2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kizlar nasilsiniz iz iyiz kizimla allaha sukur bi bakim dedim ne var ne yok gulsah cnm super gorunuyo saclarin cok hos olmusun

zeynepcim çörek otunun suyunu söylemedi doktor :) ama ben orta boy cezvenin yarısına kadar koyuyorum. aslında doktor gaza iyi geliyor dedi ama burak bazen gazı olmadığı halde huysuzlanıyo, veriyoruz sakinleşiyo..

gülşah saçlar süper olmuş kuzum,yakıcan ortalığı. havalar ısınsın, sana oturmaya gelcem kız :) ece nazımı göreyim bi..

günaydın kızlar.ya benim oluşum geceleri hala çok sık uyanıyo.npıcam bilmiyorum.migrenim var uyuyamayınca başım tutuyo.sabah zaten 5:30 6 gibi kalkıyo.sizin bebişler düzene girmiş sanırım baya.gece kesintisiz uyuyanlarınız bile olmuş maşallah onlara allah bozmasın hiç.acaba gündüzleri nekadar uyuyo sizin bebişler.benimkisi mutlaka 2 satte bir uymak istiyo hatta daha kısa süre.yarım saat enfazla 45 dakka uyuyo.bazende 10dakka.acaba gündüzleri uyuduğu içinmi öyle geceleri.yoksa alışkanlıkmı.birde gaz sorunumuz yoktu fazla.3gündür ıkınarak uyanıyo.napıcamı şaşırdım artık.son bişey:) çok mızmız bebeğim.sürekli ağlıyo.kucakçı zaten.ama kucakta bile mızmız.tek başına hiç oyalanamıyo.sizinkler nasıl.bu arada hatırlatayım 27 ocak doğumlu oğluşum.çook soru sordum kızlar yardımcı olur musunuz

Herkese günaydınlar güzel günler olsun şekerler. Bugün erkenciyim benim sıpa öğlene kadar uyuyor ben de onunla yatıyom çoğunlukla bugün kalkim yatmayım dedimkaydirigubbakcemile3 Öğleden sonra yokum önce doktora şu göbeği yaktırmaya ordan da babaneme gitçez.

ebruderin kullanıcısından alıntı
Herkeze merhaba bu rotavirüs aşısını biz yaptırdık doktor yaptırabiliyosanız yaptırın ücretli olduğu için aileye bırakıyoruz dedi bende yaptırdım.Kızlar size bişey sorcam ben bi tuhafım bugunlarde piskolojik olarak kızımı kimseye vermek istemiyorum kimse sevsin istemiyorum özellikle kaynanamlar felan böyle hemen kucaklarından alasım geliyo sizdede öylemi seneye bende çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum kaynannam yakın olduğu için o bakar gibi geliyo bana o zaman nasıl bırakacam bilmiyorum şimdiden düşünmeye başladım benim bakamadığım çocuğuma onun bakması sinirimi bozuyo ben istediğim gibi zaman geçiremicem istediğim gibi yetiştiremicem o bakacak diye düşünüp üzülüyorum şimdiden nasıl kafamdan atcam bu düşünceleri bilmiyorum...

erkekler bu tür kıskançlığı daha az yaşıyorlar, bence bu kadınların daha duygusal olmalarıyla ilgili...
iki erkek aynı evde daha kolay yaşarken iki kadın çook zorlanıyor! çünkü kadın evinde bağımsızlığını ilan etmiş, eşi, çocukları, eşyaları, tüm düzen bi şekilde onun kotasından geçiyor fakat evdeki diğer bir kadında bunu yapmak isteyince işler bozuluyor! kaynana; benim eşim benim torunum diye düşünürken, anne de benim eşim benim çocuğum diyor ve çatışma!kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
kurbis kullanıcısından alıntı
benim oğlumunda doğduğundan beri kakası sapsarı ve ishal gibi dün doktora sordum anne sütüyle beslenen çocuklarda normal dedi.hatta 10 gün kaka yapmasa bile normalmiş.1 gün mama verin hemen katılaşır kakası dedi..
Bende bunu sorcaktım, bizim kızınki de sarı ama ishal gibi. Normal olmasına sevindim...

zeynepb kullanıcısından alıntı
babamız ıpege maıl adresı almıs hotmaıl adresı o buyuyene kadar dolmasın dıyeymıs ay ne alem adam ya
Biz de doğduğunda almıştık :smiley-cool:

yorumsuz:

Anne ve baba işten eve gelir, çocuklarının odasına gider, gününün nasıl geçtiğini sorarlar. Çocuk gün boyu yaptığı resimleri anne ve babasının görmesi için odasına dizmiştir fakat bunu anlamayan ebeveynler hadi çabuk odanı topla ve yat derler. Halbuki tüm gün onları bekleyen çocuk biraz daha vakit geçirmek istemektedir.
Çocuğun odasından çıkan anne baba kendi aralarında konuşurlar; “her istediğini alıyoruz, her istediğini yiyor, kendine özel oda verdik hala dağınık ve huysuz bir çocuk daha ne yapalım” derler!

Ertesi gün çocuk bir resim yapar ve anne babası gelince gösterir. Babası bakar ve “aa ne güzel, bu çocuk sensin, şu adam benim, değil mi?” der. Çocuk “hayır baba o adam benim, şu çocuk da sensin!”
Baba “olur mu yavrum, çocuk sensin adam benim, küçük kız da arkadaşın.” der. Çocuk “hayır” deyince baba ısrar etmez ve çocuk resmini anlatır; “bu adam ben, çocuk sen, küçük kız da annem. Ben büyüyüp adam olmuşum, siz de yaşlanıp küçülmüşsünüz. Ben işten gelmişim, size nasıl olduğunuzu soruyorum. Siz de tüm gün gelmemi beklemişsiniz ve benimle vakit geçirmek istiyosunuz. Bense yorgun olduğumdan kısa bi konuşmadan sonra odama çekiliyorum ve kendi kendime konuşuyorum; “her istediklerini alıyorum, rahat rahat tüm gün oturuyorlar hala da huysuzlar!”

Daha önce sezeryan olan yani ikinci sezeryanı olan arkadaşlar vardır;

Şu an hamdolsun ağrı falan yok ama insan kendini sakınıyor, çok zorlamıyoruz... Ne zaman tam anlamıyla bir şey kalmıyor, sanki hiç ameliyat olmamışsın gibi oluyor mu? Ne kadar süre geçiyor?

Bi de bir çizgi gibi de olsa iz kalıyor değil mi?

yorumsuz:

Anne ve baba işten eve gelir, çocuklarının odasına gider, gününün nasıl geçtiğini sorarlar. Çocuk gün boyu yaptığı resimleri anne ve babasının görmesi için odasına dizmiştir fakat bunu anlamayan ebeveynler hadi çabuk odanı topla ve yat derler. Halbuki tüm gün onları bekleyen çocuk biraz daha vakit geçirmek istemektedir.
Çocuğun odasından çıkan anne baba kendi aralarında konuşurlar; “her istediğini alıyoruz, her istediğini yiyor, kendine özel oda verdik hala dağınık ve huysuz bir çocuk daha ne yapalım” derler!

Ertesi gün çocuk bir resim yapar ve anne babası gelince gösterir. Babası bakar ve “aa ne güzel, bu çocuk sensin, şu adam benim, değil mi?” der. Çocuk “hayır baba o adam benim, şu çocuk da sensin!”
Baba “olur mu yavrum, çocuk sensin adam benim, küçük kız da arkadaşın.” der. Çocuk “hayır” deyince baba ısrar etmez ve çocuk resmini anlatır; “bu adam ben, çocuk sen, küçük kız da annem. Ben büyüyüp adam olmuşum, siz de yaşlanıp küçülmüşsünüz. Ben işten gelmişim, size nasıl olduğunuzu soruyorum. Siz de tüm gün gelmemi beklemişsiniz ve benimle vakit geçirmek istiyosunuz. Bense yorgun olduğumdan kısa bi konuşmadan sonra odama çekiliyorum ve kendi kendime konuşuyorum; “her istediklerini alıyorum, rahat rahat tüm gün oturuyorlar hala da huysuzlar!”

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ıpegın poposunda makat darlıgı war canım uzuntum ondan. 1 aydır metal bujı gıbı bıseyle acmaya calısıyoruz ama hıc bı degısıklık bı gram ılerleme yok. ve maalesef boyle gıderse kucuk bı operasyon gerekıcek. bı yapsa da sıcrasa halıya perdeye. her gun bılmem kac kere elım poposunda azar azar damla damla kaka yaptırmaya calısıyorum sırf az az da olsa yapsın ıcınde cok bırımesın dıye...

hımm anladım cnm uzulme duzelır ınallah

kız gulsah yakıyon ortalıgı delikafadulden

kız ateş olsam ...delikafaduldensırnaşık şey

Saçlar süper olmuş şekerim yakacaksın valla ortalığı
olumunekankayizsmile

saol ttlımm iyi geldi yorumlarınızolumunekankayizsmile

iyi geceler kizlar nasilsiniz iz iyiz kizimla allaha sukur bi bakim dedim ne var ne yok gulsah cnm super gorunuyo saclarin cok hos olmusun

saol tatlım

zeynepcim çörek otunun suyunu söylemedi doktor :) ama ben orta boy cezvenin yarısına kadar koyuyorum. aslında doktor gaza iyi geliyor dedi ama burak bazen gazı olmadığı halde huysuzlanıyo, veriyoruz sakinleşiyo..

gülşah saçlar süper olmuş kuzum,yakıcan ortalığı. havalar ısınsın, sana oturmaya gelcem kız :) ece nazımı göreyim bi..

beklerim canımm...bende bi organizasyon yapalım dicektim zaten sen ben rüvüş:lepi:

gnaydınlarr...

gülşah, saçlar süper ötesi olmuş kızz kaydirigubbakcemile5

saol hülya oh rahatlttınız kız beni:)

Havvacım Allah yardımcın olsun canım. için yana yana bırakıyorsun yapacak bişey yok mafoldumben ben hala alışamadım. bağrına taş basmak deyimini yaşıyor gibiyim sanki.ooff bak ikimiz adına da dertlendim yine :delphin:

Havvacım Allah yardımcın olsun canım. için yana yana bırakıyorsun yapacak bişey yok mafoldumben ben hala alışamadım. bağrına taş basmak deyimini yaşıyor gibiyim sanki.ooff bak ikimiz adına da dertlendim yine :delphin:

kıyamam ben sizeee :(
zor tabi ama onlar için tüm bu fedakarlıklar yerimseniben

kızlar ne kadar sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz bebişlere? havalar soğuk ya,ben üşür diye korkuyorum. ama galiba günlük yaptıran var aramızda..

kızlar ne kadar sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz bebişlere? havalar soğuk ya,ben üşür diye korkuyorum. ama galiba günlük yaptıran var aramızda..

valla havalar soğuk anam altını değiştirirken bile hemen hapşuruyo
banyo aralıkları 4 günü buluyo napıyım kıyamıyorum yaz gelince hergün yaptırırm
günlük siliyorum gıdısını falan koltuk altlarını hızlıca

Back
X