2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çokoprens yesem oğluma gaz yaparmı :roflol:
zor duruyom o bana bakıyo ben ona içinde çikolata var ya hani çikolatada huzursuzluk verip ağlatıyo ya yesem miiii yemesem miiii delikafadulden

zor duruyom o bana bakıyo ben ona içinde çikolata var ya hani çikolatada huzursuzluk verip ağlatıyo ya yesem miiii yemesem miiii delikafadulden

teee benim yediklerimi sana saysam bu kız nasıl gazı olmuyo dersin.ben ha bire yiyom..cokacimcoook.....

ya acaba ozel sıgorta gecıyormu
muayene ne kadar
ıpegın kaka zoru ıcın gotursem bende
harıka bı adam ya butun yazılarını okuyorum cok guzel bılgıler verıyor

canım muayene ücreti 250 tl özel sigortayla anlaşması yokmuş sen ödüyorsun fatura veriyorlarmış acenteden temin ediyormuşsun böyle bişey söyledi sekreteri bizde özel sigorta yok anlmadım o yüzden:))

yalnız gideceksen mayısın 11 den haziranın 6 sına kadar amerikada olucakmış doktor

bitanesi valla benimkide öyle uykusu olsa bile faltaşı gibi açılıyor gözleri uykusu kaçıyor heralde anasına çekmiş bu konuda bende ölsem uykusuzluktan duş alınca uyuyamıyorum

reyhan negüzel canım aman maşallah biz daha düzenimizi tam kuramadık

kızlar zeynebin gönderdiği linkte 2. 3. aylarda bebekle nesneyi uzanıyorlarmış bizde böyle bişey yok mesela oyuncaklarına elini uzatıyormu sizinkiler bizimki göz takibi yapıyor izliyor ama daha hiç uzanmadı

yok canım. burak da heyecanlanıyo canlı renklleri görünce ama daha uzanamıyo.bolca çırpınıyo :))

HÜLYA (yaren_h) doğum günün kutlu olsun bu arada canımm nice senelere inş eşinle oğlunla sağlıkla....

canımmmmmm çok teşekkür ederim. amin inş.

işe başlıyanlar süt izinlerinizi nasıl kullanıyorsunuz belirledinizmi?

patron sordu nasıl kullancan diye, ben de 15 gün bakalım nasıl seyretcek dedim :) 1 saat öğle arasında gidiyorum, yarım saatte erken çıkıyorum. şirket taşınınca da daha uzak olcak mesafe, o zaman da 1.5 saat erken çıkıcam, sütü önceki gün sağıcam.

kız bişe olmaz, ben de yiyecekten hiç kısmıyorum. bak yine pimpirikleniyon. rahat ol tatlım rahat.. relaxxxxxxxx......

canım muayene ücreti 250 tl özel sigortayla anlaşması yokmuş sen ödüyorsun fatura veriyorlarmış acenteden temin ediyormuşsun böyle bişey söyledi sekreteri bizde özel sigorta yok anlmadım o yüzden:))

yalnız gideceksen mayısın 11 den haziranın 6 sına kadar amerikada olucakmış doktor

yuhh ne kadar pahalı. bi defaya mahsus mu götüreceksin pervin, her zaman mı? yazık o kadar paraya..

ye gitisin bende yemiycem diyorum ama bitterleri kalıp kalıp götürüyorum tatlı krizine girince .

kızlar meraba herkes iyi sanırım......................gece uykusuz kalanlar ahhhhhhhh ben kaçgündür sabah 4 gibi uyuyorum ölücem yorgunluktan...............ya kızlar benim kızım çok sıçrıyo ......yani sanki bişeyden korkuyo gibi o sıçrayınca bende sıçrıyom böle çok korkuyo gibi bi hali var benim gibi olan varmı...........ya kaynanmda beni dün çok korkuttu yaaa yok efendim doktorları seyretmiş yok efendim duru çok kasılıyoda..çok sıçrıyoda bebek epilepsisi falanmı diye çok korkuttu beni ya sinir oldum şu kadından varya getirdim şimdide nerden getirdim şunu diye hayıflanıyom ...valla dün beni çok korkuttu şu epilepsi konusunda.bua arad eşimde afganistana gitti ekimde gelecek biz üçümüz başbaşayız.........

ye yawrum ya senın yedıklerınle gazın ne alakası yokkkkkkkkkkkk

hımm sagol canım o nasıl olucak bızımkı alianz sıgorta bı arayıp konusmak lazım gerı odıceklermı o parayı...

kızlar meraba herkes iyi sanırım......................gece uykusuz kalanlar ahhhhhhhh ben kaçgündür sabah 4 gibi uyuyorum ölücem yorgunluktan...............ya kızlar benim kızım çok sıçrıyo ......yani sanki bişeyden korkuyo gibi o sıçrayınca bende sıçrıyom böle çok korkuyo gibi bi hali var benim gibi olan varmı...........ya kaynanmda beni dün çok korkuttu yaaa yok efendim doktorları seyretmiş yok efendim duru çok kasılıyoda..çok sıçrıyoda bebek epilepsisi falanmı diye çok korkuttu beni ya sinir oldum şu kadından varya getirdim şimdide nerden getirdim şunu diye hayıflanıyom ...valla dün beni çok korkuttu şu epilepsi konusunda.bua arad eşimde afganistana gitti ekimde gelecek biz üçümüz başbaşayız.........

ya doktorları izledikten sonra ben de çok etkilendim, her bebek sıçrıyor ama kadının anlattıklarına göre de her bebek epilepsi o zaman. öne sıçrasa,arkaya sıçrasa,bi noktaya sabit baksa. oooo....ben de çok korkmuştum ama telkin ettim kendimi sonra. öyle şeyler aklına getirme canım. boşver, Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin inş.

teee benim yediklerimi sana saysam bu kız nasıl gazı olmuyo dersin.ben ha bire yiyom..cokacimcoook.....

kız bişe olmaz, ben de yiyecekten hiç kısmıyorum. bak yine pimpirikleniyon. rahat ol tatlım rahat.. relaxxxxxxxx......

ye gitisin bende yemiycem diyorum ama bitterleri kalıp kalıp götürüyorum tatlı krizine girince .

ye yawrum ya senın yedıklerınle gazın ne alakası yokkkkkkkkkkkk

2 tane yidim valla cokacimcoook gece çok ağlarsa sizden bilirim haa...
valla ben bulgur pilavı, kabuklu fıstık, çikolata yedim mi o akşam bize zehir oluyo :bbo:

bizimde bir iki çıngırağımız var eline vermeye çalışıyorum tutup atıyo bende oyun halısı almayı düşünüyorum ama çok pahalı yaa 100 milyon civarı dediler bide sevmezse boşa gitçek daha uygununu bulabilirmiyiz acaba?

hülya dogum günün kutlu oolsun bacım.saglıkla sıhatla yavrunla eşinle mutlu yaşa..a.s.......

kız ateş olsam ...delikafaduldensırnaşık şey

saol ttlımm iyi geldi yorumlarınızolumunekankayizsmile

saol tatlım

beklerim canımm...bende bi organizasyon yapalım dicektim zaten sen ben rüvüş:lepi:

saol hülya oh rahatlttınız kız beni:)

önceki saç renginizi bilmiyorum ama bu renk çok yakışmış güle güle kullanın.

allah kcuştursun canım.bence çok normal her bebek yapar.daha ellerini kullanmayı bilmiyorlar ondan.üçcüncü aylarında gör bakılım epilepsimi kalıyo:umursamaz:..kaynananla kalıyormuşsun.allah sabır versin ...

Back
X