kız kıza takılıyoruz valla serapcım,büyüsün kızım beraber alışverişlerede çıkacaz inş.babamızın paracıklarını beraber harcayacazhe bacım süt iznim evdeyim..
Aferin kuşuma uyusun da büyüsün
oooh ne güzel siz de ana kız takılın

canım grip geçmiyo![]()
oğlumda iyi şükür
sende iyisin çocuklar iyi inş
geçmiş olsun canım iyiyiz bizde zeynebin diş huysuzluğu devam ediyor çok edepsiz oldu teyzesi odadan dışarı adım atamıyorum wc bile gidemiyorum arkamdan ağlıyor cadı

kızlar ömüürn dişi ne zaman görünmeye başlayacak??? biz babasıyla pek bi meraktayız..
zeynebin bir hafta on gün kadar önce üst dışı patladı şimdi hafif gözüküyor seçilcim....
sağol canımSelma yerim ben onların erkek erkeğe takılmalarınısıpalar
![]()

Az daha zorlasan herşeyini hatırlayacaksın demekki.
ben dün bademle -fındik aldım ama işe gelirken aldım sonrada hepsini yedim.Zeynep dr a sorsunda bende babasına aldırayım ben alınca kazaya kurban gidiyor.
Özlem kız bebek gebeliğimi daha kolay erkek mi hani ikisinide yakın zamanda yaşıyorsun daha ne anlarsın sen şimdi.
valla burcu bence kız bebeği taşımakta doğurmakta biraz daha zor gibi geldi bana,gerçi biraz yaşlandım belki ondandır, oğlanları doğururken bir ahh bile demedim ama kızı doğururken biraz zorlandım doktoruma göre çok kolay doğum yapmışım ama bana öyle gelmedi kesinlikle oğlanları daha kolay doğurdum .....