Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yavrum ben onun poposunu yerim ya...Günaydın kızlar moralim çok bozukTopitopumun çişi geçmiş bütün yatağa yorgana her yer batmış buz gibi olmuş bütün vücudu
Neden böyle oldu ki ya üşüttü galiba çocukcazım
Herhangi bi rahatsızlığı da gözükmüyor ama..
Bezli bezli bu kadar geçirmesine hayret ettim doğrusu
Meyve çayı içti ekstra iki kere tabi sıvı fazla tüketmiş oldu..Ama benim tahminim çayın kaka ve idrar söktürücü etkisi var..
Dün yazcaktım size hatta..Kabızlık çeken çocuklara deneyin diye.Dün ve evvelsi gün öğle uykusuna yatmadan vermiştim kalkınca geçircek kadar kaka yapmıştı.Ki yataktan kakalı uyanmazdı Toprak en az 5 dk. sonra ya da yemeğini yerken pırtlatırdı..Neyseeee işte oldu bişiler
Sizler nasılsınız geceniz nasıl geçti yavrular
ohhh gezenti hatun sizi...günaydın canlarım dün gezmedeydim bugünde komşum çağırdı oraya gitçem
canım sizdeki hızlı büyüme dönemidir belki ama ipek 2-3 aydır böyle yatıyor. bu kadar uzun süreceğini sanmıyorum... pırtlama bizde de vardı,gazı oluyor geceleri. ben artık yer yemez yatırmıyorum,mesela 19.30 da yiyor,20.30 gibi uyuyor. bu sürede gazını çıkarmış oluyor zaten. yer yemez yatınca çok gazlanıyor gecesinde...günaydın herkese,
özlem ne çayı bu ya?
zeynep facede ipek icin yazdığın herşeyi şu anda 2 gecedir bizde yaşıyoruz. yatış şekli, saat başı uyanışı herşey aynı. acaba bu cüceler hızlı büyüme döneminemi girdilerde hepsi aynı ve uyuyamıyorlar. babası bütün gün keyfi yerinde hic sorunumuz yok diyor. aksam olunca cocuga bisey oluyor ki doruk un gece uykularında biz hic problem yaşamadık. bu arada uyandığında devamlı pırtlıyor. 2. olasılıkta benim yedigim birsey onu rahatsız ediyor ama ney bilmiyorum.
neyse sonuc olarak bugünde uykusuzum. gece doruk yine uyumadı.....
oy pipisi de yukarı kalkarmışşşgünaydın kızlar
Özlemcim üzme kendiini ne yapçan olmuş artık.. yeni doğduğunda bizim çok çıkıyordu ayıptır söölemesi sonra farkettimki bez bağlarken pipisi yukarı doğru kalıyormuş o zaman oluyormuş.. sonra çözdüm olayı bi daha olmadı :))
yeni dişler çıkıyomuş zeynpçim burçincim hayırlı olsun dişlerin sağlam süt gibi beyaz olsun inş.
arkadaşlar zaman ne çabuk geçti anlamıyorum ya hamileyim aa o test bu test bavul hastane derken bebişlerimiz doğdu bide 9 ayı dolduruyolar artık bakmışız okula gidiolar felan İnş. evlatlarımız anaya babaya vatanına hayırlı evlat olurlar
zeynep bir şey sorucam ya.
sen geceleri hadi iyi kötü dorukla uyuyosun ama eşin gündüz işten gelip ona bakarken hangi arada derede uyuyor![]()
Ya eşimin işi eskisi gibi değil canım. gecen sene sabah 4-5 gibi gelirdi. ama artık en gec 12 evde oluyor. eger parti falan olursaki gecen ctesi vardi. gece 2 de geldi ama zaten ertesi gün ben izinliydim.
ben işten 5.30 da cıkıyorum. eve varışım 6- 6 çeyrek oluyor. ben giriyorum o hazırlanmış oluyor. hemen çikiyor. eve gelişide normalde 11 oluyor. yani uyumaya vakti var. o saatten sonra oturup biraz konuşuyoruz bile. 11.30 da doruk kalkıp emiyor genelde zaten bende yatmamış oluyorum. böyle işte canım.
zeynep didem bu arada ben nurturia ya üye oldum. orda bir oyun grubu bulmaya çalışıyorum. bide emziren anneler diye bir grup var. ordada bi oyun grubu oluşturmaya calışıyoruz. hersey belli olsun sizde katılın grubu. 2 haftada yada haftada 1 görüşüp 1 saat cocukları birlikte oynatmak üzerine konuşuluyor. bilginiz olsun.
a iyiymiş o zaman ya,akşamları 5-6 saat çalışıyor yani...
bende düşünüyorum düşünüyorum adamcağız bütün gece çalışıp nasıl gündüz doruğa bakıyor diye...
kendinizce bi düzen oturtmuşsunuz ne güzel...