• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kimsecikler yok galiba
bugün alara düştü yürüteciyle beraber banyoya girmeye çalışrken eşiğe takıldı galiba aklım çıktı ya fayansın üzerine düştü bide çok fazla ağlamadı bi anormallkite yok bişi yoktur demi. .Allah korudu kuzumu.yürüteç filan yok artık ödüm koptu.daha geçen gün burcuya dedimdi artık ben bu yürüteçlerden korkuyorum die başıma geldi korktuğum neyseki bişi olmadı.

bizde artık koymuyoruz yani koyuyoruzda eğer odada oturuyorsak hani mutfağa bile kalksak önce yürüteçten çıkartıyoruz öyle gidiyoruz deli cesareti var bunlarda gözü kara çoçuklar.geçmiş olsun canım fayans olması dahada korkutmuştur seni.

günaydın kızlar.

bir dün sabah girmiştim, o sayfayı okudum bi de son sayfayı :) işlerim çokk yoğun, az bişe sabahları girebiliyorum..

ahh canım burcum içimin yağını erittin kız, bir gün beni özlediğini yazan bir dostum..çok seviyorum sizi çok....ya gözlerim doldu işte..üff...

başka merak eden varsa okuyamadım kusura bakmayın,ayşegülün numarası bende de var.belki müsait değildir aramayım da mesaj atayım,dur.
burak iyi bu aralar,daha önce de dediğim gibi sabah erkenden kalkıyoruz,hepimiz kahvaltı yapıyoruz. bu sabah düşündüm de,iiyi ki burak var, yaptığımız kahvaltılar bile keyiflendi, anlamlandı..cocuk evin neşesi gerçekten de..akşam da bi ayrı.. oyunlar oynuyoruz, gülüşüyoruz..çok şükür yolunda herşey, mutluyuz :)Allah bozmasın kimsenin mutluluğunu..

gelmeyince gözüm arıyor canım 2 çift laf etmeyi özler olduk valla.
ben yüzünü görmeden içini bilmeden(ne kadar olsa bilemezsin ama hisler vardır işte) kimseyi arkadaşım, dostum olarak görmem ama burdakşilerle çok farklı herşeyimi biliyorsunuz anlatıyorum acaba ne düşünürler diye düşünmüyorsun.düveniyorum,saygı duyuyorum budur işte...

Allah bozmasın canım mutluluğunuzu mutluluk katsın rabbim.:121:

selam kızlarrrrrrrrrrrr
dün akşam ersin eve geldi hadi hazırlan çıkıyoruz dedi. şok oldum tabii,kayınpederimi aramış annem bugun bizde kalacak demiş. kayınvalidem geldi gece baktı ipeğe biz çıktık. arkadaşlarla toplandık kocaman bi grup eskisi gibi,güldük eğlendik hatta ben 1 bira içtim :78:
gece 1 di eve geldiğimizde. bıraz mızırdanmıs aglamıs zor uyutmus ama uyumus 9 gibi. biz 7.30 du evden cıktıgımızda...
kendıme geldım resmen yaaa... ayda 1 cıkıcaz boyle anlastık. nasıl ıyı geldı eskı gunlerdekı gıbı.

neyse kızlar ıpegı doyurayım gelıcem gecmıse bakıcam...

madem gidecekti ne stres yaptı ki.b,izde burdan 40 tane laf saydık adama.

birada maya var sütte yapar.İpek nare atarsa şaşırma ama.

günaydın kızlar..
çok kötü bişey oldu..
burak yatakta dikilirken düştüüüüü:14:
daha dün konuştuk burcuyla bugün düştü ya...
aman Allah ım aklım çıktı resmen..
küt diye..bayada yüksek yatağı...
foto koymuştum hatta..
komşu geldi şimdi..
kapıda 1-2dk konuştu..
o sırada bu uyandı sese..
dedim ay ben girym şimdi kalkar düşer..
dememle düşmesi bir oldu..
elim ayağım kesildi..

onun dikilişinden belliydi zaten yatağın o kısmı yükselmiyormu ?

yada yatağın yani döeğin altındaki suntanındaha aşağı çakılma ihtimali varmı .ay çözüm bulmalı benim evdekinin işi derin ama annemlerindenden yakında Duru'da uçar bekliyorum yani.gündüzleri yer yatağımı yapmak lazım aşaba.ayy bunlar büyüdükçe herşeyin alternatifini arar olduk farkındamısınız.geçmiş olsun canım valla sen Burağa yer yatağı yap yada karyolaya çözüm bul.

günaydın kızlar.yine çok kötü bi gece geçirdik.iki gündür birlikt yatıyoru artık kuzucukla.satta bir hatta daha erken uyanıyo.çığlık çığlığa ağlıyo.emerken bile başını çekip ağlıyo.zor sakinleştirdik bi ara.ağrı kesici verdik biraz rahatladı sanki.bakalım bugün dr götürcez.inşallah bi sorun yoktur.adece dişlerdendir.bebişlerinizi öpüyorum kızlar.biraz geçmişi okuyayım sıpa uyuyoken...

hulyacanım sağol kolum ağrıdı gece çok halada ağrıyo
didemle esmanın bebelerinin arası 1 günmüş yaw :)
didemin kaç şşubattı yahu dediydi unuttum

günaydın kızlar.yine çok kötü bi gece geçirdik.iki gündür birlikt yatıyoru artık kuzucukla.satta bir hatta daha erken uyanıyo.çığlık çığlığa ağlıyo.emerken bile başını çekip ağlıyo.zor sakinleştirdik bi ara.ağrı kesici verdik biraz rahatladı sanki.bakalım bugün dr götürcez.inşallah bi sorun yoktur.adece dişlerdendir.bebişlerinizi öpüyorum kızlar.biraz geçmişi okuyayım sıpa uyuyoken...
ay kıyamam ya götür bakalım doktor ne dicek yavruya nereye götürüceksin

kızlar bişiy sorcam.gündüzleri tv niz açık mı?benim cadı tam tv hastası.ona açıp koysam bana hiç eziyeti olmıcak nerdeyse.ama genlde radyo açık artık.ama çok sıkılıyorum bazen açıyorum onuda başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum.bide bizim tv ünitesi alcak.çıkıyo oraya tv ye yapışıyo öyle izlemek sitiyo.delirtiyo beni ya.hele reklam çıktı mı zaten hemen radyo açıyoruz.siz nasıl yapıyosunuz...

yok ya kızlar yatağın kenarı sabit...

canım geçmiş olsun oğluşa.merak etme bişiy olmaz.bizmki düşmeyle ilk tanışmasını 20günlükken yapmıştı babası sayesinde.hemen hastaneye falan gitmiştik.ama sonra alıştık :1: kuzucuğum kaç defa düştü yataktan.ama dikkatli olma lazım artık sürekli.çok hareketlendiler...

geçmiş olsun sibelcim ay bu bücürler yalnız kalmaya gelmiyo valla
meltem geçmiş olsun cnmm
hülya ne alıcan düğün için kızzz

Sibelcim kenarlara takabilmek için satılan ek yükselticiler var onlardan al derim ben

Meltem bizim de tv gün boyu açık oluyo ama bizimki her zaman ilgilenmiyor.. yemek yerken bakıyor.. bi de yumurcak tv nin bazı müzikleri çok dikkatini çekiyor.. oyuncaklarıyla oynamak ve yürüteçte gezmek dfaha çok hoşuna gidiyor

kızlar bişey diycem bebişleriniz kahvaltıyı nasıl yapıyor benimki biberonda içiyo hala tek tek yemiyo ne yapsamkiii

11 şubat canım seninkide 12 o zman

miray da 11 şubatta doğdu :97:

kızlar bişiy sorcam.gündüzleri tv niz açık mı?benim cadı tam tv hastası.ona açıp koysam bana hiç eziyeti olmıcak nerdeyse.ama genlde radyo açık artık.ama çok sıkılıyorum bazen açıyorum onuda başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum.bide bizim tv ünitesi alcak.çıkıyo oraya tv ye yapışıyo öyle izlemek sitiyo.delirtiyo beni ya.hele reklam çıktı mı zaten hemen radyo açıyoruz.siz nasıl yapıyosunuz...

miray da aynı. reklamlar ve klipler favorileri arasında ama açmıyorum ben tv. genelde oyun oynuyoruz yada dışarı çıkıyoruz.

geçmiş olsun sibelcim ay bu bücürler yalnız kalmaya gelmiyo valla
meltem geçmiş olsun cnmm
hülya ne alıcan düğün için kızzz

valla bilmiyorum serap yaa. yarın çıkıcam çarşıya. bi de onun için gezmem lazımm.

Sibelcim kenarlara takabilmek için satılan ek yükselticiler var onlardan al derim ben

Meltem bizim de tv gün boyu açık oluyo ama bizimki her zaman ilgilenmiyor.. yemek yerken bakıyor.. bi de yumurcak tv nin bazı müzikleri çok dikkatini çekiyor.. oyuncaklarıyla oynamak ve yürüteçte gezmek dfaha çok hoşuna gidiyor

bizimkide ablası seyrederken arada zoey 101 seyrediyor bende o arada yemeğini yediriyorum bide anlıyormuş gibi ablası gülünce kahkaha atıyor

kızlar bişey diycem bebişleriniz kahvaltıyı nasıl yapıyor benimki biberonda içiyo hala tek tek yemiyo ne yapsamkiii

canım ben şu bebe bisküvili karışımı kaşıkla veriyorum.ama bazen ekmeğe peynir sürüyorum üstüne yumurtasını koyuyorum öyle veriyorum lokma lokma.bazen çok güzel yiyo böyle bazen yemiyo.biberonla değilde kaşıkla versen yemiyo mu?bence tek tek alıştırmaya başla.

Back
X