLOR="Magenta[COLOR="Magenta"][/COLOR]"]sibel g[/COLOR]eçmiş olsun canım hava zor durum valla canım allah yardımcısı olsun çalışan annelerin
burcucum doğum hikayeni okumaya gidiyom...

kızlar bişey sorucam akşam eşleriniz eve geldiğinde akşam yemeğini yiyeceğiniz zaman bebeğiniz uyanıksa yemeği nasıl yiyorsunuz.
biz dönüşümlü sırayla yiyoruz ben hazırlıyorum sofrayıönce eşim yiyor sonra o tutuyor ben yiyorum tabi yemekler soğumuş oluyo.başka bi yol uygulayan varmı acep merak ettimde kaydirigubbakcemile5

Back
X