2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar, geçmişi okuyup öyle geleyim dedim ama bizim cadı uyandı yine. bu kızın nete girdiğimi anladığını düşünmeye başladım:(( ne zaman bilgisayar başına otursam uyanıyo yada ağlıyor. allah allah.

banyo da yaptı halbuki: yatsana anacım mis gebi. oyy oy :olmaz:

sağol canım paylaşım için opuyorumnanaktan
al işte bizim yediklerimizle alakası yokmuş büyüklerde hep bize senin yediklerinden oluyordur yada üşütmüşsündür derler :dilcikar:

bencede yok cunku ben ne yersem yıyım ıpek hep aynı. kuru yıyınce farklı patates yıyınce farklı degıl. bısey degıymıyo.. yaniiiiiiiiiiiiiii yiyin gayriiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tee bacım az beni dinleyin işke.ben yiyom diip duruiym şurda.tabi yapmıyo..yiyin anacım.artıkın kuru fasulye dönemi kapanıyo yiyinler bir anönce yesin.)))))))))

bacılar artıkın ben çıkam.koca gelir şimdi.yeme felan.oo akşam işim çok oluyo.hadi kaçtım ben bykaydirigubbakcemile4...

sohbet çok güzel hiç gidesim yok ama benim kuzucukta uyandı altı değişecek karnı doyacak birazda onunla ilgileneyimaklinialirimsmile
kendinize ve tatlı bebişlerinize çoooooooooook iyi bakın hepinizi öpüyoruz Şeniz

oooh doktordan geldk.maaile mayışıp yatmışız vallaha.1 saat uyumuşum sanki 10saat uyumuş gibiym.50gündür böyle uyumamışım valaa.

bezi küçük geliyosa sızar canım.bende 2 numara kullanıyodum baktım sırtına kadar çıkmış sonra geçtim 3 e oğlumda rahat etti bende.

hadi bende kaçar kociş gelcek salata yapem sofra hazırlıyem...

evet canım küçük geliyor sanırım beş altı tane kaldı onlarıda paklayalım geçcem 3 e....

saçlarım nasıl olmuş kızlar

Eklentiler

• $gülşah.webp
    $gülşah.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 27
yaren-h ben yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyormuşum. mesaj sayımın 50 olmasını beklemem gerekiyormuş. mesajın için saol çok sevindim.

anca girebiliyorum bu saatlerde artik Ecemin banyosunu aksamlari yaptiriyorum saat 7 gibi
yikiyorum suda kalmayi çok seviyo cadi çikarinca basiyo yaygarayi
karnini doyurdum yatagina koydum uyudu bile
azcik bakiyim dedim kimsede kalmamis simdi gidip yemegimi yapicam

Back
X