saçlarım nasıl olmuş kızlar
kız gulsah yakıyon ortalıgı delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebruderin kullanıcısından alıntı
Herkeze merhaba bu rotavirüs aşısını biz yaptırdık doktor yaptırabiliyosanız yaptırın ücretli olduğu için aileye bırakıyoruz dedi bende yaptırdım.Kızlar size bişey sorcam ben bi tuhafım bugunlarde piskolojik olarak kızımı kimseye vermek istemiyorum kimse sevsin istemiyorum özellikle kaynanamlar felan böyle hemen kucaklarından alasım geliyo sizdede öylemi seneye bende çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum kaynannam yakın olduğu için o bakar gibi geliyo bana o zaman nasıl bırakacam bilmiyorum şimdiden düşünmeye başladım benim bakamadığım çocuğuma onun bakması sinirimi bozuyo ben istediğim gibi zaman geçiremicem istediğim gibi yetiştiremicem o bakacak diye düşünüp üzülüyorum şimdiden nasıl kafamdan atcam bu düşünceleri bilmiyorum...
Bende bunu sorcaktım, bizim kızınki de sarı ama ishal gibi. Normal olmasına sevindim...kurbis kullanıcısından alıntı
benim oğlumunda doğduğundan beri kakası sapsarı ve ishal gibi dün doktora sordum anne sütüyle beslenen çocuklarda normal dedi.hatta 10 gün kaka yapmasa bile normalmiş.1 gün mama verin hemen katılaşır kakası dedi..
Biz de doğduğunda almıştık :smiley-cool:zeynepb kullanıcısından alıntı
babamız ıpege maıl adresı almıs hotmaıl adresı o buyuyene kadar dolmasın dıyeymıs ay ne alem adam ya
yorumsuz:
Anne ve baba işten eve gelir, çocuklarının odasına gider, gününün nasıl geçtiğini sorarlar. Çocuk gün boyu yaptığı resimleri anne ve babasının görmesi için odasına dizmiştir fakat bunu anlamayan ebeveynler hadi çabuk odanı topla ve yat derler. Halbuki tüm gün onları bekleyen çocuk biraz daha vakit geçirmek istemektedir.
Çocuğun odasından çıkan anne baba kendi aralarında konuşurlar; her istediğini alıyoruz, her istediğini yiyor, kendine özel oda verdik hala dağınık ve huysuz bir çocuk daha ne yapalım derler!
Ertesi gün çocuk bir resim yapar ve anne babası gelince gösterir. Babası bakar ve aa ne güzel, bu çocuk sensin, şu adam benim, değil mi? der. Çocuk hayır baba o adam benim, şu çocuk da sensin!
Baba olur mu yavrum, çocuk sensin adam benim, küçük kız da arkadaşın. der. Çocuk hayır deyince baba ısrar etmez ve çocuk resmini anlatır; bu adam ben, çocuk sen, küçük kız da annem. Ben büyüyüp adam olmuşum, siz de yaşlanıp küçülmüşsünüz. Ben işten gelmişim, size nasıl olduğunuzu soruyorum. Siz de tüm gün gelmemi beklemişsiniz ve benimle vakit geçirmek istiyosunuz. Bense yorgun olduğumdan kısa bi konuşmadan sonra odama çekiliyorum ve kendi kendime konuşuyorum; her istediklerini alıyorum, rahat rahat tüm gün oturuyorlar hala da huysuzlar!
ıpegın poposunda makat darlıgı war canım uzuntum ondan. 1 aydır metal bujı gıbı bıseyle acmaya calısıyoruz ama hıc bı degısıklık bı gram ılerleme yok. ve maalesef boyle gıderse kucuk bı operasyon gerekıcek. bı yapsa da sıcrasa halıya perdeye. her gun bılmem kac kere elım poposunda azar azar damla damla kaka yaptırmaya calısıyorum sırf az az da olsa yapsın ıcınde cok bırımesın dıye...
kız gulsah yakıyon ortalıgı delikafadulden
Saçlar süper olmuş şekerim yakacaksın valla ortalığı
olumunekankayizsmile
iyi geceler kizlar nasilsiniz iz iyiz kizimla allaha sukur bi bakim dedim ne var ne yok gulsah cnm super gorunuyo saclarin cok hos olmusun
zeynepcim çörek otunun suyunu söylemedi doktor :) ama ben orta boy cezvenin yarısına kadar koyuyorum. aslında doktor gaza iyi geliyor dedi ama burak bazen gazı olmadığı halde huysuzlanıyo, veriyoruz sakinleşiyo..
gülşah saçlar süper olmuş kuzum,yakıcan ortalığı. havalar ısınsın, sana oturmaya gelcem kız :) ece nazımı göreyim bi..
gnaydınlarr...
gülşah, saçlar süper ötesi olmuş kızz kaydirigubbakcemile5
Havvacım Allah yardımcın olsun canım. için yana yana bırakıyorsun yapacak bişey yok mafoldumben ben hala alışamadım. bağrına taş basmak deyimini yaşıyor gibiyim sanki.ooff bak ikimiz adına da dertlendim yine![]()
kızlar ne kadar sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz bebişlere? havalar soğuk ya,ben üşür diye korkuyorum. ama galiba günlük yaptıran var aramızda..