Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sizi bunu soracaktım ya, ben anlamadım şimdi özel hastanelere gidemeyecekmiyiz,aile hekimi sevk ederse gidilebilecemiş diye duydum ben kafam karıştı nasıl olacak şimdi.....
Sağolasın Selmacığım.burcucum duru düşmüş geçmiş olsun canım...
kızlar ayın 14ünde regl olmuştum..15gün oldu daha ya bittiğine bir hafta oldu..
şimdi yine olmuşum niyeküüü![]()
yok öyle birşey özelede gidersin tabii.
sağlık ocaklarında kim kime dum duma çok kalabalık ve herkes aklına esen yere gidiyor.bu şekilde her hasta kendisi için belirlenmiş olan sağlık ocağına gidip kendi dr una randevu alacak ki takip tek dr tarafından olacak daha iyi.en azından her seferinde farklı drlara gözükmek zorunda kalmayacağız şahsen ben grip-nezle -soğuk algınlığı için hastaneye gitmem kışın 1 kerede kan tahlili yaptırırım kan sayımı için.bunun için ist devlet hastanesine gitsem 3 günde çıkamam.hem evine sehir dışından misafir mi geldi misafir kontenjanın bile var.geçen hafta sağlık ocağına gittim broşür verdiler orda yazıyordu.![]()
benimde misafirlerim vardı az önce gittiler, zeynebin burnu hala akıyor cuma günü doktora götürmüştüm ciğerleri temiz antibiyotiğe gerek yok dedi antibiyotik vermedi, peditus ve sinomarin sprey verdi ama hala aynı yarın kontrole götürecem kızımı bakalım kendi doktoru ne diyecek ....
Sağolasın Selmacığım.
ahada sen değilmiydin olmuyorum diyip diyip duruan.ilk zamanlarsa ondandır belki.
kızlar ayın 14ünde regl olmuştum..15gün oldu daha ya bittiğine bir hafta oldu..
şimdi yine olmuşum niyeküüü![]()
sağol canım, bizim sağlık ocağındaki doktorlarda çok iyi, ben çocukları sağlık ocağına götürüyorum ama kalabalık ve her seferinde aynı doktor denk gelmiyor numaran hangi doktordaysa ona gidiyorsun mecburen ....
sibelcim sen spiral taktırmışmıydın oda çok kanama yapıyormuş ben taktıracaktım vazgeçtim......
pedidus geçirmiyor bence.bizde kullandık ama hiç işe yaramadı halen sümüklü halen sümüklü halen de öksürüyor bende çarşamba götürücem.geçmiş olsun zeynoyada.
ayy sprail deme üzerime ürerime ağırlık geliyor iğrenç birşey katiyen tavsiye etmem sakın Selma acayip kötü 1 ayda 25 gün hastasın ve bende 6 aya yakın kaldı hiç geçmiyor hep aynı.
hee işte bak onu engellemek istiyorlar bir dr yazdığını diğeri beğenmiyor ötekisiniz tedavisini o beğenmiyor.ve sağlık ocaklarınında sayısı artacak bizim mahallede 2 tane var şimdi 1 tane daha açıyorlar.daha iyi hizmetmiş prensipleri ellerine yüzlerine bulaştırmazlarsa iyi olacak.bir sürü dr sda iş ortamı oluşacak.
evet bu kaçtır Burçin yazıyor ses eden yok ahh Bursa ahh bizde mesafeler çok uzak ama ne yapıp edip buluşuyoruz bursalı annelerimizde çok hadi ama kış geliyor havalar soğuyunca hiç çıkamazsınız.
bizdede aynısı mevcuk burun akıntısı öksürük.götürmiyeyim dedim ama ciğerde olmasındanda korkuyorum çarşamba günü bende bir kontrole götürücem.hem 5 gün önce olacak ama aylık kontrolümüzde aradan çıkar.
Az önce annemle konuştum Dudu'm düşmüşhemde yürüteçten çıkmış yere kapaklanmış.annem bi arkamı döndüm odadan bile çıkmadım diyo. tv altındaki d-smart kutusuna takmış durumda bu ara , sen nerden gördün ya içinde kartı var kredi kartı gibi gidip yerini açıp kartı çıkartıyor .annem de sabah geriye itmiş herhalde ona uzanmaya çalıştı tv sehpasına çarpmış kaş altından kulak altına kadar çizmiş hafif kabardı dedi annem gideyim dedim ama ufak birşey kızım gerek yok ben gözlemlerim dedi.yürüteçten biz nasıl oyalıyacağım evde onuda şaşırdık oyuncakların yüzüne bakmıyor yenisini alayım desem sonu yokki 10 dk oynuyor sonra umrunda değil.offfffff evde ne kadar kablo sarja takılı telefon varsa gördüğü an ağlıyor şaşırdım valla.
çok sağolasın iştahıda kesildi iyice doya doya emse canım fedada öle ağzında tutuyo sıpacımay kıyamam ya inşallah kendiliğinden geçer reflü
berkin hemen hemen 7 ay sadece emdi ve çok kusuyordu katı gıdalara başladığımızdan beridir 1 aydır falan çok çok azaldı. Böylesini ilk defa gördüm hortum gibi korktum valla..
canım o anda ona hemen müdahale ettim zaten o açıdan soğukkanlıyımdır.. hafif geriye yatıktı hemen kaldırdım öne doğru eğdim nefes alamıyor gibiydi kontrol ettim midesine baskı yapçaktım ama o kusmaya devam edince bekledim.. üstü çok feci batınca hemen soydum anneme verdim onu giydirsin diye elim ayağım boşaldı oturdum 2 dakka.. panik olmam hemen onu da korkutmamak için sakin davranırım..
Allah korusun yavrularımızı.. Rabbim evlat acısıyla sınamasın kimseyi..
evet canım hatırlıyorum.. aman olmasın bi daha kıyamam..
kız dışarısı sıcak bozulur dışarıda..
dediğin gibi yoğurt falan soğuk gelmiş olabilir mi acaba:26:
geçmiş olsun gencere.. olsun varsın emsin iyi olsun da..
dişlerden çekeceğimiz var baya belli hemde sanırım uzunca bi süre ateşsiz ve hastalıksız atlatırız inşallahselam kızlar hasta olan bebişlere geçmiş olsun bizde pek fenayız bu ara 7.dişimiz geliyo sanırım şu diş olayı bi bitsece rahatlasa kuzum 3 aydır durmadan diş çıkarıyo
burcucm geçmiş olsun çok duru kuşuma bizdede var kartı çekme olayı uyanır uyanmaz ilk işi dijikutusunun oraya gidip kartla oynamak oluyo bide ben artık korkuyorum yürüteçten ya koştur koştur saldırıyo bi hışımla heryere düşücek die ödüm kopuyo yürütece koysan bi türlü koymasan bi türlü artık hem çok meraklılar hemde iice ayaklanıyolar işimiz zor gerçekten
fatoşcum geçmiş olsun canım inşallah enkısa sürede hayırlı haberlerini alırız arasımızınbilmiyom sinir oldum zeynep bu belirsizlik insanıinan yoruyo....
TEYZELERİ OĞLUM 10 AYLIK OLDU...MAŞALLAH PAŞAMA....
oyy serap bu saatte çıktığına göre engeç 5 te evdesin sanırım ne güzlya böyle bi iş bulsam hiç durmam habire iş tekliferi geliyo sabah 8 akşam 8 tabi eve gidiş saati 9 -10 olucak kabul edemiyorum çok şanslısınız yaaahadi kızlar görüşürüz kızçem beni beklerr öptüm bebişlerin totosundan sizinde yanaklarınızdannn
benim için tanımlanmış bi aile hekimi bulunmuyor muş hıh![]()