• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

akşama ne yapsak yemek ya..
hergn aynı dert..
valla ne yapacağımı bulunca dünyalar benm oluyo..
yapmış gibi oluyorum..
sizde ne var bugün...

aslında bugün pazar var..
gitsem pırasa brokoli falan alsam iyi olcakta...
burağın hiç tadı yok..
huysuzlanır kesin ağlar...
zaten pazarı hiç sevmiyo ağlıyo hemen...

bizde yayla çorbası tavuk haşlama mardin pilavı bide taze fasulye var bide kendime salata yaparım

Bizde de karnabahar kızartması var. Yanında da sarımsaklı yoğurt marul salata. Yani öyle planlıyorum şimdilik.

off benimde yarın günüm var akşam sildim süpürdüm kapıları sildim geçen akşamda mutfak dolaplarını silmiştim bi banyomla oturma odası kaldı onlarıda bu akşam yaparım strese girdim

nevanın yağmurluğu var revnaya arıyordum onada nasılsa az giyecek deyip peros geçenler çok cicili yağmurluklar gelmişti ordan aldım

hee benim aklımda neva diye kalmış.

ay nasıl güzel olur buluşsak valla kocaeli burdan 2 saat valla süper olur heee hadi kızlar buluşalım hafta sonu olsun eşlerle

dimi burdanda kocaeli 2 saat belki daha az hadi buluşalım ama benim kociş haftasonu çalışıyor canım aman herkes ayarlasında ben suata rapor bile ayarlarım oda kolay .

2011 şubat annelerine yazınca aklıma geldi sizede söyliyeyim ben banyoyu ve mutfak yer fayanslarını ıslak mendille siliyorum kıl tüy süper temizliyor hemde hemen kuruyor.hele hele misafir geleceği zaman banyoya bi giriyom 2 dk sildimde kurudu bile oluyor akılınızda olsun.

hee benim aklımda neva diye kalmış.

dimi burdanda kocaeli 2 saat belki daha az hadi buluşalım ama benim kociş haftasonu çalışıyor canım aman herkes ayarlasında ben suata rapor bile ayarlarım oda kolay .

2011 şubat annelerine yazınca aklıma geldi sizede söyliyeyim ben banyoyu ve mutfak yer fayanslarını ıslak mendille siliyorum kıl tüy süper temizliyor hemde hemen kuruyor.hele hele misafir geleceği zaman banyoya bi giriyom 2 dk sildimde kurudu bile oluyor akılınızda olsun.

valla bencede ayarlayıp bi hafta sonu buluşalım kızlar ne dersinizzz benim kociş uyar herşeye
güzel fikir burcucum bende mutfak ve banyo fayanslarını cam sille siliyorum süper parlıyo bak onuda dene bii

kızlar ayşegülle konuştum. hepinize çok çok selamı var. lojmana yerleşmiş. küçük olduğu için biraz zor olmuş ama... hoşgeldine gelen de çok oluyormuş. sesi her zamanki gibi çok neşeliydi. (allah daim etsin.)
kızlar da iyilermiş.
net için hemen başvuru yapmışlar ama henüz bağlanmamış. bayramda adanaya geliyorlarmış. (lay lay lom) buluşacaz inş.
gülşahhh,, kulaklarını çınlattık. bayramda biyere gidiyor musunuz? telefonlaşırız artık.

komşuya gidecem: ayşegülü haber edip öyle gideyim dedim.
öpüldünüzzz.

canım benim durmayan çocukla ne zor oluyor demi ya

sorma nasıl hemde biliyosun benşmkşler şş bitince bakmayı seviyolar çocuğaa:)))

kızlar ayşegülle konuştum. hepinize çok çok selamı var. lojmana yerleşmiş. küçük olduğu için biraz zor olmuş ama... hoşgeldine gelen de çok oluyormuş. sesi her zamanki gibi çok neşeliydi. (allah daim etsin.)
kızlar da iyilermiş.
net için hemen başvuru yapmışlar ama henüz bağlanmamış. bayramda adanaya geliyorlarmış. (lay lay lom) buluşacaz inş.
gülşahhh,, kulaklarını çınlattık. bayramda biyere gidiyor musunuz? telefonlaşırız artık.

öpüldünüzzz.

ohh buluşma var heee süperr

Seraaap uğrarım kııız yolumun üstü :52: biz 3 aydır bi türlü gelemedik Bursaya zaten.. orası benim ikinci memleketim derim.. hem diplomamı almaya(8 sene oldu mezun olalı) hem de çok eski ahbaplarımızı ziyarete gelecektik..

biz buraya tuttuğumuzda yani 4.5 sene önce in cin top atardı asfalt yoktu sokağımızda
yeni yerleşimdi buralar
geçen seçimlerde iki ilçenin bir kısmını alıp yeni belediye kurdular bi de belediye binası da hemen çaprazımıza yapıldı
bir çalışmaya başladılar ki yollar yapıldı binalar yapıldı iki sene önce gelen bizim evi bulamaz oldu
biz böyle değildik eskiden sakin sessiz rahat rahat yaşardık yahu şimdi dibimde inşaat başlıyor

Seraaap uğrarım kııız yolumun üstü :52: biz 3 aydır bi türlü gelemedik Bursaya zaten.. orası benim ikinci memleketim derim.. hem diplomamı almaya(8 sene oldu mezun olalı) hem de çok eski ahbaplarımızı ziyarete gelecektik..

biz buraya tuttuğumuzda yani 4.5 sene önce in cin top atardı asfalt yoktu sokağımızda
yeni yerleşimdi buralar
geçen seçimlerde iki ilçenin bir kısmını alıp yeni belediye kurdular bi de belediye binası da hemen çaprazımıza yapıldı
bir çalışmaya başladılar ki yollar yapıldı binalar yapıldı iki sene önce gelen bizim evi bulamaz oldu
biz böyle değildik eskiden sakin sessiz rahat rahat yaşardık yahu şimdi dibimde inşaat başlıyor

her zaman beklerim gelipte aramazsan kızarım zatiiii somuncu babadan bişeler alcam sana anladın sennn

kızlar da iyilermiş.

öpüldünüzzz.

teşekkür ederiz hadi iyi gezmeler bigünde evde oturma sen sonradaq sohbete yetişemiyorum dersin

valla bencede ayarlayıp bi hafta sonu buluşalım kızlar ne dersinizzz benim kociş uyar herşeye
güzel fikir burcucum bende mutfak ve banyo fayanslarını cam sille siliyorum süper parlıyo bak onuda dene bii

ben onları anway ın bi temizleyicisi var onu sıkıyorum kir akıyor ve bezle siliyorum acayip birşey ya ilk kullandığımda şok oldum yok dedim daha neler bi yanıltmaca var dedim açtım sıvıyı inceliyorum benim mutfak 15 dk da biter sayesinde.sende onu bi dene valla halen şaşırıyorum ama dehşet bi ürün.

kızlar da iyilermiş.

öpüldünüzzz.

sğol canım.ayy daha yeni gitt ne hemen hoşgeldiniymiş buldular güler yüzlü arkadaşımızı rahatta vermezler.:4: gitip almak lazım Ayşegül ü.

selam, burcucum,selmacım ve tuğbacım çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için inş bi daha tekrarlamaz çok korktum gerçekten.

Back
X