• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

offfffffff uyumuyor ağlıyor söylene söylene
ya sabırrrrrrrr
gideyim de bakayım şuna
gıremem artık bugun daha. yarın gorusuruz kızlar. optum.

Size en yakın aile sağlığı merkezine başvurarak bir aile hekimine kayıt yaptırmalısınız diyor yarın doktordan dönerken sağlık ocağına gidip halledeyim bu işi inş.istediğim doktor olur......

kızlar ben geldim bizim aile hekimiz 1 yıldır var çokda güzel oluyor ilgililer hemde
elif canım süt iznimi kullanıyorum erken çıkıyorum oyüzden ama normaldede sabah 9:30 a doğru iş başı yapıyorum akşamda 17:30 paydoş rahatım ben

KIZLAR TEST YAPTIM BİŞEY ÇIKMADI SANIRIM GEÇEN AY 17 GÜN SÜRDÜYA ADETİM ONUN DÜZENSİZLİĞİ BÖYLE YANSIYOR TABİ GENE GÜVENMEMEK LASIM BENDE EN İYİSİ HAP ALAYIM 6 AYDAN SONRA GEÇİLEBİLİYOMUŞ İŞTE BÖYLE CANLARIM

kızlar ben geldim bizim aile hekimiz 1 yıldır var çokda güzel oluyor ilgililer hemde
elif canım süt iznimi kullanıyorum erken çıkıyorum oyüzden ama normaldede sabah 9:30 a doğru iş başı yapıyorum akşamda 17:30 paydoş rahatım ben

KIZLAR TEST YAPTIM BİŞEY ÇIKMADI SANIRIM GEÇEN AY 17 GÜN SÜRDÜYA ADETİM ONUN DÜZENSİZLİĞİ BÖYLE YANSIYOR TABİ GENE GÜVENMEMEK LASIM BENDE EN İYİSİ HAP ALAYIM 6 AYDAN SONRA GEÇİLEBİLİYOMUŞ İŞTE BÖYLE CANLARIM

hıımm bende seni merak ettim açtım noldu acep diye..
demek yokmuş bebiş...
kociş geç gelcekmş yemeğinizi yiyin beklemeyin dedi..
bizde yedik birazdan sıpaları yatırcimm...

kızlar ayın 14ünde regl olmuştum..15gün oldu daha ya bittiğine bir hafta oldu..
şimdi yine olmuşum niyeküüü:28:
benimde en büyük sorunum şu düzensizlik 15 inde bitti 25 inde tekrar oldum yani 10 gün boş bıraktı beni dün bitti henüz inşallah bi 10 gün sonra daha çalmaz kapımı :(( bıktım yahu sırf bu yüzden hapa başlicam bende

yok öyle birşey özelede gidersin tabii.
sağlık ocaklarında kim kime dum duma çok kalabalık ve herkes aklına esen yere gidiyor.bu şekilde her hasta kendisi için belirlenmiş olan sağlık ocağına gidip kendi dr una randevu alacak ki takip tek dr tarafından olacak daha iyi.en azından her seferinde farklı drlara gözükmek zorunda kalmayacağız şahsen ben grip-nezle -soğuk algınlığı için hastaneye gitmem kışın 1 kerede kan tahlili yaptırırım kan sayımı için.bunun için ist devlet hastanesine gitsem 3 günde çıkamam.hem evine sehir dışından misafir mi geldi misafir kontenjanın bile var.geçen hafta sağlık ocağına gittim broşür verdiler orda yazıyordu.:16:
denizli dede yaklaşık 3 yıldır var bu hatta pilot bölgeydik.çok güzel oluyor.ilk zamanlar sağlık ocağından sevk almadan devlet hastanesne gidemiyorduk sonra baktılar buda baş olmuyor adam hasta hastaneye gidene kadar 3 gün geçiyor isyan isyan üstüne kalktı sonra. sokak numaralarına göre dr lara veriyorlar mahalleleri her ailenin bir dr olmuş oluyor.
Bizim içinde yokmuş ne yapmamız lazım acaba....
canlarım istanbulda sanıyorum yeni başlıyor bu uygulama o yüzden henüz nete düşmemiştir bu yada mahallenizin sağlık ocağına gidip sokak nonuza göre kayıt yaptırabilirsiniz.
offfffffff uyumuyor ağlıyor söylene söylene
ya sabırrrrrrrr
gideyim de bakayım şuna
gıremem artık bugun daha. yarın gorusuruz kızlar. optum.
iyi akşamlar zeynep ipek odasına bırakınca kendi kendinemi uyuyor normalde (eğer öyleyse süperrrrmiş genceri emzirmenin dışında uyutabildiğim yoktur)

anladım canım yinede çok güzel çalışma saatlerin bizler içinde olması gereken bu
zaten bütün işverenlere insaf diyorummm özellikle denizlilere:))
bende hep doğuma bağlıyorum bu düzensizlikleri ama aslında bi dr a gidip görünmemiz lazım heleki ben hiç gitmedim dr a doğumdan sonra dahada o hastaneye gidesim gelmiyor:((

herkese merhabalar!
çook kötü bi gece geçirdik ....vee sonunda sol üst yan kesici dişimiz de çıktı! sağdaki de bu gece patlayacak gibi... diger dişlerde böyle olmamıştı,rahat cıkarmıştı Aydın bütün gece saatte bir uyanıp ağladı.. hiç ateşi olmadı ama bayaa yordu beniiii:18: üst,alt dişler gibi değil sanırım bunlar daha zor çıkıyor,tüm annelere duyuruluuuurr :36:

bir de bebişlerin dişleri için DRu florlu ilaç veren ve kullanan var mı? bizim drumuz vermişti ben almadım kullanmıyorum...alsam mı?

canım ben dişleri için oğlumun flor hapı kullanıyorum.erken çürümesini engelliyor mentollü içinde 400 tane var kutunun yarım çay bardağından daha az suda eritip kaşıkla veriyorum.

(özlem) Özlemzafer arkadaşımızın günü 1 hafta geçmiş ve test yapmış pozitif çıkmış.planlı bişey olmadığı için kafası çok karışık.dr ile görüşmüş doğumdan sonra yeni adet görmeye başladığı zaman yapılan testlerde yanılma payı olabilirmiş. gel bi bakalım demiş.eğer bu akşam yetişebilirse dr a gidecekti özlem.bende merak ediyorum.acaba ne oldu.
spiral bende istemiyorum ama korunduğumuz halde hamile kalmak istemiyorum. offf bi kazaya kurban gidersek düşüncesi bile ateş basmasına sebep oluyo.hele bi büyüsünde yağız 2 3 yıl sonra bakarız.

kızlar saçımın fotosunu yeni ekliyebiliyorum
önce foto makinası yoktu sonrada kablo:14:
gıdığımı görmeyin bide makyajım abartılı düğün çünkü:17:
artık bol bol foto eklerim makina ve kablo bendeee..

Uploaded with ImageShack.us

Evet özlem ne yaptı acaba valla bendede belirtileri var adetimin gelen giden yok sıkıntıdan adama sarıyorum kuzucuk sessizce oturuyo valla bişeyde demiyo garibim..
Bencede kızlar bi doktora görünmemiz lasım olmucak böyle mail attım doktordaki hemşire arkadaşa gel derse gitcem bakalım of valla
sibelcim saçların çok güzel olmuş bacım güle güle kullan o rengi çok severim bende bi dönem yapmıştım türk filimlerinden fırlamış gibi olmuşun dediler değiştirdim sonra ama düz rengi çok seviyorummm...

sibel cok güzel cıkmıssın valla. bide diyosun eşim beni pijamayla görmeye alıştı. valla bayılmıştır bu haline kesin.

Back
X