2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr oğluşum kakasını yaptı yeşil değil sarı olmuş.hafif sıvı ama olsun buna da şükür zemuszemus

çok da dikkat ediyorum aslında ıslak bırakmamaya çalışıyorum ama oldu işte.şu ana kadar emerken bi sıkıntı olmadı kremler işe yaradı sanırım.ama tavsiyen içinde teşekkür ederim.

sağol ayşegülcüm a.s.

benim oğlumunda kakası doğduğundan beri sapsarı ve ishal gibi dün doktora sordum.normal dedi anne sütüyle beslenen çocuklarda öyle oluyomuş.hatta 10 gün kaka yapmasa bile normal dedi.1 gün mama verin kakası hemen katılaşırmış.

aynı durumdayız biliyormusunuz bende bi ben tek numuneliğim sanıyordum :1hug: yağızın odasında tekli baza var orada yatıyorum.kocişte yatak odamızda yatıyor.böyle ayrı gayri hiç hoş değil ama napalım kuzuların sağlığı için.yatak odası ne kadar yaksakta iyi ısınmıyor az kaldı biraz daha sabredelim yakında geçicez yataklarımıza delikafadulden

hoşgeldin canım.hadi gözünüz aydın.kötü bişey çıkmadı.en kısa zamanda düzelir inşallah.

benim babamda sigara kullanıyor ama burada kaldıkları müddetçe hep balkonda içti sigarasını.bitirdikden sonrada ellerini yıkadı ağzına bişeyler attı öyle geldi sevdi torununu canım benim yaa boshayallersmile

benim oğlumunda doğduğundan beri kakası sapsarı ve ishal gibi dün doktora sordum anne sütüyle beslenen çocuklarda normal dedi.hatta 10 gün kaka yapmasa bile normalmiş.1 gün mama verin hemen katılaşır kakası dedi..

zeynepb, meltemsahin, sumifer+, Beris+, 07papatya+, tugba64+, anego, gamzelibebek, kurbis+, ebruderin, srpp, maviyeshill+

buralar gene dolmus :)))

zeynepb, meltemsahin, sumifer+, Beris+, 07papatya+, tugba64+, anego, gamzelibebek, kurbis+, ebruderin, srpp, maviyeshill+

ee artık rahatız gelen giden çok yok artık..bu arada senin bebeğin operasyona girecekti ne oldu sorun çözüldümü?

Beris, zeynepb+, 07papatya+, tugba64, anego, gamzelibebek, kurbis, ebruderin, meltemsahin, srpp, maviyeshill ohh ne güzel kalabalığız maşallahh

yarına misafirim gelcek yemekli.akşamdan yapmam lazım bişeyler.anam akşamları pestilim çıkıyo.bişey yapacak dermanım kalmıyo.offffff........

herkes burdaykene tekrar hatırlatym.hediyeleşeceğiz arkadaşlar.katılacaklar ismini yazdırsın.başlayalım göndermeye...

kızım bana mail atmış

Anneciğim,

Nihayet yazmayı öğrenebildim, hatta babam sayesinde internet girip mail adresi bile aldım sen uyurken, senin yanında konuşmaya henüz hazır değilim, onun için sana yazmak istedim, öncelikle benimle bu kadar ilgilendiğin için ne kadar seni sevdiğimi söylesem azdır, sen gerçekten dünyanın en iyi annesisin, iyi ki senin bebeğin oldum, biliyorum sana bu aralar biraz zor günler yaşatıyorum ama elimden bir şey gelmiyor, biraz büyüyünce seni hiç üzmeyeceğim.

Sabah babama da mail attım, zaten o öğretti bana mail atmayı, ikinizi de çok seviyorum.

Kızın İpek.
:asigim:

babamız ıpege maıl adresı almıs hotmaıl adresı o buyuyene kadar dolmasın dıyeymıs ay ne alem adam ya kaydirigubbakcemile3

benimde yarın Ankara dan misafirler geliyo ne yemek yapcam bilmiyom valla allahdan sabah annemde geliyo o yardım eder artık ...Zaten hergün ne pişircem derdinden sıkıldım valla...Ayşegül bi diet listesi yazmışşın bugun uygulamaya başladım inşallah sütümü etkilemez...

kızım bana mail atmış

Anneciğim,

Nihayet yazmayı öğrenebildim, hatta babam sayesinde internet girip mail adresi bile aldım sen uyurken, senin yanında konuşmaya henüz hazır değilim, onun için sana yazmak istedim, öncelikle benimle bu kadar ilgilendiğin için ne kadar seni sevdiğimi söylesem azdır, sen gerçekten dünyanın en iyi annesisin, iyi ki senin bebeğin oldum, biliyorum sana bu aralar biraz zor günler yaşatıyorum ama elimden bir şey gelmiyor, biraz büyüyünce seni hiç üzmeyeceğim.

Sabah babama da mail attım, zaten o öğretti bana mail atmayı, ikinizi de çok seviyorum.

Kızın ıpek.
:asigim:

babamız ıpege maıl adresı almıs hotmaıl adresı o buyuyene kadar dolmasın dıyeymıs ay ne alem adam ya kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5 zeynep inanmayacaksın ama eşimde yağıza 2 tane mail adresi almış. ya o isimde başkası alırsaymış oğlum ne yaparmış. ve bu tür bi mail atmış oğlumun ağzından.ne kadar yaratıcı kocişlerimiz var yaa :asigim:

hadi inşallah iyi olur..
ınsallah :Saruboceq:
benimde yarın Ankara dan misafirler geliyo ne yemek yapcam bilmiyom valla allahdan sabah annemde geliyo o yardım eder artık ...Zaten hergün ne pişircem derdinden sıkıldım valla...Ayşegül bi diet listesi yazmışşın bugun uygulamaya başladım inşallah sütümü etkilemez...
bızımde bugun gelıcektı ama hava nedenıyle gelıp gelmıceklerı bellı degıl. hıcbısey yapmadım bende. kesın bısey soyleselerdı napıyım. gelırız belkılerle kalkıp ıs yapamam kusura bakmasınlar...

Selam bayanlar, nasılsınız .. ben oğluşumla uğraşıyorum bugün 2. ay aşılarımızı olduk sonrada doktorumuza kontrole gittik çınarımın 6430 kg 60 cm de boyu olmuş gayet iyi dedi doktorumuz herşey yolunda gidiyormuş hatta bazen geceleri mama veriyorum huzursuz olunca verme dedi doktorumuz sütün yeterince besliyor dedi kakasına baktı sarımsıydıu kakamız hiç problem değil sağlıklı olduğu için böyle dedi 3. yadada rotavirüsü aşısını yapalım dedi geldik şimdi uyuyor ama bıraz huzursuz hersese kalkıyor aglıyor bakalım gece ne yapıcaz ....

kaydirigubbakcemile5 zeynep inanmayacaksın ama eşimde yağıza 2 tane mail adresi almış. ya o isimde başkası alırsaymış oğlum ne yaparmış. ve bu tür bi mail atmış oğlumun ağzından.ne kadar yaratıcı kocişlerimiz var yaa :asigim:

wallahı pınar ya sabah sabah bu maılı gordum oturdum agladım oyle duygulandım kı :asigim:
aksam gelsın azcık yıyım herifi cok sevındırdı bugun benı oyle buyuk seylerde gozum yok,boyle mınıcık seylerle bıle oyle mutlu edıyo kı benı delikafadulden

aynen canım aynen birde çocuğa ben bakıyorum akşama kadar kaynanam kayınpeder görümcem oğlu herkes çocuğa karışıyor sürekli çocuğu yattığı yerden kaldırıp kaldırıp seviyorlar banada şunu yap bunu yap bende bildiğimi söyleyince kayınpeder falan internet olmasa sen nerden bilcen bunları diyor habirede akıl veriyor kadın gibi ya :mymeka:
onlara öyle kızgınımki önceden yapmış olduklarından dolayı sevdikleri zaman resmen deli oluyorum alıp kaçasım geliyor okadar yani birde kocamda çok aileci hiç laf ettirmez onunla konuşsamda hiç benim arkamda durmaz aramız gitgide açılıyor onunlada bende 1 hafta bile yok çalışmaya başlıcam akşama kadar aklım evde olacak kaynanam çocuğa bakamaz görümcemin oğlu zarar verirse diyede korkuyorum valla bu yüzden bunalıma girdim bile ne hamileliğimin keyfini sürebildim ne anneliğimin ne evliliğimin çok canım sıkkın bugün mafoldumbenmafoldumben

haklısın valla senin işin çok daha zor.allah kolaylık versin hemde bol sabır versin..

bu ara pek yoğundum misafirler geldi gitti.ancak kendi kendimize kalabildik,bundan sonra girerim artık.bebiş nasıl?

iyiler şükür.ablası bi problem yaratmıyo şükür..

aynen bende aynı seylerı hıssedıyorum. cocugum anneannesını hıc tanıyamıcak ama babanesı yanında olucak. cok ılgılensınler sevsınler ıstemıyorum kucaklarına almalarını ıstemıyorum resmen babanesınden kıskanıyorum. esıme hıc anlatmıyorum bunları hıc konusmuyoruz pek duygusal bırı degıldır benı anlıcagını sanmıyorum cunku...

ooo daha nolsun kaydirigubbakcemile2

zeynebim ne yapalım işte herkes kaderini yaşıyo maalesef..(((

bende sıgara ıcıp cocuga yaklasanlara delı oluyorum buna benım babamda dahıl. cocugu gormeye gelıyosan ıcme kardesım ıcıyosanda gıt dısını neyın fırcala bı sakız al cıgne azcık uzerınden zaman gecsın leş gıbı sıgara kokusu gıtsın!!!

eşim sigara içer ama balkonda.hep böyleydi.sonra bişeyler agzına alır kokusu gitsin diye..şimdilik başkalarıda özen gösteriyo.zeyno küçükken adanaya gittik.abisi yahımızda sigara yaktı.tabi onlar çocuklarının yanında fosur fosur içiyo.ayy benim koca bi sinirlendi.abi ne yapıyosun sen dei. hemen söndürdü.go gün bu gün onlarda dikkat eder.çünkü eşimin kızacagını biliyorlar..)))

kızlarrr oğluşum kakasını yaptı yeşil değil sarı olmuş.hafif sıvı ama olsun buna da şükür zemuszemus

çok da dikkat ediyorum aslında ıslak bırakmamaya çalışıyorum ama oldu işte.şu ana kadar emerken bi sıkıntı olmadı kremler işe yaradı sanırım.ama tavsiyen içinde teşekkür ederim.

sağol ayşegülcüm a.s.

sanırım öyle oldu su torbası işe yaradı üşüttü kuzum heralde :emir_bebek:

aynı durumdayız biliyormusunuz bende bi ben tek numuneliğim sanıyordum :1hug: yağızın odasında tekli baza var orada yatıyorum.kocişte yatak odamızda yatıyor.böyle ayrı gayri hiç hoş değil ama napalım kuzuların sağlığı için.yatak odası ne kadar yaksakta iyi ısınmıyor az kaldı biraz daha sabredelim yakında geçicez yataklarımıza delikafadulden

hoşgeldin canım.hadi gözünüz aydın.kötü bişey çıkmadı.en kısa zamanda düzelir inşallah.

benim babamda sigara kullanıyor ama burada kaldıkları müddetçe hep balkonda içti sigarasını.bitirdikden sonrada ellerini yıkadı ağzına bişeyler attı öyle geldi sevdi torununu canım benim yaa boshayallersmile

evet canım ya sabır çeke çeke gidecek evliliğimin başından beri hiç huzurum yok kocamı seviyorum mutluyum ama huzursuzum kendimi yalnız hissediyorum ama artık bebişim var onun için gerekirse kocamda başta olmak üzere dünyayı karşıma alırım yeterki o mutlu olsun ben hep onun yanında olcam çalışsam bile beni unutacağını hiç sanmıyorum sonuçta babannesi büyütsede annesi benim onun sevgisiyle bizimki bir olurmu onlar bizi ayırt eder bence o konuda canını sıkma bizi asla unutmayacak kuzucuklarımız:olmaz:

iyi bari hadi gözün aydın...

benim açıkta hep bakamıyorum.defnede uyandı.uyut beni der gbi bakıyo bana uyutmaya çalışıyorum...

[maşallah iyi kalabalıgız...

Selam bayanlar, nasılsınız .. ben oğluşumla uğraşıyorum bugün 2. ay aşılarımızı olduk sonrada doktorumuza kontrole gittik çınarımın 6430 kg 60 cm de boyu olmuş gayet iyi dedi doktorumuz herşey yolunda gidiyormuş hatta bazen geceleri mama veriyorum huzursuz olunca verme dedi doktorumuz sütün yeterince besliyor dedi kakasına baktı sarımsıydıu kakamız hiç problem değil sağlıklı olduğu için böyle dedi 3. yadada rotavirüsü aşısını yapalım dedi geldik şimdi uyuyor ama bıraz huzursuz hersese kalkıyor aglıyor bakalım gece ne yapıcaz ....

oyyy masallah cınara tosuncuk olmusss :) hadı asılarıda atlatmıssınız bu geceyıde saglıkla atlatırsınız ınsallah...

Back
X