• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Havva niye kıs iki bayramlık alıyom daha gelmiyo bizim yolcu:9:

Serapçım evet çok güzel süt alerjisi olan çocukların anneleri bile kendilerine grup kurmuş,düşün:9:
Uyku problemleri, yemek problemleri,anneler deneyimlerini anlatıyorlar uzun uzun her türlü annesel soruna çözüm aranmış:9:

Escos ben çok kez yazdım uyku sorunları ve yöntemleri ile ilgili bi daha bi daha kimsenin kafasını şişirmek istemiyom:9:
Ama şunu diyebilirim ki çocuğun kendi kendi dalma kabiliyetini geliştirmeden annenin odadan çıkmasını doğru bulmuyorum:20:

Teşekkür ederiz teyzoşları....
Kızlar tay tay dediğiniz çocuğun tutunarak ayakta durmasımı bizde tay tay çocuğun tutunmadan saniyede olsa durmasına denirde....
nasılsın fatoş valla ben tay tay bilmiyorum ne..:))

güzel bişey gibi duyuluyor..:) srp canım ne oluyor soylesen ya.. Maşallah ine de..

Ayy bu arada bizim üst dişlerimiz sonunda çıktı.. Ohhhh dedim bugün neydi günlerdir çektiğim çilee. Zaten Tracy Ablayı bu diş .çıkarma sürecinde hiiiç dinleyemezmişiz..

2 şer ikişer gidiyoruz.. hayırlısı bakalım.. sağlam olsun da aman.. Çok önemli diş dediğin.

Ders boştu Serapçım bi bakam deddim nörüyonuz diye...
Özlemcim ben alıyodum hamileyken valla bayramlık Esra ya.. Ay cümle çok kötü oldu kusura bakma

Teşekkür ederiz teyzoşları....
Kızlar tay tay dediğiniz çocuğun tutunarak ayakta durmasımı bizde tay tay çocuğun tutunmadan saniyede olsa durmasına denirde....

nasılsın fatoş valla ben tay tay bilmiyorum ne..:))

güzel bişey gibi duyuluyor..:) srp canım ne oluyor soylesen ya.. Maşallah ine de..

Ayy bu arada bizim üst dişlerimiz sonunda çıktı.. Ohhhh dedim bugün neydi günlerdir çektiğim çilee. Zaten Tracy Ablayı bu diş .çıkarma sürecinde hiiiç dinleyemezmişiz..

2 şer ikişer gidiyoruz.. hayırlısı bakalım.. sağlam olsun da aman.. Çok önemli diş dediğin.

aynen Fatoşun dediği gibi ellerini bırakıyo tutunmadan dengede durabildiği sürece ayakta duruyo..
sonra tekrar tutunuyo veya hoop popo üstü oturmaca:9:

bende üye olayım şu nurturia ya..
geri kalmayayım dimi ama:9:

ol ol ben de oldum:9:

Ders boştu Serapçım bi bakam deddim nörüyonuz diye...
Özlemcim ben alıyodum hamileyken valla bayramlık Esra ya.. Ay cümle çok kötü oldu kusura bakma

iyi o zaman ssana bol boş dersler:9:

Son düzenleme:
Ya kızlar adım adıma üyeydim ama kartım yanımda değil diye abone olamadım. Formu açmışken kapadım. Az önce dergiden aradılar. Bir sorun mu var. Neden üye olamadınız yardımcı olalım diye. İlgileniyolar yani. Hoşuma gitti.

Selam kizlar bugün benim için büyük gün ise basliyorum :(((((

kaç gündür giremiyorum sizleri ihmal ediyorum sanmayin haa
malum ise basliycam diye bi kosusturmaki sormayin baslamadan hadi evi güzelce temizleyeyim dedim dip bucak kalmadi, yikancak herseyi yikadim ütüledim yerlestirdim o yandan rahatim bi süre

Bide hergün Ecemi krese birakiyorum bi saatligine her gittigimde agliyo yavrum beni görünce kucagima atliyo içini çeke çeke nasil alisacak bilmiyorum çok zor geçiyo simdilik.

Bende bugün 3de basliycam ise aksam 9a kadar ilk defa bu kadar uzun süre beni görmiycek
saat 4te babasi birakicak krese 5te de babamin karisi alicak aksam babamlarda orda sorun olmaz durur ciciananesini çok seviyo kardeslerimde var onu oynatirlar.

Birbirimizi çok özliycez bugün çok Allah yardim etsin bize insallah Ecemde çabucak alisir kresine

Umarim sizlerde iyisinizdir kizlar geçmise bakamiycam sizlere haber verip çikicam hemen daha ecemin esyalarini hazirliycam
Hepinizi çok çok öptüm canlarim

reyhancım hayırlı olsun..işinde ilk günün ...
kısa sürede alışırsınız inş..
az önce aklımdan geçtin..
reyhan işe başladımı acaba dedim..
hergünmü 3-9 çalışcaksın yoksa vardiyelimi..

didem alıntılardan gördm geçmişi okuyamadım dün..
hayırdır revnanın nesi var canım...

kızlar gidip çocukların kan sayımlarını ölçtrücem ama...
kendi dr umuza değil..
burdaki çocuk hastanesine..
eşim ben gelemem işler yoğun sen git dr a tek diyo..
bende gidemem 2çocukla..
burda yakında hastane var oraya götrsem..
kan ölçümlrine baktırıcam desem dr yaptırırmı acaba..

didem alıntılardan gördm geçmişi okuyamadım dün..
hayırdır revnanın nesi var canım...

canım bizim 3 haftadır hırıltı öksürük geçmemişti ya bende evhamladım cmt gene doktoa götürdüm meğersem allerjikmiş dün ıge çıktı çok yüksek inek sütü allerjiside bugün çıkacak bekliiyorum zaten vardı ama geçti diye düşünmüştük tekrar ona balkılacakmış ama zyrtec içmeye başladı öksürük hırıltı kesildi peyniri yoğurdu da kestik bakalım

Back
X