- 3 Şubat 2009
- 796
- 52
- 98
- 42
kızlarrr oğluşum kakasını yaptı yeşil değil sarı olmuş.hafif sıvı ama olsun buna da şükür zemuszemus
çok da dikkat ediyorum aslında ıslak bırakmamaya çalışıyorum ama oldu işte.şu ana kadar emerken bi sıkıntı olmadı kremler işe yaradı sanırım.ama tavsiyen içinde teşekkür ederim.
sağol ayşegülcüm a.s.
benim oğlumunda kakası doğduğundan beri sapsarı ve ishal gibi dün doktora sordum.normal dedi anne sütüyle beslenen çocuklarda öyle oluyomuş.hatta 10 gün kaka yapmasa bile normal dedi.1 gün mama verin kakası hemen katılaşırmış.
aynı durumdayız biliyormusunuz bende bi ben tek numuneliğim sanıyordum :1hug: yağızın odasında tekli baza var orada yatıyorum.kocişte yatak odamızda yatıyor.böyle ayrı gayri hiç hoş değil ama napalım kuzuların sağlığı için.yatak odası ne kadar yaksakta iyi ısınmıyor az kaldı biraz daha sabredelim yakında geçicez yataklarımıza delikafadulden
hoşgeldin canım.hadi gözünüz aydın.kötü bişey çıkmadı.en kısa zamanda düzelir inşallah.
benim babamda sigara kullanıyor ama burada kaldıkları müddetçe hep balkonda içti sigarasını.bitirdikden sonrada ellerini yıkadı ağzına bişeyler attı öyle geldi sevdi torununu canım benim yaa boshayallersmile
benim oğlumunda doğduğundan beri kakası sapsarı ve ishal gibi dün doktora sordum anne sütüyle beslenen çocuklarda normal dedi.hatta 10 gün kaka yapmasa bile normalmiş.1 gün mama verin hemen katılaşır kakası dedi..