Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay evet bıde o baybay warvalla hülya bilmiyorum bakalım ne olcak ama bu konuya bi el atmalıyım her ay ödüm kopuyo yaa
zeynepcim derinde çok fıkırdak dediğin gibi kapı gıcırdasa oynuyo alkış yapıyo bide o el hep bay bay konumunda uykuda bile
noluyo kızzzzzzzz ne testiiisrpp bacım valla bugün test alayım olmadı en garantisii
zeynep aman dikkat et banyoda detarjan bırakma aman diim
zeynep ve burcu ikinizde burdayken artık kararlaştıralım şu buluşma gününü ya.... kimde olacak. bana gelin istiyorum ben. valla avcılar cok uzak geliyor bana yaaaaa..... 27 kasımıda herkes biliyormu kesinmi?
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-bebislerinin-fotolari-95.html#post15969467
buyrun kayseriden bugünkü buluşma resimleri..
kızlar bu grip mahvetti bizi..tüm öğünlerimiz 180-200 cc civarıydı şimdi ikisi de zorla 60 cc yiyip bi de kusuyolar..acayip zayıfladılar..bugün yardımcım gelince çınara nolmuş böyle erimiş dedi..içim acıdı valla..napıcam ben ya ooff off offff.!!
bi fikri olan yardımcı olabilecek var mı kızlar yaa??diş de yok hala o da sıkıntı yapıyo mudur acaba diyorum ama nereye kadar herşeyi dişe bağlayabilirim bilmiyorum..ağlamak üzereyim sinirden..
nolur bir yardım edin kızlar yaa lütfeeennn..!!!
kızlar benim aşım vardı hamileyken ilk dozunu olmuştum ikinci dozu var aslında bugün olmam gerekiyodu ama gitmedim olmasam olmuyomu acaba yaa
Serap hayırdır bacım bi güzel haber de senden mi yoksa
ay dün akşam benim tostosa tarhana yaptım.. çoğunlukla 1 -1.5 kepçe kadar yiyo.. içine bi parça ekmek te doğradım. bi güzel yiyodu.. ay ne güzel itiraz da etmedi diyodum 2-3 kaşık kalmıştı.. biraz çıkardı ağzını sileyim dedim nefes alamıyo gibi durdu ama gözleri de sabitlendi foşur foşur bi kusmaya başladı.. fışkırıyo hortum gibi elim ayağıma dolandı.. annemler bizdeydi anne koş diye bağırıyorum ödüm koptu kaldırdım önü doğru eğdim içtiğinin kat kat fazlasını çıkardı.. midesini mi üşüttü, yoksa yutamadı mı genzine mi kaçtı anlamadım bir aydır falan kusmamız kesilmişti bi de ama çok korktum ya.
ay evet bıde o baybay war
dedıgın gıbı uyurken bıle baybay yapıyor
noluyo kızzzzzzzz ne testiii
deterjanlarda aksi gibi banyo dolabının altındaki yerde duruyo. başka yer yok maalesef. ama dolabı açamaz. kilitledik. lastikle falan da sabitledik kapakları. ama tehlikeli yani nerde afacanlık ipek orda. adını ipek koyduk,akıllı uslu olsun dedik tam bi dişi terminatör oldu. bütün gün kabloların binimum zararlı şeylerin peşinde.
Doruk paşanın 7. dişi çıktı. Benim 3 gün boyunca tabiri caizse totom yer görmedi. halada yapamadığım bir sürü şey var evde. Doruk artık durdurulamıyor. Emekliyor ve oyuncakları dışında herşeyle oynamak istiyor. Gündüz uykularını uyumamak için direniyor beni delirtiyor kendide agresifleşiyor. İşe geldiğim için biraz rahatladım valla.... ama şimdiden özledim yinede oglumu...
günaydın bayanlar.... herkes iyidir ve güzel bir 3 gün geçirmiştir insallah. Bebişler uyumuştur, hastalıkları geçmiştir insallah....
evet yaaa ne bulsa agzına götürüyor. korkuyorum valla hep zararlı şeyler. kitaplar, gözlük kapları, kumanda, cep telefonu, poşet, kablo.... vs. bide elinde alınca bagra bagra aglıyor bücür.
artık dün ama karar verdim. o aglayınca bende aglıcam bagra bagra bakalım nolucak o zaman :2:
kızlar bu grip mahvetti bizi..tüm öğünlerimiz 180-200 cc civarıydı şimdi ikisi de zorla 60 cc yiyip bi de kusuyolar..acayip zayıfladılar..bugün yardımcım gelince çınara nolmuş böyle erimiş dedi..içim acıdı valla..napıcam ben ya ooff off offff.!!
bi fikri olan yardımcı olabilecek var mı kızlar yaa??diş de yok hala o da sıkıntı yapıyo mudur acaba diyorum ama nereye kadar herşeyi dişe bağlayabilirim bilmiyorum..ağlamak üzereyim sinirden..
nolur bir yardım edin kızlar yaa lütfeeennn..!!!
canım olduğuna şükret. ben davul gibi bi karınla dolaşıyorum. kilo yok ama şiş bi karnım var. dr a gittim ya, emzirdiğin müddetçe hiç olmayadabilirsin dedi. ama korunma konusunda çok hassas davranmalıymışız. annneee
bence normal ama rahatlamak istiyorsan bi dr görün.
hoşgeldin cnm.
ne olsun yaa, bücürkle uğraş dur. başka işimiz mi var.
sabah oyun oynarken tepsiyi kafama koyup " simitçiii" diye bağırdım. hoşuna gitti güldü ve sonra tepsiyi eline alıp kafasına götürmeye çalıştı... hergün yeni bişey.. çok mutlu oluyorum yaa... allah acılarını göstermesin. tüm dünyamız onlar işte...
zeynep ve burcu ikinizde burdayken artık kararlaştıralım şu buluşma gününü ya.... kimde olacak. bana gelin istiyorum ben. valla avcılar cok uzak geliyor bana yaaaaa..... 27 kasımıda herkes biliyormu kesinmi?
tamam canım 27 kasım bana uygun.
sen yada selda benım ıcın hıc farkmez ıkınıze de gelırım.
kakalarında pek bir değişiklik yok aslında hatta çınar az yediği ve çok kustuğu için bir gün boyunca hiç kaka yapmadı cumartesi günü..neyse dün iki günlük yaptı, yıkadık onu bir güzel uyudu..hiç yemeseler tamam ama az yiyorlar diye sorun etme canım bizdede oldu ağzını açmadı 2 kaşık çorba 2 kaşık yoğurtla durduğu oldu bütün gün ama ertesi gün diş patlattı.bu ara sık siyah kaka yapıyorsa bak ordanda anlarsın diş olayını diş çıkmadan 3 kere kaka yapardı diş çıktı 1 kere nadirende 2 kere kaka yapıyor.
grip içinde sürekli okyanus suyu sık burunlarını temizlersen daha rahat nefer alırlar.çok geçmiş olsun.
günaydııııııııın..
ah canım yaa. maşallah seninkiler iyi yiyormuş.. ben daha hiç 125 i geçmediğim için 60 bile iyi geliyor bana.. ne diyeceğimi bilemiyorum ömür de bi aralar hiç yemiyordu ama emziriyordum ben.. üstlerine gitme diyeceğim ama ana yüreğü işte dayanamıyoruz...
valla hülya bilmiyorum bakalım ne olcak ama bu konuya bi el atmalıyım her ay ödüm kopuyo yaa
zeynepcim derinde çok fıkırdak dediğin gibi kapı gıcırdasa oynuyo alkış yapıyo bide o el hep bay bay konumunda uykuda bile
günaydııııııııın..
7. mi?? hay maşallah..bir iki tanesini bize verin yahu.. bizde hiç yok..
uyumak mı o ne ki???:18:
ben yaptım onu ömür ağladı ben de yattım yere ağlıyormuş gibi yaptım geldi dövdü beni.. sana ne oluyor demek istedi herhalde..
ah canım yaa. maşallah seninkiler iyi yiyormuş.. ben daha hiç 125 i geçmediğim için 60 bile iyi geliyor bana.. ne diyeceğimi bilemiyorum ömür de bi aralar hiç yemiyordu ama emziriyordum ben.. üstlerine gitme diyeceğim ama ana yüreğü işte dayanamıyoruz..
oyyy yerim ben o küçük simitçiyi...
ayyy hadi bakalım bizede bildir sonucu...kız hastalanmadımda çok düzensiz gecikti bide şüphelendimde ondan test alayım dedim
benimde detarjanlar banyo dolabında ve derin orayı açıyo olmadı dolabı sabitleyici alıcam tehlikeli dolaplara çocuklara belli olmaz
27 kasım çalışıyorum kızlar Selda ile cuma yazıştık 4 aralık olabilir diye.malesef izinleri değiştiremiyoruz tüm haftalık program bizim Cumartesi nöbetlerimize göre ayarlanmış durumda.Selda ya gidelim mi bu seferde eşi de hep sen gidiyorsun bize niye gelen yok diye lakırdı yapıyormuş.ve ilk istiyen selday'dı ama taşınma olayı falan olunca hep diğer katılımcılara kaydık.Bir sonrakini Zeynep özlem sana gelelim.
Sen gelirsin hiç olmazsa karşıdasın ben burdan avcılara nasıl gelicem işte orası karışık. ve kış yani bana çok zor olacak .
tamam 4 aralık selda olsun o zaman...evet burcu senin işin daha zor kesin.(
neyse 4 aralık olsun o zaman napalım.
ama bu arada zeynep ve didem biz bir ara buluşalım o zaman ya. belki 27 sinde bi buluşur kahve falan içeriz.
bende işe başlicam birazdan ew toz içinde...kuşumu banyo yaptırdım. meyve yedirdim. 1 haftadır ev işi yaptığım yok. canım da istimiyorr. tembel olasım varrr
bursalılaaaaaaaaaaaaaarrrrrr biz neden bir araya gelmiyoruz yahu?biz de görüşelim..daha evvel de söyledim..ilgilenen olmadı( valla son kez teklifim..!!