Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ZEYNEP6672 kullanıcısından alıntı
kızlaaaar size bir haberim vaar.
çok yakın bir arkadaşımın doğum fotolarını çekicem :)
nere gittiniz ayol kimsecikler kalmamış
doktorla konuştum şimdilik iyi beklemede kalalım dedi 15 gün sonra kontrole geldiğinizdeki kilosuyla tekrar değerlendiririz dedi..
Ay çok güzel o anın fotosunu çektirebilmek...Ama bende isterim de,beni öyle tanıdık birinin görmesine tahammül edemem
Toprakı yatırdım geldim herkes arazi olmuş
Meyve suyu içiremiyom bende bu çocuğa ya nar suyu filan acı geliyo anladık ama diğerlerini niye içmiyo annamadım..Bende meyve çayı yaptım armut,elma,mandalina,nar taneleri bi de ıhlamur koydum sesi kısık yumuşatsın,terletsin diye.İçti sırtını döndü yattı,terlesin bakalım iyi gelir inşallah geçer sesi
didem sen ctesileri calısıyormusun
burcu ve özlem elma havuçta içmiyomu bebişleriniz derin bayılıyoo
Yok anam içmiyor önceleri bayılıyordu yani 4 aylık başladık ya biz ek besine o zaman seviyordu şimdi içmiyor.babası 1 kere portakal sıktı püff yaptı tam tadı oluşmamıştı acı geldi herhalde dedim ondanmı tşiskindi ne yaptı içmiyor 1 haftadırda denemedim yarın deniyeyim bi.
ben niye alıntı yapamıyorum ya mimlendim mi ne ???
Meltem akşam irmikli prinçununu ne kadar yiyor 12 saat aç kalmaz tabi ama açlıktan mı uyanıyor acaba alışkanlıktan mı ?
bizimki 240 cc yiyor.devam mamasının içine kaşık maması ekliyorum 4 kaşık falan sabaha kadar uyansada beslemiyorum.uyandıkta su veriyorum çünkü aç değil emin,im sen son öğünün saatine ve miktarını yaz canım.
Fatoş aras çok geç uyuyor canım be geç yiyincede sabaha açıkmıyor mu acaba.
burcu ve özlem elma havuçta içmiyomu bebişleriniz derin bayılıyoo
fatoş canım üzülme kendini yıpratma vardır bi sıkıntısı çok acıkınca illaki yiyicek
meltem canım evet güzel yemiş alsında takip et bakalım bi kaç gün diş falanda olabiliyor
Havucu zaten sık sık yiyor çorbalarda yemeklerde bazen de yoğurtluyom..Armudu muzu ısırarak yediriyom ama nar filan yiyemiyo tabi doğal olarak sıkıp biberonda içse bol vitaminli iyi olcaktı kışın.
Burcu meyve çayı hastalıklarda yapılan bişe suyunu içirdiğin için herhaangi bi vitamin kaybı olmaz diye düşünüyorum.
Ayşecim valla düşünüyoruz isim konusu hala net değil artıkın nur cemalini görünce karar vericez gibi duruyor.
Serap hadi gözün aydın millet kilo alsa doktor kontrolünü bekliyo sen tam tersi![]()
olur cnm ama biz çalışıyoz srapla haft sonu c.tesi olur bayramdan sonraya kalır bide
sen nerde oturuyorsun
bide seni eklicektim ama bisürü meltem şahin çıkıyo cnm