SEÇİL canım büyük geçmiş olsun... veeee ömüre de kocaman maşallahhh![]()
![]()
![]()
teşekkür ederim zeynepcim..
bende hiç bir yere gidemiyorum canım yaa ömür hiç bir yerde uyumuyor çok zor valla çok.. anne 5 dakika daha ne zman diyecekler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SEÇİL canım büyük geçmiş olsun... veeee ömüre de kocaman maşallahhh![]()
![]()
![]()
Pınar ne yapmış Özlem konuşabildiniz mi canım.
biz dün çok erken güne başladık ve çok yoğun bir gün geçirdik akşama kıbırdıyacak halim kalmamıştı sabah 7.30 da evden çıktık Duru 6.30 uyandı uyumadı hadi kahvaltıya gidelim dedik.ordan dr kontrolüne gittik öksürük boğazındaymış ciğerler temiz.10200 gr ve 78 cm olmuşuz :nazar. 3 gün kullanım için antibiotik verdi.dişlerimiz için flor verdi günde 1 tane mercimekten küçük bir hap ve mama-yemek le beraber vereceğiz.sonra hava ısındı sahile gittik yürüdük ordan alış veriş merkezi eksiklerimizi aldık.akşam 7 de eve gittik sonrada biz araba kullanmaya gittik duru annemde tabii bu arada. kendi evşime geçmem 22.00 oldu ve 24.00 e kadar etrafı topla yerleştir çok yorulduk ama günü güzel değerlendirdik tüm gün hem kendimiz hem duru nun hoşuna gidecek şeyle yaptık.
teşekkür ederim zeynepcim..
bende hiç bir yere gidemiyorum canım yaa ömür hiç bir yerde uyumuyor çok zor valla çok.. anne 5 dakika daha ne zman diyecekler![]()
slm kızlar geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın..
dün başıma neler geldi allahım anlatsam inanmazsınız..
telefonumu takside düşürdüm takside düştüğünden eminim ama allahtan duraktan bindim de eşim gitti aldı telefonu...
ömüre çorba yaparken (nasıl oldu hala anlamıyorum) parmağım blendırda kesildi.. hiç bir zaman fişten çıkartmadan ellemeyen ömürün silikon uçlu kaşıkları deforme olmasın diye blandırı sıyırmayan ben bunu nasıl yaptım bilmiyorum.. akacak kan damarda durmaz dedikleri bu olsa gerek.. aman siz siz olun dikkat edin işaret parmağımı kullanamıyorum ve çok zorlanıyorum ömürün değiştir altı aç vs.. bi de işin kötüsü telefonumu düşürdüm dedim ya eşimi arayamıyorum ki gel ben doktora götür diye.. msn den söyledim hesap edin.. herneyse dikişsiz atlattım çok şükür hala aklım almıyor bunu ben nasıl yaptım diye..
ve en güzeliiiiiiiiiiiiiiiiii
ömürün dişi çıktı.... sonunda..
bende kayıt oldum nick aynı benide ekleyiiin.
ve grup açtım oraya gelin.2010 şubat anneleri kk çalışmazken ordan gireriz.
yaaa nerden ekleniyor ben bulamadım.
DOĞRU DİYOSUN DOKTOR 2 GÜN BAYRAM SANA DEDİ DİKKAT ETMEM LASIM
BİZDE 3 GÜN SEVİŞCEZ KIZIMLA CUMARTESİ GÜNÜM VAR AKŞAMDAN AKŞAMA YAPTIM CAMLARIDA SİLDİM BAYRAMA SİLMEM SANIRIM RUH HALİME BAĞLI YADA DIŞTAN ALDIRIRIM ANNEM DUYSA KESER BENİ![]()
yok dışarı çıkıcaz çıkalım iki tek atıp az eglenelım demişler. ben soylemem kayınvalıdeme gel gece bak dıye ersın soylesın anasına oda yanaşmıyo. ıyı dedım bende evde kıcımızı kırar otururuz yıne dedım. sınırlendım. ben mı soylıcem senın anana ya? kendın konus soyle işte. bu erkekler bı alemler ya.
Pınar ne yapmış Özlem konuşabildiniz mi canım.
biz dün çok erken güne başladık ve çok yoğun bir gün geçirdik akşama kıbırdıyacak halim kalmamıştı sabah 7.30 da evden çıktık Duru 6.30 uyandı uyumadı hadi kahvaltıya gidelim dedik.ordan dr kontrolüne gittik öksürük boğazındaymış ciğerler temiz.10200 gr ve 78 cm olmuşuz :nazar. 3 gün kullanım için antibiotik verdi.dişlerimiz için flor verdi günde 1 tane mercimekten küçük bir hap ve mama-yemek le beraber vereceğiz.sonra hava ısındı sahile gittik yürüdük ordan alış veriş merkezi eksiklerimizi aldık.akşam 7 de eve gittik sonrada biz araba kullanmaya gittik duru annemde tabii bu arada. kendi evşime geçmem 22.00 oldu ve 24.00 e kadar etrafı topla yerleştir çok yorulduk ama günü güzel değerlendirdik tüm gün hem kendimiz hem duru nun hoşuna gidecek şeyle yaptık.
yok dışarı çıkıcaz çıkalım iki tek atıp az eglenelım demişler. ben soylemem kayınvalıdeme gel gece bak dıye ersın soylesın anasına oda yanaşmıyo. ıyı dedım bende evde kıcımızı kırar otururuz yıne dedım. sınırlendım. ben mı soylıcem senın anana ya? kendın konus soyle işte. bu erkekler bı alemler ya.
ay çok geçmiş olsun canım
allah beterinden korusun
dişiniz de hayırlı olsun
dolu dolu bi gün geçirmişsiniz ne güzel. Bu arada da maşallah duruya kocaman olmuş şaka maka...![]()
ay çok geçmiş olsun canım
allah beterinden korusun
dişiniz de hayırlı olsun
ekledim seni kuşum ama grubunu bulamadım
canım kayınvalidene bıraksan İpeği olmuyor mu?
siz dönerken alırsınız ordan
oh oh bi güne ne çok iş sığmış ne güzel değerlendirmişsiniz
Duruma da maşallah maşallah boyuna posuna kurban zilli![]()
hımmm o zaman zor tabi..... peki bırak ersin gitsin arkadaşlarıyla olmazmı. belkide gitmek istiyor seni yokluyor. izin ver gitsin eger oyleyse.
aslında guzel bı yere benzıyor ama bıraz karısık daha kesfedemedım ben...kızlar bu arada nurturia da bence grup acılmıyor. soru soruluyor sanırım. ve o sorulara cevaplar geliyor. burdaki gibi olmuyor yani. ama ben bikac bisey sordum gercekten güzel cevaplar alıyorsun anında. zaman zaman hepimizin kafasına biseyler takılıyor biliyorsunuz. bence orası bu paylaşımlar icin ideal. bide bir sürü anne ve bebis var onlarla tanısma sansı var. buranın keyfi baska ama orasıda dursun bence.
nerden gelcez oraya bacım yaa??? ben kayboldum sanırsam :)grubu buldum ktif konular altında Meleklerimiz diye bi konu açmış Burcu ordan gelin
davet etçek yer aradım ama bulamadım
dedım sen gıt dıye eşli olacakmış tek başıma sap gibi napiyim diyor. istemedi yani...hımmm o zaman zor tabi..... peki bırak ersin gitsin arkadaşlarıyla olmazmı. belkide gitmek istiyor seni yokluyor. izin ver gitsin eger oyleyse.
eeeeeee kız degılmı sımdıden basladı soylenmeye bıdı bıdı :)valla büyüdüler de dır dır ediyor bile.bütün gün söyleniyor bu kız ya memnuniyetsiz mi mutluluktan mi bilmem ama tüm gün car car.
gün bitmek bilmedi valla erken kalkan erken yol alır doğru valla.biz erkenciyizde babamız erken kalkmıyor ki dün nerden estiyse ayaklandı.
sağol canım.
canım cok cok tesekkur ederım,sağol varol...kız zeynep nereye gidiceksiniz. beyoğlunaysa benim ev yolun üzeri getirin ben bakarım. eşimde evde olmuyor. dorukla ikisi oynarlar uyurlarsa ne ala. zaten 11 e kadar sizde gelmiş olursunuz herhalde. ciddiyim ben.
katılıyorum
sana belki kızarsın diye diyemediği için de böyle bi yol seçmiş olabilir gibi düşündürdü bana
eğer senin için mahsuru yoksa sen git de