Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülşah naber canım ne var neyokk..
Dinleniyom dinleniyom Toprakta uyyo bende ayaklarımı uzattım gel keyfim gel:dance:
Aralık annelerinden doğum yapan varmış onu okudum soluksuz tabi beni ilgilendirdiği için benim haberim var sizin haberiniz yoktur
Haber Havvacım cımcımopuyorumnanaktan Esrapatimu nasıl
Dinleniyom dinleniyom Toprakta uyyo bende ayaklarımı uzattım gel keyfim gel:dance:
Aralık annelerinden doğum yapan varmış onu okudum soluksuz tabi beni ilgilendirdiği için benim haberim var sizin haberiniz yoktur
Yarım gün sözde bugün. Yarısı trafikte geçti.iyidir havvacım
çok sıkıcı ya
hava kapalı burdada kimseler yok
sen nasılsın esram nasıl
hımm zeyl in adı özlemmiş demekki :)))
kolay gelsin sana havvacım allah kolaylık versin...esra ve yazılı kağıtları..:) allah yardımcın olsun:)
Dünürüm ne ediyon.. damadım nasıl. Tombiş yanaklarından öpüyorum tospişimin..
Oh oh sevişin ana oğul hasret giderin bol bol...canım benim keyfim yerinde iyiyim valla, cumartesileri 1 boş bi dolu çalışıyorduk cumartesi nöbetçiyken süt iznimi cumartesi kullanıyordum.. cumartesi çalışması tamamen kaldırıldı çoooook memnun oldum vallahi
kuduruk Berkuş ta iyi eve gidince bi de senin için öperim oooh 3 gün bool bol sevişiriz artık.. hava da feci yağmurlu zaten böyle olursa dışarı çıkılmaz..
sana da kolay gelsin dünürümEsra'yla baya yorulursun sınav dönemi bi de uyumuyor diyorsun
kızlar buluşma fotolarını ekledim faceye bakabilirsiniz.
eşim geldi adapazarından 29 ekim tatili sebebiyle şimdilik çıkıyorum.. hepinizi çok öpüyorum hoşçakalın..
bizimde dişimiz yok HÜLYA (hulen)....
iş görüşmesine çağırmışlar hayırlısı olsun inş...
hülya hayırlısıyla şu düğünü atlatsaydınız kız..çok kasıntı oluyo bu düğünlerin sırası...
inş kafana göre bir iş bulursun..
özlem dinlen anacım bol bol..32.hafta maşallah..ne güzel kız..
gülşah naber canım ne var neyokk....
tuğbiş ben varım naber nasılsın..
Yarım gün sözde bugün. Yarısı trafikte geçti.
Esra da iyi şükür uyuyo şimdi gece yarılarına enerji topluyo :)))
Felaket yağmur var burda canım bşr de trafşk kş sorma.
Sağol Özlemcim İyiyiz çok şükür. Esra da iyi maşallah. minik fare gibi emekli-eyip duruyo. Sürekli yürütülmek istiyo işte.
Haftaya yazılılar var ben bir hafta ofsaytım arkadaşlar. <giremezsem bilin ki yazılı okuyorum ya da yazılı kağıtlarını <esra dan kaçırıyorum
bende hatırladım canımseni fatmaydı dimi adın nasılsın allah bağışlasın yavrunu kaybolunca çok merak etmiştim seniYaren hatırlamana sevindim, gündüzleri çok fazla nete girmeye vaktim olmuyo Zeynepciğim sağolsun laptopu gördüğü yerde hemen saldırıya geçiyor ancak akşam o uyuduktan sonra giriyorum ama sabaha kadar sürekli uyandığı için gece de çok rahat sayılmam :1no2: bu arada Burak'a da maşallah çok yakışıklı olmuş :ecrin_bebek:
bizde seni seviyoruz canımcımay çok seviyom bn sizi ya
valla gece gece içimden geldi
delü tatlı şeker dost gardaş bacı abla anne
herşeyimsiniz
çok seviyom çoooook:gitme:
a.s.:enbuyukkk:
inşallah atlatıcaz serapçım evet teyzesi benim oğlum güçlü bi bebek allahın izniyle üstesinden gelecez saol tatlımgünaydın arkidişlerim dün işler bi karıştı giremedim bi daha
akşam geç çıktım oğlum da çok huzursuzlanmış uyutmaya çalışmışlar ama memesi olmadan 10 dk uyumuş kalkmış düzeni bozuldu on buçukta yatırabildim ben de uyumuş kalmışım sonra
Fatoşum Aras abimiz bizim o herşeyi atlatır varsın ameliyat olsun da kurtulsun inşallah. Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle..
Hülya bacı hakketen nere gidiyon kız tatil günü tööbe töbe
yarın tatiiiiil:teytey:
kız biz bugün behçet uza inanmıycan 4 saatte gittik bursaya giderdim ha gitseydim yağmur alsancağa gidiş kapanmış mahvolduk allahtan kendi arabamızla idik çok kötüytdü izmir trafik berbattı sen nasıl rahat gittinbiz de de bi tek 29 Ekim fiks tatildir gerisinde çalışırız çoğunlukla
ama bugün otobüsler boştu metro boşmuş.. tatil 1.5 gün olduğu için çoğu yer bugünü de tatil yapmış..
feci yağmura rağmen normal saatte gelebildim yane
Didem sen yarım gün mü çalışıyon bugün bacım
canım benim amin inşallah seninde cumhuriyet bayramın kutlu olsun doruğumunda tabiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragigünaydın kızlaaaar bugün yarım gün cok mutluyum.
yarın tatil. 3,5 gün evde oglumla olucam. :dance: :teytey:
bu arada cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. cumhuriyetimizi elimizden almak isteyenlerin eli kırılsın. cocuklarımızla, torunlarımızla kutlayacağımız nice cumhuriyet bayramları herkese..cumhuriyetimize sahip çıkalım... turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
şanslı değil anacım temiz kalplisin hadi gözün aydın bacımya kızlar ben ne kadar şanslıyım...biz çalışıyoruz bayram günü ama gideceğimiz firma çalışmıyormuş,yine iptal oldu yine :)) yaşasınnn...
ben de herkesin cumhuriyet bayramını kutluyorum şimdiden...
maşallah emir'e.. ben de öğretmeye çalışıyorum ama burak direk yalanıyo :) sana da çok geçmiş olsun canım,yarın tatil mi sizin de. dinlenirsin biraz belki..
canım benim seninde bayramın kutlu olsungünaydın canım , bugün okul yarım gün 12de almaya gidecem paşalarımı, zeynoya gün doğdu evet bende biraz temizlik yaparım abilerimiz evdeyken onlarla oynuyor beni unutuyor yakamdan düşüyor cimcimesositososito sen nasıl oldun kızlar nasıllar....
buarada hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun turkbayragiturkbayragi
aa serap arasta öle yerdeki tahtaları yalıyo ya banada tuaf gelmişti derinde yapıyo habende bu hafta birebir uydum ama 500 grcık gitmiş
iyiyiz zeyencim ne olsun iş ev derin herşey aynı
selmacım firari kızımda iyi aynen devam geceleri artık şaşırmıyorum bide yerleri yalıyo yaa alem bu kız
saol canım evet inşallah kurtulcaz teyzesi hayırlısıylaGünaydın...
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
hadi az kalmış en geç 1 aya evinde olursun.kolay gelsin.
bizde bağdat caddesine gelmeyi düşünüyoruz ama bu kadar yağarsa gelemeyiz bakalım.
yok benim evde çekilen resimleri eklemedi.
ben o hafta çalışıyorum.
Fatoş tekrar geçmiş olsun canım dediğim gibi madem ameliyat diyeceklerse inan en iyi zaman yürümeye başlamadan olsunda bitsin.ilerde daha kötü olmaktansa baştan önlem alınsın.
evet teyzesi ameliyat olucaznasıl yani aras ameliyat mı olacak? neden? geçmişi okumadım bi de bişey var mı diye sordum,kimsede bişey demedi yaniklava:
ah canım artık tehlikeli zamanlardasın dikkat et canım yalancı sancılar başladıGünaydın kızlar bu sabah yine sancılandım kahvaltı hazırlarkenmafoldumben
Babası Toprakı uyutup gitmiş iki saattir battaniyenin altında yatıyom şükür geçmiş ağrım oğlumda uyumuş saolsun bu saat olalı
sorma zeynep teyzesi hayat çok baştan sınadı yavrumu neylerse mevlam eyler neylerse güzel eyler napçaz başa gelen çekiliyo saol canımhadi ya...
umarım sorunsuz geçer. nedir bu çocugun çektiği. üzüldüm şimdi ya...
çok geçmişler olsun
sen öyle temizlik derdine düşersen sancılanırsın tabiiiilmaz:
hosgeldın sevılcım.
ya bende burdan açtım ındırmedım pc ye sana gondereyım...
maşallah maşallah miray kuşa arasın ne zamandır akıyo burnu ama grip değil şükür oda olmaz korkmaselam hatunlar.
sizleri ve kuzucuklarımı çokk çok özledim ama başımı kaşıyacak vakit yok valla...
nete girmeyi bırakın, bilgisayarı açacak durumum yok.
daha önce bahsettiğim gibi kardeşimin düğünü ile alakalı sıkıntılar devam ediyor. bir an evvel olsa da şu düğün kurtulsak..!
iş görüşmesine gittim dün: olumlu geçti ama ücret, ssk vs görüşmedik. adam sadece yaptıracağı işten bahsetti. benim için en önemli avantaj eve yakın olması. (öğle aralarında mirayı emziermeye gelebilirim)
şartlar uyarsa başlayacağım galiba: 2. görüşmeye çağırıldım az evvel.
eşimin anneannesi geldi Nizip'ten boşluk bulunca kayınvalideme gitmem gerekiyor. bugün de ben davet ettim: anneanne, kayınvalidem ve görümcem gelecek az sonra.
bu arada dün wenice mağazasına gittim. % 70 indirim var: haberiniz ola.
gelelim miray kuzuma:
* 1 sn yerinde durmuyor,
* elinden tutup yürütmemisi istiyor
* kucaktan inmek istemiyor
* çok hareketli artık: yatağa yattığımda hiç bir yerimi hissetmiyorum.
* hala dişi yok ohaoldumsmile
* iştahı kapanmıştı: yarı yarıya yerine geldi diyebilirim.
* grip bulaştırmadım diye seviniyordum ama bugün burnu akıyor.
tüm kuzucukları koklaya koklaya öpüyorum.
misafir gelene kadar buralardayım.
muuckk zemuszemus
canım çok geçmiş olsunkızlar herkese selam bayadır girmeyen arkadaşlarım hoşgeldiniz
bebişler vede biz hasta olmadan olmucak oğlum atlatmaya çalışırken bentutuldum
slayttan haberim yok benim girip çıkıtğım için görmedim heralde ya
inşallah gülşah teyzesi inşallahslmmm...
Herşeyden bi haber olup geçmişede kesik kesik bakınca çok rahatsız oluyorum...herkese bişey yazmak istiyorum ama olmuyo malesef kusura bakmayın nolur hepiniz ayrı ayrı aklımdasınız hergün...
ARAS ım hastalanmış geçmiş olsun fatoşcum inş hemencik düzelir paşam...ki ben inanıyorum düzelicek o neler atlattı...
MELEK eviniz az kalmış bacım çok sevindim taşındığın müjdesinide bekliyorum inş...
HÜLYA (yaren) naptın bacım ya kayınvalidenler çok kalmamış heralde...şehir dışıda iptal olmuş şanslı hatun :) çok sevindim...
6. ay slaytına bayıldımmm...süper olmuş..
ben baktım hepsi bi harika tebrik ederim adıda tam oturmuş cennetten bir günkızlar buluşma fotolarını ekledim faceye bakabilirsiniz.