Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahhh o dişler yokmu..çıksalardı kurtulsak dicem ama..
o bitiyor diğeri başlıyo..
bizim utkunun da ön dişi düşecekti kaç gndür..
iyice öne doğru gelmşti..
elimizi vurdurmuyodu tabi..
dün elime peçeteyi aldım tuttum çektim..
kurtulduk valla..
alttaki dişi çıkmıştı zaten zorluyodu artık düşsün diye..
düşmüyodu..
yerine hemen çıkmış ucu görünüyo bile...
slm kızlar geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın..
dün başıma neler geldi allahım anlatsam inanmazsınız..
telefonumu takside düşürdüm takside düştüğünden eminim ama allahtan duraktan bindim de eşim gitti aldı telefonu...
ömüre çorba yaparken (nasıl oldu hala anlamıyorum) parmağım blendırda kesildi.. hiç bir zaman fişten çıkartmadan ellemeyen ömürün silikon uçlu kaşıkları deforme olmasın diye blandırı sıyırmayan ben bunu nasıl yaptım bilmiyorum.. akacak kan damarda durmaz dedikleri bu olsa gerek.. aman siz siz olun dikkat edin işaret parmağımı kullanamıyorum ve çok zorlanıyorum ömürün değiştir altı aç vs.. bi de işin kötüsü telefonumu düşürdüm dedim ya eşimi arayamıyorum ki gel ben doktora götür diye.. msn den söyledim hesap edin.. herneyse dikişsiz atlattım çok şükür hala aklım almıyor bunu ben nasıl yaptım diye..
ve en güzeliiiiiiiiiiiiiiiiii
ömürün dişi çıktı.... sonunda..
aldık canım saol spesifik ıge(-)çıktı ama normal ıge yüksek olduğundan çocuk allerji uzmanına yönlendirdi çarşanma günü ona gidicez
bende kayıt oldum nick aynı benide ekleyiiin.
ve grup açtım oraya gelin.2010 şubat anneleri kk çalışmazken ordan gireriz.
yaaa nerden ekleniyor ben bulamadım.
Didemciğim geçer sıkma canını 1-2 ay dikkat et sonrası geçer inşallah.
Reyhan hadi hayırlı olsun canım.evet çalışma saatlerin azmış kolay alışırsınız umarım.
ben evden çıkarken annem duruyu başka odaya götürüyordu artık vazgeçtik kapıda uğurluyorlar alışması lazım olanın bu olduğunu bilmeli ne kadar sakalanarak çıkıcam ki evden haftada 6 gün aynı saklanbaç oynanmaz bilmeli anne baba işe gidecek o anneanne ile kalacak.
görüşürüz canım....utkuyu alıp geleyim...![]()
komşum kahveye çağırdı biz bir kahve içip gelliyoruz....![]()
günaydın cnm hayırsır babana acele gitmişin ?günaydın canlar...
dün sabah apar topar babama gittim gelemedim daha.
ipek uyuyorken hızlıca bi geçmişe bakayım geliyorum...
canım gelimm bahsediyosunuzesmacım sende gelsene oraya.
günaydın canlar...
dün sabah apar topar babama gittim gelemedim daha.
ipek uyuyorken hızlıca bi geçmişe bakayım geliyorum...
özlem doruk a hiç test falan yapıldımı
yok canım yapılmadı. doktoruda istemedi. sadece süt ürünleri vermeyin bir süre dedi. vermiyoruz. arada ufak ufak deniyorum ama yine kabarınca agzı hemen bırakıyorum. geceleri aglayarak uyanıyorya bugünlerde. acaba diyorum bilmedigim biseye dahamı alerjisi var ve rahatsız oluyor. doktoru 1 yaşından sonra bakarız demişti.
sağol cnm söleyimde versinbai
çok geçmiş olsun bende blendırdan korkuyorum ve hep fişini çekmeden temizliyorum allah korusun bir gün basacam düğmesine parmağımı kopartır valla çok güçlü onlart.
amanda sonunda çıktımı hadi gözünüz aydın inci gibi dişleri olsun.
buldum buldum arkeosla çalışma üzerindeyiz.
ben hiç karışmadım diş çekme işlerine eşim hallediyor sağolsun, utkunun dişide hayırlı olsun sapsağlam olsunlar dikkat etsin dişlerine bunlar artık kalıcı dişler ...
geçmiş olsun seçilcim incinizde hayırlı olsun...
geçmiş olsun didemcim...
nereye kayıt oluyorsunuz kız burcu bende gelcem..
görüşürüz canım....![]()
Seçil geçmiş olsun canım yaa nazar çıkmış aman beterinden korusun rabbim
nurturia canım ama henüz keşif aşamasındayız.ben hiç karışmadım diş çekme işlerine eşim hallediyor sağolsun, utkunun dişide hayırlı olsun sapsağlam olsunlar dikkat etsin dişlerine bunlar artık kalıcı dişler ...
nereye kayıt oluyorsunuz kız burcu bende gelcem..
görüşürüz canım....![]()
SEÇİL canım büyük geçmiş olsun... veeee ömüre de kocaman maşallhhh![]()
![]()
dişleri çıkan kuzularıma da maşallahhh
hasta olanlara da geçmişler olsunnnn
akşam ersin dışarı cıkalım arkadaslar cagırıyo dıyo ama nasıl olucak kı? cıkamayacagız tabiki
ipek uyumaz baska yerde? gece 12 ye kadr falan kayınvalidemin bızde kalması lazım bakmak ıcın oda zor...
offffffff![]()
nurturia canım ama henüz keşif aşamasındayız.
çıkarsın niye çıkamayasın ki
gündüz pek uyutmamaya çalış oyala falan yorulursa daha çabuk uykuya dalar tabi çoçukla gidilecek bir yerse yani eve gidiyorsanız götürebilirsin ama yok dışarı çıkacaksanız kayınvaliden bakar ya akşamda ersin bırakır annesini eve.