2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yuhh ne kadar pahalı. bi defaya mahsus mu götüreceksin pervin, her zaman mı? yazık o kadar paraya..

canım maesef herzaman tek bir doktor takip etsin herşeyini bilsin istiyorum bende güven problemi var dayım doçent doktor teyzem doktor yine bişey sormak için kendi kadın doğumcumu arar sorarım 1 kere güvendiysem başka birine güvenemiyorum çocuk içinde bu doktor bana güven verdi:((

hımm sagol canım o nasıl olucak bızımkı alianz sıgorta bı arayıp konusmak lazım gerı odıceklermı o parayı...[/QUOTE]

zeynepçim ben sana özelden tel nosunu göndereyim sor istersen olmazsa bende özel sigorta yaptırırım bu kadar parayı ödeyene kadar

herkeswe slm kaç gündür giremedim bu hafta nevanın okulu tatil bide üsatüne hasta oldu oınunla uğraştık gerildim valla
VEEEEEEEEEE AYŞEGÜL BACIM seni bir kere daha TAKDıR ETTıM 2 çocukla helal olsun valla hem ev işi hem çocuklar benim evde kadın var iş zaten yapmıyorum ama gene babamız bu hafta izin aldıda ancak oldu yoksa ıNSan çıldırır valaa ALLAH Sana güç kuvvet sabır versin çocukların çok uslu olsun inşallah

ya doktorları izledikten sonra ben de çok etkilendim, her bebek sıçrıyor ama kadının anlattıklarına göre de her bebek epilepsi o zaman. öne sıçrasa,arkaya sıçrasa,bi noktaya sabit baksa. oooo....ben de çok korkmuştum ama telkin ettim kendimi sonra. öyle şeyler aklına getirme canım. boşver, Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin inş.

sorma ya dün kafayı yiycektim nerdeyse.valla eşime dedim şu ananı uyar beni korkutuyo zaten bu dönemler hassasım ...sinir şe dün resmen hasta oldum ya üzüntüden ..............seyretsede kendine yorsun hastalığı hayretbişi yaaaaaaaaaalsanaalsanasmile

koınuyu bilmiyom ama ben dalayım mhemen durumunuz varsa heme özl sigorta yaptırın arkadaşlar iyi bi hastanede doktor parası dünya valla istanbul gibi yerde ortala 1500 tl ödeyip 1 sene götürüün hem aşılarda karşılanıyo düşünün sadece rota aşısına 140 tl vereceksiniz her ay 230 tl doçent muayaene parası (bizimki doçent olduğundan öğretim görevlisi parası alınıyo) he işte çıktı bile sigorta parası

allah kcuştursun canım.bence çok normal her bebek yapar.daha ellerini kullanmayı bilmiyorlar ondan.üçcüncü aylarında gör bakılım epilepsimi kalıyo:umursamaz:..kaynananla kalıyormuşsun.allah sabır versin ...

canım meraba amaaaaaaaaan sorma kendim getirdim şimdide bin pişmanım ...........

off 2 numara bez küçük geliyor gibi dedim 3 numara beze geçtim bugün veeee sırtına kadar batmış yavrum komple yıkadım büyük geldi heralde 2 numaraya devam ediyim zaten daha bitmemişti bitmiş olur

Ecenaz'ın bi kaç gün önceki yeşil sümüksü kakası banyo yaparken üşüdüğü için olmuş iyice tırstım :(

Canım üşüdüğü için olduğunu nasıl anladın.geçen hafta benim kızın kakası da öyle olmuştu. Dr. mikrop olabilir dedi ama tahlilde bişey çıkmadı. Bende gün aşırı banyo yaptırıyorum acaba yaptırmasam mı?

herkeswe slm kaç gündür giremedim bu hafta nevanın okulu tatil bide üsatüne hasta oldu oınunla uğraştık gerildim valla
VEEEEEEEEEE AYŞEGÜL BACIM seni bir kere daha TAKDİR ETTİM 2 çocukla helal olsun valla hem ev işi hem çocuklar benim evde kadın var iş zaten yapmıyorum ama gene babamız bu hafta izin aldıda ancak oldu yoksa İNSan çıldırır valaa ALLAH Sana güç kuvvet sabır versin çocukların çok uslu olsun inşallah

aay allah razı olsun canım sagol.ne bilem bacım artıkın alıştık sanırım ondandır.eşim çok yandımcı olur bana sagolsn..zeyno pek uslu degil.ama defneni uslu olması beni çok mutlu ediyoo uslu olmasaydı yapamazdım böyle rahat..
.ak buraya bilem yetişiyomkaydirigubbakcemile3....

papATYA SANA BıŞı SORCAM YA BENıM KANAMAM AZ AZ DEVAM EDıYO .....EŞıMDE YOK NASIL GıTCEM GıDEMEMDE....45. GÜNÜMDÜ GALıBA YA Nı KIRK KÜSÜR GÜN OLDU.... sende sezeryan oldun senin demi öle oldu normalmıki...ya benim bide miyomlarımda alındıd ama halen kanama olması normalmıki

canım maesef herzaman tek bir doktor takip etsin herşeyini bilsin istiyorum bende güven problemi var dayım doçent doktor teyzem doktor yine bişey sormak için kendi kadın doğumcumu arar sorarım 1 kere güvendiysem başka birine güvenemiyorum çocuk içinde bu doktor bana güven verdi:((

hımm sagol canım o nasıl olucak bızımkı alianz sıgorta bı arayıp konusmak lazım gerı odıceklermı o parayı...

zeynepçim ben sana özelden tel nosunu göndereyim sor istersen olmazsa bende özel sigorta yaptırırım bu kadar parayı ödeyene kadar[/QUOTE]
olur canım gonder bana bı goruseyım
VEEEEEEEEEE AYŞEGÜL BACIM seni bir kere daha TAKDİR ETTİM 2 çocukla helal olsun valla hem ev işi hem çocuklar benim evde kadın var iş zaten yapmıyorum ama gene babamız bu hafta izin aldıda ancak oldu yoksa İNSan çıldırır valaa ALLAH Sana güç kuvvet sabır versin çocukların çok uslu olsun inşallah
gecmıs olsun canım

off 2 numara bez küçük geliyor gibi dedim 3 numara beze geçtim bugün veeee sırtına kadar batmış yavrum komple yıkadım büyük geldi heralde 2 numaraya devam ediyim zaten daha bitmemişti bitmiş olur

ya benimde 2 numara bir paketim kaldı onuda bitirince bende üç numaraya geçecegim.
kızlar üç numara iki çeşit.bi uyu oyna var78 adet.
bide normal prima yazıyo 54 adet ..hangisini kullanıyorsunuz.dün alışveriş yaptık ben uyu oyna aldım.ee adet farları çok tabi.78 daha iyi..
bu arada biz alışveriş yaptık defnecik uyudu.oohh rahatça yaptık yani..))

ya benimde 2 numara bir paketim kaldı onuda bitirince bende üç numaraya geçecegim.
kızlar üç numara iki çeşit.bi uyu oyna var78 adet.
bide normal prima yazıyo 54 adet ..hangisini kullanıyorsunuz.dün alışveriş yaptık ben uyu oyna aldım.ee adet farları çok tabi.78 daha iyi..
bu arada biz alışveriş yaptık defnecik uyudu.oohh rahatça yaptık yani..))

efferem defne kuşa :lepi:
canım prıma 3 numara kullanıyorum. 98 lı paketten alıyorum 10 gune yakın hatta daha cok gıdıyor... 15 gun falan.

papATYA SANA BıŞı SORCAM YA BENıM KANAMAM AZ AZ DEVAM EDıYO .....EŞıMDE YOK NASIL GıTCEM GıDEMEMDE....45. GÜNÜMDÜ GALıBA YA Nı KIRK KÜSÜR GÜN OLDU.... sende sezeryan oldun senin demi öle oldu normalmıki...ya benim bide miyomlarımda alındıd ama halen kanama olması normalmıki

canım bendende biri portakal diğeri ceviz büyüklüğünde 2 tane miyom alındı ama 37. günümde kesildi doktoruna sor istersen

papATYA SANA BİŞİ SORCAM YA BENİM KANAMAM AZ AZ DEVAM EDİYO .....EŞİMDE YOK NASIL GİTCEM GİDEMEMDE....45. GÜNÜMDÜ GALİBA YA Nİ KIRK KÜSÜR GÜN OLDU.... sende sezeryan oldun senin demi öle oldu normalmıki...ya benim bide miyomlarımda alındıd ama halen kanama olması normalmıki

kuzum bence daha normal ama bilemem.benim 40.güne kadar damla damla oldu.40.gün akşam komple bitti.şimdi hiç damla bilem yok yani...ama daha erken.bi 5 10 gün daha bekle istersen..daha devam ederse bence git doktora..benim 40.gün bitti...

efferem defne kuşa :lepi:
canım prıma 3 numara kullanıyorum. 98 lı paketten alıyorum 10 gune yakın hatta daha cok gıdıyor... 15 gun falan.

kız karfura gittik orda iki çeşik vardı.bi 78 li bide 54 lü.ayy bide 98 olan yoktu.tüüü bide iki tane aldık.daha baksaydık keşkem.neyse onu kullansında bakarız artık..

ayyyyyyyyyy hadi ya korktum şimdi kısss bkıs kocamda yok nasıl gitcem uzak baya bana bi 30 dk yol var bebişle nasıl gitcem offf of aklı olan askerle evlenmez ooooffff.

Back
X